WashWorld SE レビュヌ 4,249

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr bra, men skulle höja betyget till 5 stjÀrnor om det vore qwerty-tangentbordet pÃ¥ displayen. Jag tycker att borstarna inte tar riktigt överallt. Jag har en Toyota Verso, dÀr bakrutans sido... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra, men pÃ¥ senare tid har tvÀtthallarna varit ur funktion flera gÃ¥nger nÀr jag har velat anvÀnda dem. Inte sÃ¥ kul nÀr man har betalat mÃ¥nadsavgiften. GÀller tvÀtten i Örebro... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

En billig tvÀtt som gör grovjobbet och som Àr smidig att anvÀnda mellan ordentliga tvÀttar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna Àr ibland svÃ¥r att stÃ¥ ut med. Ofta hallar som Àr a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kameran kunde inte lÀsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förvÀxla sista siffran och kundtjÀnsten såg till att jag inte blev debiterad.

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövÀnliga biltvÀttar till marknadens bÀsta priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sÀllan. Den första tvÀtthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. NorrmÀnnen fick lÀra kÀnna Wash World i början av 2020 nÀr vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegrÀnsad biltvÀtt”, betala frÃ¥n bilen och automatisk nummerskyltsavlÀsning. I slutet av 2020 introducerade vi TvÀtta sjÀlv pÃ¥ ett antal av vÃ¥ra anlÀggningar och vi Àr nu den största aktören pÃ¥ den kommersiella TvÀtta sjÀlv-marknaden i Danmark. Wash World har för nÀrvarande fler Àn 50 anstÀllda inom administration och drift. VÃ¥ra anlÀggningar Àr obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvÃ¥rdare som ser till att tvÀtthallarna fungerar och att vÃ¥ra anlÀggningar Àr rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som Àr öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som stÃ¥r redo vid telefonerna i hÀndelse av brÃ¥dskande problem med biltvÀtten. Wash World har ambitionen att bli ledande pÃ¥ den nordiska marknaden för biltvÀttar.

3.8

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

en bra tvÀtt

2026幎5月2日

Hej Grigore,
Stort tack för din fantastiska recension och de 5 stjÀrnorna! ⭐😊 Det betyder mycket för oss att du tagit dig tid att dela din upplevelse.
Vi Àr vÀldigt glada över att höra att du Àr nöjd med tvÀtten – det Àr precis den upplevelse vi strÀvar efter att ge varje gÃ¥ng. Din feedback motiverar oss att fortsÀtta leverera en hög och jÀmn kvalitet.
Vi ser fram emot att vÀlkomna dig tillbaka igen snart!

5぀星のうち5の評䟡

Bra tvÀtt ,bra pris,nerhet,lÀtt komma in

Bra tvÀtt ,bra pris

Hej Rifat 🌞
Tack sÃ¥ mycket för din fantastiska recension! 😊 Jag Àr verkligen glad att höra att du hade en bra upplevelse bÃ¥de med kvaliteten pÃ¥ tvÀtten, priset och hur enkelt det Àr att komma till vÃ¥r anlÀggning. Det Àr just den upplevelsen vi vill ge alla vÃ¥ra kunder, sÃ¥ det betyder mycket för oss att fÃ¥ den hÀr typen av feedback.
Vi arbetar kontinuerligt med att göra det Ànnu bÀttre och Ànnu enklare, så det Àr hÀrligt att höra att det redan fungerar bra för dig.
Sara, Wash World 🚗🫧

Snabb och bra resultat

Snabb och bra resultat, dock så luktar det illa i hallen av sitt vatten

2026幎5月3日

Hej Susan 🚗
Tack för din recension – jag Àr glad att du upplever ett snabbt och bra resultat 🙂
Det Àr dock sjÀlvklart inte meningen att det ska lukta illa i hallen. Vi följer upp detta så att det undersöks och förbÀttras framöver. Tack för att du gör oss uppmÀrksamma på det.
Sara från Wash World 🫧

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med tvÀtten men porten var inte

Nöjd med tvÀtten men porten var inte stÀngda.

2026幎5月3日

Hej Mohammad 😉
Tak for din anmeldelse – jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med selve vasken 🙂
Det er selvfÞlgelig ikke meningen, at porten ikke er lukket, da det er vigtigt for både sikkerheden og oplevelsen. Vi fÞlger op på det, så det fungerer, som det skal fremover. Din feedback hjÊlper os med at forbedre os, så tak fordi du deler den.
Sara fra Wash World 🚗🫧

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

2026幎5月2日

Hej HÃ¥kan
Stort tack för din fina recension! 😊
Det gör oss verkligen glada att höra att du upplever tvÀtten som bÃ¥de snabb och enkel – det Àr precis den typ av smidig upplevelse vi strÀvar efter att ge varje gÃ¥ng 🚗✚
Vi arbetar hela tiden på att göra det så nemt som möjligt att få en ren bil utan krångel, så din feedback betyder mycket för oss.
Vi hoppas att du får många fler lika bra och effektiva tvÀttar framöver!

Ännu en gång en ren bil

Ännu en gÃ¥ng en ren bil. JÀttenöjd.

Hej Ulf
Stort tack för din fina recension! 😊
Det glÀder oss verkligen att höra att du Ànnu en gÃ¥ng fÃ¥r en ren bil och Àr jÀttenöjd – det Àr precis den upplevelse vi strÀvar efter varje gÃ¥ng 🚗✚
Vi uppskattar verkligen att du fortsÀtter att vÀlja oss och hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver!

Bra produkt och service

2026幎4月25日

Hej Stefan
Stort tack för din fantastiska recension! 😊
Det gör oss verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de vÃ¥r produkt och service – det Àr precis den upplevelse vi vill ge vÃ¥ra kunder varje gÃ¥ng 🚗✚
Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbÀttra oss, så din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta i samma riktning.
Vi hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver och ser fram emot att vÀlkomna dig igen!

5぀星のうち1の評䟡

VÀrsta tvÀtt och man ska inte tvÀtta

VÀrsta tvÀtt och man ska inte tvÀtta hos de om man inte vill skada sin bil. Min nya bil fick repor men de nekar att det Àr frÃ¥n deras hall. Jag har trÀffat pÃ¥ tvÀtt stationen en person som som visade sin bil som fÃ¥tt massa repor. Ägaren berÀttade att de ocksÃ¥ har blivit nekade att reporna Àr pga tvÀtten men han pratade med sin advokat och tvingade de att skicka bilen till undersökning sen togs beslutet att det Àr deras tvÀttmaskin som orsakat alla repor. Jag kunde inte gör samma och genomföra sÃ¥n process eftersom jag inte har advokat eller tiden.

2025幎7月3日

Tack för din förfrågan.

Först och frÀmst vill jag understryka att jag inte har kÀnnedom om det specifika Àrende du hÀnvisar till. Alla skadeÀrenden hos oss hanteras av en professionell och oberoende tredje part som gör en objektiv bedömning av hÀndelseförloppet.

NÀr det gÀller repor pÃ¥ bilar Àr det tyvÀrr sÃ¥ att de ofta blir synliga först efter en tvÀtt. NÀr bilen Àr ren och fri frÃ¥n smuts upptÀcker man vanligtvis mÀrken och mindre skador som inte var synliga tidigare – och dÀrför kan det naturligt ge intrycket att de har uppstÃ¥tt i samband med tvÀtten.

Det Àr samtidigt viktigt att nÀmna att våra tvÀttanlÀggningar anvÀnder skumborstar som i sig sjÀlva inte kan orsaka repor. Skador kan i sÀllsynta fall uppstå om det till exempel finns frÀmmande föremål i borstarna, men detta kontrolleras och underhålls löpande.

NÀr det gÀller situationen du beskriver med en annan kund och advokat har jag inte möjlighet att kommentera det specifika Àrendet. Generellt gÀller dock att varje Àrende bedöms individuellt utifrån de konkreta omstÀndigheterna, och dÀrför kan man inte nödvÀndigtvis jÀmföra ett Àrende direkt med ett annat.

Jag har förståelse för att det kan vara frustrerande att befinna sig i den situation du beskriver, och om du önskar att ditt Àrende granskas kan du med fördel Àven kontakta ditt eget försÀkringsbolag.

Med vÀnliga hÀlsningar
Lykke

Bilen blev ren och fin

Hej Mats
Stort tack för din fina recension! 😊
Det glÀder oss verkligen att höra att din bil blev ren och fin – det Àr precis den upplevelse vi vill ge 🚗✚
Vi hoppas att du får många fler lika bra tvÀttar framöver!

5぀星のうち5の評䟡

PrisvÀrt med ett gott resultat.

2026幎4月28日

Hej Leif
Stort tack för din fina recension! 😊
Det glÀder oss att höra att du upplever tvÀtten som prisvÀrd och med ett gott resultat – det Àr precis det vi strÀvar efter 🚗✚
Vi hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver!

5぀星のうち3の評䟡

En billig tvÀtt som gör grovjobbet

En billig tvÀtt som gör grovjobbet och som Àr smidig att anvÀnda mellan ordentliga tvÀttar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna Àr ibland svår att stå ut med. Ofta hallar som Àr avstÀngda på grund av något fel. Feedbacken gÀller tvÀtthallar på olika platser.

2026幎5月1日

Tack för din feedback 😊
Jag förstår din upplevelse, och vi uppskattar verkligen att du delar den med oss. Vi arbetar löpande med att förbÀttra både tvÀttresultat och våra anlÀggningar.
Om du vill, Àr du mycket vÀlkommen att skriva till vÃ¥r kundservice via https://www.washworld.se/hjalp – dÃ¥ kan vi titta nÀrmare pÃ¥ dina upplevelser och följa upp pÃ¥ det.

Billig vask

Budget vask, men Ren bil !!

2026幎5月1日

Tak for din anmeldelse 😊
Det er dejligt at hÞre, at du oplever vores vask som bÃ¥de prisvenlig og effektiv – en ren bil til en god pris er lige prÊcis det, vi gÃ¥r efter 🚗✚
Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart!

Mycket bra .

Mycket bra .
🀠👍

2026幎4月29日

Hej Bo
Stort tack för din fina recension! 🀠👍
Det gör oss verkligen glada att höra att du Àr sÃ¥ nöjd – det betyder mycket för oss 😊
Vi hoppas att du fÃ¥r mÃ¥nga fler lika bra upplevelser framöver! 🚗✚

Hej Hans
Tack för din recension och för din feedback 😊
Jag förstår din önskan om att bilen blir bÀttre avblåst efter tvÀtt, och det Àr något vi hela tiden arbetar med att förbÀttra.
Din input Àr viktig för oss och hjÀlper oss att utveckla vÃ¥ra tvÀttar, sÃ¥ vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig 🚗✚
Vi hoppas att du fortsatt får en bra upplevelse framöver!

Perfekt

Smidigt, bra utrymme.. ej trångt som på
Övriga biltvÀttar

Hej Emil 😊
Stort tack för din fantastiska recension! Det gör mig verkligen glad att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss.
Det betyder mycket, att du lyfter både hur smidigt det fungerar och att du upplever gott om utrymme.
Vi sÀtter stor pris pÃ¥ att du tagit dig tid att dela din upplevelse – det hjÀlper bÃ¥de oss och andra kunder

Bra tvÀttautomat.

2026幎4月28日

Hej Jimmy
Stort tack för din fina recension! 🀩 Det gör oss verkligen glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r tvÀttautomat. Vi strÀvar alltid efter att leverera en smidig och effektiv tvÀttupplevelse, sÃ¥ din feedback betyder mycket för oss 🙌
Vi hoppas att du fortsÀtter att vÀlja oss framöver och att vi fÃ¥r möjlighet att ge din bil mÃ¥nga fler skinande rena tvÀttar! 🚗✚

5぀星のうち4の評䟡

Torkningen mycket bÀttre nu!!

2026幎4月29日

Hej Ulf
Stort tack för din recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det Àr jÀttekul att höra att du mÀrker en förbÀttring i torkningen 🚗✚ Vi har arbetat med att optimera just den delen, sÃ¥ det Àr riktigt vÀrdefullt att fÃ¥ din feedback pÃ¥ att det gÃ¥r i rÀtt riktning 👍
Vi fortsÀtter sjÀlvklart att utveckla och förbÀttra upplevelsen ytterligare.
Tack igen för att du delar med dig – och vi hoppas att få se dig igen snart! 😊

Snabbt och smidigt!

Snabbt och smidigt!Bra priser!

2026幎4月27日

Stort tack för din fina recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det Àr hÀrligt att höra att du upplever bÃ¥de snabbhet och smidighet hos oss 🚗✚ Vi strÀvar efter att göra hela tvÀttupplevelsen sÃ¥ enkel och effektiv som möjligt, sÃ¥ det betyder mycket att det mÀrks.
Kul ocksÃ¥ att du Àr nöjd med vÃ¥ra priser – vi vill gÀrna erbjuda bra vÀrde samtidigt som kvaliteten Àr i topp 👍
Vi hoppas att få vÀlkomna dig igen snart och fortsÀtta leverera lika bra upplevelser framöver!

Smidighet och enkelhet!

2026幎4月27日

Hej Johan-Magnus
Stort tack för din fina recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det Àr fantastiskt att höra att du upplever bÃ¥de smidighet och enkelhet hos oss 🚗✚ Det Àr precis den upplevelsen vi strÀvar efter varje gÃ¥ng, sÃ¥ din feedback betyder mycket.
Vi hoppas att fÃ¥ se dig igen snart och att vi fortsatt kan leva upp till dina förvÀntningar 👍

5぀星のうち4の評䟡

Nice to wash when needed for a low

Nice to wash when needed for a low monthly price

2026幎3月20日

Dear Bjorn 😊
Thank you very much for your review and the 4 stars – we truly appreciate it! 🙏🚗
We’re happy to hear that you enjoy the flexibility of being able to wash your car whenever needed, all at a low monthly price. That’s exactly what we aim to offer – convenience, freedom, and great value ✹
Thank you for taking the time to share your experience with us. We hope to keep providing you with a great experience going forward! 😊
Best regards
Jasmin🚘