Hold da op en svindel forretning , de blir bare ved at sende flere produkter og be om flere penge, mage til svindel skal man lede længe efter, STOP NU med at sende produkter til mig!! Og stop med at b... もっと見る
企業が回答しました
Tag dig i agt inden du handler hos Vitamail. Hvis du ligesom mig, ikke får læst vilkårene og selvfølgelig regner med at der er fri returret, som der plejer at være når man handler online, så kan du g... もっと見る
企業が回答しました
Jeg skrev en anmeldelse, men ser nå at vitamail har 3 profiler her på trustpilot. Vi har ikke bestilt et produkt, men mottatt pakke og faktura. Jeg ser det er flere som har opplevd dette, og at vit... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ventede en ny sending og havde kun til fire dage så jeg ringede til kundeservice og forelagde mit problem. En yderst venlig herre fik mit kundenummer og forklarede at der på grund af det ustabil... もっと見る
当該企業による記述
Vi er glade for, at du er her og det glæder os, at byde dig ind i vores skandinaviske familie af sundhed og velvære..
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tak til Vitamail for jeres gode service 😀 havde en uoverensstemmelse med regningen, som vi hurtigt fik løst. Fejlen var iøvrigt min egen.

Vitamail からの回答
Fanget os vitamail , abonnement der aldrig er bestilt , har måtte betale for ikke at få inkasso på nakken , opsagde abonnement jeg ikke har tegnet og får pakker igen , de beklager det er en fejl .
Jeg sender retur og nu er jeg endt i inkasso igen på 1500 kr
Det har indtil videre kostet mig 3-4000 kr for noget alle kan bestille i mit navn .
Hej Christina.
Vi kan se at du har talt med os før, og vi har desværre ikke fået afmeldt abonnementet.
Det er en simpel menneskelig fejl, det skal vi selvfølgelig beklage mange gange.
Såfremt du ikke har åbnet pakken du har fået sendt D.06/11-23, skal du skrive ''modtagelse nægtet'' udenpå og kan derefter sende den retur via dit lokale posthus.
Såfremt den er åbnet, så skal portoen desværre betales, før vi kan få pakken retur igen.
Det betyder at du får lov at sende en pakke retur, der normalt ingen returret har, og dette er grundet en fejl hos os.
Den skal derfor sendes retur hurtigst muligt, da posten godt kan være langsom om at levere den i retur til os.
Vi ønsker dig en god dag og et godt helbred.

God kundeservice.
Efter IKKE at have modtaget en pakke, men til gengæld rykkere, løser kundeservice fejlen optimalt.
Dette betyder, at ved vedbliver som kunde tiltrods for logistik udfordringen ved fremsendelse af pakken.
Kundeservice 5 stjerner, logistik eller PostNord 3 stjerner.

Vitamail からの回答
Jeg køber et produkt, men opdager at jeg også tegner et abonnement, som man er bundet af, hvis man ikke i god tid får det opsagt. Det værste er dog den korte frist de giver inden man bliver sendt til inkasso - og den måde de gør det på, som er lavet på en måde for at få flest muligt til at falde i fælden. Utroligt, at det overhovedet er lovligt.
D. 31/1-24 skulle jeg have modtaget en pakke fra dem med betalingsfrist ca. 20 februar. De sender ingen mail om at pakken er sendt og ej heller en regning pr mail
Den 21. marts 24 skulle de have sendt en rykker med almindelig papirpost. Denne information sendes heller ikke pr. mail.
Da jeg har været indlagt på sygehuset har jeg ikke tømt postkasse i en længere periode, så jeg har hverken set pakken eller rykkeren.
Først da de endelig sender mig en mail d. 10 april med et inkassovarsel er regningen steget fra 600 kr. til 1.400 kr. opdager jeg, at de mener de har leveret noget til mig.
Jeg klager selvfølgelig over dette, men får svar tilbage, at de ikke har fået varen retur fra Postnord, og derfor skal betale.
Det er tydeligvis en bevidst strategi, at man ikke informerer sine kunder på mails om varer og rykkere, som jo ellers er den måde vi kommunikere på i dag. Ved kun at sende til den fysiske postkasse, så er der en stor chance for at kunderne ikke ser det, og dermed kan de hurtigt sende folk til inkasso og dermed tjene meget mere på deres varer. Man skulle tro de også ejer inkassofirmaet - de linker i hvert fald direkte til det fra deres hjemmeside.
Utroligt at det er lovligt at have en sådan forretningsstrategi. Måske en sag for Forbrugerombudsmanden.
Jeg vil i hvert fald anbefale andre ikke at handle med dette firma.

Vitamail からの回答
Rigtig god og behagelig kundeservice, men jeg er i tvivl om T8 pillerne havde nogen effekt, var på dem i 8 måneder ca.

Vitamail からの回答
Kundeservice elendig. Ren penge maskine. Betalte deres regning. Plus rykker til collectia så sender de fanme flere pakker lige efter selvom jeg for pengene tid siden har bedt dem fjerne mig helt i deres system og ikke sende mere.
Deres forretning er bygget op så randomme mennesker kan bestille pakker til en. Er man så dum man får åbnet pakken mm. Sidder man i saksen.
Scam

Vitamail からの回答
Bondefangeri fra A-Z. Ingen regninger, uorden i betalingsservice, men masser af rykkergebyrer og inkassoskrivelser. Virkelig ringe!

Vitamail からの回答
Jeg kontakter Vitamail og siger jeg ikke har modtaget piller Men i Sender rykker og truer med inkasso selv om jeg ikke har modtaget noget fra den

Vitamail からの回答
De bliver ved med at true mig med foderetten de er så fulde af svindel så det er det at død af grin over

Vitamail からの回答
Nu er nok nok .., har ikke hørt fra dem i over 6 måneder, sendte sidste sending retur med opsigelse .., ingen svar så pludselig dukker der igen en sending op og nu en regning med trusler om inkassovarsel, har sat en advokat på nu gider jeg ikke mere …… penge maskine

Vitamail からの回答
Aldrig har jeg mødt et mere uforstående og mærkelig firma….
Jeg har desuden ingen effekt haft af deres produkt, men i december måned sidste år, modtager jeg en ny levering som jeg egentlig prøvede at annullere, men dette kunne ikke lade sig gøre da den allerede var afsendt stod der, dog får jeg den først flere uger senere, så hvorfor jeg ikke kunne annullere den er en gåde.
Nå, men jeg får dem og pakker dem i skabet og glemmer alt om dem og min faktura.
I januar modtager jeg en faktura med inkasso varsel på, dette er HELT OKAY! Det er min fejl, jeg havde glemt at betale den.
Jeg betaler den med en straksoverførsel og med de rykker gebyr der er kommet på, 2-3 uger senere, modtager jeg et brev om jeg er smidt i inkasso.
Jeg manglede åbenbart at betale 103kr, hvilket jeg aldrig har modtaget noget om.
Jeg betalte min regning med rykker på, men det var åbenbart ikke det korrekte beløb.
Jeg betalte 700kr rundt regnet, jeg plejer at betale 500kr rundt regnet, og nu skylder jeg så 700kr til inkasso, for de 103kr jeg aldrig har modtaget et brev om,
Jeg skyndte mig at ringe til Collectia ( inkasso firmaet), og oplyste dem om manglende brev på de 103kr, og at jeg ikke kunne se det logiske i, jeg lige havde betalt en regning for at “undlade” 103kr
De kunne sagtens se logikken i, at der måtte være sket en fejl, men Vitamail påstår de har sendt brev ud om de 103kr så de fastholder kravet.
Aldrig har jeg oplevet noget så latterligt, jeg har ALDRIG modtaget en faktura på andet end det beløb jeg har betalt! Hvor jeg ovenikøbet har fået betalings oplysningerne fra, så tak for ingenting vitamail….

Vitamail からの回答
Jeg føler, at det hjulpet mig, og jeg håber, at det bliver bedre og bedre med tiden.

Vitamail からの回答
Får hurtigt fat i søde personer når jeg ringer med et spørgsmål, dejligt.

Vitamail からの回答
Jeg modtog en hurtig korrektion til udskudt levering af kommende levering. Den opgivne dato for næste levering gav ingen mening.

Vitamail からの回答
Sikke et fusker firma... Jeg ville læse om deres produkt og det krævede at man udfyldte sin info.. OG NEJ JEG HAR IKKE GODKENDT AT SKULLE MODTAGE NOGET SOM HELST FRA JER!!! Sikke en fed måde at sælge sit skidt på... Så nu skylder jeg lige 1000 kr hos et ligeså fusker (inkasso) firma som jer... fedt at tage r øven på folk på den måde... Håber godt nok jeres firma går neden om og hjem...

Vitamail からの回答
Jeg fik i samarbejde med kundeservice rettet mine fremtidige leveringer til.
Tilfreds med samtalen.

Vitamail からの回答
Hold da kæft en gangsterbutik. Hvis man glemmer at afbestille og ønsker at sende produktet retur i uåbnet stand så bliver man sendt til inkasso med ufattelige omkostninger og trusler om alt muligt.
Det er normalt kundepleje at man snakker med kunden og kommer dem imøde, men ikke her. Grunden til at jeg ville sende retur er at deres produkt overhovedet ikke leverer det de påstår, De sælger bare varm luft.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。