WeGot AB レビュヌ

1,798
TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

If i could give a score of zero i would! Please, please, PLEASE STAY CLEAR OF THESE..... if youre ordering on B&Q DONT! Or order off a next day delivery option. WE GOT LIMITED, have got nothing, lit... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning. Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra. Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop mö... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fin stol. Jag trodde dock att hela stolen skulle vara i konstlÀder, men det Àr bara i sitsen. Ryggen & runt om sits Àr i svart plast. Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta pÃ¥. Ryggen Àr hög sÃ¥ man f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr man köpt nÃ¥got som gÃ¥r sönder efter kort tid och Àr ostabilt sÃ¥ fÃ¥r man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort sÃ¥ man Àr lÃ¥st att köpa dÀr igen... detta var ett bord och Àven om jag inte hitt... もっず芋る

䌁業情報

(1,798)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Blev lovade 10% i rabatt på grund av

Blev lovade 10% i rabatt på grund av allt strul med våran order på 25385 fick 500kr detta Àr inte OK

2021幎7月29日

Hej Marie,
Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att ni inte kÀnde er nöjd med kompensationen ni blivit erbjuden.
Jag kan se att ni varit i kontakt med oss i efterhand och fått er kompensation ökad. Hoppas det kÀnns bÀttre för er nu.

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta tÀnkbara service !

2021幎7月26日

Hej Ingela,
Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att ni inte kÀnner er nöjd med vår kundservice.
Är det nÃ¥got ni inte kÀnner er nöjd med eller vill prata med en handlÀggare om hÀnvisar vi er att kontakta vÃ¥r kundtjÀnst.

Jag har gjort en bestÀllning den 2/6

Jag har gjort en bestÀllning den 2/6 som jag borde ha fÃ¥tt inom 12 arbetsdagar och Àn idag 55 dagar senare har jag inte fÃ¥tt den
 massa ursÀkter som kunden har inte med o göra nÀr man pratar med deras kundtjÀnst sÃ¥ aldrig bestÀlla nÃ¥got mer frÃ¥n de

2021幎7月26日

Hej Ameen,
Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att det blivit strul med order och att produkten har försvunnit på vÀgen.
Jag kan se att vi nu har krediterat er order och återbetalning kommer ske inom kort.

Ni Àr alltid vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst om ni vill prata med en handlÀggare om er order.

UtmÀrkt service

UtmÀrkt service. Kan inte bli bÀttre. Mycket nöjd.
Bo Sörensson

2021幎7月22日

Hej Bo,
Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att ni Àr nöjd med vår kundservice, det glÀdjer oss att höra att ni Àr nöjd med er order.
Hoppas ni ska bli nöjd med produkten ni har köpt.

5぀星のうち3の評䟡

Fint bord men fel storlek :(

Det Àr ett fint bord men det kom i fel storlek. Jag köpte den som var 60/ 40/60 ment jag fick storlek som var 115/40/60. Jag kunde inte skicka tillbaka Àven om det Àr jÀttestort för mig.

2021幎7月5日

Hej Adesuwa,
Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att du mottagit fel vara.
SjÀlvklart ska du få skicka tillbaka detta om de blivit fel och sedan att vi skickar ut rÀtt bord till dig.
Kontakta gÀrna våran kundtjÀnst eller lÀgg ett reklamationsÀrende via hemsidan så vi kan hjÀlpa dig.

Mycket nöjd

Mycket nöjd.

2021幎7月2日

Hej Inge,
Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att du Àr nöjd.
Vi hoppas allt gick som planerat.

5぀星のうち1の評䟡

Please use another delivery service

Please use another delivery service provider. Bring was horrible and confusing with poor customer service. It was a good thing I was at home when they delivered the package to my apartment, otherwise they would have simply left the package outside the door unattended!
I tried several times to enter my door code information on their website, but I always received an error message!

2021幎7月2日

Hi,
Thank you for the review.

I'm so sorry that you are not happy with the delivery.
I will forward your feedback.
We hope that you are happy with your new product.

Have a great day.

5぀星のうち1の評䟡

NÀr man köpt nÃ¥got som gÃ¥r sönder efter

NÀr man köpt något som går sönder efter kort tid och Àr ostabilt så får man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort så man Àr låst att köpa dÀr igen... detta var ett bord och Àven om jag inte hittade nåt som jag riktigt ville ha så var jag tvungen att anvÀnda mitt presentkort dÀr.

2021幎6月22日

Hej Sussie,
Tack för ditt omdöme.

Vi återbetalar alltid med samma medel som ordern ursprungligen Àr betald med.
Vi kan tyvÀrr inte omvandla ett presentkort till återbetalning i pengar.

Skulle du ha några frågor eller funderingar Àr du varmt vÀlkommen åter på 040-630 2234

Önskar dig en fin midsommar.
HÀlsningar Matilda
Wegot

5぀星のうち1の評䟡

Inga pengar tillbaka på betald och avbestÀlld vara

BestÀllde en hurts "Lilium vit" 17/10 2020. Fick ett kollinummer och såg att den var inlÀmnad till DHL. VÀntade nåŽn månad men varan kom inte lÀngre Àn till inlÀmningsstÀllet, enl. DHL:s söksida. Kontaktade Wegot och ny vara skickades, men med samma resultat, ingen vara kom. Nu Àr vi framme i jan 2021, då fick jag ett besked att varan Àr slut och ny leverans skulle ske v 13. Jag avbestÀllde varan och fick ett kort och koncist svar: "Jag har nu avbokat din order". Antog dÀrmed att mina pengar skulle återbetalas till mitt konto. Det borde vara en sjÀlvklar och automatisk rutin. Men pengarna dröjde, jag skrev till Wegot och påminde dem om återbetalningen. Jodå, pengarna skulle skickas tillbaka inom ca 14 dagar. Men, nej, inga pengar. Påminde två ggr till med samma svar, kommer inom 14 dagar. Nu har det gått tre månader seŽn senaste påminnelsen. Man får ju kÀnslan att Wegot har dåliga administrativa rutiner. Ordernummer 1:a bestÀllningen: E16283246, 2:a bestÀllningen FO1295951

2021幎6月21日
自発的なレビュヌ

Hej Hans,
Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med ditt köp hos oss och jag kan inte annat Àn beklaga den långa vÀntetiden.
Jag kommer kika på din återbetalning och återkommer till dig i mail inom kort.

Önskar dig en fin midsommar.
HÀlsningar Matilda
Wegot

Jag Àr nöjd med produkten

Jag Àr nöjd med produkten. Det stod att det var 2-6 dagars leverans, det tog 9 dagar. Tiden blev ocksÃ¥ förflyttad under leverans dagen frÃ¥n halv 3 pÃ¥ eftermiddagen till halv 10 pÃ¥ kvÀllen. Men annars Àr jag nöjd. SÃ¥ sköna möbler 👌

Trevlig sommar

2021幎6月15日

Hej Josefine,
Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att du Àr nöjd med din nya vara.
Det glÀdjer oss verkligen.
Beklagar verkligen att din vara blev försenad och att leveransen blev flyttad så sent.

LÃ¥nga svarstider

Långa svarstider. (70 före i kön) Dessutom fått bekrÀftat gång på gång att leverans Àr ok och sedan missar dom Ànda.

2021幎6月14日

Hej Anita,
Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att det varit långa köer till oss de senaste.
Vet inte riktigt hur du menar med att leveransen Àr ok. Ring gÀrna in till oss eller skicka ett mejl till Info@wegot.se så kan vi kika på de.

Mycket bra

Mycket bra service!

2021幎6月5日

Hej Reza,
tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra! 🙂

Emelie

5぀星のうち2の評䟡

Jag valde just er sida för att det stod

Jag valde just er sida för att det stod att det fanns expressleverans, men det dök aldrig upp som alternativ nÀr jag la ordern.
Får svar "dessvÀrre har vi inget som heter expressleverans".
DÃ¥ bör ni Àndra pÃ¥ er hemsida under "Om oss" - "Förstklassig service och expressleverans" - "Expressleverans pÃ¥ allt – leverans inom 2-5 vardagar".

2021幎6月3日

Hej CS,
Tack för ditt omdöme.

DessvÀrre har vi inget tillÀgg som heter just express.
Dock kan vi leverera vissa varor snabbare om vi har dem hemma i lager.

Har du några frågor eller funderingar Àr du vÀlkommen att ringa oss på 040-630 2234

Matilda

5぀星のうち1の評䟡

LÀs detta innan du bestÀller något

Jag bar vÀldigt skeptisk till det hÀr företaget och dess produkter. Jag lÀste lite om omdömen och vissa verkar relativt nöjd med allt från produkt till service. Dock finns det folk som också uttrycker dålig kvalitet på produkterna, skadade produkter etc, men jag gav WeGot en chans Àndå och bestÀllde en tvbÀnk. Jag brukar heller inte vara så krÀsen... MEN det hÀr var bortom acceptabelt. Många delar till min tvbÀnk kom skadade. Inte en del, inte två, inte tre utan de flesta bitar hade en eller flera skrapmÀrken, sprickor och allmÀnt "sliten" kÀnsla till de. Mycket dåligt helt Àrligt talat. Mycket missnöjd. Du tar en risk vid bestÀllning av produkter hÀrifrån.

Dessutom har jag aldrig sett så komplicerad och otydlig montageinstruktion (pappret som följer med).

2021幎5月27日

Hej Bakhtiar,
tack för ditt omdöme.

VÀldigt tråkigt att lÀsa detta.
Jag kan dessvÀrre inte se något Àrende på detta. Vi hjÀlper dig gÀrna att åtgÀrda detta, antingen om du vill ringa in till oss på nummer: 040-630 22 34, eller om du vill skapa ett Àrende via vår hemsida.

Emelie

Helnöjd kund

2021幎5月27日

Hej Peter,
Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att du Àr nöjd med våran service.
Det glÀdjer oss verkligen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。