レビュアーのコメントを見てみましょう
Köpte en tv-bänk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning. Ringde kundtjänst och det va inte mycket dem kunde göra. Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop mö... もっと見る
企業が回答しました
Fin stol. Jag trodde dock att hela stolen skulle vara i konstläder, men det är bara i sitsen. Ryggen & runt om sits är i svart plast. Sitsen är bra stoppad & skön att sitta på. Ryggen är hög så man f... もっと見る
企業が回答しました
När man köpt något som går sönder efter kort tid och är ostabilt så får man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort så man är låst att köpa där igen... detta var ett bord och även om jag inte hitt... もっと見る
企業情報
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
If i could give a score of zero i…
If i could give a score of zero i would! Please, please, PLEASE STAY CLEAR OF THESE..... if youre ordering on B&Q DONT! Or order off a next day delivery option. WE GOT LIMITED, have got nothing, literally! no costumer service, no number, no humanity! an absolute piss poor company... If you want to be legally scammed, and wait weeks for a bed, then they are the go too. If you want a bed like a normal person quick and know where you stand whilst waiting, then these are NOT for you. Jokers..
Oh an as im typing this review, im still waiting for my bed, or an email back or a call, or anything in fact and its been two weeks.
Bought something off of B&Q these were…
Bought something off of B&Q these were the sellers who I received my product from, what a load of rubbish for the money, no manual to put together hundreds of bits, no email back from the seller. A load of tat stay away when B&Q say sold by wegot limited.
Worst ever cannot even contact neither…
Worst ever cannot even contact neither can bandq took money never received item and cannot get in touch
De har bra service.
Nu är det Chilli som äger wegot.
Nu är det Chilli som äger wegot.
Tar 2-3 veckor innan de hanterar en reklamation av saknade delar sedan 2-3 veckor innan man får de saknade delarna.
Finns mycket att önska hur de hanterar ärenden.

WeGot AB からの回答
Jag fick min säng hemskickad och det…
Jag fick min säng hemskickad och det gick jätte bra att montera den.
Vi sov bra första natten.
Jag är jätte njöd!
Usel kundservice
Usel kundservice, jag fick hem en garderob som var helt sönder och vi kom överens om 2000kr. När ja öppnade fler paket insåg ja att den va helt sönder och inte monterbar och valde att ångra mig. Som svar får ja ingen och deras kundservice svarar inte.

OK produkt, bedrövlig kundservice
Enkelt att beställa och relativt snabb & smidigt leverans.
Beställde en större grupp utemöbler och produkten i sig är vad man förväntar sig för priset, kundservice är dock under all kritik och drar ner betyget.
Fick en produkt som levererades med en felaktig del. Upprättade en reklamation i mitten av Maj som fortfarande inte är löst. Kundservice hänvisar enbart till handläggare som skall återkoppla "snarast" och kan själva inte assistera. Mail till företaget i ärendet ignoreras.
Kan inte rekommendera detta företag då jag fortfarande efter flera månader inte fått varan jag beställt i komplett skick.
Revidering efter svar från leverantören:
Har "chattat in" flertal gånger, blir som jag skrev ovan enbart hänvisad till att handläggare skall kolla och återkomma (vilket de inte gör). Tråkigt att ni ser kritiken här och ändå lämnar ett icke-svar utan lösning.

Fel färg på soffan
Uppdaterat omdöme: Jag fick hem en soffa i två delar och delarna hade två olika färger. Det tog lång tid att få kontakt med kundtjänst (kan ha varit pga semestertider) men jag fick hjälp till sist, skickade tillbaka soffan och fick pengarna tillbaka, så jag är nöjd och glad igen!

WeGot AB からの回答
otrolig lång leveranstid beställde den…
otrolig lång leveranstid beställde den 6 i månaden och nu är det den22 och ingen leverans så detta blir den sista beställningen från detta företag det liknar 1800 talet med häst och vagn.

Bra utbud av produkter!
Dikke oplichterij
Dikke oplichterij! 3 weken moeten wachten op een clic on gebitje en uiteindelijk bij aankomst er achter komen dat het goedkope plastic zooi is die je letterlijk bij Ali express voor 5 euro kan bestellen....
Handla inte här.
Handla inte här.
Jag skulle beställa en soffa. Kommer inte genom alla steg i beställningen innan ett felmeddelande dyker upp = kan inte slutföra beställningen. Testar igen, samma felmeddelanden dyker upp och jag kan inte slutföra beställningen. Skickar mejl till kundtjänst då jag faktiskt vill beställa soffan.
Huxflux har jag fått två mejl med olika ordernummer på min mejl att soffan är beställd, dubbletter.
Mejlar till kundtjänst får inget svar. Mejlar också direkt efter bekräftelsemejlet avbeställning på ena ordern. Ingen respons.
Ringer till dom när det är vardag eftersom de har stängt under helgen där det försäkras att de makulerar ena orden - inga problem allt är fixat! Så jag andas ut. Tills två dagar efter när jag får två fakturor för två soffor. Ringer Svea och de ser att båda beställningarna fortfarande är aktiva…
Så Ringer kundtjänst igen, nej ingenting är ändrat och fixat, vad konstigt tycker hon jag pratat med. Men hon lovar att fixa det denna gång! Och att de ska fixa kreditering på fakturan. Jag får också veta att egentligen skulle jag behöva betala för att avbeställa ena soffan eftersom jag inte hört av mig i tid men att de lät mig slippa det?
Men allt är ordnat denna gång - inga problem! Jag får också ett bekräftelsemejl på den soffan som kommer levereras. De ska också fixa med fakturorna. Bra tänker jag. Tills idag, då jag får två sms med de båda ordrarna som nu har packats ihop på lagret och skickas -inga ändringar är möjliga nu står det. Jag antar att jag behöver ringa en 3e gång för att detta ska ordnas?
Känns mycket oseriöst, rekommenderar inte och kommer inte handla här igen.
Gäller ordernr: E18576222 och E18576252

Trevligt bemötande
Lätt att beställa och hoppas nu att…
Lätt att beställa och hoppas nu att leveransen fungerar. Spännande och längtar till lata sköna dagar att njuta i min hängsoffa

WeGot AB からの回答
Bra hemsida och lätt att hitta.
Bra hemsida och lätt att hitta.
Bra bilder och information.
Saknar bara betalning med Klarna som jag gillar.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。