WashWorld SE レビュヌ 4,261

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr bra, men skulle höja betyget till 5 stjÀrnor om det vore qwerty-tangentbordet pÃ¥ displayen. Jag tycker att borstarna inte tar riktigt överallt. Jag har en Toyota Verso, dÀr bakrutans sido... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kameran kunde inte lÀsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förvÀxla sista siffran och kundtjÀnsten såg till att jag inte blev debiterad.

5぀星のうち3の評䟡

AnlÀggningen i Landskrona fungerar utan problem men i Eslöv Àr samma strul som det har varit Ànda sen ni öppnade dÀr touchen pÃ¥ skÀrmarna Àr vÀrdelösa samt kamerorna kan inte lÀsa av regplÃ¥ten inget b... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra, men pÃ¥ senare tid har tvÀtthallarna varit ur funktion flera gÃ¥nger nÀr jag har velat anvÀnda dem. Inte sÃ¥ kul nÀr man har betalat mÃ¥nadsavgiften. GÀller tvÀtten i Örebro... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövÀnliga biltvÀttar till marknadens bÀsta priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sÀllan. Den första tvÀtthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. NorrmÀnnen fick lÀra kÀnna Wash World i början av 2020 nÀr vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegrÀnsad biltvÀtt”, betala frÃ¥n bilen och automatisk nummerskyltsavlÀsning. I slutet av 2020 introducerade vi TvÀtta sjÀlv pÃ¥ ett antal av vÃ¥ra anlÀggningar och vi Àr nu den största aktören pÃ¥ den kommersiella TvÀtta sjÀlv-marknaden i Danmark. Wash World har för nÀrvarande fler Àn 50 anstÀllda inom administration och drift. VÃ¥ra anlÀggningar Àr obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvÃ¥rdare som ser till att tvÀtthallarna fungerar och att vÃ¥ra anlÀggningar Àr rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som Àr öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som stÃ¥r redo vid telefonerna i hÀndelse av brÃ¥dskande problem med biltvÀtten. Wash World har ambitionen att bli ledande pÃ¥ den nordiska marknaden för biltvÀttar.

3.8

Allt var toppen

Allt var toppen

2026幎3月31日

Hej Stefan 😊
Vilken hÀrlig recension, det betyder mycket för mig och mina kollegor ⭐
Det ska helst vara i ordning nÀr man tvÀttar sin bil 🚗🫧 SÃ¥ hoppas jag bara att vi snart ser dig i tvÀtthallen igen.
Glad påsk till dig.
De bÀsta tvÀtthÀlsningar
Lykke 🐣

Enkelt med ett utmÀrkt resultat

Enkelt med ett utmÀrkt resultat

Hej Lennart 😊
Vilken fin recension, det gör oss superglada!
HÀrligt att du har upplevt ett utmÀrkt tvÀttresultat, det Àr just den standard vi vill leverera.
Om det skulle vara minsta lilla och nÃ¥got som inte lever upp till förvÀntningarna, sÃ¥ ta gÀrna kontakt med oss 🫧
De bÀsta tvÀtthÀlsningar
Lykke 🚗

Funkar bra och en bra tjÀnst

Funkar bra och en bra tjÀnst

Hej Ian
Stort tack för din recension! 😊
Jag Àr glad att höra att du upplever att det fungerar bra och att du Àr nöjd med tjÀnsten.
Vi arbetar hela tiden med att göra upplevelsen så smidig och pålitlig som möjligt, så det betyder mycket att du delar din upplevelse.
Om du någon gång har input till hur vi kan bli Ànnu bÀttre, tar vi gÀrna emot det.
Benjamin

5぀星のうち5の評䟡

Ren och fin bil efter tvÀtt

Ren och fin bil efter tvÀtt. LÀttillgÀngligt och snabbt
att komma till.

2026幎3月31日

Hej Thomas 😊
Vilken fin recension ⭐, det gör oss alla vÀldigt glada att lÀsa.
Vi hoppas alltid på rena och snygga bilar efter tvÀtt, så det Àr bara hÀrligt att vår biltvÀtt lever upp till dina förvÀntningar.
Hör gÀrna av dig om det Àr minsta lilla.
Annars önskar jag dig bara en glad påsk 🐣
BÀsta tvÀtthÀlsningar,
Lykke 🚗

5぀星のうち4の評䟡

Går snabbt och tvÀttar bra

Går snabbt och tvÀttar bra. LÀmnar lite smuts på bakluckan men jag tar det med våtservett.

2026幎3月30日

Hej Mirlind,
Stort tack för din feedback – det uppskattar jag verkligen! 😊 Jag Àr glad att höra att du upplever att tvÀtten gÃ¥r snabbt och att resultatet i stort sett Àr bra.
Samtidigt tar jag med mig din kommentar kring bakluckan. Ibland kan vissa områden vara svårare att komma åt beroende på bilmodell och hur smutsen sitter, men vi arbetar hela tiden med att förbÀttra våra program för att få ett så jÀmnt och noggrant resultat som möjligt över hela bilen.
Om du upplever det igen, får du gÀrna vara uppmÀrksam på placeringen i hallen och eventuelt give bilen en ekstra forvask, så kan det ofte hjÊlpe på de sidste områder.

Nöjd med tvÀtten

Hej Gull-Britt
Stort tack för din fina recension! Det glÀder mig verkligen att höra att du Àr nöjd med tvÀtten 😊
Vi strÀvar efter att göra det enkelt att få ett bra resultat varje gång, så det betyder mycket att du har haft en positiv upplevelse hos oss. Din feedback hjÀlper oss att fortsÀtta leverera en service som lever upp till förvÀntningarna.

5぀星のうち4の評䟡

För att det Àr sÃ¥ enkelt kommer in och

För att det Àr så enkelt kommer in och tvÀttar bilen och gå och bilen blir ren ,

Hej Habib,
Tack för din fina feedback – det uppskattar jag verkligen! 😊 Jag Àr glad att höra att du upplever det som enkelt och smidigt att köra in, tvÀtta bilen och fÃ¥ ett rent resultat. Det Àr precis den upplevelsen vi strÀvar efter att leverera varje gÃ¥ng.
Om du någon gång upplever något som inte fungerar som det ska, får du gÀrna sÀga till så vi kan göra upplevelsen Ànnu bÀttre.

5぀星のうち5の評䟡

When the wash hall is working ,all is

When the wash hall is working ,all is perfect

2026幎3月23日

Hej
Thank you for your great feedback – I truly appreciate it! 😊 I’m very happy to hear that everything feels perfect when the wash hall is running as it should. We continuously work to keep our wash halls operating smoothly and delivering a great experience every time.
If you ever experience anything that doesn’t work as expected, you’re always welcome to let us know so we can follow up and keep improving the experience.
Best regards
jasmin

NÀra till tvÀtten

2026幎3月28日

Hej Aston,
Stort tack för din fina recension! Det glÀder mig att höra att du uppskattar hur nÀra och lÀttillgÀnglig vÃ¥r tvÀtt Àr – det ska vara enkelt att svÀnga förbi nÀr det passar i vardagen 😊
Vi arbetar hela tiden för att kombinera bra lÀgen med en smidig och effektiv upplevelse, så att du snabbt kan få bilen ren utan krångel.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi hoppas att fÃ¥ vÀlkomna dig igen snart!
Emil

Kalk flÀckarna

TvÀtten Àr som vanligt bra, förutom kalk flÀckar syns mest på rutorna.
Det Àr andra gången det och i sjöbo bÀgge gångerna. Har tvÀttat Ystad, lund och malmö, inga problem dÀr.

Hej Per,
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Jag Àr glad att höra att du generellt Àr nöjd med tvÀtten, men jag beklagar att du har upplevt kalkflÀckar – sÀrskilt nÀr det har hÀnt vid flera tillfÀllen pÃ¥ samma anlÀggning.
Det Àr sjÀlvklart inte meningen att det ska bli mÀrken på rutorna efter tvÀtt, och det tyder på att något inte fungerar optimalt just dÀr. Vi tar med oss din feedback så att vi kan få det undersökt och förbÀttrat.
Om du upplever det igen framöver, rekommenderar jag att du kontaktar oss i samband med tvÀtten, så vi kan hjÀlpa dig vidare direkt.
Tack igen för att du gör oss uppmÀrksamma pÃ¥ det – vi hoppas att din nÀsta tvÀtt blir helt utan anmÀrkningar 😊

snabbt o nÀra

WashWorld SE からの回答

Stort tack för din recension! Det Àr hÀrligt att höra att du upplever oss som bÃ¥de snabba och lÀttillgÀngliga – vi vet hur viktigt det Àr att det ska vara enkelt att svÀnga förbi och fÃ¥ bilen tvÀttad utan krÃ¥ngel 😊
Vi arbetar hela tiden för att göra upplevelsen så smidig som möjligt, oavsett nÀr du kommer förbi.

Billig

Snabbt, ren, billigt

2026幎3月19日

WashWorld SE からの回答

Stort tack för din fina recension! Det glÀder mig att höra att du upplever vÃ¥r tvÀtt som bÃ¥de snabb, effektiv och prisvÀrd – det Àr precis den kombination vi strÀvar efter att leverera varje gÃ¥ng 😊
Vi arbetar kontinuerligt med att hålla en hög kvalitet samtidigt som det ska vara enkelt och gå snabbt för dig som kund.

Snabbt och lÀtt att köra in om

Snabbt och lÀtt att köra in om
Och det doftar gott nÀr man kör dÀrifrån

Hej Leila,
Stort tack för din fina recension! Det glÀder mig verkligen att du upplever det som bÃ¥de snabbt och enkelt att köra in – vi arbetar hela tiden för att göra upplevelsen sÃ¥ smidig som möjligt frÃ¥n start till slut.
Jag Àr ocksÃ¥ vÀldigt glad att du nÀmner doften efter tvÀtten – det Àr en viktig del av helhetsupplevelsen, och vi vill att man ska köra dÀrifrÃ¥n med en riktigt frÀsch kÀnsla. 😊
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får vÀlkomna dig tillbaka många gånger framöver!

Alltid enkelt och bra

Alltid enkelt och bra

2026幎3月26日

Hej Rebecca,
Stort tack för din fina recension! 😊
Jag Àr verkligen glad att höra att du upplever det som bÃ¥de enkelt och bra – det Àr precis den upplevelsen vi vill ge varje gÃ¥ng.
Vi arbetar hela tiden för att göra det så smidigt som möjligt att tvÀtta bilen hos oss, så det betyder mycket att du mÀrker det.
Vi hoppas att få vÀlkomna dig igen snart!

Örebro hela

Det Àr mycket bra och billigaste hela Sverige och det Àr jÀtte jÀttebra service nÀr det hÀr nånting kommer du direkt fixa

2026幎3月26日

Hej
Stort tack för din fantastiska recension! 😊
Jag Àr verkligen glad att höra att du bÃ¥de upplever oss som prisvÀrda och att du Àr nöjd med servicen – det betyder mycket för oss.
Det Àr sÀrskilt hÀrligt att lÀsa att du upplever att vi snabbt hjÀlper till nÀr något uppstår. Vi gör alltid vårt bÀsta för att lösa saker så smidigt som möjligt, så att du kan kÀnna dig trygg nÀr du tvÀttar din bil hos oss.
Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi hoppas att fÃ¥ vÀlkomna dig igen snart i Örebro!

5぀星のうち5の評䟡

bilen blev ren mycket bra

bilen blev ren bra biltvÀtt

2026幎3月25日

Stort tack för din fina recension! 😊
Jag Àr verkligen glad att höra att du Àr nöjd med tvÀtten och att bilen blev ordentligt ren – det Àr precis den upplevelsen vi vill ge varje gÃ¥ng.
Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela din upplevelse, och vi arbetar hela tiden för att göra det enkelt och effektivt att tvÀtta bilen hos oss.
Vi hoppas att få vÀlkomna dig igen snart!

Grym

Bra resultat

Hej
Stort tack för din fina recension! Det gör mig verkligen glad att höra att du Àr nöjd med resultatet – det Àr precis den upplevelsen vi vill ge varje gÃ¥ng 😊
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får se dig igen snart.

Altt fungerar bra

Altt fungerar bra. Jag Àr mycket nöjd med tvÀtten, jag skulle rekomandera tvÀtten till mina vÀnner.

Hej Mirsad,
Stort tack för din fina recension! Det gör mig verkligen glad att höra att allt fungerar bra och att du Àr sÃ¥ nöjd med tvÀtten 😊
Det betyder extra mycket att du vill rekommendera oss till dina vÀnner – det Àr precis den upplevelsen vi strÀvar efter att ge varje gÃ¥ng.

5぀星のうち1の評䟡

VARNING bli inte medlem hÀr

Repar bilen, alltid långa köer och hÀlften av gångerna som jag varit på stÀllet Àr de ur funktion. Ifall du inte betalar ena månaden drar de dubbelt nÀsta månad, det Àr förståligt men det jag inte förstår Àr att om det Àndå drar dubbelt nÀsta månad då borde jag kunna tvÀtta den månaden jag inte betalat ? Roligt företag att ha och göra med, för er skull håll er borta .

2026幎2月1日
自発的なレビュヌ

Hej Daniel,
Jag Àr ledsen att höra om din upplevelse – det Àr inte sÃ¥ det ska vara.
Om anlÀggningen inte fungerar vill vi gÀrna undersöka det och få det åtgÀrdat så snabbt som möjligt.
NÀr det gÀller betalning och tillgång till tvÀtt Àr det viktigt att abonnemanget Àr aktivt för att kunna tvÀtta. Om något inte stÀmmer i ditt fall vill vi gÀrna titta nÀrmare på det.
Du Àr dÀrför vÀlkommen att skriva till oss via vår hjÀlpsida: https://www.washworld.se/hjalp

Bra tvÀtt

TvÀtta funkar bra. Smidig och enkel .

Hej
Stort tack för din fina recension! Det glÀder mig verkligen att höra att du upplever tvÀtten som bÃ¥de smidig och enkel att anvÀnda – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas 😊
Vi arbetar hela tiden för att göra upplevelsen så bekvÀm och effektiv som möjligt, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。