レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stÊrke smerter i kÊben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlÊge. Vi blev mÞdt af yderst kompet... もっず芋る

䌁業が回答したした

BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lider af tandlÊge skrÊk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores TÊnder Ã¥bent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... もっず芋る

Jeg har idag vÊret inde og fÃ¥ fjernet 2 visdomstÊnder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning pÃ¥ samme tid med en hÞj professionalisme. Jeg fÞlte mig tryg... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

413件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

FuldstÊndig fantastisk klinik

FuldstÊndig fantastisk klinik. Fra receptionist til klinikassistent til tandlÊger
 alle meget sÞde, kompentente og nÊrvÊrende. Der findes altid en tid pÃ¥ dagen eller dagen efter og alle er opdaterede pÃ¥ forlÞbet. Vi er meget taknemmelige for, at vi fandt vej til vagttandlÊgen Vores TÊnder, da uheldet var ude. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger!!!

2024幎12月11日
自発的なレビュヌ

Dygtige medarbejdere, tillidsfulde, forståelse for tandlÊge skrÊk

Lider af tandlÊge skrÊk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores TÊnder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling.
Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejdere.
Er nu fast kunde der, har fast tandlÊge, som er super dygtig, udviser fuld tillige og en dejlig ro, samt, spÞrg, flere gange, om man er okay.
Kan varmt anbefale dem.

2024幎2月23日

Fantastisk godt koncept

Fantastisk godt koncept med lÞrdagsåbent og ikke mindst som akut klinik. Jeg havde en kindtand med flÊkket rod og mega tandpine. Jeg ringede fredag morgen, og fik tid hos Mette om eftermiddagen. Der var en god rolig atmosfÊre på klinikken, og min tand kom ud på bedste vis. God information og proffesionel behandling.

2024幎9月27日
自発的なレビュヌ

Meget omsorgsfuld tandlÊge og klinikassistent

Jeg fik hÞfligt og bestemt at vide 13.august, at min visdomstand skulle fjernes og hvilke huller der skulle laves...

Jeg fik derefter kraftig tandpine sÞn.d.1.sep. men ville holde ud for at spare penge, så jeg ringede mandag og fik ALLEREDE en tid til tirs.kl.11.10... Jeg blev taget imod af en meget rolig tandlÊge som tilbÞd mig et stort, men let spejl at kikke i, så jeg kunne se hvordan min visdomstand sad der nÊsten ikke var groet frem, gisp. Men hun forblev meget rolig, så det smittede delvist af på mig og meget hurtigt var jeg klar til at blive bedÞvet. Det var nÊsten smertefrit for mig og jeg fik endda lov at sidde med min taske og med apoteks Þrepropper i, p.g.a. ubehagelige knagelyde, men smertefrit. Over mig var et smukt stort billede af pausefisk. Lige efter de tre korte bedÞvelser, fik jeg flere bÊgre med frisk vand og et vindue var hele tiden åbent. Klinikassistenten sugede forsigtigt alt vÊk undervejs. Overraskende kun lidt angstfyldt, lige pånÊr lige efter jeg så tanden.. Gav 100 kr i drikkepenge hvilket jeg aldrig i mine 49 år har gjort fÞr, og fik også 0,2 % Klorhexidin med mig til kun 33 kr og en gaze, forsigtigt på såret og 1 pakke med hjem og en mail med gode råd.

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Amen sikke et fantastisk sted😍

Amen sikke et fantastisk sted!
Jeg kan varmt anbefale vores tÊnder i lyngby. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ professionelt, engagerede og helt jordnÊre tandlÊger! Jeg har vÊret hos Puk & Paulina, og de er vanvittige dygtige og professionelle. Der er altid godt humÞr og god humor. Klinikken ligger i flotte omgivelser man virkelig har lyst til at komme i♥

2024幎8月28日
自発的なレビュヌ

TandlÊgen gÞr sig virkelig umage for at

TandlÊgen gÞr sig virkelig umage for at hjÊlpe med at få patienten til at fÞle sig så tilpas i vanskelige behandlinger (rodbehandling). Alle er utroligt sÞde og kompetente.

2024幎7月11日

KÊre Maurizio

Hvor er det dejligt at hÞre at du oplever, at vi har nogle kompetente og sÞde behandlere og har fÞlelsen af, at vi giver os tid og gÞr os umage med, at du får en ro og tryghed både fÞr, under og efter behandling.

Vi glÊder os til at tage imod dig, ved nÊst kommende lejlighed.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Det var en rigtig god oplevelse at

Det var en rigtig god oplevelse at sidde i stolen hos tandlÊge Signe og assistent Amanda. SÞde, venlige og professionelle. Kan varmt anbefales

2024幎4月22日

KÊre Vala

Tusind tak for din fine anmeldelse, den gÞr os rigtig glade.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os og fÞler, at du har fået en venlig og professionel behandling hos Signe og Amanda.

Vi glÊder os til at se dig igen.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Jeg vil gerne udtrykke min dybfÞlte

Jeg vil gerne udtrykke min dybfÞlte taknemmelighed over for tandlÊge Signe og Celia for deres ekstraordinÊre service og omsorg. Da jeg stod over for et akut problem med mine knÊkkede tÊnder, var de sÞde, venlige og hurtige til at hjÊlpe mig. Deres professionalisme og hurtige handling gjorde hele oplevelsen både smertefri og beroligende. Jeg vil varmt anbefale dem til enhver, der sÞger en tandlÊge, der kombinerer med venlighed og effektivitet.

Med venlig hilsen,
Aous 😊

2024幎4月18日

KÊre Aous

Af hjertet mange tusind tak for din varme anmeldelse.
Hvor det det dejligt at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse og er blevet mÞdt med professionalisme, omsorg og god service. Det er lige som vi gerne vil udtrykke os på klinikken.

Vi glÊder os til at tage imod dig, når du meget snart kommer til dit nÊste eftersyn.

SÞde og dygtige tandlÊger

Jeg kan virkelig anbefale Vores TÊnder Lyngby. De er så sÞde og dygtige, og hvis man har tandlÊgeskrÊk, så er det er supertrygt sted at vÊre.

2024幎4月16日

KÊre Kristine

Mange tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at lÊse, at du har haft en god og tryg oplevelse trods din tandlÊgeskrÊk. Dette er netop noget vi går meget op i her på klinikken.
Alle vores patienter skal have en varm og tryg oplevelse fra de trÊder ind af dÞren, til de ligger i stolen og får en god og professionel behandling.

Vi glÊder os til at tage imod dig ved nÊstkommende lejlighed.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Hermed mine bedste anbefalinger til "Vores tÊnder" Lyngby.

Mit fÞrste mÞde med dem var ifm. en akutåbning i en weekend for et par år siden.
Jeg blev taget godt imod og behandlet så fint hele vejen igennem. Jeg besluttede allerede her, at jeg ville vÊlge dem, hvis det kom på tale at skulle skifte tandlÊge.
Det skal nÊvnes, at jeg er panisk angst, når jeg går til tandlÊge!!!
Min tidligere tandlÊge er nu gået på pension og jeg har nu Frederikke som fast tandlÊge hos "Vores tÊnder" og jeg er ikke bare glad og tilfreds - min tandlÊge skrÊk har fortaget sig en del.
Jeg kommer nok aldrig til at holde af at gå til tandlÊge, men hele teamet hos "Vores tÊnder" gÞr deres ypperste, for at gÞre oplevelsen så behagelig som muligt for patienterne, fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren.
Jeg kan i allerhÞjeste grad anbefale dem - specielt hvis du som jeg, lider af giga tandlÊgeskrÊk :)

2023幎7月10日

KÊre Anette

Mange tusind tak for den meget fine anmeldelse.
Den er vi så glade for og varmer vores alles hjerter.
FÞrstehåndsindtrykket er enormt vigtigt og der man mÊrker, om det er det rigtige sted for en. Vi er meget glade for, at netop det indtryk du har fået hos os, har vÊret så behageligt som overhovedet muligt. Vi er super glade for at hÞre, at din skrÊk er fortaget en smule og at det nu kan vÊre okay at komme til tandlÊge.

Vi glÊder os til at tage imod dig ved nÊstkommende lejlighed.

Ny tand krone

Tak for god og perfect behandling, samt et flot resultat ved udskiftning af min tandkrone.

2024幎3月4日

KÊre Torben

Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer rigtig meget.
Hvor er vi glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse og en perfekt behandling. Det er dejligt at hÞre, at du er rigtig tilfreds med din fine tandkrone.

Vi vil glÊde og til at se dig på klinikken igen.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Fik i gÃ¥r knÊkket en rodbehandlet

Fik i går knÊkket en rodbehandlet kindtand ned til rÞdderne. Og de kunne heldigvis se mig akut dagen efter.

Utroligt professionelt team og behagelige mennesker som behandler dig.
Jeg har tandlÊgeskrÊk, og selvom behandlingen var ekstrem skrÊmmende og jeg var meget nervÞs, så var de utroligt sÞde og spurgte hele tiden ind til hvordan jeg havde det.

Det var et stÞrre indgreb syntes jeg, da de skulle helt op i knoglen og oplappe mit tandkÞd for at fjerne tanden.

Men sidder i aften uden smerter og et virkelig flot stykke arbejde. Kommer helt klart tilbage for at få lavet min protege.

Tak for god behandling.

2024幎1月13日

Hej Thomas
Mange tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Hvor er jeg glad for at hÞre, at vi har kunnet hjÊlpe dig med en hurtig akut behandling.
Det er så dejligt at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse og har fÞlt dig tryg. Vi gÞr os utrolig umage i at tage os godt af vores patienter og ikke mindst omfavne tandlÊgeskrÊk og nervÞsitet, hvilket er en normalitet blandt danskerne. Derfor er det også rigtig glÊdeligt at det netop er den oplevelse du har haft hos os.

Vi vil glÊde os til at tage godt imod dig ved nÊste besÞg.

Bedste tandlÊgeklinik

Jeg kan kun tilslutte mig de mange, gode 5 stjernede anmeldelser, der er på denne klinik. Jeg har fået ordnet en del tÊnder på forskellige klinikker, men jeg har aldrig oplevet en dygtigere og venligere tandlÊge end Saim Ahmed, som fik min tand fjernet uden de mindste smerter eller ubehag. Stor ros!

2024幎1月11日

KÊre Danny,
Af hjertet tak for din anmeldelse af vores tandklinik. Det gÞr os så utrolig varme om hjertet at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos vores dygtige tandlÊge og klinikassistent. Vi glÊder os til at se dig igen ved lejlighed og Þnsker dig en rigtig god dag!

Frederikke

Super venligt personale

Super venligt personale, nemt at booke online. Godt sted at få ordnet bisserne!

2023幎12月19日

KÊre Rasmus

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
Det er så dejligt, at du har haft en god oplevelse på klinikken og har fÞlt dig i gode hÊnder.
Det er godt at hÞre, at du bruger vores online bookingsystem og synes det er nemt at bruge.

Rigtig glÊdelig jul.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Den mest behagelige tandbehandling jeg

Den mest behagelige tandbehandling jeg nogensinde har oplevet! Har lidt af tandlÊgeskrÊk i mange år. Det er slut efter jeg er begyndt hos Vores TÊnder på Jernbanepladsen i Lyngby.
ImÞdekommende, lyttende, forklarer undervejs og giver god vejledning. Super resultater.

2023幎11月29日

KÊre Marie

Sikke en dejlig anmeldelse du har skrevet, tusind mange tak for den. Det gÞr os utrolig glade, når vores patienter vil tage sig tid til at skrive en anmeldelse.
Hvor er vi glade for, at vi har kunnet afhjÊlpe dig med din tandlÊgeskrÊk og at du nu kan komme på klinikken, med et smil på lÊberne og uden den store skrÊk.

Vi glÊder os til at se dig ved nÊstkommende lejlighed.

Professionel og kompetent tandretning

Er i gang med et lÊngere tandretningsforlÞb hos klinikejer Paulina og assistent Puk, som jeg er yderst tilfreds med.
Fagligheden og kommunikationen er i top, og selvom forlÞbet endnu ikke er helt slut, så er jeg overbevist om at resultatet bliver som beskrevet.
Er altid blevet mÞdt med godt humÞr, og så er det tydeligt at hun brÊnder for sit erhverv og er god til at have med mennesker at gÞre.
Har sjÊldent set frem til at skulle til tandlÊge, men her glÊder jeg mig til min nÊste behandling.

2023幎11月22日

KÊre Jesper
Af hjertet mange tak for den meget flotte anmeldelse.
Du beskriver mange af de vÊrdier, som vi vÊgter meget hÞjt på klinikken, så det er vi rigtige glade for. Vi ser også altid frem til at du kommer og besÞger os på klinikken.

Vi vil glÊde os til at se dig på klinikken igen i starten af det nye år.

Rigtig god weekend til dig.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Jeg har netop fået den bedste og mest

Jeg har netop fået den bedste og mest grundige tandrensning! Det er så dejligt, at der stadig er nogle, der tager deres arbejde seriÞst og leverer en god kundeservice. Helt klart min nye tandlÊge.

2023幎11月23日

KÊre Anna

Mange tusind tak for dine varme rosende ord til vores tandplejer.
Vi er så glade for, at du har haft oplevelsen af en professionel og grundig behandling. Vi sÊtter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Vi vil glÊde os til at se dig igen, ved nÊstkommende lejlighed.
Jeg Þnsker dig en rigtig god weekend!

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Trygt sted og meget dygtige mennesker

Jeg fÞler mig ALTID tryg, set og forstået. Og som en person med angst og traumer er det den stÞrste gave behandlere kan give - og så de "bare" piv dygtige til deres arbejde. Jeg ville anbefale alle at vÊlg dem. TAK

2023幎10月24日

KÊre Alberte
Vi er utrolige glade for dine flotte ord og ikke mindst, at du har haft en god oplevelse på klinikken. Vi gÞr os utrolig umage for at lÊre en hver patient og kende og dermed tage os godt af den enkelte. Derfor er vi også glade for, at det netop er den oplevelse du har haft. Vi står altid klar til at hjÊlpe dig en anden gang. Vi glÊder os til at se dig ved lejlighed!

De bedste hilsner
Frederikke