WashWorld SE レビュヌ 4,259

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr bra, men skulle höja betyget till 5 stjÀrnor om det vore qwerty-tangentbordet pÃ¥ displayen. Jag tycker att borstarna inte tar riktigt överallt. Jag har en Toyota Verso, dÀr bakrutans sido... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kameran kunde inte lÀsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förvÀxla sista siffran och kundtjÀnsten såg till att jag inte blev debiterad.

5぀星のうち1の評䟡

Danskt SCAM företag. Jag fick repor i lacken. Reklamerade detta flera gÃ¥nger utan svar. Efter 3.5 mÃ¥nader fick jag till slut svar att de kunde betala tillbaka vad tvÀtten kostade om jag skickade in kv... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra, men pÃ¥ senare tid har tvÀtthallarna varit ur funktion flera gÃ¥nger nÀr jag har velat anvÀnda dem. Inte sÃ¥ kul nÀr man har betalat mÃ¥nadsavgiften. GÀller tvÀtten i Örebro... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövÀnliga biltvÀttar till marknadens bÀsta priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sÀllan. Den första tvÀtthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. NorrmÀnnen fick lÀra kÀnna Wash World i början av 2020 nÀr vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegrÀnsad biltvÀtt”, betala frÃ¥n bilen och automatisk nummerskyltsavlÀsning. I slutet av 2020 introducerade vi TvÀtta sjÀlv pÃ¥ ett antal av vÃ¥ra anlÀggningar och vi Àr nu den största aktören pÃ¥ den kommersiella TvÀtta sjÀlv-marknaden i Danmark. Wash World har för nÀrvarande fler Àn 50 anstÀllda inom administration och drift. VÃ¥ra anlÀggningar Àr obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvÃ¥rdare som ser till att tvÀtthallarna fungerar och att vÃ¥ra anlÀggningar Àr rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som Àr öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som stÃ¥r redo vid telefonerna i hÀndelse av brÃ¥dskande problem med biltvÀtten. Wash World har ambitionen att bli ledande pÃ¥ den nordiska marknaden för biltvÀttar.

3.9

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snabbt och bra

2026幎4月6日

Hej
Stort tack för din fina recension och 5 stjÀrnor 😊 Jag Àr glad att höra att du upplevde det som bÃ¥de snabbt och bra – det Àr precis den upplevelse vi vill ge vÃ¥ra kunder.
Jag hoppas att vi får vÀlkomna dig igen snart!
Med vÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och lÀtt och bilen blir sÃ¥ ren &

Snabbt och lÀtt och bilen blir så ren & fin!
Stor skillnad mot för har tvÀttade tidigare!

WashWorld SE からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi blir verkligen glada av att höra att du upplever våra tvÀttar som både snabba och effektiva, och att du kan se en tydlig skillnad från tidigare.
Vi arbetar hela tiden med att förbÀttra upplevelsen pÃ¥ alla vÃ¥ra platser, bland annat med nya tvÀttprogram, bÀttre och grönare kemi samt uppgraderad utrustning – sÃ¥ det Àr hÀrligt att höra att det mÀrks!
Vi ser fram emot att se din bil igen 🚗✚
Sara från Wash World

jag Àe nöjd med service

Hej Hector, 😁
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at hÞre! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med servicen, og at din oplevelse har levet op til forventningerne.
Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at gÞre det endnu bedre for vores kunder, blandt andet ved at optimere vores vaskeprogrammer, forbedre kvaliteten af vores produkter og sikre, at vores anlÊg kÞrer stabilt og problemfrit. 🚗
Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at vi også fremover kan give dig en god og nem vaskeoplevelse hver gang.
Venlig hilsen
Sara fra Wash World 🫧

Snabbt o smidigt!

2026幎4月5日

Hej Annicka. 🚗
Tack för din recension – det uppskattar vi verkligen! Det Àr hÀrligt att höra att du upplever det som bÃ¥de snabbt och smidigt.
Vi arbetar hela tiden med att göra upplevelsen Ànnu bÀttre, bland annat med optimerade tvÀttprogram, stabil drift och uppgraderad utrustning, så att allt fungerar varje gång.
Vi hoppas att fÃ¥ se dig igen snart 🚗✚
Sara från Wash World 🫧

TillgÀnglighet 7/24 samt sidigt att

TillgÀnglighet 7/24 samt sidigt att komma till.

Hej Jonny, 🌞
Tusen tack för din recension – det uppskattar vi verkligen! Det Àr riktigt trevligt att höra att du upplever bÃ¥de god tillgÀnglighet dygnet runt och enkel tillgÃ¥ng till vÃ¥ra tvÀtthallar.
Vi har stort fokus pÃ¥ just flexibilitet och anvÀndarvÀnlighet, sÃ¥ det ska vara snabbt och enkelt att tvÀtta bilen – oavsett nÀr det passar in i din dag. Samtidigt arbetar vi löpande med att förbÀttra vÃ¥ra anlÀggningar med nya lösningar och stabil drift, sÃ¥ att upplevelsen blir Ànnu bÀttre.
Vi ser fram emot att vÀlkomna dig igen 🚗✚
Sara från Wash World 🫧

Han vart fin igen

Bilen vart fin i gen

Hej Håkan, 🫧
Tack för din recension – det uppskattar vi verkligen! Det Àr riktigt trevligt att höra att bilen blev fin igen och att tvÀtten levde upp till dina förvÀntningar.
Vi har stort fokus på att leverera ett stabilt och snyggt resultat varje gång, och vi arbetar kontinuerligt med att förbÀttra både våra tvÀttprogram, kemikalier och utrustning, så att kvaliteten hela tiden blir Ànnu bÀttre.
Vi hoppas att vi kan göra din nÀsta tvÀtt minst lika bra – och Ànnu bÀttre.
Sara från Wash World 😁

5぀星のうち2の評䟡

SjÀlv tvÀtten Àr faktiskt bra

SjÀlv tvÀtten Àr faktiskt bra, blir rent, går fort och Àr prisvÀrt.

Problemet Àr att tvÀtten Àr trasig för ofta. I regel Àr en av två hallar stÀngd för reparationer, vilket gör att det blir sån kö att det inte Àr vÀrt att göra det.

Har fått kompensation en gång, men det Àr surt att betala för något som inte går att anvÀnda.

2026幎3月28日

Hej Stefan 🌞
Tack för din feedback – vi förstÃ¥r att det Àr frustrerande med driftstopp och köer.
Skriv gÀrna till vår kundservice så kan vi titta nÀrmare på det.
Sara från Wash World

5぀星のうち4の評䟡

Bra smidigt men torken mÃ¥ste ni Ã¥tgÀrda

Bra smidigt men torken måste ni åtgÀrda pga funkar inte som det ska

2026幎4月3日

WashWorld SE からの回答

Tack för att du delar din upplevelse! HÀrligt att höra att du tycker att det Àr smidigt hos oss 😊
Vi förstÃ¥r din poÀng angÃ¥ende torkningen – det Àr naturligtvis viktigt att den fungerar som den ska. Vi arbetar hela tiden med att förbÀttra upplevelsen pÃ¥ alla vÃ¥ra platser, bland annat med nya tvÀttprogram och bÀttre torkning, sÃ¥ feedback som din Àr mycket vÀrdefull för oss.
Om du upplever det igen på en specifik station får du gÀrna skriva till vår kundservice på kundservice@washworld.se, så kan vi titta nÀrmare på det.
Sara 🫧

Snabbt och hyfsat.

Hej Torbjörn,
Tack för din recension 😊
HÀrligt att höra att det gÃ¥r snabbt och fungerar bra. Vi jobbar hela tiden pÃ¥ att förbÀttra upplevelsen, sÃ¥ att det inte bara Àr “hyfsat” utan riktigt bra varje gÃ¥ng.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

5぀星のうち3の評䟡

Mycket rinningar på baklucka och

Mycket rinningar på baklucka och kofångare, har ingen vinge. Jag vet inte vad ni har för medel, men fy för den lede vad det luktar illa i bilen efter tvÀtt. Ofta fel på hallarna. Annars Àr jag nöjd.

Tack för din feedback 😊
Jag Àr ledsen att höra att du upplever bÃ¥de rinningar och en obehaglig lukt efter tvÀtt – det Àr verkligen inte sÃ¥ det ska vara. Vi vill gÀrna titta nÀrmare pÃ¥ det, men för att kunna hjÀlpa dig behöver du skriva in till vÃ¥r kundservice med vilken anlÀggning det gÀller och gÀrna tidpunkten för tvÀtten.
Jag beklagar ocksÃ¥ att du upplever problem med hallarna – vi arbetar löpande med att förbÀttra stabiliteten.
Kul att höra att du annars Àr nöjd, och tack för att du delar med dig!

JÀttebra service

Fungerar jÀttebra

Hej Jan,
Jag Àr riktigt glad att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de service och funktion – tusen tack för din fina feedback! 😊
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vi ser fram emot att ge dig en lika bra upplevelse nÀsta gång.

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bara svÀnga förbi och fÃ¥ ren

LÀtt att bara svÀnga förbi och få ren bil på några minuter

Hej
Stort tack för din recension – det Àr verkligen roligt att höra att du upplever det som sÃ¥ smidigt att bara svÀnga förbi och fÃ¥ en ren bil pÃ¥ nÃ¥gra minuter 😊🚗
Vi arbetar hela tiden med att göra tvÀttupplevelsen så enkel och tidsbesparande som möjligt, så att det passar in i vardagen utan krångel. DÀrför Àr det extra hÀrligt att höra att det fungerar precis så i praktiken.
För oss handlar det om att kombinera snabbhet med ett riktigt bra resultat, sÃ¥ att du bÃ¥de sparar tid och fÃ¥r en bil som kÀnns frÀsch varje gÃ¥ng ✹
Vi hoppas att du fÃ¥r mÃ¥nga fler enkla och smidiga tvÀttar framöver 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Funkar bra igen efter service av

Funkar bra igen efter service av anlÀggningen!
Under mars blev det ingen tvÀtt pga problem med anlÀggningen vid tre tillfÀllen. Hoppas på restitution av månadsavgiften.

Hej Owe,
Stort tack för din recension – och för att du uppmÀrksammar oss pÃ¥ din upplevelse. Jag Àr glad att höra att anlÀggningen fungerar bra igen efter servicen 😊
Samtidigt har jag full förståelse för att det varit frustrerande med flera tillfÀllen utan möjlighet att tvÀtta under mars. Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill ge, sÀrskilt inte som abonnent.
NÀr det gÀller ersÀttning för perioden rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice via https://www.washworld.se/hjalp, så kan de titta nÀrmare på ditt abonnemang och hjÀlpa dig vidare med en lösning.
Tack igen för din feedback – den hjÀlper oss att bli bÀttre 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Bilen blev fin och det var vÀldigt

Bilen blev fin och det var vÀldigt smidigt.

Hej Carola,
Tack sÃ¥ mycket för din recension! Jag Àr glad att höra att bilen blev fin och att du upplevde det som smidigt – det Àr precis den upplevelsen vi strÀvar efter att ge varje gÃ¥ng 😊
Vi arbetar löpande med att göra hela tvÀttprocessen så enkel och bekvÀm som möjligt, så det betyder mycket för oss att det mÀrks.
Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi hoppas att få se dig igen snart!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

2026幎3月30日

Hej Jonas,
Stort tack för din recension – det uppskattas verkligen! 🚗
Det Àr riktigt roligt att höra att du upplevde tvÀtten som både snabb och smidig. Just den kombinationen Àr något vi jobbar mycket med, så att det ska vara enkelt att få en bra tvÀtt Àven nÀr man har en hektisk vardag.
Vi strÀvar efter att göra hela upplevelsen sÃ¥ problemfri som möjligt – frÃ¥n start till fÀrdig tvÀtt – sÃ¥ det betyder mycket att det fungerar som det ska hos dig.
Vi hoppas att du fortsÀtter att anvÀnda vÃ¥ra tvÀttar framöver 😊

Mycket bra tvÀtt

Mycket bra tvÀtt. DÀr fanns tid till varje tvÀttmoment, man slapp stressa.

Hej Tony
Stort tack för din fina recension – det betyder verkligen mycket för oss! 🚗💧
Det Àr hÀrligt att höra att du upplevde tvÀtten som bra, och sÀrskilt att du kÀnde att det fanns tid till varje moment utan stress. Det Àr precis den upplevelsen vi vill ge, så att man kan kÀnna sig trygg och få ett bra resultat varje gång.
Vi hoppas att du fortsÀtter att anvÀnda vÃ¥ra tvÀttar framöver 😊

5぀星のうち5の評䟡

Enkel registrering och betalning.

Enkel registrering och betalning.
Bra tvÀttalternativ

Tack för din recension – det Àr verkligen roligt att höra! 🚗✚
Vi Àr glada över att du upplevde bÃ¥de registreringen och betalningen som enkla – det Àr viktigt för oss att det ska vara smidigt hela vÀgen frÃ¥n start till slut 🙌
HÀrligt också att höra att du Àr nöjd med våra tvÀttalternativ. Vi arbetar hela tiden på att erbjuda lösningar som passar olika behov och ger ett bra resultat varje gång.
Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 🚘

Enkelt och bra

2026幎3月20日

Hej Steinar,
Tack för din recension – det Àr verkligen roligt att höra! 🚗✚
Vi Àr glada över att du upplevde det som bÃ¥de enkelt och bra. Det Àr precis den kÀnslan vi vill ge – att det ska vara smidigt, snabbt och ge ett fint resultat varje gÃ¥ng 🙌
Vi arbetar kontinuerligt med att göra hela upplevelsen så enkel som möjligt, så det betyder mycket för oss att höra att det fungerar i praktiken.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi hoppas att vi får se dig igen🚘

5぀星のうち4の評䟡

FelanmÀlt men inget hÀnder.

Ni fÃ¥r inte alla stjÀrnorna pga att hjultvÀtten inte funkar pÃ¥ hall 2 i Ängelholm pÃ¥ premium shine (tror jag det heter) men funkar i Hall 1 pÃ¥ samma program. Har anmÀrkt det ett par gÃ¥nger till Er men inget har hÀnt sÃ¥ lite skÀrpning dÀr tack.

Hej Michael
Först och frÀmst: Tack för de 4 stjÀrnorna - det betyder mycket för oss ⭐
DÀrefter har jag skapat ett Àrende sÃ¥ att vi kan kontrollera hall 2 i Ângelholm och hjultvÀtten. Det Àr bra att du skriver, sÃ¥ att vi kan titta pÃ¥ det.
De bÀsta tvÀtthÀlsningar
Lykke 🚗

Allt var toppen

Allt var toppen

Hej Stefan 😊
Vilken hÀrlig recension, det betyder mycket för mig och mina kollegor ⭐
Det ska helst vara i ordning nÀr man tvÀttar sin bil 🚗🫧 SÃ¥ hoppas jag bara att vi snart ser dig i tvÀtthallen igen.
Glad påsk till dig.
De bÀsta tvÀtthÀlsningar