Hold da op en svindel forretning , de blir bare ved at sende flere produkter og be om flere penge, mage til svindel skal man lede længe efter, STOP NU med at sende produkter til mig!! Og stop med at b... もっと見る
企業が回答しました
Tag dig i agt inden du handler hos Vitamail. Hvis du ligesom mig, ikke får læst vilkårene og selvfølgelig regner med at der er fri returret, som der plejer at være når man handler online, så kan du g... もっと見る
企業が回答しました
Jeg skrev en anmeldelse, men ser nå at vitamail har 3 profiler her på trustpilot. Vi har ikke bestilt et produkt, men mottatt pakke og faktura. Jeg ser det er flere som har opplevd dette, og at vit... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ventede en ny sending og havde kun til fire dage så jeg ringede til kundeservice og forelagde mit problem. En yderst venlig herre fik mit kundenummer og forklarede at der på grund af det ustabil... もっと見る
当該企業による記述
Vi er glade for, at du er her og det glæder os, at byde dig ind i vores skandinaviske familie af sundhed og velvære..
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det her side er ikke andet end svineri og hustleri, de kan blive ved med at sende pakker med regninger selvom man har op sagt, derfor anbefaler slet ingen til at bruge hverken siden eller produktet, os der faldt i det burde vi lave en politi anmeldelse overfor vitamail firmaet.

Vitamail からの回答
Jeg gik til hjemmesiden, og jeg tænkte på at købe, jeg indtastede mine detaljer, men jeg gennemførte ikke købet, fordi jeg ville vente et stykke tid med at købe, da jeg var løbet tør for penge, med min adresse, som jeg lagde på hjemmesiden uden at jeg havde købt, de sendte mig medicinen, jeg kunne ikke betale, det var i december, nu i februar fik jeg en regning på 1000 kr at hente for en medicin jeg ikke bestilte! og jeg kan ikke betale!

Vitamail からの回答
Da jeg i sin tid opsagde abonnement for 8 måneder siden, fordi jeg skulle ud og rejse i 8 måneder, er det ikke blevet opsagt, da jeg lander i DK igen, ligger der tre pakker kosttilskud plus en masse hilsner fra et inkassofirma!! nu står jeg med regninger for +5000 for et abonnement og piller jeg slet ikke ønsker og som burde være opsagt for lang tid siden. Bondefangeri!
OPDATERING 24/6-2024
Jeg havde opsagt abonnementet tilbage i februar, da jeg kommer hjem fra ferie i juni ligger endnu en pakke og en regning fra jer??? utroligt så ulovligt et firma i kan køre. Nu er sagen politianmeldt og sendt videre til advokat.

Vitamail からの回答
En rigtig god kundeservice, og
et godt og effektivt produkt

Vitamail からの回答
Når der sker fejl ved levering, er Vitamail meget lyttende og retter straks op på forholdet. Det er professionelt og giver tryghed ved fortsat at handle ved Vitamail

Vitamail からの回答
Mega dårlig service jeg er tidligere kunde og lige pludselig efter 1,5 år sender de mig en pakke som jeg ikke har bestilt og da jeg kontakter dem siger de at jeg kan jo bare sende den tilbage på min egen regning det er sgu dårlig stil

Vitamail からの回答
Helst minus 10 stjerner. Er blevet godt og grundig snydt af det møg firma. Jeg har modtaget en ordre som jeg ikke har bestilt og de påstår jeg har opsagt det forsent den 26 januar. Sjovt nok har jeg en mail som beviser at det er opsagt den 4 januar altså i god tid. Hold jer fra det svindel firma 😡

Vitamail からの回答
Jeg talte med den sødeste medarbejder Dina, som var lyttende og forstående overfor min givende situation. Tak, for dit grinende og glade personlighed. Du gjorde at jeg valgte at fortsætte mit løbende abonnent, og var løsningsorienteret på en meget empatisk måde. Jeg har taget 4HER et par måneder nu, og de giver mig mere energi og overskud i hverdagen.

Vitamail からの回答
De var meget forstående vedr al de service jeg havde brug for…

Vitamail からの回答
Hold jer langt væk. Lever af at sende forsinkede fakturaer og opkrævingsgebyrer. Den værste slags virksomhed

Vitamail からの回答
Total uigennemskueligt fakturasystem. Produkter som selvfølgelig ikke lever op til det de lover. Nu krydser jeg fingre for, at det er til og melde sig ud igen. På godt dansk, så er det et bondefangerfirma. Heldigvis findes der Facebook side for jeres svindelfortagende, som man kan melde sig i. “Vitamail svindel i DK”

Vitamail からの回答
Det dårligste faktureringssystem nogen sinde. Får desværre oplevelsen af at det abonnement som er umuligt at komme ud af.

HOLD JER LANG VÆK FRA DEM! - HVIS DU IKKE VIL HAVE RUINERET DIN KONTO

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。