Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... もっと見る
Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... もっと見る
企業が回答しました
Fin vask. Fik en premium vask og betaler kun for guld pt. I mit abonnement. De er ved at opgradere vaskehallerne så de bliver endnu bedre. Så vi kan ikke ønske os et bedre sted. Så super glade for den... もっと見る
企業が回答しました
Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... もっと見る
当該企業による記述
Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Blandet oplevelse. I øjeblikket er 2 ud af 3 vaskeanlæg ude af drift. Da jeg kom ind i hal 1 startede vasken ikke og jeg måtte ringe for at få startet vasken. Og så kom der næsten ingen sæbe på bilen, så de er plads til forbedring.
Men når tingene fungerer, er jeg tilfreds.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Sønderborg wash world Er hele tiden i stykker, og der er ikke nogen der tager hensyn til det.
Det er ikke for sjov vi betaler.
Ringer man til service så bliver der sagt hvis du ikke kan lide det så find en anden en.
Det synes jeg er mega dårlig service.
På grund af alle de årsager har jeg været nødt til at opsige abonnement.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Jeg er glad for jeres koncept, men I bør skifte håndbørsterne noget oftere.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Der er altid én eller flere af vaskehallerne der er ud af drift.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Der er 3 vaskehaller 2 var ude af drift og den jeg var ved kunne ikke læse min nr plade så måtte taste, det er meget ofte en af vaskehallerne er ude af drift, i burde måske finde en anden der kan servicere de vaskehaller

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Vaske kun en frem og til bage og bilen bliver ikke tøret ordenlig

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Det er dejlig nemt at vaske ved jer, jeg synes bare ikke at maskinen tørrer min bil ordentligt.

Der manglede sæbe, der manglede voks og kun 2 vaskehaller virkede. Tørring e
Er heller ikke noget at prale ad. Sidste gang kun 1 vaskehal der virkede.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Børster på fælgvasker er ikke rene. Fælge snavsede efter vask.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Altid en vaskehal defekt.
Træls med den ventetid det giver.
Det har altid været et problem i Sønderborg, men det lader ikke til det bekymrer Washworld særlig meget.😢😢😢

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Jeg var i dag i vaskehallen og måtte igen konstatere at vandet igen lugtede ( li som et dødt ådsel) måtte køre med vinduerne åbne i et par km. Efter jeg var færdig i vaskemaskinen, skift dog vandet noget oftere
Med venlig hilsen Ove

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Selve vask er ok. Så har der nogle gange på det sidste været hele 2 haller ude af drift. Helt galt er det efter vask hvor bilen er meget våd over det hele og det er kun blevet værre. Sidste gang så det ud som om den havde stået ude i regn vejr. Var nødt til at tørre hele bilen af med vaskeskind efter vask.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Vaske vandet lugter meget grimt, og ud af de 3 haller der er i Sønderborg, er der meget tit, at en eller flere er ud af drift.

Wash World - Sønderborg - Centerpassagen からの回答
Jeg oplever meget ofte at en eller flere af jeres vaskekabiner er defekt, så man holder i en lang kø og skal vente længe på at få sin bil vasket.
Endvidere synes jeg ikke at bilen bliver ordentligt tørret efter vask.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。