Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte omrÃ¥der. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at kÞbet tjener et godt formÃ¥l. Lad mig isÊr anbefale de tÞrrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldnât have. My boyfriend and I got different beans and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair. Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan fÃ¥ varer af meget hÞj kvalitet. Men selvfÞlgelig ogsÃ¥ fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tÞr handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmÊnd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sÞrger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
é£çµ¡å
Svinemosevej 7 , 3670, VeksÞ Sj, ãã³ããŒã¯
- mail@warfair.org
- warfair.org
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snydt to gange af GLS
Hej Warfair.
Jeg er fuldt tilfreds med de fine varer.
Alligevel kun 4 stjerner - grundet jeres brug af GLS.
2 gange har de nu undladt at levere. Skrev fÞrste gang, at jeg ikke var hjemme, hvilket jeg var! Det var jeg også anden gang, hvor jeg bare blev bedt om - igen - at hente selv.
ð

warfair ããã®åç
Fantastisk side, iniativ, produkter og mennesker
Fantastisk side, fantastisk iniativ, fantastiske produkter.
Og fantastiske mennesker :)
PlanlÊgger at handle her fast f.eks. for min kaffe mv. :)
Tak, warfair, for alt I gÞr og giver verden.

Enestående forretningskoncept.
Som politisk forbruger: Warfair er et ENESTÃ
ENDE initiativ.
Stor åbenhed om forretningsmodel og fremgangsmåde. Etik i hÞjsÊdet.
Kvaliteten er fremragende. Respons ligeså.

Olivenolie fra Palestina
Olivenolie fra Palestina er min gentagende bestilling fra Warfair!
Den smager fremragende, og det er en god og konkret måde at stÞtte.
Vi bruger olivenolien derhjemme, men også som vÊrt- og vÊrtindegave osv.
Warfair arbejder nu sammen med Folkekirkens NÞdhjÊlp, så man samtidig kan betale for at få plantet et oliventrÊ på Vestbredden.
Og sÃ¥ er Warfairâs medarbejdere altid hurtige til at sende varerne.

warfair ããã®åç
Utrolig venlig og effektiv betjeningâŠ
Utrolig venlig og effektiv betjening der lige gik den ekstra mil da den oprindelig valgte vare var udsolgt
Kan varmt anbefales
LÊkre varer med god samvittighed

warfair ããã®åç
SkÞnt at stÞtte et godt formÃ¥l ogâŠ
SkÞnt at stÞtte et godt formål og samtidig få sine varer hurtigt og nemt.

warfair ããã®åç
Gode varer og en god hjemmeside
Gode varer og en god hjemmeside.
Hurtigt pakket til afh på deres lager.
Kan absolut anbefales
Kan absolut anbefales! Produkter i fin kvalitet, velfungerende webshop, hurtig levering. SkÞnt at kunne kÞbe gode varer og stÞtte et godt formÃ¥l! ðð¿ðð¿ðð¿

warfair ããã®åç
GÞr noget godt i verden og fÃ¥ produkterâŠ
GÞr noget godt i verden og få produkter af hÞj kvalitet. Plus hurtig ekspedering med fremsendelse. What's not to like.

warfair ããã®åç
Brug lidt ekstra, få noget lÊkkert og stÞt der lider i krig
Ja tak, god service. Hvor er det nogle SKÃNNE varer!

Outstanding purpose and products
Very welcome mission and excellent products, including the unique Taybeh beer from the West Bank. Add to this first class service, in our case hand delivery of our order the next day. Look forward to doing more business with you. Thank you!

warfair ããã®åç
Ãrlig snak og vigtig stÞtte
Ãrlig snak, fine priser, interessante og velsmagende produkter, pÊn indpakning, hurtig service - og et vanvittigt vigtigt projekt, sÃ¥ skÞnt at kunne stÞtte pÃ¥ denne mÃ¥de!

Meget tilfreds. NâŠ
God orientering og hurtig reaktion på ordren. Levering virkelig hurtig. Kort sagt meget tilfreds!

warfair ããã®åç
Meget lÊkre produkter og et fantastiskâŠ
Meget lÊkre produkter og et fantastisk formÃ¥l ðð»

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ