ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min upplevelse var fantastisk. Fick den hjÀlp och de råd jag behövde från en mycket artig person, så tack så mycket för det och komplimangerna ;)))
Jag fick ett helt otroligt fint bemötande nÀr jag ringde Vitalplus kundtjÀnst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjÀlpte mig lÃ¥ngt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vitalplus levererar hÀlsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min upplevelse var fantastisk
Oseriöst företag dÀr man erbjuder ettâŠ
Oseriöst företag dÀr man erbjuder ett gratis prova på paket .
Om du inte sÀger upp i tid så krÀver dom dig på pengar i 1 år framöver.
Som mÃ¥nga andra sÃ¥ ringde nÃ¥n upp migâŠ
Som mÃ¥nga andra sÃ¥ ringde nÃ¥n upp mig och sa att jag hade gÃ¥tt vidare i en tÀvling, denna gÃ¥ng i Willys. De ville ju dÃ¥ sÀlja pÃ¥ mig D-vitamin och sedan kom bluffen âklicka pÃ¥ lÀnken pÃ¥ SMS eller Mailâ. Nej sÃ¥ dum Àr jag inte. Nu ringer de flera ggr med olika nummer för att kunna scama. LÀgg pÃ¥ direkt. Gick sÃ¥klart inte in pÃ¥ lÀnken men mÃ¥nga gör nog tyvÀrr de.
Lowest scum of earth
Probably the lowest tiers of human beings living their miserable life by lying to people. Never ordered or signed anything by them. They never gave info about invoices or anything else. Transfered my "debt" to other company. Police has been informed and all the organs that seems to fail to stop such scammers. Didn't pay a single krone to those waste of oxygen humans.

Albin var super
Albin var super , löste mina frågor direkt och gjorde det enkelt för mig att förstå

Vitalplus ããã®åç
Mycket trevligt och bra samtal dÀr honâŠ
Mycket trevligt och bra samtal dÀr hon löste mina problem bÀttre Àn vad jag önskat. ðâ€ïž

Vitalplus ããã®åç
Fick ett samtal av nÃ¥gon frÃ¥n vitalplusâŠ
Fick ett samtal av någon från vitalplus kallad Alex som man knappt förstod ett ord av vad han sa. Helt plötsligt nu har jag fått hem vitaminer och har ett års prenumeration. Företaget svarar inte på mail heller.

Perfekt och trevligt
Sakligt, kunnigt och mycket trevligt samtal som mynnade ut i perfekt hjÀlp!

Vitaplus lurar sina kunder
Vitaplus lurar sina kunder. De sa att man får sms och sÀga upp dÀrifrån men jag fick inte sms utskick.
De lurar er

Otroligt bra scam
En sådan otroligt bra scam att jag var tvungen att skapa ett konto på Trustpilot och skriva hÀr. De ringer från hemligt nummer. Hade inte huvudet med mig och råkade för första gången gå med på ett avtal genom telefonförsÀljning. Hoppas det går att avbryta :))))

Vitalplus ããã®åç
Mycket trevlig tjej med briljantâŠ
Mycket trevlig tjej med briljant kundmottagande.kunnig,saklig och tillmötesgående. Hoppas ni Àr rÀdda om sådana resurser.

Vitalplus ããã®åç
Jessica pÃ¥ Vitalplus hjÀlpte mig pÃ¥ ettâŠ
Jessica på Vitalplus hjÀlpte mig på ett vÀldigt bra sÀtt med tydlig information och ett vÀnligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och Àven få hjÀlp med att sÀga upp min prenumeration i december. Jag Àr mycket nöjd med Jessicas hanterande av mitt Àrende!

Vitalplus ããã®åç
Super trevligt bemötande och absolutâŠ
Super trevligt bemötande och absolut inte svårt att utnyttja ångerrÀtten. Uppskattar både Àrligheten och snabbt agerandet

Vitalplus ããã®åç
Jag har rÃ¥kat ut för detta oseriösaâŠ
Jag har råkat ut för detta oseriösa företag tidigare och de slutade med att jag fick polisanmÀla företaget och dra in allmÀnna reklamationsnÀmnden.
Så inte kunde jag tro att jag skulle råka ut för dom en gång till . Men dom lurade mig . Ringde med hemligt nr och sa att eftersom jag var med i en tÀvling från Kicks och att jag troligen skulle vinna den tÀvlingen så undrade dom om jag ville prova på omega 3 och endast betala frakten . Och eftersom allt gick så snabbt så tÀnkte jag att kan vÀl prova då . Och jag hörde inte ordet Vitaplus alls inte förrÀn de började ramla in fakturor från dom flera gånger
Och då ringde jag och sa att jag ville avsluta detta . Men de gick inte utan de Àr ett år som gÀller . Ett år !!! Får dom verkligen göra så ??? Nu har jag fått en till faktura fast jag har omega 3 så de rÀcker . Så nu ska inte jag betala den fakturerar. Jag bestrider den .
Och så får jag börja om igen med AllmÀnna ReklamationsnÀmnden igen.
Varför blir dom inte stoppad? Dom Àr ju oseriösa!!

Jessica var jÀttetrevlig ochâŠ
Jessica var jÀttetrevlig och tillmötesgående och jag fick den hjÀlp jag behövde. Tusen tack Jessica. Med vÀnlig hÀlsning, Ali

Vitalplus ããã®åç
Jag har en hemsk upplevelse med dem
Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dyrare Àn på andra webbplatser. SÀljarna Àr vÀldigt irriterande och babblar, missbrukar det faktum att lyssnaren inte kan vara uppmÀrksam och lÀgger in "information" som fångar kunden eftersom hen inte kan komma ihåg varje detalj. Det hÀr Àr en sida som svenska institutioner borde kontrolleras.

Himla nöjd!
Jessica som jag mailar med svarar snabbt och Àr så trevlig! Underbar upplevelse hittills och mycket bra service!!

Saklig
Saklig, kunnig o serviceinriktad person som löste mitt âproblemâ

Skam på hög nivå!
Skam på hög nivå!
Lurar gamla mÀnniskor medvetet!

Vitalplus ããã®åç
SÀger att de ska skicka gratis provâŠ
SÀger att de ska skicka gratis prov paket, men man får faktura.
IfrågasÀtte nÀr de ringde och de sa att det skulle vara gratis men nej.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ