レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Lite dÃ¥lig kvalité pÃ¥ produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband hÃ¥ller inte ens ett Ã¥r. Är inne pÃ¥ mitt fjÀrde nu till min hund som Àr 3,5 Ã¥r gammal. Tur att de alla har gÃ¥tt sönd... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Inget som helst fel pÃ¥ maten, vÀldigt bra kvalitet. Det enda jag skulle önska vore om det gick att ordna transport till dörren eftersom jag vanligtvis bestÀller tvÃ¥ 12-kilossÀckar i taget och det blir... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voffsings halsband och koppel Àr handsydda och av mycket hög kvalitet och vÀldigt snygga. Halsbanden Àr breda och dÀrför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. SÃ¥dana halsband Àr svÃ¥ra att hitta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt hjÀlpsamma vid alla typer av frÃ¥gor gÀllande deras produkter. VÀldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing Àr ett företag man köper ifrÃ¥n flera gÃ¥nger dÃ¥ kvalitén Àr nÃ¥got u... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Voffsing.se Àr din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursÀgande enklare.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Bra vara och helt ok leverans Àven under helgerna

Jag bestÀllde precis under jul- och nyårshelgerna och sedan fick jag ingen bekrÀftelse direkt från Voffsing. Jag tÀnkte att de kanske hade semester. Det kom dock en faktura från Klarna på min bestÀllning. Jag blev lite osÀker på om företaget jobbade Àven under helgerna.
Men nÀr jag tÀnkte ringa på en vardag så fick jag meddelande att jag kunde hÀmta paketet! Jag tror att det tog sex dagar, men då var fem dagar helgdagar. Så jag tycker att leveransen var bra!
Och varan jag bestÀllde, kisskydd för hanhundar, hade de i ovanligt många olika storlekar, storlekar som jag hade saknat. 5 cm bara mellan varje storlek. Ett annat företag hade samma vara, men inte lika många storlekar. Jag har hundpensionat i hemmamiljö dÀr hannarna ibland vill markera inomhus. Nu får alla precis rÀtt storlek.
Jag Àr mycket nöjd!

2026幎1月6日

Voffsing からの回答

Så roligt att du hittat till vår lilla butik och att du blev nöjd. Vi försöker hålla ett stort och komplett sortiment och Àr det något du inte hittar Àr du vÀlkommen att kontakta oss. Tack för ditt fina betyg!

Det Àr en julklapp

Det Àr en julklapp, så jag har inte sett den Ànnu. Men det funkade bra med frakt o den kom snabbt.

2025幎12月2日

Voffsing からの回答

Vi hoppas att julklappen blev uppskattad. God fortsÀttning!

Bra rakt igenom

Bra produkter, enkelt att bestÀlla, snabb leverans.

2025幎11月20日

Voffsing からの回答

SÅ roligt att du Àr nöjd med oss. Du Àr alltid vÀlkommen till vÃ¥r lilla butik.

Verkligen fin service!

Verkligen fin service!
Snabb leverans och sjÀlvklart sÀljer de bra produkter.

2025幎10月26日

Voffsing からの回答

Vi Àr så glada att du Àr nöjd med oss och med våra produkter. Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka till vår lilla butik.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och enkel leverans.

Snabb och enkel leverans.
Och man får snabbt hjÀlp om det behövs!

2025幎9月4日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden, du Àr alltid vÀlkommen till vår lilla butik.

Mina katter Àlskar blandningen

Mina katter Àlskar blandningen blötmaten av fasan kalkon och anka. Snabba leveranser gör att jag kan planera mina inköp bÀttre och slipper ha så mycket i förvaring. Och så rabattenn man får! Tack!

2025幎8月4日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden, så roligt att du Àr nöjd! Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka till oss!

5぀星のうち5の評䟡

Fodret Àr vÀldigt uppskattat av vÃ¥ra

Fodret Àr vÀldigt uppskattat av våra JRT tjejer, vi Àr alltid nöjda med produkterna från voffsing, nöjd med produkterna och priset för fodret. Så lÀnge våra tjejer Àr nöjda så Àr vi nöjda.

2025幎7月2日

Voffsing からの回答

Såå underbart att ni Àr nöjda! Ni Àr alltid vÀlkomna till oss!

5぀星のうち3の評䟡

Lite dålig kvalité på produkterna

Tur att de alla har gått sönder i eller runt hemmet och inte nÀr man Àr ute på gatan!

Annars gillar jag produkterna, snygga, praktiska och lÀtta att anvÀnda. Enda nackdelen Àr som sagt den dåliga kvalitén.

2025幎7月7日

Voffsing からの回答

Hej! Roligt att du tycker att halsbanden Àr praktiska, men de ska ju hålla mer Àn så. Kontakta vår kundtjÀnst så tittar vi på det. Vi kan se att det inte Àr våra egna premium halsband du köpt, så kanske det Àr en bÀttre vÀg nÀsta gång? kontakta oss så ska vi vÀgleda dig.

Fin och bra kvalitet

Selen var lite stor i storleken. Bröst mått va perfekt men runt nacken va lite stor

2025幎6月24日

Voffsing からの回答

Hej Daniel! Kontakta gÀrna vår kundtjnst så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Produkten Àr mycket bra

Produkten Àr mycket bra, och det var lÀtt och tydligt att bestÀlla. Så helheten mycket bra. Något långa leveranstider dock.

2025幎4月29日

Voffsing からの回答

Hej! Tack för det fina betyget! Vi Àr så glada att du blev nöjd med ditt köp och hoppas att vi varit tydliga med leveranstider nÀr du gjorde sin bestÀllning. Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka till oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。