Hold da op en svindel forretning , de blir bare ved at sende flere produkter og be om flere penge, mage til svindel skal man lede længe efter, STOP NU med at sende produkter til mig!! Og stop med at b... もっと見る
企業が回答しました
Tag dig i agt inden du handler hos Vitamail. Hvis du ligesom mig, ikke får læst vilkårene og selvfølgelig regner med at der er fri returret, som der plejer at være når man handler online, så kan du g... もっと見る
企業が回答しました
Jeg skrev en anmeldelse, men ser nå at vitamail har 3 profiler her på trustpilot. Vi har ikke bestilt et produkt, men mottatt pakke og faktura. Jeg ser det er flere som har opplevd dette, og at vit... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ventede en ny sending og havde kun til fire dage så jeg ringede til kundeservice og forelagde mit problem. En yderst venlig herre fik mit kundenummer og forklarede at der på grund af det ustabil... もっと見る
当該企業による記述
Vi er glade for, at du er her og det glæder os, at byde dig ind i vores skandinaviske familie af sundhed og velvære..
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I didn’t sign up for this product and it just showed up in the mail. There are no return instructions but they expect payment. And say they will keep sending it.
Should be illegal and the company shut down. Based on these reviews and their reputation, I don’t know how anyone can trust what is in these hormone vitamins.
Seems like scam to get people to pay for things 600 DKK they didn’t even ask for.
I’ve tried now to cancel the subscription I didn’t even asked for, I’m hoping it will work this time as there is no way I can contact them.

Vitamail からの回答
I read the answer and I am not surprised at all by this message, because this company employs people with a very low character, and the answer is appropriate, devoid of anything that is within the limits of common sense!! How to make a subscription to a pharmaceutical product without a doctor's prescription!! In addition, I did not order a box last month and that's it!! Now I received 2 more without ordering!! I am returning them and will notify the authorities regarding this scam!! I have read other reviews and I saw that I am not the only one in this situation!! THIS IS HOW THE SCAM SCHEME WORKS!!

Vitamail からの回答
Modtaget en pakke uden at bestille noget
Det et bare ikke iorden
Sådan et fupnummer
Lad være med at handle sådan et firma
Behøver ikke præve på at sende mere
Betaler ikke

Vitamail からの回答
Selskabet er umuligt at komme i kontakt med.
Jeg har flere gange bedt dem om at annullere min ordre. Men får intet svar retur. I dag modtager jeg så en pakke med en opkrævning.
Jeg hverken ønsker produktet eller at binde mig for noget.

Vitamail からの回答
De har sendt mig en pakke og jeg har ikke åbnet den for jeg har ikke bestilt den- så nu bliver den sendt tilbage - hvem sender en pakke og opkræver penge for noget man ikke har ønsket. svineri

Useriøst foretagende. Modtager varen 3 dage efter forfaldsdato

-0 stjerner.
Modtog prøvepakke i postkasse efter at have været i tvivl om om jeg overhovedet bestilte det. Annullerede desuden også abonnementet hos jer hvor man kunne vælge: “har ikke bestilt det”.
Vælger alligevel at betale for alt andet virker for bøvlet med retur.
Får så rykker for for sent betalt. Nu registreret hos Inkasso-virksomhed som vil have 4 gange så meget oveni for rykker.
Kæmpe scam virksomhed, med kringlede abonnementer og kringlede løsninger som gør, at man ikke lige er opmærksom som forbruger. Ville ønske jeg havde tjekket trustpilot. Klik ikke på deres side, da du ved en fejl kan komme til at bestille noget du ikke gør.

Vitamail からの回答
Har også fået to pakke tilsendt ,i starten af november som jeg ikke havde bestilt.
Nu blive de så ved med at sende breve med rykkergebyr og true med inkasso.
Bude meldes til politiet

Vitamail からの回答
Det startede med at de sendte en pakke til mig, SOM JEG IKKE!!! HADE BESTILDT. Og efter uger frem og tilbage bliv det annulleret. Nu er der kommet EN NY!!! Hvad f**** har de lige gang i!!!

Vitamail からの回答
Pas på, fupper en til at tegne abonnement uden man selv er klar over det... Har prøvet at finde et sted at opsige, men det er næsten umuligt 🤮🤮🤮🤮

Vitamail からの回答
Man kommer uforvarende til at tegne abonnement når man tror man køber et produkt. Burde meldes til politiet. De sender ikke engang notifikation om manglende betaling på sms eller mail men man ender direkte i inkasso. Hold dig væk!
Opdatering: de skriver de sender sms ved bestilling, den er i så fald ikke nået frem til mig. Men hvorfor i alverden prøver man ikke at nå sin kunde med sms eller mail før man sender til inkasso. Useriøst

Vitamail からの回答
en virksomhed, der snyder og snyder folk til at købe produkter. Jeg returnerede pakken inden for 14 dage til returnering. men de accepterede det ikke, pakken blev returneret til mig og så kom gebyret med renter. hold dig væk fra sådan et uærligt selskab

Vedr. sagsnummer 40.14.955
I har tydeligvis et temmelig skidt menneskesyn, og i bondefanger jeres imaginære kunder. Det er nu to år siden vi første gang udbad os dokumentation for det påståede udestående på godt 1600,-, men der er intet modtaget. Altså bortset rykkere i en lind strøm, og mon ikke incasso virksomheden Collectia står i ledtog med jer? Går den så går den må være jeres motto, og ud fra anmeldelserne at dømme, går den desværre ind imellem 🙄
Lad os nu være! Vi har kontaktet politi og Kontant fra DR, og så må tiden vise hvem der får de største udgifter på det her svindelnummer.. hvis de altså når det inden i går "konkurs" 🙄

Vitamail からの回答
Jeg har opsagt mit 4him abbonoment hos vitamail dog sendte de en pakke mere som jeg nægtede at modtage.
Nu vil de sende mig til inkasso og har lagt 1000kr på min regning.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og får gerne min advokat på denne sag.
De siger der ingen fortrydelsesret er men det har alle mennesker ligegyldig hvad. Vitamail kan ikke lave sine egne regler..

Vitamail からの回答
Hold dig væk fra virksomheden, det er et fupnummer. Jeg har ikke modtaget min pakke, men jeg finder ud af det 1000 kr
Hvis jeg ikke betaler, går jeg i retten,
Uanset hvor meget medarbejderen fortæller dig, at alt er i orden, skal du ikke tro ham,
Hvis du ikke tror på alle anmeldelserne, så prøv det selv.

-1 stjerne
Hold jer langt væk. Selv om du opsiger produktet til tiden sender i dig en pakke, når du så sender den tilbage, med besked om at det er opsagt osv.
så sender de sagen til inkasso, og selv om du så fortæller inkasso firmaet hvad der er forgået, så fast holder de kravet.
Så bliv langt væk fra det svindel firma.
Og hvad angår det I har svaret. Så opsagde jeg det inden de 30 dage som I oplyser. Så jeres svar kan ikke bruges, men jeg kan da læse mig frem til at jeg ikke er den eneste der oplever denne form for svindel fra jeres side.

Vitamail からの回答
Har aldrig oplevet sådan noget svindel... Involver dig aldrig med det her firma Vitamail... har efter laaang kontakt igen modtaget en regning fra jeres samarbejde firma collectia igen igen.. til trods for mange samtaler med jer og betalt regningen, selvom jeg ikke har modtaget varene! Bare for at slippe for jer!!
Efter den sidste samtale med en meget uhøflig medarbejder, hvor jeg igen betaler ca 500 kr og for så at vide at nu er alt er afsluttet, forhåbentlig for altid.... tadaaa så kommer der atter en regning, nu fra collectia og det er for den periode jeg har betalt og ikke for at træde i det, aldrig har modtaget den pakke.... bliver bare træt. Betaler endnu engang, for at slippe for jer.. hvis I nogensinde kontakter mig på nogen måde, bliver det meldt til forbrugerrådet.

Vitamail からの回答
Er gentagne gange blevet rykket af firmaets inkasso, og har igen gjort dem opmærksom på at jeg ikke har modtaget andet end deres prøvepakke og har betalt den, hvor jeg samtidig gav besked om at jeg ikke ville ha abbonement før jeg havde prøvet dem. Da jeg først skulle se hvordan det virkede. Jeg talte med en dame i firmaet. og har derfor ikke modtaget mere.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。