Banner for VinkÞleskabet.dk

VinkÞleskabet.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Intet bÞvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den fÞrst tilsendt kÞleskab, som var defekt, for et nyt pÃ¥ deres regning, meget hurtigt. Det kunne vÊre godt med dansk... もっず芋る

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en lÀnge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmÃ¥l - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... もっず芋る

Selve kÞbsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlÊnget leveringstid. Produktet stÃ¥r dog slet ikke mÃ¥l med prisen, det er lidt Êrgerligt, ogsÃ¥ sammenlignet med andre mQuvee... もっず芋る

KÞbte et vinkÞleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forlÞb perfekt lige fra bestilling til levering. VinkÞleskabet var hurtige til at Êndre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 冷蔵庫専門店
  3. ワむンセラヌ
  4. ワむン貯蔵斜蚭

VinkÞleskabet.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

VinkÞleskabs eksperter

På VinkÞleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens stÞrste lager af vinkÞleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkÞleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige stÞrrelser.

🍷 FritstÃ¥ende vinkÞleskabe

🍷 VinkÞleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkÞleskabe

🍷 ØlkÞleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Anbefales

VinkÞleskabet kom hurtigt, det er pÊnt, virker godt og stÞjsvagt. Fin kundeservice under kÞbsprocessen. Et Þnske kunne vÊre at tilbyde levering til lejlighed og ikke blot til kantsten

2021幎1月23日

Hej Anne Mette,
Mange tak for din bedÞmmelse! Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med dit produkt og din kÞbsoplevelse hos os. Du Þnskes en fortsat god dag.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Skabet meget funktionelt. Anbefaling herfra

2021幎1月22日

Hej Hanne,
Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb! Tak for den flotte bedÞmmelse.

Hej Susanne,
Det er rart at hÞre! Tak for den flotte bedÞmmelse.

Natalie - VinkÞleskabet.dk

God service og gode produkter

God service og gode produkter, nem hjemmeside at overskue

Hej Christina,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din kÞbsoplevelse hos os. Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb! Du Þnskes en fortsat god dag.

Fremragende kÞleskab

Hej Lars,
Fantastisk rart at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb! Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at give os respons. Fortsat god dag.

Natalie - VinkÞleskabet.dk

Super service, hÞj kvalitet og lÊkkert produkt

Hej Thomas,

Natalie - VinkÞleskabet.dk

God service og hurtig levering

Hej Karina,
Tak for den flotte bedÞmmelse! Det er rart at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb
Du Þnskes en fortsat god dag!

KÞbte vinkÞleskab til kunde

KÞbte vinkÞleskab til kunde, og alt forlÞb efter aftale med Frederik i salgsafdelingen. Så alt var ok- og en glad kunde. Dog er det fortsat svÊrt at bestille via telefon, da kÞen ofte er meget laaaaaaaaaaaaaaaaaaang - men det har jeg fortalt jer fÞr.... Hilsen Forhandler JyskVinThy-KlitmÞller

2020幎12月7日

Hej Tom,
Tak fordi at i tog jer tid til at skrive en anmeldelse! Vi håber at kunden bliver glad for vinkÞleskabet.

Har kÞbt to forskelligevinkÞleskabe

Har kÞbt to vinkÞleskabe, som desvÊrre ikke er ens ved modtagelsen.
Vi har kontaktet vinkÞleskabet ad flere omgange og fået lovet, at vi kan få det ene byttet. har sendt mails med billeder og haft telefonisk kontakt, men der sker intet. vi er meget utilfreds med vores kÞb og står nu med to forskellige kÞleskabe, som vi har kÞbt for en måned siden.

2020幎12月2日

Hej Sussi,

Tak for jeres anmeldelse og for at kontakte vores kundeservice hurtigt. Vi beklager at det har taget lidt lÊngere tid at få sagen lÞst og håber at i bliver glade for det nye skab der er sendt til jer. :)

Super kundeservice

Jeg har et mQuvée, der er nÊsten 2 år gammelt. Skabet holder op med at registrere at lågen lukkes.
Jeg kontakter VinkÞleskabet, der vender tilbage dagen efter.
I fÞrste omgang får jeg tilsendt en ny kontakt, som desvÊrre ikke lÞser problemet.
Derefter skifter VinkÞleskabet simpelthen hele skabet til et nyt!
Jeg tror ikke jeg nogensinde har oplevet så problemfri og effektiv kundeservice.
Tak til VinkÞleskabet og Frederik!

2020幎11月30日

Fremragende service

Modtog et vin kÞleskab hvor jeg ikke kunne låse tastatur op, skrev en mail til VinkÞleskabet og med det samme blev der afsendt et nyt med fragtmanden.

Nu er alt i orden :-)

2020幎11月13日

VinkÞleskabet.dk からの回答

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din kÞbsoplevelse hos os og den flotte bedÞmmelse.
Vi håber, du er tilfreds med dit kÞb! Du Þnskes en fortsat god dag.

Virkelige dårlig service

Produktet er ok (endnu) – men service har vÊret virkelige dÃ¥rlig.

Leveringstiden bliver overskredet. Undskyldes med Corona – men hvorfor er hjemmesiden ikke rettet

Da skabet kommer, og vi fÃ¥r det sluttet til, er der en ret voldsom raslelyd hver gang skabet slukker. Det stÞjer ogsÃ¥ mere under almindelig kÞrsel end vi lige havde regnet med ud fra tallene
 men ok, raslelyden er i hvert fald forkert.

Skriver til dem. De beder om en video med lydoptagelse. Det krÊver sÃ¥ jeg sidder og optager 5 min video for jeg ved jo ikke hvornÃ¥r den slukker
 klipper videoen til og sender.

FÃ¥r besked tilbage pÃ¥ svensk hvor de Þnsker en masse oplysninger – som helt tydeligt er standardspÞrgsmÃ¥l og intet har at gÞre med den aktuelle sag. Virker som en mÃ¥de at fÃ¥ tiden til at gÃ¥. MÃ¥ske et forsÞg pÃ¥ at kÞre mig trÊt.

Jeg svarer. Der sker ikke noget. Jeg rykker og sender en ny video da det i mellemtiden er blevet vÊrre. De undskylder igen med Corona.

Endelig kommer der svar. De kan ikke hÞre noget unormalt. Jeg kan godt få besÞg af en servicemand, men jeg skal vÊre klar over at hvis han heller ikke kan hÞre noget unormalt, så får jeg en regning på hans besÞg. De oplyser at det lyder som helt normal drift lyd mens kompressoren kÞrer. Tror ikke de har lÊst at det er når den slukker lyder kommer. Det skriver jeg. Afvist.

Men jeg fÃ¥r en lÊnge smÞrer om hvor lyd kan komme fra. Bl.a. stÃ¥r der at mÃ¥ske ligger rÞrene for tÊt pÃ¥ kabinettet. Dem kan man selv lige bÞje lidt vÊk. SÃ¥ nu skiller jeg et helt nyt kÞleskab til lige omkring 10.000 kr. ad. Og ganske rigtigt, lyden er nu vÊk. SÃ¥ de kendte fejlen – har oplevet det fÞr

Jeg skriver at jeg synes det er under al kritik, at jeg selv skal adskille og fikse problemer og de da i det mindste kunne have foreslÃ¥et denne lÞsning uden at true med en regning fra en servicemand. Hvad med at sige – ”vi tror vi ved hvad det er – vi kan sende en mand, eller hvis du vil hjÊlpe os, sÃ¥ sende vi et par flasker vin i stedet”.

Nu skriver de tilbage at de ikke er teknikere og derfor ikke kunne afgÞre hvad lyden skyldes!!! Hvorfor skulle jeg så sende lydoptagelser hvis de alligevel ikke kan bruge dem til noget!!!

Selve skabet er ok – nu – og derfor fÃ¥r de en ekstra stjeren

2020幎9月26日

Hej Henrik,

Vi beklager selvfÞlgelig de fejl i har oplevet samt hvis der har vÊret misforståelser i kommunikationen.

Vores intention er at altid hjÊlpe alle vores kunder bedst muligt når der opstår fejl. I dette tilfÊlde så har vi ikke kunne hÞre at der var noget galt på de lydklip der er tilsendt. Vi beder om lydklip for at kunne udelukke visse fejl, og på mange lydklip kan man også konstatere meget hurtigt hvad fejlen er. Hvis det ikke er helt tydeligt så sender vi gerne en tekniker til at finde ud af om der er noget galt. Og derfor bliver vi også nÞdt til at informere om at hvis tekniker ikke finder nogle fejl på skabet, og siger at lyden er normal, så er det en udgift man selv må stå for hvis tekniker bedÞmmer at produktet er fejlfrit.

Når vi sender beskrivelse af forskellige lyde og hvad fejlen kan vÊre, så er det for at få en forståelse af hvad det er der gÞr at skabet lyder som det gÞr. Nogle gange er det nemt klaret andre gange svÊrt. Hvis det er at man ikke selv fÞler at det er noget man vil pille ved så sender vi som sagt gerne hjÊlp ud for at få det lÞst.

Vi håber at i bliver glade for vinkÞleskabet nu når det fungerer som det skal.

Leveringstid

Leveringstid, opfÞlgning på ordre og generel kundeservice ikke tilfredsstillende.

2020幎9月21日

Hej Henrik,

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din kÞbsoplevelse hos os.
FÞrst og fremmest vil vi beklage, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vi strÊber altid efter at kunderne skal vÊre tilfredse med alle trin i processen.

Du er velkommen til at kontakte os på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01, hvis der er noget vi kan hjÊlpe med.

KÞb et andet sted

KÞbte i 2017 2 stk mQuvee vinkÞleskabe hos VinkÞleskabet.

Fik rigtig god service fra Frederik. Ca 1 år senere gik det fÞrste i stykker, og efter lidt korrespondance med VinkÞleskabet (hvor de fÞrst sendte en tekniker ud) fik vi et nyt kÞleskab - super service.

DernÊst går der 2 år - og nu står det andet kÞleskab af. Jeg er godt klar over at kÞleskabet er ca 3 år gammelt - men...

Eneste kommentar fra VinkÞleskabet er at reklamationsretten er udlÞbet - og det har de trods alt ret i :)

Det er simpelthen ikke godt nok at et vinkÞleskab holder max 3 år.

Nu venter vi så på at det kÞleskab vi fik byttet i 2018 står af (historikken si'r at det sker indenfor 1 år...) så kÞber vi nyt grej hos en anden leverandÞr.

2020幎9月7日

Hej Thomas,

Vil starte med at takke fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi forstår din frustration og beklager de problemer som er opstået med dit vinkÞleskab.

Hos VinkÞleskabet.dk får har du som kunde 2 års reklamationsret på produktet hvilket i det her tilfÊlde er passeret.

Mine kollegaer på reklamationsafdelingen vil kontakte jer for at finde en gensidig lÞsning på problemet. For os er det vigtigt at du som kunde fÞler at det er retfÊrdigt i alle momenter.

Ønsker jer en god weekend.

Venlig Hilsen, Natalie

Jeg har kÞbt et vinkÞleskab hos VinkÞleskabet.dk og de ignorere reklamationer

Jeg har kÞbt et vinkÞleskab hos VinkÞleskabet.dk. DesvÊrre virker det ikke som det burde, der er en defekt. Kompressoren kÞrer hele tiden, temperaturen virker ikke rigtigt og desvÊrre har vi haft vandskade fordi vinkÞleskabet lÊkkede ca. 1œ liter vand ud på gulvet og det sivede ind i kÞkkenelementerne. Jeg har i lang tid, flere måneder, forsÞgt at komme i dialog med personalet. VinkÞleskabet.dk har i fÞrste omgang skrevet mange spÞrgsmål på mail, jeg afgiver retursvar på deres spÞrgsmål. Sådan har vi ping pong en del gange, det virker som om, at de ikke lÊser det som jeg skriver + fotos. Hver gang en sludder for en sladder fra dem og jeg mÊrker tydeligt at de ikke vil behandle reklamationer.
Jeg har flere gange forsÞgt at ringe til dem - uden at kunne komme igennem til en medarbejder, jeg har forsÞgt at anvende deres chat funktion - hvor de skriver reklamationer skal skrives skriftligt, hvilket jo er gjort med fotos. Jeg har ogsÃ¥ skrevet til VinkÞleskabet.dk - hvis jeg ikke har opnÃ¥et dialog med dem inden fredag den 14.8.2020 - vil jeg gÞre brug af trustpilot, hvor jeg kan se flere har oplevet samme situation som mig, med dÃ¥rlig kundeservice. Jeg mÃ¥ desvÊrre betragte mine penge pÃ¥ kÞb af vinkÞleskab til ca. 7000 kroner for tabt. Øv Þv skam jer hos VinkÞleskabet.dk

Jeg er efterfÞlgende blevet kontaktet af vinkÞleskabet.dk og der er fundet en fornuftig lÞsning og tusinde tak for det vinkÞleskabet.dk Det gÞr selvfÞlgelig også at jeg er blevet meget mere tilfreds og glad, og Êndre således også mine oplevelsesstjerne, tak for det.

2020幎8月14日

Hej Kim,

Vill börja med att tacka för att du tog dig tiden att lÀmna ett omdöme.
Vi beklagar verkligen att er upplevelse inte blev som ni förvÀntat er. Vi Àr vÀldigt måna om våra kunder och tycker det Àr oerhört tråkigt att ni fått den uppfattningen av oss.
Reklamationer hanteras gÀrna via mejl och efterfrågar bilder för att göra det så smidigt som möjligt för båda parter, vi får problemet i ett helhetsperspektiv samtidigt minskar risken för att missa något nÀr vi skapar ett reklamationsÀrende.

Vad vi förstår av vår reklamationsavdelning så Àr ditt Àrende hos oss fortfarande aktivt, ni skall Àven haft dialog idag. Givetvis vill vi lösa detta och de kommer skicka en ny vinkyl till dig inom kort.

Vi ber återigen om ursÀkt! Har du fler frågor Àr du vÀlkommen att höra av dig till oss på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01.

Ha en fortsatt fin dag!

VÀnliga hÀlsningar, Natalie

8 mdr bÞvl og elendig service

Spar dig selv for bekymringer og kÞb et andet sted.

KÞbte et mQuvée skab til en fornuftig pris ifht. funktioner og alternativer.
På leveringsdagen kommer der én mand (hvor man skal vÊre hjemme hele dagen), der hurtigt finder ud af, at det er et to-mands-job og tager det med igen. En uge efter bliver det leveret.
Da det er mit fÞrste vinkÞleskab har jeg lidt tvivl og spÞrgsmål mht. vandpåfyldning, da luftfugtigheden ser ud til at falde og vandet forsvinde. Der er ingen brugsanvisning og mails med VK er ikke sÊrligt hjÊlpelige.
Luftfugtigheden bliver ved med at drille. Ved henvendelse til VK får jeg tilsendt vejledninger til elektrikere om hvordan jeg kan skille skabet ad og nulstille en sensor. Efter gentagende mails og påmindelser om Dansk KÞbelov (jeg skriver på dansk og de svarer på svensk) så arrangerer de en reparation. Da elektrikeren kommer er hans fÞrste spÞrgsmål "har de sendt en reservedel?". Det havde de ikke. Det eneste han kunne gÞre var at nulstille sensoren og bede om bestilling af reservedel. Der går fire uger fÞr reservedelen kommer og elektrikeren kan arrangeres. Da han kommer igen konstaterer han at det er en forkert reservedel. Efter at jeg så går VK på klingen, indrÞmmer servicemedarbejderen at der ikke findes reservedele til denne model lÊngere. Jeg krÊver derfor at de tager skabet tilbage og returnere pengene. Igen går der korrespondance og svartid i den, men afhentning bliver arrangeret og bekrÊftet at refundering vil ske. Det sker bare ikke. De henter skabet og jeg spÞrger gentagne gange VK hvornår jeg kan få mine penge, nu da det er de deres besiddelse. Lange svartider og dårlige svar på mail. Telefonen tager de heller ikke. Måtte trykke på "Þkonomi" for at komme til at tale med nogen som helst. I dag er det tre uger siden de hentede skabet - og efter 15 minutters ventetid i telefonen uden kÞsystem, kommer jeg igennem til en anden servicemedarbejder, der siger at han vil sÞrge for refundering med det samme.

2020幎7月13日

DÃ¥rligste service i Danmark

Ventede i over 2 timer på at komme i kontakt med denne virksomhed! Det er bare ikke okay, på nogen måde!
Jeg ringer grundet leveringen.
Jeg har allerede betalt for et kÞleskab og manden der var forbi, for at levere kÞleskabet, siger han har ringet på dÞrtelefonen... Sagen er, at han ikke har ringet på, og jeg var hjemme hele dagen til at modtage pakken, og besvare dÞrtelefonen som går over min egen telefon. Men der har ikke vÊret nogen. Virkelig dårligt.

2020幎7月10日
自発的なレビュヌ

Var pÃ¥ udkig efter en vinkÞleskab,skrev

Var på udkig efter en vinkÞleskab,skrev til 2 forskellige forhandlere.
Fik en god service af Frederik, fra vinkÞleskabet.dk.
Tilmed til en kanonpris, som jeg ikke har set billiger.
Fik kÞleskabet efter en lille uge, det er nu monteret og jeg er super tilfreds med mit kÞb.
Mvh
Jesper Jensen