Vuur en Rook レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ze hebben alles in het assortiment wat je maar kan wensen, zowel qua materiaal als vlees en rubs en sauzen. Alleen zag ik wel dat er erg veel (marabu) kolen niet leverbaar was. Heb daarom wel moeten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

snelle levering

snelle levering

tijdens de bestelling was er iets mis gegaan ze hadden de verkeerde spatel mee geleverd, na een mailtje was het snel geregeld en was meteen de goede opgestuurd ruim optijd!

2023幎9月26日

Vuur en Rook からの回答

Kevin, dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je bestelling

5぀星のうち1の評䟡

Trap niet in claims over snelle levering

Donderdag besteld zodat het op tijd is voor zaterdag, er staat immers groot op de website "Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!". Op maandag krijg ik een berichtje dat het verzonden is...na 4 dagen. Na contact opgenomen te hebben dmv de chat functie zegt de operator dat dit "helaas niet voor vlees geld". Zonder met oplossing te komen stopt ze de chat.

2023幎10月2日

Vuur en Rook からの回答

Beste, hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Zou je misschien je ordergegevens door willen sturen naar dennis@vuurenrook.nl, dan gaan we kijken hoe we dit op kunnen lossen. Met terugwerkende kracht eerder laten bezorgen zal lastig worden, maar daar komen we wel uit ;) We horen graag van je!

Goede prijzen

Goede prijzen, gróót aanbod en kwalitatieve producten, óók levering ná al die jaren nog top 👍👍👍

2023幎9月15日

Vuur en Rook からの回答

Jurgen, dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier weer van je bestelling

Top winkel

Top winkel, goede service en mensen met een passie voor hun vak

2023幎9月18日

Vuur en Rook からの回答

Erwin, dank voor je gave review!

Top product, snelle zending

Top product, snel verzonden en leuke extra's (aanmaak wikkels) erbij gekregen. Alles was goed verpakt zodat het niet beschadigd zou raken.

2023幎9月15日

Vuur en Rook からの回答

J, bedankt voor je mooie review! Graag tot de volgende keer

Duidelijke webshop.

Duidelijke webshop.
Prijs/kwaliteit is goed.
De keuze is reuze.
Bezorgd in een leuke doos.
Wat wil een mens nog meer.

2023幎9月5日

Vuur en Rook からの回答

Ben, dank voor je leuke review! Fijne dag vandaag

Alles ok

Alles ok
Goed aangekomen

2023幎9月9日

Vuur en Rook からの回答

Dank voor je leuke beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle service en perfecte kwaliteit

ik had online de grillworsten besteld nadat wij deze onlangs bij kennissen hadden geproefd.
Ook de BBQ worsten zijn verrukkelijk.
Gisteren, dus zondag besteld en vandaag in huis. Het schijnt dat als je voor 11 uur besteld je het dezelfde avond nog in huis hebt.
Hoe het is verpakt met cooloack etc, in 1 woord fantastisch.
Snao niet dat iemand uets op de kwaluteut heett aan te merken want is werkelijk zeer goed te noemen.
Voor ons voor herhaling vatbaar.

2023幎8月21日

Vuur en Rook からの回答

Willy, dank voor je mooie review! Daar doen we het voor :)

5぀星のうち1の評䟡

Nooit meer.

We hebben morgen voor een grote groep een bbq feestje ter ere van de verjaardag van m’n vader en ikzelf.

Het ging al fout bij de betaling, want mijn vriend had cadeaubonnen gehad voor zijn verjaardag en hij kon ze alleen inwisselen als de bon meer waard was dan het uiteindelijke bedrag. Blijkbaar heeft vuur en rook liever niet dat je je bonnen in wisselt.

Vervolgens zou het vlees er donderdag avond zijn. Deze is gewoon in de avond geannuleerd zonder enige vorm van communicatie, dus we hebben voor niks gewacht en de volgende dag moesten we er zelf achteraan.

Komt het vlees aan in een doos waarvan ik dacht dat die bij het schroot vandaan kwam. Het vlees lekte ook aan alle kanten dus onze hele keuken eiland lag onder de sappen van het vlees. Toen maar zelf verpakt en in de koelkast gezet.

Vandaag op zaterdag ben ik van alles aan het voor bereiden en ik heb echt nog nooit zulk slecht kwaliteit vlees gehad. De spare ribs heeft amper vlees en is net zo plat als het bot. De kippenvleugels zitten onder het bloed en kapotte aders en dan nog niet te spreken over de verschillende grootte en halve kippenvleugels die ik heb ontvangen.

Ik ben nu bang voor morgen wanneer we de 2 stukken longhaas uit de verpakking moeten halen. Of het gehakt voor de moinkballs. Ik heb er geen vertrouwen meer in.

Het is dat we een aanzienlijk bedrag voor een grote bestelling hebben afgerekend, maar het liefst gooi ik alles weg. Nooit meer.

2023幎8月19日

Vuur en Rook からの回答

Beste, dank voor het achterlaten van een review! Dat is niet zoals je je bestelling van ons mag verwachten.

Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice? Die zijn er namelijk voor om jou hartstikke blij te maken, en we zouden dan ook graag met je in contact komen om het op te lossen.

We zijn te bereiken via klantenservice@vuurenrook.nl of 085-3036177. We hopen van je te horen.

Dennis van Vuur & Rook

Top levering

Vandaag mijn pakket ontvangen.
Heel leuk hoe de bestelde giftcard was ingepakt.
Ook de rest van de bestelling goed en netjes verpakt.
Snelle service van dit bedrijf en keurig op de hoogte gehouden van de status van het pakket.
Ik raad dit bedrijf zeker aan. Top dames en heren

2023幎8月19日

Vuur en Rook からの回答

Beste, dank voor het achterlaten van je review! Veel plezier van de bestelling

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goede uitleg bij alle producten en zeer snelle levering

2023幎8月12日

Vuur en Rook からの回答

Filip, dank voor je mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。