Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte omrÃ¥der. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at kÞbet tjener et godt formÃ¥l. Lad mig isÊr anbefale de tÞrrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair. Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan fÃ¥ varer af meget hÞj kvalitet. Men selvfÞlgelig ogsÃ¥ fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tÞr handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmÊnd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sÞrger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
é£çµ¡å
Svinemosevej 7 , 3670, VeksÞ Sj, ãã³ããŒã¯
- mail@warfair.org
- warfair.org
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Relevant og sober mÃ¥de at stÞtteâŠ
Relevant og sober måde at stÞtte palÊstinenserne på. OliventrÊer og olivenolie fra palÊstinensiske oliventrÊer. Smukt og i fredens navn.

warfair ããã®åç
Alt er til topkarakter i warfair
Den konkrete handel incl forsendelse er forlÞbet helt uden knas af nogen art og produktet er af fin kvalitet.
Jeg stÞtter meget gerne en anden gang - det er et fantastisk godt koncept.
Hanne

Fantastisk blomstrer elefant ð
Fantastisk blomster elefant pude/legetÞjð
Lyn hurtig ekspedition

warfair ããã®åç
LÊkre produkter til et godt formÃ¥l ogâŠ
LÊkre produkter til et godt formål og med hurtig ekspedition. Jeg er aldrig blevet skuffet af denne slags Warfair

warfair ããã®åç
God service og spÊndende varer.
Jeg kÞbte en tÞjelefant og kaffe hos Warfair, desvÊrre var tÞjdyret gået op i syningen. 2 dage senere modtog jeg en perfekt tÞjelefant, jeg er så tilfreds med mit kÞb og servicen hos warfair. Der er så mange spÊndende varer hos Warfair og det er dejligt at stÞtte mennesker i trÊngte lande.

warfair ããã®åç
De lÊkreste produkter fra en forretningâŠ
De lÊkreste produkter fra en forretning der giver så god mening

warfair ããã®åç
Fin og vÊrdig måde at stÞtte
SpÊndende udvalg og så er det en fin (og vÊrdig) måde at stÞtte på!

warfair ããã®åç
good quality and fast delivery
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldnât have. My boyfriend and I got different beans and we both were very satisfied with the coffee and we tried different brewing methods, inc. coffee machine and pour over.
Great coffee and super duper fast delivery. Highly recommend!

Gode produkter og pålideligehed
Gode produkter og pålideligehed. Ville kÞbe olivenolie fra PalÊstina, men det var udsolgt, men kÞbte (bla) vin istedet; god, selvom jeg gav langt mere for vin end jeg ellers gÞr, så ser jeg priserne som en investering i fremtiden og håbet, ikke blot for producenterne i de lande der produceres i, men også for resten af verden og os.

warfair ããã®åç
Kurven på billedet ser stor ud - er i virkeligheden lille ellers en god oplevelse og sag
Kurven på billedet ser stor

Genialt koncept
Hurtig levering og jeg er yderst tilfreds med varene. Genialt koncept. KÞber og stÞtter gerne en anden gang.

warfair ããã®åç
Virkelig gode og velsmagende varer
Virkelig gode og velsmagende varer. Hurtig levering. God sag.

warfair ããã®åç
Fair handel i en verden plaget af konflikt
God service. Hurtig levering. Fantastiske produkter af hÞj kvalitet. Og så er tanken om at stÞtte mindre producenter i krigshÊrgede og krigsplagede lande rigtigt fin og beundringsvÊrdig.

Et ualmindeligt sympatisk projekt
Et ualmindeligt sympatisk projekt, uforlignelige produkter og en hurtig ekspedition. Det er svÊrt at vÊre begejstret.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ