This company is obviously a scam. First they sent me a fraudulent link that charged me a non authorized amount of $183 USD, without my consent. Then vola.ro checked in on my behalf for my flight Fr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Am avut o urgenta sa revib mai repede in tara, am cumparat alte bilete, a mers struna, insa aveam o problema cu mailul sotului. Nu prinea mailuri si am vb pe mess si au fost foarte draguti si mi au tr... ãã£ãšèŠã
Timp de o saptamana, am âterorizatâ aceasta echipa, cu intrebari, probleme, nelamuriri, am cumparat biletul cu data gresita, am uitat sa fac check.inulâŠ.. De fiecare data, absolut pt cea mai mic... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 63ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Matei Ciobanu
Matei Ciobanu, un coleg al echipei dvs de exceptie. Raspuns rapid si evaluarea unei greseli personale, foarte profesionist.
AsistenÈÄ prin messenger a fost mereuâŠ
AsistenÈÄ prin messenger a fost mereu de ajutor ...recomandat vola
This company is obviously a scam
Then vola.ro checked in on my behalf for my flight From Beziers to Lutton, with the WRONG details, wrong passport number, wrong expiration date. Which made me wait a lot in the airport. They are fraudsters, I'm taking legal actions against them.
Won't refund me the money for a canceled flight
Bought, a ticket, flight got canceled, 45 days later still and I'm still waiting for my refund. Not sure if they are incompetent or they are crooks. Terrible customer service
COMUNICATION NOT EXISTENT!!!!
You can not for the life of you get a hold of them. A human assistant is out of the question. The chat AI is horrible, you can not solve any problem whatsoever.
COMUNICATION NOT EXISTENT!!!!

A fost o experienÈÄâŠminunatÄ
A fost o experienÈÄ minunatÄ.Consultanta a fost foarte eficientÄ,amabilÄ Èi rapidÄ cu rezolvarea problemei.Multumesc.

Vola.ro ããã®åç
Prompt service at any hour !!...andâŠ
Prompt service at any hour !!...and good solutions

Vola.ro ããã®åç
Servicii foarte bune iar personalul deâŠ
Servicii foarte bune iar personalul de suport,inclusiv chat-ul pus la dispoziÈia clienÈilor. Se rÄspunde imediat cu soluÈii de rezolvare foarte rapide,iar cei care rÄspund în chat sunt mereu foarte profesioniÈti Èi disponibili sa te ajute în orice problemÄ! Recomand cu drag!

ExperienÈÄ foarte dezamÄgitoare cuâŠ
ExperienÈÄ foarte dezamÄgitoare cu Vola.ro.
Am selectat zborul, am efectuat plata Èi am primit numÄr de rezervare, dupÄ care am fost anunÈat cÄ preÈul s-a modificat Èi trebuie sÄ mai achit încÄ 59 â¬. Practic, diferenÈa de tarif a apÄrut dupÄ efectuarea plÄÈii.
Ãn final, rezervarea a fost anulatÄ Èi am fost nevoit sÄ solicit rambursare. DeÈi suportul a rÄspuns politicos, experienÈa creatÄ pentru client este foarte neplÄcutÄ Èi creeazÄ impresia cÄ preÈul afiÈat iniÈial nu este unul sigur.
ÃnÈeleg cÄ tarifele pot fi dinamice, dar consider cÄ dupÄ efectuarea plÄÈii preÈul ar trebui respectat sau sistemul ar trebui sÄ blocheze automat tariful afiÈat.
Nu recomand dacÄ aveÈi nevoie de siguranÈÄ Èi predictibilitate atunci când cumpÄraÈi bilete de avion.

Vola.ro ããã®åç
Working well and customer support it isâŠ
Working well and customer support it is very useful.
Rapsundurile au fost prompte siâŠ
Rapsundurile au fost prompte si eficiente . Multumesc pentru ajutor .
Not satisfied
I bought through them a ticket, paid, and the next day they asked me for another 47 euros, saying it was the companies fault, that in the time from the reservation untill i paid ( i think it was about 5 minute, untill i completed all the application forms) the aviation company had increased the price. Ok, they gave me the choice to get my money back, but for me they are not a solution any more.
Profesionalism desavarsit
Rabdare, profesionalism desavarsit, amabilitate. Interactiunea cu agentul DVs. Roxana a fost o experienta placuta si extrem de eficienta! Recomand serviciile Vola oricui doreste sa simta ca are un back-up in ceea ce priveste calatoriile!
Very good experience
Very good experience. Full of details and patient of staff was great help!
Am achiziÈionat un bilet de avion prinâŠ
Am achiziÈionat un bilet de avion prin Vola.ro, plÄtit integral (dimineaÈa) iar ulterior am fost informat (ora 15:00) cÄ nu mai sunt locuri disponibile. Practic, am plÄtit pentru un serviciu care nu a fost furnizat.
Mai grav, dupÄ aceastÄ situaÈie, am fost pus sÄ achit Èi taxe suplimentare ⊠am fost contactat Èi informat cÄ trebuie sÄ mai achit o diferenÈÄ de 45â¬, pe motiv cÄ âs-au mÄrit preÈurileâ, în condiÈiile în care eu aveam deja biletul plÄtit integral. Am acceptat aceastÄ platÄ suplimentarÄ doar pentru a nu pierde zborul ceea ce ridicÄ mari semne de întrebare asupra modului în care sunt gestionate rezervÄrile Èi clienÈii.Din cauza acestei situaÈii:
* am rÄmas fÄrÄ zbor
* am pierdut o oportunitate profesionalÄ (loc de muncÄ)
* am fost pus într-o situaÈie extrem de dificilÄ, fÄrÄ suport real din partea companiei
Consider cÄ este o lipsÄ totalÄ de responsabilitate faÈÄ de client Èi o experienÈÄ complet inacceptabilÄ.
Recomand tuturor sÄ fie foarte atenÈi atunci când aleg Vola Ãn cazul meu, serviciul plÄtit nu a fost livrat, iar consecinÈele au fost serioase.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ