Intet bÞvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den fÞrst tilsendt kÞleskab, som var defekt, for et nyt pÃ¥ deres regning, meget hurtigt. Det kunne vÊre godt med dansk... ãã£ãšèŠã

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en lÀnge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmÃ¥l - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... ãã£ãšèŠã
Selve kÞbsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlÊnget leveringstid. Produktet stÃ¥r dog slet ikke mÃ¥l med prisen, det er lidt Êrgerligt, ogsÃ¥ sammenlignet med andre mQuvee... ãã£ãšèŠã
KÞbte et vinkÞleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forlÞb perfekt lige fra bestilling til levering. VinkÞleskabet var hurtige til at Êndre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... ãã£ãšèŠã
VinkÞleskabet.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VinkÞleskabs eksperter
På VinkÞleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens stÞrste lager af vinkÞleskabe.
Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkÞleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige stÞrrelser.
ð· FritstÃ¥ende vinkÞleskabe
ð· VinkÞleskabe til indbygning
ð· Integrérbare vinkÞleskabe
ð· ÃlkÞleskabe
Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
De tager aldrig telefonen
De tager aldrig telefonen, får blot en automatisk besked om at man står i kÞ. Så giv da mulighed for at ligge en besked fordi I ikke er ved telefonen. det andet om at man er i kÞ er da utrovÊrdigt
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Mit vinkÞleskab fik en defekt. Kundeservice svarede prompte på mail og afhjalp problemet hurtigt og uden besvÊr eller omkostninger. Kan varmt anbefale vinkÞleskabet.dk
KÞbte et vinkÞleskab gennem Elgiganten
KÞbte et vinkÞleskab gennem Elgiganten, her fremgik det ikke hvilken temp kÞleskabet kunne indstilles til. Efter nogen dialog frem og tilbage blev resultatet jeg kunne komme af med kÞleskabet. Jeg modtog pengene 1 uge efter fÞrste henvendelse og venter nu på at vinkÞleskabet.dk sender en fragtmand for at hente kÞleskabet - uden omkostning for mig. Hvor jeg fÞrst fÞlte mig meget snydt, må jeg sige det blev der hurtigt rettet op på.
KÞbte et vinkÞleskab efter et dÞdsbo
KÞbte et vinkÞleskab efter et dÞdsbo, og konstaterede at det ikke ville kÞle, kontaktede derfor vinkÞleskabet da jeg fandt ud af at det var der det var kÞbt. Fik besked i telefonen at jeg skulle sende en mail da man ikke tog imod reklamationer over telefonen. Jeg sendte en mail til dem hvor jeg forklarede mit problem, efter nogle dage kontaktede jeg dem igen på telefonen, og efter at have ventet i 45 minutter kom der endelig en i rÞret som sagde at jeg ville få svar inden 48 timer, ( det er nu 14 dage siden ) ringer man bliver man bare bedt om at sende en mail, men hvad gÞr det når man ikke gider at svare. Det er service langt under lavmål, og hvis og når jeg skal have et stÞrre vinkÞleskab vil jeg gÞre mig store anstrengelser for at gå udenom VinkÞleskabet og finde en anden leverandÞr. Har forÞvrigt hÞrt fra andre at man skal kÊmpe en kamp hvis der er tale om garanti fejl også, med vinkÞleskabet. Havde egentlig bare Þnsket et godt råd om hvordan jeg kunne få skabet til at fungere, men det Þnsker man åbenbart ikke at give. Har nu fyldt kÞlemiddel på kompressoren, og så kÞrer det upåklageligt.

VinkÞleskabet.dk ããã®åç
Det startede godt.
Det startede godt.
Det var nemt, at overskue salgssiden. Der er meget at vÊlge i mellem, men fornuftigt sat op.
Vi bestilte vores kÞleskab, som stod på siden, til at vÊre på lager, og pengene blev trukket, og intet skete .....
Da der var gået lidt over 1 uge, skrev vi til firmaet, hvornår vi kunne regne med, at modtage vores kÞleskab. Efter denne henvendelse på eget initiativ, fik vi den oplysning, at varen er i restordre.
Hvorfor sendte firmaet ikke en mail til os, om dette ??.
Vi fik en dato for, hvornår kÞleskabet ville vÊre på lager igen.
SÃ¥ vi satte kryds i kalenderen , og lavede andre ting.
Dagen kom, og vi regnede med, at få en mail om, at nu var kÞleskabet sendt, igen intet skete.
Efter 4-5 dage, skrev vi selv, til firmaet, om hvornår vi kunne forvente, at modtage vores bestilling.
Efter 3-4 dage, fik vi en mail retur, at de ikke kunne forstå, hvorfor det ikke var sendt, men der vill blive taget hånd, om afsendelse med det samme.
Herefter gik der igen, 5-6 dage fÞr vi pludselig fik en sms om, at kÞleskabet ville lande hos os, om et par dage.
Der gik 3 dage....
SÃ¥ der gik 7 uger fra vi bestilte, til vi modtog det !?

VinkÞleskabet.dk ããã®åç
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VinkÞleskabet.
Varen blev leveret som aftale. Og da der senere i forlÞbet var udfordringer med vinkÞleskabet, var det en effektiv proces at få dem ud og udbedre fejlen.
God service
KÞbte vinkÞleskab, god oplevelse med vejledning, handel og levering. Helt tilfreds.
Deffekt display
KÞbte vinkÞleskab i 2016. Da det fÞrste var deffekt, fik vi ret hurtigt leveret et nyt. Super service.
Nu er det snart 3 år, temperaturtallene i dispayet er stille og roligt forsvundet, lige nu er der 1 helt tal, resten skal vi gÊtte os til. Det larmer og ret meget.
Men det kÞler Þl og vin ð
En god oplevelse som det skal vÊre
En god oplevelse som det skal vÊre , ingen problemer med få leveret mit kÞleskab og en god kvalitet til tiden .
Mvh Michael Nielsen
God service
God service, god teknisk vejledning og gode priser.
Find et andet firma
Find et andet firma. De gÞr alt for at undgå at tage ansvar for en defekt vare.
Stort udvalg, god service
Et stort udvalg af vinskabe, leverance til tiden, godt pakket ind. Super god service. Vi har lige solgt vores hus, hvor det indbyggede vinskab indgår og vil med sikkerhed kÞbe vores nÊste igennem vinskabe.
Svimlende talentlÞst. PINLIGT!!
Jeg har haft problemer med 3 ud af 4 kÞleskabe, og har det stadig et 1,5 år efter kÞbet. Der er ingen service overhovedet, og man skal selv jage dem, for bare at få en reparation i gang. Problemet bliver kastet fra den ene til den anden.
Det er det mest svimlende talentlÞse jeg nogensinde har oplevet.
PINLIGT for jer!
KÞbte et smalt vinkÞleskab med toâŠ
KÞbte et smalt vinkÞleskab med to zoner. KÞb og levering gik rigtig hurtigt. Kan varmt anbefale vinkÞleskabet til andre.
Overholder ikke reglerne.....
Reglerne for garanti og reklamationsperode er ikke noget, man vil efterleve. Man vil i hvert fald ikke påtage sig noget ansvar for et vinkÞleskab, der er gået i stykker efter 3 måneder. Nu har jeg henvendt mig til den franske producent Climadiff og er spÊndt på, om deres moral er hÞjere.
VinkÞleskabet.dk kan ikke anbefales
VinkÞleskabet.dk kan ikke anbefales:
Jeg kÞbte et fint integrérbart vinkÞleskab. Det virkede upåklageligt i 3-4 måneder, indtil kompressoren begyndte at lave lÞjer. Så hver 2-3. time lyder det som om skabet er ved at tage livet af sig selv.
Jeg har bedt vinkÞleskabet om at få en tekniker ud og fikse skabet, eller give mig et nyt. De mener jeg har fejlmonteret skabet, selvom der er den korrekte ventilation.
De bÞjer sig ikke. Det er som om deres service folk sidder med skyklapper på uden at lytte til kundens argumenter. Fatalt!
@VinkÞleskabet: Please, lyt til mig, forstå hvad det er jeg skriver til jer, og prÞv at forholde jer til sagen i stedet for at bare konkludere det samme og det samme og det samme hver gang uden at forholde jer til mine argumenter.
KÞb ikke fra dem!
Check grundigt ved levering.
Inden kÞb en fin tilbagemelding på stillet spÞrgsmål, men efter kÞbet var der ingen Service
Ved kÞbet fik jeg at vide, at skabet fÞrst kunne leveres leveres i september. Dette var ok, hvis det blev efter en bestemt dato. Jeg fik bekrÊftelse herpå. Ugen efter at jeg havde bestilt, blev jeg ringet op af en fragtmand, der ville aflevere et skab inden for en halv time. Jeg var ikke hjemme, så jeg nÊgtede at modtage varen. Kontaktede VinkÞleskabe.dk, kunne ikke forstå hÊndelsen. Lovede at komme tilbage, men jeg måtte selv rykke for svar. Dagen efter blev skabet leveret. Udenpå emballagen stod, at det skulle vÊre et stålskab, hvilket det ikke var. Emballagen var også beskadiget, ifÞlge fragtmanden, var den beskadiget, da de modtog den. Stålkanten rundt om glasset er lidt ridset. Har for mere end en uge siden kontaktet firmaet, men til dato ikke modtaget noget opkald.
Den vÊrste levering og service
Den vÊrste levering og service, nogensinde oplevet. Jeg kan under ingen omstÊndigheder anbefale dette firma.
UNDER AL KRITIK
UNDER AL KRITIK - efter 8 måneder stadig ikke om bytte min transport skadet kÞleskab. Jeg har siden oktober 2017 forsÞgt at få mit vinkÞleskab til knap 10.000,- byttet, da det blev leveret med en transportskade der gjorde de ubrugeligt.. og blot stået og samlet stÞv nu siden sidste år.
Kundeservice er UMULIGE at få kontakt til på telefon..
Man har tidligere vÊret gode til at svare retur på mail.. men nogle gange med 3-4 ugers mellemrum. Og jeg har også vÊret dårlige til at fÞlge op.. men det burde heller ikke vÊre min pligt !
Efter en reklamationssag der har kÞrt i 7-8 måneder beder deres kundeservice mig lige pludselig om at sende billeder IGEN.. så nu giver jeg sku op.
Jeg er selv en travl entreprenÞr og har selv solgt for mere en 100 mio på nettet igennem årene.. så kender alle udfordringerne på anden side af bordet.. Så jeg er nok MEGET mere tålmodig end andre, men dette her er virkelig for ringe.. og I bÞr ganske enkelte stoppe med at drive forretning.. for det kan I sku ikke retfÊrdiggÞre overfor forbrugeren.
Så kÊre forbruger, kÞb et andet sted.. Det kan slet ikke betale sig her.