Vuur en Rook レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ze hebben alles in het assortiment wat je maar kan wensen, zowel qua materiaal als vlees en rubs en sauzen. Alleen zag ik wel dat er erg veel (marabu) kolen niet leverbaar was. Heb daarom wel moeten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Vakkundig en snel

De bestellingen met onder andere vlees werd vakkundig ingepakt en verzonden. Pakket werd snel geleverd

2025幎11月3日

Vuur en Rook からの回答

Dank voor je mooie beoordeling

Heerlijke surprisebox

Heerlijke surprisebox! We kunnen weer even vooruit met de lekkere rubs.

2025幎10月1日

Vuur en Rook からの回答

Martijn, dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je bestelling 🙏

Alles voor de BBQ

Snelle verzending, veel keus. Ook goed geholpen via de chat. Hier ga ik vaker bestellen!

2025幎9月23日

Vuur en Rook からの回答

Elles, dank voor je mooie beoordeling! Daar doen we het voor 🙏

Prima zoals altijd

Aantal zakken kolen besteld, keurig verpakt en netjes de volgende dag thuis afgeleverd.

2025幎9月19日

Vuur en Rook からの回答

Dank voor je mooie beoordeling!

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstelling leuke aanbieding één dag geen

Leuke aanbieding: één dag geen verzendkosten. Hoewel ik meestal in Lunteren langs ging, toch eens gebruik gemaakt van "deze aanbieding" die de volgende dag zou worden bezorgd. Helaas, wel diverse mails van de bezorg-organisatie trunkrs maar géén levering van de bestelling. Na 2 dagen Vuur en Rook geappt. Die komen met een vaag verhaal dat ze het bestelnummer niet kunnen vinden en dat bezorger trunkrs het bezorg adres ook niet kon vinden.... zou verkeerd zijn gespeld. Wat een trieste ongeloofwaardige smoezen.

Vervolgens is het aanbod dat ik de bestelling zelf kan komen ophalen of mijn geld terug. Mijn suggestie dat ze het zelf hadden kunnen langsbrengen werd van de hand gewezen. Géén enkele verontschuldiging: er wordt gesuggereerd dat de fout gelopen bestelling eigenlijk mijn schuld zou zijn dit terwijl Vuur en Rook en trunkrs zijn die de zaak totaal niet op orde hebben.

Wat is dit voor een onprofessionele en klant-onvriendelijke winkel!
Voor mij géén Vuur en Rook meer!
Jammer.

2025幎9月19日

Beste Roel,

Dank voor het achterlaten van je beoordeling. Wat vervelend te horen dat je het zo hebt ervaren, dat was absoluut niet de bedoeling.

Ik zie dat er het een en ander is fout gegaan bij de levering, en mijn collega's hebben aangegeven dat we je alsnog graag willen helpen door je bestelling te komen halen.

Helaas was dit geen optie voor je, en hebben we het aankoopbedrag aan je teruggestort. Soms lopen dingen helaas niet zoals ze horen te lopen.

Hopen je de volgende keer gewoon weer te mogen begroeten, en dan gaan we weer ons best voor je doen.

Team Vuur & Rook

Top service

Heb daar een boek bestel, dat werd snel geleverd, keurig verpakt en makkelijk traceerbaar. Helaas het verkeerde boek geleverd gekregen, maar na contact met de klantenservice voor dit kleine issue werd alles naar meer dan volle tevredenheid ook super snel opgelost en heb ik het juiste boek thuis gekregen. Top opgelost, website staat by mijn favoriete site voor een volgende bestelling.

2025幎8月29日

Vuur en Rook からの回答

Dank voor je mooie beoordeling Danny!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij Vuur en Rook! Allemaal waren ze fantastisch, de service is uitmuntend en ze hebben alles wat een bbq liefhebber als ik nodig heeft. Mijn vaste leverancier van kolen en bbq accessoires.

2025幎6月16日

Vuur en Rook からの回答

Jorrit, dank voor je mooie beoordeling!

Aanrader!

Goede producten, leveren op tijd zoals ze beloven. Duidelijke communicatie.

2025幎5月19日

Vuur en Rook からの回答

Leon, dank voor je mooie beoordeling!

Top zaak

Top zaak, enthousiast personeel goede producten en geven mooie workshops. Aanrader.

2025幎6月3日

Vuur en Rook からの回答

Erik, dank voor je mooie beoordeling!

Geweldige zaak

Geweldige zaak! Passie spat eraf! Geen verkooppraatjes maar gemeend op maat advies.

2025幎4月26日

Vuur en Rook からの回答

Beste Robert, dank voor je mooie beoordeling, daar doen we het voor :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。