レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voffsings halsband och koppel Àr handsydda och av mycket hög kvalitet och vÀldigt snygga. Halsbanden Àr breda och dÀrför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. SÃ¥dana halsband Àr svÃ¥ra att hitta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt hjÀlpsamma vid alla typer av frÃ¥gor gÀllande deras produkter. VÀldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing Àr ett företag man köper ifrÃ¥n flera gÃ¥nger dÃ¥ kvalitén Àr nÃ¥got u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Inte sÃ¥ bra kvalitet som jag hade hoppats pÃ¥. Köpte ett halsband i regnbÃ¥gsfÀrger. Sladdrigt material utan stadga. SpÀnnet dÀr man kortar halsbandet sluter inte Ã¥t, sÃ¥ det glider upp och blir större... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har köpt halsband o koppel frÃ¥n er tidigare, o varit vÀldigt nöjd. Bra o roligt att man kan designa lite sjÀlv. SvÃ¥rt att hitta tillrÀckligt lÃ¥nga o breda halsband till stor hund, men hÀr gÃ¥r det at... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Voffsing.se Àr din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursÀgande enklare.

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

LÃ¥ng leveranstid och besviken pÃ¥ fÀrgen

Lång leveranstid och besviken på fÀrgen på halsbandet, stÀmde inte alls med bilden.

2023幎4月10日

Voffsing からの回答

Hej Jonna, först vill vi verkligen beklaga att du haft en så dålig upplevelse av att handla hos oss - vi vill gör allt för att du ska bli nöjd! Vad det gÀller fÀrger så Àr fÀrgåtergivning på bilder en utmaning och vi jobbar på att den ska bli så korrekt som möjligt, dock Àr den också beroende på vilken bildskÀrm man anvÀnder för att se bilden på. Om du inte Àr nöjd med ditt köp Àr du vÀlkommen att ta kontakt med vår kundtjÀnst så försöker vi hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt.

5぀星のうち4の評䟡

Ros!

Ros!

Lite strul med en återbetalning, men det löste sig inom kort.

2023幎3月14日

Voffsing からの回答

Så skönt att allt löst sig nu Carina .Hör av dig om du behöver mer support.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick snabb hjÀlp att stoppa en

Jag fick snabb hjÀlp att stoppa en order med foder nÀr jag blev osÀker på om min hund tålde det. Sedan nÀr jag konstaterade att hunden tålde fodret så fick jag en snabb leverans.

2023幎3月5日

Voffsing からの回答

Tack för det fina omdömet Camilla! Hoppas att vovven mår bÀttre nu.

LÀckra halsband

LÀckra halsband. Roligt att kunna designa sina egna. Mycket hög kvalitet. Fantastisk personal. Ett extra tack till Dan för hjÀlpen.

2023幎2月7日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden Anna. Vi hoppas att du skabli nöjd med nÀsta bestÀllning.

Fint koppel och halsband

Fint koppel och halsband, men halsbandet för litet. TyvÀrr alldeles för lång leverans tid så dÀrför vÀljer jag och bestÀlla från annat stÀlle.

2023幎1月25日

Voffsing からの回答

Hej Ingrid.Så tråkigt att halsbandet inte passade. Våra specialtillverkade halsband tillverkas enligt dina önskemål och vi hoppas att vi levererat det du bestÀllt. Vi tackar för din feedback kring leveranstiden och hoppas att vi varit tydliga på bestÀllningssidan kring leveranstiden för handtillverkade halsband. Vi jobbar alltid för att få nöjda kunder så du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss direkt för att diskutera vad vi kan göra för dig.

Mycket nöjd

Mycket nöjd, fin kommunikation från kundtjÀnst och snabb leverens

2023幎1月4日

Voffsing からの回答

Tack för det fina omdömet Maria - du Àr alltid vÀlkommen till oss.

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans. Men mina hundar tyckte inte om benen.

2023幎1月8日

Voffsing からの回答

Hej Lena, så tråkig att de inte gillade benen. Ni Àr jÀttevÀlkomna att testa någon av våra andra hundben så att ni hittar något som voffsingarna ska tycka Àr extra smarrigt.

5぀星のうち3の評䟡

Inget som helst fel på maten

Inget som helst fel pÃ¥ maten, vÀldigt bra kvalitet. Det enda jag skulle önska vore om det gick att ordna transport till dörren eftersom jag vanligtvis bestÀller tvÃ¥ 12-kilossÀckar i taget och det blir vÀldigt tungt att slÀpa hem frÃ¥n postombudet. Sedan undrar jag vad det Àr för en liten plast(?)grej (ser ut som en liten borste) som ni skickar med varje gÃ¥ng, utan nÃ¥gon förklaring. Är det nÃ¥got för hunden..?

2023幎1月21日

Voffsing からの回答

Hej Magnus -tack för din feedback! Så skönt att du Àr nöjd med maten! NÀr det gÀller hemleverans så tar vi till oss detta och vi letar efter ett fraktavtal som skulle möjliggöra hemleverans med en rimlig kostnad, men har Ànnu inte funnit ett sådant. Vad det gÀller plastgrejen så Àr det en liten godsak som du med gott samvete kan ge din voffsing. Oftast Àr det dessa du får med: https://voffsing.se/product/camon-veganska-tuggben-tandborste/

5぀星のうち4の評䟡

snabb leverans

Snabb leverans men hade varit bra om man kunde bestÀlla till postnordbox också.

2023幎1月20日

Voffsing からの回答

Hej Julia, tack för din feedback. Vi tittar på detta framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Hög kvalitet på halsband och koppel och trevligaste servicen

Voffsings halsband och koppel Àr handsydda och av mycket hög kvalitet och vÀldigt snygga. Halsbanden Àr breda och dÀrför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband Àr svåra att hitta på marknaden annars. Man får ett mycket trevligt bemötande av Dan och Helena som driver företaget. Det mÀrks att de Àr måna om sina kunder och stolta över sina fina produkter.

2023幎1月15日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden Lotta och så roligt att du Àr nöjd med ditt set! Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。