Siden jeg blev opmÊrksom pÃ¥ Viola Sky, har jeg ikke kÞbt andet lingeri eller badetÞj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstÊndig fantastisk! Og det desuden en fÊnomenal service Sonja yder, hve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Produktet er af hÞj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne mÃ¥ske anfÊgte, at de benyttede modeller pÃ¥ hjemmesiden ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par Ã¥r og er altid blevet vejledt og hjulpet nÃ¥r jeg har haft br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg
é£çµ¡å
Smallegade 43B, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@violasky.dk
- violasky.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid tilfreds
Altid tilfreds. Fine varer, hurtige leverance og hurtigt svar, hvis der er noget, jeg er kommet i tvivl om.

violasky.com ããã®åç
Hurtigt ordre behandling og fik super hjÊlp med at se om min ordre passede mig ved afhentningen i forretningen.
God stemning og atmosfÊre og meget smukt og lÊkker tÞj.
Her vil jeg komme igen.

violasky.com ããã®åç
Mangler lige en hundekrog :) ellers erâŠ
Mangler lige en hundekrog :) ellers er servicen i top og de lÊkreste ting i butikken

violasky.com ããã®åç
Virkelig god og personlig service
Virkelig god og personlig service. SkÞnne produkter

God oplevelse med Viola Sky
LÊkker - lÊkker kimono.
God kundeservice.
Giver Viola Sky mine bedste anbefalinger.

Tryg og fin oplevelse
Det er bare altid så dejligt at komme i Violasky - Trygt og fint at prÞve lingeri og en varm og tålmodig vejledning i stÞrrelser mm.
Man kan kun fÞle sig smuk i det lÊkre sortiment ðâ€ïž

Super god service hos Violasky.com
Jeg har ikke tidligere handlet hos Violasky.com, men gÞr det helt sikkert igen. FÃ¥ dage efter bestilling modtog jeg den smukkeste bikini i den fineste indpakning. Jeg sender meget gerne 5 stjerner afsted âïžâïžâïžâïžâïž

violasky.com ããã®åç
Super service og lÊkre indpakninger
Jeg har nu flere gange fået pakker fra Violasky, og jeg har vÊret på yderst tilfreds alle gange. Smukt indpakkede forsendelser og gode produkter. DrÞmmer om at besÞge deres butik, og vil helt sikkert bestille derfra igen.

violasky.com ããã®åç
Altid meget kyndig og god vejledning
Altid meget kyndig og god vejledning. Den bedste pasform i BH og trusler jeg har oplevet, desuden meget rimelige priser i forhold til lignende kvaliteter.
Behagelig atmosfÊre i butikken.

violasky.com ããã®åç
Fik det jeg havde bestilt med et fintâŠ
Fik det jeg havde bestilt med et fint personligt kort som tak for kÞbet og synes det var sÃ¥ fint. ð kan ogsÃ¥ godt lide at pÃ¥ hjemmesiden bliver det pÃ¥ en fin mÃ¥de reklameret til den Êldre pige - lige som mig ð

Super leverance
Fin leveringstid. Super delikat indpakning og lÊkker kvalitet og pasform.

violasky.com ããã®åç
SkÞnne velsiddende bhâer og superâŠ
SkÞnne velsiddende bhâer og super betjeningððð»

Fornemmelsen af selvforkÊlelse
ImÞdekommende hjemmeside, hurtig levering, lÊkker indpakning

violasky.com ããã®åç
Smukkeste lingeri i en hyggelig butik iâŠ
Smukkeste lingeri i en hyggelig butik i hjertet af Frederiksberg med skÞn og kompetent hjÊlp. Her har jeg også fundet min yndlingsbikini.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ