Hurtig levering, lÊkkert garn, smukke modeller og go service- skrev en mail til "Pakkepigerne" med et spÞrgsmÃ¥l jeg var i tvivl om i forhold til opskriften, og fik hurtigt respons med en go forklari... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg har bestilt hos jer; garn og strikkekit til sommerblusen. Bestilling og levering fungerede fint. Opskriften er overskuelig og garnet er helt igennem fantastisk. SÃ¥ utrolig blÞdt og lÊ... ãã£ãšèŠã
âPakkepigerneâ skrev en venlig mail tilbage, da jeg smÃ¥brokkede over manglende ordrebekrÊftelse som jeg faktisk selv var skyld i, for jeg havde skrevet min mail adresse forkert ved bestillingen ð Or... ãã£ãšèŠã
Altid godt garn og gode opskrifter, bÃ¥de for begyndere og Þvede. Samtidig en fantastisk god service. Kan kun anbefale den, og gÞr det sÃ¥ ogsÃ¥ ð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wadils er en niche-webshop med en stor kÊrlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidlÞse, klassiske hÃ¥ndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytÞj og bÞrnetÞj i stÞrrelse 0 â 4 Ã¥r. Desuden finder du de skÞnneste fÊrdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du fÃ¥r selvfÞlgelig 14 dages fuld returret. Strik behÞver ikke vÊre svÊrt for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spÊndende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgÊngelig opskrift pÃ¥ klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se svÊrhedsgraden â sÃ¥ vÊlger du aldrig forkert! GlÊd dig til at lÊne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketÞjet vokser frem mellem dine hÊnder ⊠Vil du have endnu mere strik?
Greve Bygade 50 B, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- info@wadils.dk
- wadils.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Virkelig Þv
Ãv. Jeg har kÞbt en opskrift pÃ¥ âSarah Lundâ trÞje til bÞrn. 3 stÞrrelser. Meget mangelfuld print. Jeg strikker str 3-4 Ã¥r
Men det er kun de fÞrste 2 rÊkker snefnug der er opskrift på.
SÃ¥
Man aner ikke hvor og hvordan omgangen begynder samtidelig med at man skal tage ind til ravlan. Har skrevet og de har også skrevet tilbage. Men de hjÊlp jeg fik var ikke til nogen hjÊlp. Blot beskrivelsen af de fÞrste to mÞnstre. Har vÊret ved lokal garnbutik, men hun kunne/ ville ikke hjÊlpe.
SvÊrhedsgrad 3??? Pris 50.- jeg fÞler mig sku lidt snydt
Fik garnet 2 dage efter bestilling
Dejlig overskuelig hjemmeside og varen var fremme hos mig 2 dage efter.
Let at bestille og hurtig levering
Let at bestille og hurtig levering
Altid hurtig levering af lÊkkert garn
Altid hurtig levering af lÊkkert garn. Kan anbefales!
Hurtig levering og dejligt garn
Fantastisk hurtigt levering som altid
Fantastisk hurtigt levering som altid. LÊkre produkter
FÞrste gang jeg bestiller hos Waldis.
FÞrste gang jeg bestiller hos Waldis.
Kan huske butik af samme navn i Valby? Hvor jeg kÞbte garn.
Utrolig hurtig og meget lÊkker levering (i Êske). Og opskriften er i et godt tykt print (man ikke selv skal printe ud) og med tydelig stor skrift og mÞnsterbort forstÞrret i opskriften. Alt det jeg normalt selv skal hos andre forhandler.
Jeg glÊder mig så meget til at komme igang og kigger allerede på Waldis Þvrige modeller.
Det må vÊre fejl i opskriften
Jeg er i gang med at strikke Emma sweaters. Jeg har virkelig svÊrt ved at få jeres mÞnstre til at passe- det gÊlder både strikkefasthed og de anbefalede cm. Jeg har sÞgt hjÊlp, og I indrÞmmede at der var fejl i opskriften, men der kom aldrig en rettelse.- Þv
Elsker deres garn
Elsker deres garn. Både lammeuld og uno lammeuld. TrÞjer er så lÊkre og så nemt at holde, skal ikke vaskes sså tit bare hÊnges ud i den frisk luft.
Super god service.
Og har folk ikke set deres live, på facebook så kan det klart anbefales. Super priser og gode tilbud og super vejledning.
5 ððððð herfra til bÃ¥de harn og service.
SkÞn oplevelse.
SkÞn oplevelse.
Der var en fejl i leveringen, den blev straks ordnet med bonus. SÃ¥ fint
Hurtig levering
God hjemmeside der er nem at finde rundt i, hurtig levering.
Blokeret på Facebook
De vil åbenbart ikke hÞre kritik af deres produkter - jeg er lige blevet blokeret på deres facebookside. Totalt amatÞragtigt

Wadils ããã®åç
Bestilte et par opskrifter og vupti
Bestilte et par opskrifter og vupti, var de i indbakken ð
Godt tilbud på lÊkkert garn.
Godt tilbud og lige det garn og farve jeg lÊnge har Þnsket mig.
Super hurtig levering.
Meget tilfreds.
Dejlig oplevelse at handle hos Wadils, lÊkkert garn og gode opskrifter.
Det er dog ikke nyt for mig, har handlet der i flere år og har altid vÊret ovenud tilfreds.
Dejlig personlig oplevelse
Dejlig personlig oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer - og hurtig levering er et ekstra stort plusð
Overraskende uproffesionel kundeservice!
Overraskende dårlig kundeservice!
Jeg kÞbte et strikkekit og havde problemer med strikkefastheden hvilket jeg skrev til kundeservice om. Det fÞrste de svarer er at de aldrig har haft det problem - ikke sÊrlig anerkendende.
Da jeg aldrig fik et reelt svar på mine spÞrgsmål skrev jeg en vred og frustreret klage. Men i stedet for at tage mig alvorligt brugte de min klage imod mig, som undskyldning for ikke at tage deres ansvar.
Det sidste spÞrgsmål jeg skrev til dem ang. returnering har de aldrig svaret på.
De sÊlger lÊkkert garn og flotte mÞnstre, men når de har fået dine penge er de ligeglade med resten. De opfÞrer sig fornÊrmet, nÊrtagende, ansvarsforflygtigelse, dårlig kommunikation hvilket jeg betragter som vÊrende aldeles uprofessionelt.
Fin service