レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stÊrke smerter i kÊben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlÊge. Vi blev mÞdt af yderst kompet... もっず芋る

䌁業が回答したした

BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lider af tandlÊge skrÊk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores TÊnder Ã¥bent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... もっず芋る

Jeg har idag vÊret inde og fÃ¥ fjernet 2 visdomstÊnder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning pÃ¥ samme tid med en hÞj professionalisme. Jeg fÞlte mig tryg... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

413件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Kan klart anbefales

Min kÊreste fik for et par uger siden en akut tid hos Vores TÊnder i Lyngby efter et uheld, hvor han pådrog sig flere alvorlige skader på sine tÊnder. Her lavede tandlÊgen til at lave en vurdering, en behandlingsplan og insisterede i Þvrigt på at han skulle på hospitalet og have scannet sin kÊbe - hvilket hun sÞrgede for at han fik en tid til. Min kÊreste har efterfÞlgende vÊret på klinikkens afdelinger flere gange til opfÞlgende behandlinger, hvor vi hele vejen er blevet informeret om hvad status var og hvad planen fremadrettet var. Vi har intet andet en stor ros til tandlÊgerne Mette og Son, som begge har behandlet min kÊreste. Samt stor ros til alt Þvrigt personale som alle har vÊret behagelige og yderst hjÊlpsomme til at besvare vores spÞrgsmål. Tak for alt jeres arbejde og jeres kÊmpe hjÊlp.

2023幎9月30日

KÊre Kristine og kÊreste
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
Hvor er vi glade for, at vi har kunne hjÊlpe din kÊreste på klinikken og ikke mindst sende din kÊreste videre med kÊben til de rette hÊnder efterfÞlgende.
Tak for den store ros af vores tandlÊger og Þvrige personale, det varmer kan du tro.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

God service for normal pris

Behageligt ventevÊrelse. Fik en dejlig kop kaffe mens jeg ventede. Sara var min tandlÊge og var bedre end mine forrige tandlÊger til at fjerne tandsten med minimal smerter.

2023幎10月18日

KÊre Nicolai

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi gÞr meget ud af, at alle vores patienter fÞler sig godt taget i mod og får en god service. Om det er med en kop kaffe, et glas vand eller en hyggelig snak i receptionen, så er det vigtigt for os at vores patienter fÞler sig godt tilpas og efterfÞlgende får en god og tryg behandling på klinikken.
Det er dejligt at hÞre, at du har fået en god behandling af vores tanplejer Sarah.

Wauw sikke service

Wauw sikke service . SkÞn og meget nÊrvÊrende modtagelse . Meget imÞdekommende personale. KnÊkker en tand på ferie, hvilket er bare trÊls pga smerter og en dum måde at bruge sin ferie på. Men i gÞr alle at oplevelsen bliver bedre for mig. Mens jeg er inde hos tandlÊge som er meget dygtig og giver sig tid til smalltalk som gÞr jeg falder til ro. Bliver min mand tilbud en kop kaffe. Tak for jer og jeres store engagement i jeres job .

2023幎10月17日

KÊre Joan

Vi siger wauw for en fantastisk anmeldelse. Tak for de meget rosende ord af hele klinikken. Vi er meget glade for, at kunne afhjÊlpe dig med dine smerter og den knÊkket tand.
Det er dejligt at du har fÞlelsen af, at vi har givet os tid til at tage godt imod dig, så du lige har kunnet lande i det.
Skulle uheldet ske en anden gang hvor i er i KÞbenhavn, så er i altid velkommen til at kontakte os igen og vi vil stå med åbne arme og tage imod jer.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Har mange roser til tandlÊge Paulina

Har mange roser til tandlÊge Paulina. Kommunikation i top og meget hÞj farlighed, et beroligende vÊsen der på alle måder kunne favne min tandlÊge skrÊk. Et sted med god tone og rar atmosfÊre fra start til slut. Tak for en meget fin behandling:-)

2023幎10月4日

KÊre Lisbeth

Mange tusind tak for de meget flotte og rosende ord. Det varmer helt inde i hjertet, at du har haft en dejlig oplevelse på klinikken fra start til slut. Vi vil gÞre ALT for, at vores patienter får en tryg, behagelig og ikke mindst professionel oplevelse på klinikken. Desuden vil vi naturligvis gÞre alt for at favne tandlÊgeskrÊkken også.

Top professionel og omsorgsfuld

Top professionel og omsorgsfuld behandling. Jeg har aldrig fået så god og informativ behandling hos en tandlÊge fÞr. Jeg har hermed fundet min nye tandlÊge :-).

2023幎9月20日

KÊre Signe

Tusind mange tak for de flotte og rosende ord. Det varmer så meget kan du tro.
Vi er simpelthen så glade for, at vi har kunne give dig en god og tryg oplevelse, samt en fyldestgÞrende behandling.

Vi glÊder os til at se dig igen, ved nÊstkommende lejlighed.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Intet mindre end verdensklasse!!!!

Intet mindre end verdensklasse! Ja man skulle nÊsten tro jeg fik penge for at skrive den her anmeldelse, tvÊrt imod, jeg blev rippet! Ej, jeg var faktisk også vildt overrasket over hvor lidt jeg kom af med! Jeg ringede Fredag formiddag (omkring kl 09:00) da jeg havde vildt ondt i min kindtand! jeg bliver mÞdt af en sÞd og meget forstående receptionist der giver mig tid 14.20 samme dag, jeg er fra Randers og ikke kunde ved dem, jeg kommer dog lidt fÞr til klinikken og alle smiler og er venlige, jeg er nok mere trÊls(kalder vi det i jylland) og banede lidt over smerter. :-) PrÊcis til aftalt tid bliver jeg hentet ind og den sÞdeste og meget forstående tandlÊge kommer mig til undsÊtning! (beklager, havde ondt og husker ikke dit navn!) :-D
Fuld forståelse og behandler mig yderst professionelt! hurtigt og smertefrit får hun renset op i min tand og lukket igen! på trods af jeg forsinkede hende til hendes Suspekt koncert smilede hun hele vejen igennem. ;-) Mange tak for sådan en proff. behandling og med så kort varsel! Har fået tid ved min egen tandlÊge i Randers imorgen, mandag (18/9-2023) og de rodbehandler og siger også det er det eneste rigtige der er blevet gjort i sådan en situation! Mine varmeste anbefalinger til VoresTÊnder ! Tak til dig/jer jeg ikke kan huske hvad hedder, i kan ***** godt vÊre stole af hvad i laver! :D TAK!

2023幎9月15日

KÊre Tobias
Vi siger tusind tak for din verdensklasse anmeldelse og varme anbefalinger.
Det varmer helt ind i hjertet, at du har haft en fantastisk oplevelse, fra du bliver mÞdt i telefonen, til du bliver taget imod i receptionen og derefter til din behandling hos vores tandlÊge.
Vi gÞr alt for, at vores patienter får den bedste behandling, trods der nogen gange kan vÊre en bagkant.
Som vi snakkede om, så er du altid velkommen på klinikken igen, hvis du er i KÞbenhavn og skulle få brug for os.
En god anmeldelse og dermed et skulderklap til klinikken bidrager til, at vi ved, at det er det rigtige vi gÞr. Derfor går vi også hjem med et kÊmpe smil på lÊberne efter sådan en respons. Så endnu engang tusind tak for din flotte anmeldelse!

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Altid en god oplevelse at komme hos

Altid en god oplevelse at komme hos “Vores TÊnder”. God stemning, dygtigt personale, tid og ro. Altid gode forklaringer undervejs og skriftligt prisoverslag pÃ¥ behandlinger, inden de udfÞres. Jeg er fan :)

2023幎9月13日

KÊre Line
Mange tusind tak for de mange rosende ord om vores klinik.
Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse og fÞler dig i gode og trygge hÊnder.
Vi ser frem til at se dig på klinikken igen.

Snydt ?

Jeg havde faktisk en rigtig god oplevelse hos vores tÊnder og fik diagnostiseret 2 huller. Det var jeg overrasket over, for jeg havde lige vÊre hos tandlÊge hos TandlÊgerne på Frederiksberg, hvor jeg havde fået lavet et hul.
Jeg skiftede tandlÊge pga afstand, og kom hurtig hos "Vores TÊnder" fordi jeg fik rabat inden en bestemt dato.

Jeg kontaktede min gamle tandlÊge og sagde jeg synes det var for dårligt de ikke havde fundet de 2 nye huller. De tilbÞd mig at komme retur og tjekke mine tÊnder og lave de nye huller gratis så jeg tog til dem på Frederiksberg. Da jeg kom og fik taget billeder kunne de ikke finde nogen huller. De havde 3 forskellige tandlÊger til at kigge og tage billeder.

Det har gjort jeg har aflyst min tid her 30/8 fordi jeg fÞler at "Vores tÊnder" måske er pegegriske? Uanset har jeg i hvert fald mistet tilliden. TÊnk hvis jeg havde fået lavet disse 2 huller, og betalt flere tusinde kroner, og så er der ikke engang noget galt med mine tÊnder?? Man har kun et sÊt tÊnder og dem vil jeg ikke have boret i uden grund :)

Jeg har snakket i telefon med "Vores TÊnder" som beklager oplevelsen og som tog min henvendelse alvorligt synes jeg.

Jeg synes jeg det er en GROV fejl at diagnostisere 2 huller som 3 andre tandlÊger ikke kan finde og derfor kommer jeg ikke retur.

Og efter at have lÊst de Þvrige anmeldelser herinde har jeg ikke skiftet mening. Jeg synes også det er groft sådan som virksomheden hÊnger sine patienter ud med meget personlige data om deres kunder.

2023幎6月7日
自発的なレビュヌ

HjÊlp mod tandlÊgeskrÊk - Bravo :-)

Da jeg sidste Ã¥r kontaktede Vores TÊnder, fortalte jeg ikke blot, at jeg skulle have lavet en masse i munden, som fÞlge af bl.a. fejlbehandling fra min tidligere tandlÊge, men ogsÃ¥ at jeg led af en MASSIV TANLÆGESKRÆK og virkelig havde brug for stÞtte og forstÃ¥else for dette, i forbindelse med de mange behandlinger jeg stod og skulle have lavet.

Gennem de mange behandlinger blev jeg virkelig mÞdt af forståelse, ro, god tid (både fÞr og efter behandlingen) og sÞde tandlÊger, teknikere, klinik assistenter og andet personale, som tog hånd om den skrÊk jeg havde haft i i mange år.

Når jeg skriver "havde haft" er det fordi den stort set er vÊk nu. Jeg har stadig lidt når jeg mÞder op, men den fortager stille og roligt når jeg har sat mig i venteområdet og når jeg har lagt mig i stolen og fået gennemgået, hvad der skal laves. Sikke en kÊmpe lettelse på et problem, som virkelig har vÊret en udfordring det meste af mit liv.

100000 tak til jer alle hos Vores TÊnder på Lyngby Hovedgade <3 :-)

2023幎7月31日

KÊre Per Christian

Af hjertet mange tak for de meget flotte 5 stjerner og kÊmpe ros til vores klinik hele vejen rundt.
Vi bliver så utrolig glade når du fortÊller, at vi har kunne hjÊlpe dig med din tandlÊgeskrÊk og selvfÞlgelig gode behandling. Det er noget vi gÞr os meget umage med når vi ansÊtter personale, da vi ved det er et meget stort problem hos rigtig mange patienter.
Vi glÊder os til at se dig igen ved nÊstkommende lejlighed.

Altid venlige og dygtige

Altid sÞde, meget kompetente tandlÊger og receptionister, der ved hvad de laver, og kommer med gode råd uden nogensinde at vÊre belÊrende eller tale ned til en. Kan kun anbefales!

2023幎7月19日

KÊre Stine

Af hjertet tak for din skÞnne anmeldelse. Det gÞr os så glade at lÊse dine ord om vores personale og klinik.
Vi er meget taknemmelige over at have patienter som dig! Vi glÊder os til at se dig igen ved lejlighed.

Frederikke

En god oplevelse hos Sarah

Rigtig god service hos Sarah, som er meget glad, dygtig og kompetent.

2023幎6月29日

KÊre Frida
Mange tak for de flotte 5 stjerne, dem er sÊtter vi stor pris på.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse og har fået en god og kompetent behandling, hos vores tandplejer Sarah.

Vi ser frem til at behandle dig igen ved nÊst kommende lejlighed og så må du have en rigtig god sommer.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Sarah har givet en rigtig god

Sarah har givet en rigtig god behandling. Kan stÊrkt anbefales

2023幎6月19日

KÊre Elias
Mange mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du har haft en en god oplevelse og er glad og tilfreds for din behandling hos os.
Det er så dejligt, at du har lyst til at dele din gode oplevelse med andre.

Jeg har idag vÊret inde og fÃ¥ fjernet 2

Jeg har idag vÊret inde og få fjernet 2 visdomstÊnder hos Paulina og Puk.
Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en hÞj professionalisme.
Jeg fÞlte mig tryg og informeret hele vejen igennem, jeg ville til hver en tid foreslå dem hvis man skal have taget tÊnder ud for fÞrste gang.
Kunne ingenting mÊrke og forlÞb smertefrit helevejen igennem. 5 stjerner

2023幎6月8日

KÊre Oliver

Af hjertet tak for din meget flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse på klinikken og ikke mindst hos Puk og Paulina. Vi brÊnder for at have glade og trygge patienter på klinikken, hvorfor det gÞr os varme om hjertet at hÞre, at det netop er den fÞlelse du har haft på klinikken. Vi sender 5 stjerner tilbage til dig! Vi glÊder os til at se dig igen ved lejlighed.
God sommer :-)

De bedste hilsner fra Frederikke

Super tandklinik

Jeg skulle fjerne de to nederste visdomstÊnder og begge tÊnder skulle opereres ud.

Jeg havde forinden fjernet en visdomstand hos en anden tandlÊgeklinik og gik derfra med dårlig oplevelse. Da jeg blev anbefalet klinikken her i Lyngby fik jeg taget en 3D-scanning og en plan for, hvordan forlÞbet skulle foregå. Jeg blev derefter mÞdt af tandlÊgen Son, som virkelig var professionel og kunne få en til at falde helt til ro igen. Og Wupti så var de to visdomstÊnder ude.

Jeg kom til check up en uge senere og alt var OK. De kan klart anbefales og de er allesammen super venlige.

2023幎3月8日

KÊre Abdallah
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sÊtter vi meget stor pris på!
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse på klinikken og synes, at du har vÊret igennem en professionel og tryg behandling.
Det er så dejligt, at du har lyst til at dele din oplevelse med andre patienter.
Vi glÊder os til at se dig nÊste gang du kommer på klinikken.

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

Rart og imÞdekommende personale og

Rart og imÞdekommende personale og rigtig dygtige tandlÊger! Kan sagtens rekommenderes

2023幎5月3日

KÊre Gabriel
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Den sÊtter vi utrolig stor pris på! Vores mission er netop, at vores patienter skal fÞle sig godt tilpas og taget af, fra det Þjeblik de trÊder ind ad dÞren på klinikken. Derfor gÞr det os ekstra glade, at det også er denne oplevelse du har haft.
Vi glÊder os til at se dig igen på klinikken, og vil blot Þnske dig en dejlig sommer!

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

VIRKELIG dygtige og meget kompetente - kan VARMT anbefale denne tandlÊge klinik.

Jeg har haft en del problemer med mine tÊnder pga. et trafikuheld, jeg desvÊrre var udsat for da jeg var ung (fuld bilist), hvilket har betydet at jeg har fået lavet en "bro"i overmunden med 4 tÊnder (incl. 2 fortÊnder) og har derfor vÊret hos en del forskellige tandlÊger gennem årene.

Og jeg må sige at dette er den absolut bedste tandlÊge klinik jeg nogensinde har vÊret hos.

Min tandteknikker Patrick er SUPER dygtig og jeg oplever stort set ingen smerter mens - og efter han har udfÞrt sit arbejde på mine tÊnder.

Fik desuden udskiftet to gamle sÞlv plomber af tandlÊge Pauline, og dette var også en helt utrolig positiv oplevelse, hvor jeg nÊrmest ikke oplevede nogen smerte selvom jeg valgte at få det gjort uden bedÞvelse.

Dette var simpelthen virkelig kompetent og dygtigt udfÞrt tandlÊge arbejde, hvilket jeg ikke har oplevet andre steder, selvom jeg, som nÊvnt, har vÊret hos en del forskellige tandlÊger.

Min datter har iÞvrigt ogsÃ¥ skiftet til VORES TÆNDER - og det har bare vÊret den helt rigtige beslutning for os begge.

Jeg kan derfor VARMT anbefale VORES TÆNDER - og kan simpelthen ikke give dem mindre end 5 STORE stjerner.

2023幎5月2日

KÊre Mark
FÞrst og fremmest er vi kede af at hÞre om din grimme oplevelse. Med dette in mente, så er vi utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse på klinikken og givet os 5 STORE stjerner. Det gÞr os varme om hjertet at lÊse, at du synes at vi har nogle super dygtige medarbejdere og det bekrÊfter os bare i, at det er de helt rigtige profiler, vi har valgt til vores klinik. Det er dejligt med gode anbefalinger! Det er nemlig de patienter, der er de mest trovÊrdige.
Vi glÊder os til at dig og din datter ved nÊstkommende lejlighed. Endnu en gang mange tak for de rosende ord!

God!

Går til eftersyn her 2 gange om året, og har fornyelig fået fjernet 3 visdomstÊnder, og alle mine oplevelser er gode! De er sÞde, imodkommende og gode til at forklare, hvad de gÞr under undersÞgelser og operation. Meget forstående for tandlÊgeskrÊk og generelt bare en god oplevelse, at vÊre til tandlÊge her. Kan helt klart anbefaledes !

2023幎4月25日

KÊre Nadia
Af hjertet mange tak for den fine anmeldelse. Vi sÊtter meget stor pris på de rosende ord og er glade for, at vi kan give dig en god oplevelse på vores klinikken. Vi gÞr meget ud af, at vores patienter fÞler sig godt tilpas, og er trygge ved at komme hos os. Har man som dig tandlÊgeskrÊk, vil vi altid gÞre en ekstra indsats, for at imÞdekomme den pågÊldende frygt. Da der er mange af den voksne befolkning der dÞjer med tandlÊgeskrÊk, er dette altid noget vi vil have stor fokus på.

Vi ser frem til at se dig på vores klinik igen.

Super tandrensning af Sarah der

Super tandrensning af Sarah der professionelt og tilstedevÊrende gav mug en god oplevelse

2023幎4月4日

KÊre Preben,
Hvor er det dejligt at gå på påskeferie med dine 5 stjerner, så mange tak for dem.
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med resultatet og den service du har fået af Sarah.

Rigtig god påske

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Bedste tandrensning ever.
Til jer med tandlÊge angst- i kan roligt besÞge Sara🙏

2023幎3月29日

KÊre Alex,
Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse på klinikken og hos vores tandplejer Sarah. Vores team er nÞje udvalgt, hvorfor det også er super dejligt, når vores personale bliver rost. Vores stÞrste interesse som tandklinik, er at give vores patienter en god oplevelse hver gang. Derfor glÊder det os, når du skriver at du har fået en fantastisk behandling. Vi glÊder os til at se dig igen ved lejlighed, og Þnsker dig en dejlig påske!

TandlÊgerne på Jernbanepladsen

En af mine bedste tandlÊge oplevelser

Tusind tak til tandlÊge Saim.
Klinikken tog mig ind akut på en lÞrdag til at hive en flÊkket visdomstand ud, som eneste klinik ville de gerne tage mig ind trods jeg ikke er fast kunde her, fremfor at henvise til den dyre tandlÊge vagt.

Saim fortjener dertil en personlig anbefaling. Vanvittig sÞd, hÞflig, rar og oplysende tandlÊge. Som tog al hensyn til mig, og flere gange både spurgte til om jeg var okay, om noget gjorde ondt og om jeg havde spÞrgsmål til hvad vi skulle. Tusind tak for en kanon god oplevelse ! Ville give flere stjerner hvis jeg kunne.

2023幎3月18日

KÊre Mie,
Hold da op, hvor gjorde det os glade at lÊse din anmeldelse.
Vi er meget taknemlige for at hÞre, at vi har kunnet hjÊlpe dig med en akut tid på en lÞrdag. Som tandklinik gÞr vi meget for, at kunne hjÊlpe akutte patienter blandt andet også i weekenden. Dette gÞr vi ved, at reservere tider til akutte patienter, så de også kan blive hjulpet i weekenden, som i dit tilfÊlde.
Det er fantastisk at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at vores tandlÊge Saim har taget hensyn til dig, samt vÊret oplysende og sÞd.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan vÊre behjÊlpelig med en hvilken som helst behandling.

Rigtig god dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。