レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We zijn erg blij met onze plissé hordeur van Voordeelhorren. Medewerker kwam vooraf vrijblijvend voor (goed) advies en opmeten. Prijs inclusief montage viel relatief ook mee. Levertijd was door vakant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er werd mij haarfijn uitgelegd wat belangrijk is voor het plaatsen van een veranda met glazen schuiframen. Vloer is tijdens opname meteen gecontroleerd of deze waterpas liep. Dit bleek niet het ge... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Wij hebben vorig jaar een plisse hordeur aangeschaft via Voordeel Horren. Er waren wat onduidelijkheden over hoe in te meten en in tegenstelling tot andere leveranciers was het helder communiceren met... もっと見る

企業情報

1. ウィンドウ トリートメント店

当該企業による記述

Levert kwaliteit voor een voordelige prijs.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de geleverde...

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Het inmeten werd kosteloos en zorgvuldig uitgevoerd, waarbij alles duidelijk werd toegelicht. Ook de montage is vakkundig en volledig naar wens verlopen. Het hele proces verliep prettig en professioneel. Zeker een aanrader!

2026年3月17日
5つ星のうち5の評価

Top kwaliteit voor een goede prijs

De prijs t.o.v. de kwaliteit is top. En ook de reactiesnelheid en hulp hij vragen.
Wat beter kan is de website waar niet alle mogelijkheden waar het kleur en frame dikte betreft opgegeven kunnen worden. Dat moet in een comentaarveld. Dat is helemaal goed gekomen maar zou beter kunnen.

2025年12月17日

Tevreden

3 weken geleden netjes ingemeten en vandaag geplaatst. Vriendelijke monteurs en keurig werk. Top bedrijf bedankt

2025年4月14日

Komt afspraken na

Levertijd werd vijfenhalve week in plaats van drie weken die op site staan. Tussentijds 2x een statusupdate gevraagd en beide keren binnen 1 dag een nette inhoudelijke reactie ontvangen. Uiteindelijk de hor ontvangen, keurig verpakt in dik bubbelplastic. Er zat een eenvoudige montagehandleiding bij. Vijf sterren waardig!

2025年4月9日

Wat een fijne service

Wat een fijne service! Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk advies over de mogelijkheden. De plaatsing verliep snel en zonder rommel achter te laten. De rolluiken zien er niet alleen mooi uit, maar doen ook precies wat ze moeten doen. Complimenten aan het team ( Ryane en collega )

2025年4月9日

Top bedrijf!

Wij hebben 5 weken geleden een dubbele hordeur besteld en een inzethor. De monteurs zijn netjes volgens afspraak wezen inmeten en hebben ook netjes volgens afspraak alles geplaatst. Nu 3 maanden verder en nog steeds hartstikke tevreden met mijn horren. De mannen van Voordeel Horren zijn toppers!

2024年8月20日
5つ星のうち3の評価

Product lijkt prima zoals geleverd

Product lijkt prima zoals geleverd. Maar meer duidelijkheid over levertijd vooraf op de website zou fijn zijn. Bij navraag bleek dat 3 weken te zijn. Uiteindelijk is de hor pas na 5 weken geleverd. (Na nogmaals mailen / navragen)

2024年5月16日
5つ星のうち5の評価

Zeer goede communicatie en service

Zeer goede communicatie.
Vriendelijk / behulpzaam en vooral belangrijk, goed geleverde horren.
Wij hebben buiten rol horren genomen en ieder is mooi geplaatst.
Mooie kwaliteit netjes afgewerkt.
Niet geheel onbelangrijk de prijs is ook goed te doen! Prijs en kwaliteit liggen goed bij elkaar

2023年8月17日

Goedkope mooie hor

Hor ziet er perfect uit, makkelijk zelf te installeren met een simpele uitleg. Stevige hor. Zeer goede prijs in vergelijking met andere bedrijven. Enig minpuntje was dat de levertijd twee weken langer was( 5 weken) dan aangeven en daar had ik nog over gebeld van te voren.

2023年6月20日

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Goede producten, snelle levering en vakkundig opgehangen.
Personeel zeer netjes en vriendelijk.
Kortom in één woord geweldig.

2023年6月29日

Fantastisch!

In een woord: fantastisch! Communicatie verloopt helder en soepel, van opmeten en bestellen tot het maken van een afspraak voor montage. Aardige, vakkundige heren. Mooi product, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Factuur mag betaald worden na montage. Ik ben fan :)

2023年5月25日

Super service!

Gemakkelijk contact vooraf via Whatsapp. De vriendelijke monteurs hebben prachtige plissée hordeuren geplaatst in korte tijd. Verder hebben ze de versleten banden van onze zonneschermen vervangen. En dit allemaal voor een schappelijke prijs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

2023年5月4日

Trustpilot エクスペリエンス