Som många andra så ringde nån upp mig och sa att jag hade gått vidare i en tävling, denna gång i Willys. De ville ju då sälja på mig D-vitamin och sedan kom bluffen ”klicka på länken på SMS eller Mail... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Probably the lowest tiers of human beings living their miserable life by lying to people. Never ordered or signed anything by them. They never gave info about invoices or anything else. Transfered my... もっと見る
企業が回答しました
Min upplevelse var fantastisk. Fick den hjälp och de råd jag behövde från en mycket artig person, så tack så mycket för det och komplimangerna ;)))
Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
スウェーデン
- vitalplus.se
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tack för ett fantastiskt fint samtal…
Tack för ett fantastiskt fint samtal och bemötande- det kallar jag proffsig Service och tålamod då det gäller att hålla fler bollar i luften hela tiden när kolkegor är sjuka.
Tack för en fin hantering av min reklamation och avslut.
Önskar dig en riktigt God Jul och ett gott slut på det gångna året.
Kram från Peter

Prova inte!
Tack inte ja till att prova! Bluff företag som bygger på att man blir fast i ett abonnemang minst 6 leveranser vilket innebär 12 månader.

Det är ett lurendrejeri
Det är ett lurendrejeri, jag vill avsluta mitt abonnemang hos dom, men, dom har spelat in, mitt samtal med dom. Och det går inte att avsluta, jag ville bara, ha omega 33 en gång, för 59 kr, istället, kommer jag att, ha betalt 2800kr ca . Gå inte på detta lurendrejeri. Jag har polisanmält dom.

Operatören
Företaget i sig skiter jag fullständigt i.
Ingen produkt jag hade köpt.
Däremot operatören Thea, var väldigt duktig, informativ och trevlig.

Varning!!!
Varning!!!
De luras och säger att man får prova varorna i 20 dagar innan man bestämmer sig. Men varorna kommer inte förrän efter en månad och då sitter man fast i ett svindyrt abonnemang som "inte går att avsluta" förrän det har gått ett år!!!
Fruktansvärt blufföretag!!!

Vitalplus からの回答
Blev uppringd och fick höra att jag gått vidare i en tävling för att få ett presentkort från Willys på 1000 kr
Blev uppringd och fick höra att jag gått vidare i en tävling om 1000 kr på Willys. Sen kom det om Omega 3 och D-vitamin. Hon som ringde pratade galet fort och jag hann ej höra allt. Fick betala 99:- för kalaset och trodde det var slut men sen kom en faktura på 267:-. Ringde upp och sa jag ville avbryta omgående men då sa hon att jag tackat ja till att vara med 1 år. Fick en chock och blev jättearg. Har pratat med Konsumentverket som säger att det är olagligt att skriva på något under pågående samtal och att dom ej får ta detta med presentkort osv. Rena rama skitföretaget. Vi får se nu om jag kommer ur det hela. Men AKTA er alla för detta företaget, dom lurar er bara. Det är helt oacceptabelt att man fastnar 1 år. Inte ens en tidningsprenumeration bär sig åt på det viset. Fy säger jag bara!!

Vitalplus からの回答
Ringde och sa att jag gått vidare i en…
Ringde och sa att jag gått vidare i en tävling från Rusta. Erbjöd mig D-vitaminer med bara en kostnad för frakten på 99 kr. Försökte trycka på mig dessa j'vla tabletter. När hon säger att jag skickar en länk till din mail/sms så sa jag NEJ. Bluff direkt! Jag trycker inte på någon länk. Annars hette hon o bröt på något språk.

Vitalplus からの回答
Am fost pacalit.Mi-au facut abonament…
Am fost pacalit.Mi-au facut abonament desi am sunat la cateva zile dupa ce mi-au trimis vitamina D la un pret de 4 ori mai mare decat la Apoteka. Nu vor sa anuleze abonamentul pe care mi l-au facut fara voia mea.Ii urasc cu toata fiinta mea.Sunt somer si nu-mi permit si vitamine la supra pret. Ma poate ajuta cineva? Ce pot face?
Multumesc!

Bedragare
Bedragare! Säger att man kan säga upp avtalet. Hoppsan!! Där var det bundet till 12 månader.!!!!

Bedrägeri
Bedrägeri, de säger att det är en engångsförsäljning att det inte blir nåt abbonnemang efter, sen skickar de paket efter paket. sen säger de att det är 5 månaders uppsägningstid fy f-n

Vitalplus からの回答
Jag fick fantastisk hjälp av Jessica i…
Jag fick fantastisk hjälp av Jessica i kundtjänsten 5+ för det fina bemötandet och hejaropen 😊

Alla deras 5or är fejk
Alla deras 5or är fejk. Ser man tydligt på datumen. Hemskt företag

LITA INTE PÅ VITALPLUS.
Om jag kunde ge 0 stjärnor så hade jag gjort det.
Det här företaget, deras utskick och betalningshantering har lurat mig på pengar senaste 6 månaderna.
Det första som händer är att någon ringer och i princip pratar omkull mig till att få något gratis, som jag sen ska få utskickat 6 gånger som ska betalas.
Deras upplägg är så att du ska glömma bort att betala så de kan ta ut mer utgifter.
De skickar ut varannan månad och som ska betalas innan leverans.
Detta utnyttjar VitalPlus något fruktansvärt.
Jag har ringt och mejlat flera gånger senare halvåret för att säga upp prenumerationen och har flera gånger fått det bekräftat att nu är det uppsagt men de fortsätter och fortsätter.
De skickar fakturor och utan någon som helst förvarning så skickar de till inkasso.
Vad ni än gör, lita inte på det här företaget.
De är vidriga blodsugare som bara lurar folk på pengar.

Fantastiskt bemötande
En supergullig tjej, Jessica, som hjälpte mig när jag satt fast i ett dyrt abonnemang. En fantastisk stjärna med hjärtat på rätt ställe

Vitalplus からの回答
Maria en trevlig tjej som jag pratade…
Maria en trevlig tjej som jag pratade med + betyg

Vitalplus からの回答
VARNING – LURAD AV VITAPLUS!
Jag har blivit utsatt för en prenumerationsfälla av företaget Vitaplus. Trots att jag uttryckligen sade NEJ till deras produkter, har de tvingat på mig ett abonnemang på sex månader. Detta är ett skamligt och oseriöst beteende. De vägrar att avsluta min prenumeration, trots att det är uppenbart att jag inte vill ha något med deras produkter att göra.
Vitaplus bedriver ohederliga affärsmetoder och försöker låsa in kunder i dyra och ovälkomna prenumerationer. Jag skriver detta för att varna andra från att bli nästa offer för deras bedrägliga metoder. Håll er BORTA från detta företag!

Vitalplus からの回答
telefonförsäljare ringde från vitalplus…
telefonförsäljare ringde fr vitalplus och påstod att jag hade vunnnit ett presentkort på1000kr hos Rusta.Vitalplus hade ett erbjudande på d-vitaminer för69kr som jag tänkte jag kan testa.beställde en provleverans för två mån. förbrukning.Men det var tydligen ett års prenumeration men jag sa upp den. .Ångerrätten gällde.Kontaktade kundtjänsten angående presenkortet men där sa dom att jag bara hade gått vidare i tävlingen,alltsa inte vunnit nåt. jag minns tydligt att säljaren sa att jag vunnit ett presentkort på 1000kr.Sedan i mitten av samtalet frågade jag en gång till om jag verkligen vunnit.Hon svarade ja.Något presentkort har jag inte sett.

Lurar folk
Blev uppringd av en Thea om en tävling som jag gått vidare i på Coca-Cola och då blev man erbjuder att prova på D- vitaminer och jag brukar aldrig svara men jobbade och va lite stressad men man fick prova en månad och sen ångra sig om de inte va någe för en,jag fick tabletterna men provade aldrig utan skickade in Ångerblankett på en gång så de inte skulle gå för länge detta va 5/6 sen i slutet av augusti fick jag tabletter igen och mejla till dom att de va nog någe fel och dom skulle kolla upp fick ej svar sen i september får jag en ny räkning och mejlar igen och blir uppringd och dom har ej fått någe brev måste ha kommit bort i posten (så ta kopia om ni skickar in) nu får jag lov att betala i ett halvår år och då va hon snäll tyckte hon för annars är det ett år som ingen meddela
om.så varning lägg på om ni blir uppringda.så besviken när man blir lurad på detta viset borde förbjuda telefonförsäljare/Helena

Säg upp dig direkt
Nästan alla recension med 5 stjärnor handlar om bemötande. Det är absolut inget fel på bemötandet från företaget, oavsett vad personen som svarat heter.
Problemet är att om du inte säger upp ditt abonnemang, som du med största sannolikhet har blivit påsåld genom ett telefonsamtal, utan att ha fått full inblick i vad su signar upp dig på. DÅ! kommer du att betala ex. 213:- i månaden för vanliga D-vitamin tabletter, som du kunnat betala 20 till 35:- för på Apoteket.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。