レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

This company is obviously a scam. First they sent me a fraudulent link that charged me a non authorized amount of $183 USD, without my consent. Then vola.ro checked in on my behalf for my flight Fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Am avut o urgenta sa revib mai repede in tara, am cumparat alte bilete, a mers struna, insa aveam o problema cu mailul sotului. Nu prinea mailuri si am vb pe mess si au fost foarte draguti si mi au tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Timp de o saptamana, am “terorizat” aceasta echipa, cu intrebari, probleme, nelamuriri, am cumparat biletul cu data gresita, am uitat sa fac check.inul
.. De fiecare data, absolut pt cea mai mic... もっず芋る

(1,973)

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

This company is obviously a scam

Then vola.ro checked in on my behalf for my flight From Beziers to Lutton, with the WRONG details, wrong passport number, wrong expiration date. Which made me wait a lot in the airport. They are fraudsters, I'm taking legal actions against them.

2026幎6月20日

COMUNICATION NOT EXISTENT!!!!

You can not for the life of you get a hold of them. A human assistant is out of the question. The chat AI is horrible, you can not solve any problem whatsoever.

COMUNICATION NOT EXISTENT!!!!

2026幎6月3日

Vola.ro からの回答

Good day! We are sorry to hear about your experience.

Could you please share your booking number or the email address used for the reservation so we can investigate what happened and review your case? Thank you!

5぀星のうち5の評䟡

A fost o experiență minunată

A fost o experiență minunată.Consultanta a fost foarte eficientă,amabilă și rapidă cu rezolvarea problemei.Multumesc.

2026幎5月24日

Va multumim pentru feedbackul oferit.

Ne bucuram sa aflam ca experienta avuta a fost una placuta si ca ati fost multumita de suportul primit. Mesajul dumneavoastra va fi transmis echipei noastre.

Va dorim calatorii placute in continuare!

5぀星のうち5の評䟡

Prompt service at any hour !!...and

Prompt service at any hour !!...and good solutions

2026幎5月16日

Vola.ro からの回答

Good day! Thank you for your feedback.

We are delighted to hear that you had a positive experience and that you were satisfied with the support you received. Your message will be shared with our team.

We wish you many pleasant travels ahead!

5぀星のうち5の評䟡

Servicii foarte bune iar personalul de

Servicii foarte bune iar personalul de suport,inclusiv chat-ul pus la dispoziția clienților. Se răspunde imediat cu soluții de rezolvare foarte rapide,iar cei care răspund în chat sunt mereu foarte profesioniști și disponibili sa te ajute în orice problemă! Recomand cu drag!

2026幎5月14日

Va multumim pentru feedbackul oferit.

Va dorim calatorii placute in continuare!

Experiență foarte dezamăgitoare cu

Experiență foarte dezamăgitoare cu Vola.ro.

Am selectat zborul, am efectuat plata și am primit număr de rezervare, după care am fost anunțat că prețul s-a modificat și trebuie să mai achit încă 59 €. Practic, diferența de tarif a apărut după efectuarea plății.

În final, rezervarea a fost anulată și am fost nevoit să solicit rambursare. Deși suportul a răspuns politicos, experiența creată pentru client este foarte neplăcută și creează impresia că prețul afișat inițial nu este unul sigur.

Înțeleg că tarifele pot fi dinamice, dar consider că după efectuarea plății prețul ar trebui respectat sau sistemul ar trebui să blocheze automat tariful afișat.

Nu recomand dacă aveți nevoie de siguranță și predictibilitate atunci când cumpărați bilete de avion.

2026幎5月9日

Va multumim pentru feedbackul oferit.

Intelegem cat de dezamagitor poate fi sa intampinati astfel de situatii si va asiguram ca modificarile de pret la biletele de avion nu sunt influentate de noi. Preturile sunt stabilite dinamic de companiile aeriene si pot fluctua in functie de cerere, disponibilitate si alti factori.

Ne pare rau ca s-a modificat tariful atat de repede si va cerem scuze pentru neplacerile create

O zi frumoasa in continuare!

Not satisfied

I bought through them a ticket, paid, and the next day they asked me for another 47 euros, saying it was the companies fault, that in the time from the reservation untill i paid ( i think it was about 5 minute, untill i completed all the application forms) the aviation company had increased the price. Ok, they gave me the choice to get my money back, but for me they are not a solution any more.

2026幎4月1日

Profesionalism desavarsit

Rabdare, profesionalism desavarsit, amabilitate. Interactiunea cu agentul DVs. Roxana a fost o experienta placuta si extrem de eficienta! Recomand serviciile Vola oricui doreste sa simta ca are un back-up in ceea ce priveste calatoriile!

2026幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Am achiziționat un bilet de avion prin

Am achiziționat un bilet de avion prin Vola.ro, plătit integral (dimineața) iar ulterior am fost informat (ora 15:00) că nu mai sunt locuri disponibile. Practic, am plătit pentru un serviciu care nu a fost furnizat.
Mai grav, după această situație, am fost pus să achit și taxe suplimentare
 am fost contactat și informat că trebuie să mai achit o diferență de 45€, pe motiv că „s-au mărit prețurile”, în condițiile în care eu aveam deja biletul plătit integral. Am acceptat această plată suplimentară doar pentru a nu pierde zborul ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra modului în care sunt gestionate rezervările și clienții.Din cauza acestei situații:
* am rămas fără zbor
* am pierdut o oportunitate profesională (loc de muncă)
* am fost pus într-o situație extrem de dificilă, fără suport real din partea companiei
Consider că este o lipsă totală de responsabilitate față de client și o experiență complet inacceptabilă.
Recomand tuturor să fie foarte atenți atunci când aleg Vola În cazul meu, serviciul plătit nu a fost livrat, iar consecințele au fost serioase.

2026幎4月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス