Ze hebben alles in het assortiment wat je maar kan wensen, zowel qua materiaal als vlees en rubs en sauzen. Alleen zag ik wel dat er erg veel (marabu) kolen niet leverbaar was. Heb daarom wel moeten... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âââââ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aromaâs, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.
é£çµ¡å
Simpel altijd correct meedenkend
Simpel altijd correct meedenkend
Blijft gewoon een topper

Gewoon goed rookmot 15 kilo
Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde zelf sjouwen deze keer. Verkoper is minder galant dan verkoopster.

Vuur en Rook ããã®åç
Vuur en Rook levert kwaliteit en is service gericht
Vuur en Rook levert kwaliteit en is daarnaast zeer service gericht. Een zaak waar je met plezier een autorit voor over hebt.

Gezellig!!!
Gezellige mensen, leuke sfeer en een geweldig assortiment aan alles wat je maar nodig kan hebben voor een bbq en kamado!

Mooi product
Mooi product, goede aanbieding, snelle levering

Vuur en Rook ããã®åç
Fijne winkel met ervaren personeel
Fijne winkel met ervaren personeel. Online bestellingen zijn snel geleverd.

Mystery....
Leuk om een mystery box te bestellen en niet weten wat erin zit. De verrassing was super!
Gave producten, goede klantenservice!

Vuur en Rook ããã®åç
Erg tevreden weer met deâŠ
Erg tevreden weer met de verrassingsbox. Wanneer je met enige regelmaat de Q aanhebt is een verrassingsbox erg leuk om weer even inspiratie op te doen

Leuke mistery box
Leuke mistery box, goede prijs en kwaliteit en een snelle levering

Uiteindelijk krijgen ze van mij 5âŠ
Uiteindelijk krijgen ze van mij 5 sterren .
Ze hebben mijn kritiek goed opgelost en zijn daar klantvriendelijk mee omgegaan.
Ik had een bestelling gedaan op zondag en zou de dag erna al geleverd worden volgens de site.
Nu was het deze week wel oud/Nieuwjaar, dus begreep wel een beetje dat dit uitliep.
Het werd alleen nergens gemeld of medegedeeld.
Wel kreeg ik aanbiedingen op 1 en 2 januari met gratis verzending of een gratis mes , maar ik dacht , tja als ze niet leveren .
Nu waren ze Uiteindelijk gesloten deze hele week , vandaar konden ze niet uitleveren .
Heb contact met hun klanten service gehad en het werd de dag erna opgelost en ze hebben van deze fouten kunnen leren, hoop op een volgende goede keer...

Vuur en Rook ããã®åç
Dpd Belgium dient couriers te screenen
Geen probleem met leverancier, bestelling was correct zoals besteld, mits enige vertraging, maar dat was voor mij geen probleem.
Enkel de courier, dpd Belgium zou zijn personeel beter moeten controleren. Bellen niet aan, leveren niet af waar vooraf aangegeven bij afwezigheid.
Klacht indienen bij dpd kan enkel via een betalend nummer.
Vuur en rook kan hier ook niet aan doen, maar zonder deze ene ster krijg ik mijn punt niet gemaakt...

Allround helemaal top!
Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden en wordt dit heel snel opgelost door nalevering. Dit is precies wat het betekend wat goede service is.
Ondanks ik zeker webbestlingen doe is het ook een hele leuke winkel om fysiek eens te bezoeken. Een aanrader!

Bestelling âŠ
Uk had een vraag over mijn bestelling via chat in contact gekomen met een van de medewerkers, zal zijn naam niet noemen maar zijn voor letter begint met J. Zeer zeer tevreden contact over mijn bestelling. Hoe klantgericht en vriendelijk Rook&Vuur is, daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.. ga zo door. Groet Dennis

Goede service!
Een smoker besteld waarbij op de website een tweetal artikelen als inbegrepen werd aangeboden. Bij levering bleken deze artikelen niet meegezonden. Na contact met de klantenservice gaven ze aan dat dit niet correct op de website stond, echter krijg ik de artikelen later toch toegestuurd. Prima ervaring.

Vuur en Rook ããã®åç
Prima winkeltje (want groot is hetâŠ
Prima winkeltje (want groot is het niet)
Je kijkt je ogen uit en als je advies nodig heb dan staat het personeel je bij.
Kom er graag.
Net een mooie urban large gekocht
Met kerst uitgeprobeerd en zeer bevallen.
Je hoeft er niet eens aan te wennen met de temperatuur op de juiste graden te houden.
Werkt super fijn
Misschien te voorbarig maar had hem veel eerder moeten hebben.
Hoewel de weber mastertouch die ik ook heb, niet ten onder doet van de urban.
Ook daar heb ik veel plezier van maar moet je meer in de gaten houden met de schommelingen.
Wel is die makkelijker om laag te krijgen met de temperatuur.
Des al niet te min een zeer fijne aanwinst.

Vuur en Rook ããã®åç
Geregeld goede aanbiedingen, wel hoge verzendkosten
Geregeld goede aanbiedingen vanuit een mooi assortiment. Wel hoge verzendkosten en door regelmatige wisselingen in het assortiment kun je er niet op vertrouwen dat je favoriete rubs en sauzen de volgende keer dat je bestelt nog steeds leverbaar zullen zijn.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã