If i could give a score of zero i would! Please, please, PLEASE STAY CLEAR OF THESE..... if youre ordering on B&Q DONT! Or order off a next day delivery option. WE GOT LIMITED, have got nothing, lit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning. Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra. Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop mö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin stol. Jag trodde dock att hela stolen skulle vara i konstlÀder, men det Àr bara i sitsen. Ryggen & runt om sits Àr i svart plast. Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta pÃ¥. Ryggen Àr hög sÃ¥ man f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr man köpt nÃ¥got som gÃ¥r sönder efter kort tid och Àr ostabilt sÃ¥ fÃ¥r man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort sÃ¥ man Àr lÃ¥st att köpa dÀr igen... detta var ett bord och Àven om jag inte hitt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pågående hÀndelse:
Pågående hÀndelse:
Min tvbÀnk kommer i två kollin. BÀnkens ben och skruvar kom med ett bud, 25/3 vid kl 17. Inga aviseringar om att paket var på vÀg den dagen eller vid den tiden. Det var bara tur att jag var hemma och att kuriren ringde vid leveransen!
Jag ringde idag, 28/3, kundtjÀnst och fick prata med en trött skånsk kille som sa att den andra delen troligtvis kommer kommande vecka. "Du kommer få avisering tisdag-måndag om nÀr du ska få paketet" sa han; vilket lÀt vÀldigt mÀrkligt.
Jag fick efter många om och men honom rÀttad till att han menade måndag-tisdag, och han tyckte att det inte var någon större skillnad...
Förlåt, men hur dum får man vara som inte kan förstå skillnaden tis-mån / mån-tis?!
Han utlovade iallafall avisering för den kommande leveransen, men både förtroende och förhoppningarna Àr otroligt låga. Nu ångrar jag att jag köpte bÀnken från WeGot och jag kommer inte rekommendera företaget bland nÀra och kÀra.

WeGot AB ããã®åç
Snabb leverans och trevligt bemötande
Snabb leverans och trevligt bemötande. Nöjd med varorna.

WeGot AB ããã®åç
Frugan Àr super nöjd tror att hon blevâŠ
Frugan Àr super nöjd tror att hon blev mer glad för den hÀr en guldringen -:)

WeGot AB ããã®åç
RÀtta soffan, pris o leveranstider!
Jag kollade runt efter en soffa o hittade den på WeGot o slog till med inköpet pga kampanjen. Smidigt.

à terkommer gÀrna ;-)
Snabb leverans, fin vara. Jag Àr så nöjd och jag återkommer gÀrna :-)

WeGot AB ããã®åç
Inga uppdateringar nÀr det gÀller sinâŠ
Inga uppdateringar nÀr det gÀller sin bestÀllning!

WeGot AB ããã®åç
Hej bestÀllde en sÀng men fraktbolagetâŠ
Hej bestÀllde en sÀng men fraktbolaget har inte fått alla delar varför Àr det så

Expeditionsavgift på 295 kr
Expeditionsavgift på 295 kr, Àr ni på riktigt ?
(Edit)
Så "Sanna" du menar på allvar att priset ni anger inte alls Àr priset ? Det dÀr Àr rent lurendrejeri , ni kommer bli anmÀlda till ARN.
Att "tÀcka" kostnader Àr nåt ni sjÀlva får göra, det får i så fall återspeglas i priset ni begÀr!! BedrÀgligt beteende.

Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Soffan stÀmde överens med bilderna, vÀldigt fin och skön att sitta i.

WeGot AB ããã®åç
SjÀlva bestÀllningen var enkel och bra
SjÀlva bestÀllningen var enkel och bra. Fast den hÀr bedömningen skall ju egentligen göras nÀr man fÃ¥tt varan. ð

Fin stol
Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta på. Ryggen Àr hög så man får avlasta hela ryggen. Men plast kan bli kallt & Àr hårt mot ryggen. Landar dÀrför på ett medelbetyg för denna stol.

Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delarâŠ
Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning.
Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra.
Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop möbeln. Och då mÀrkte jag att det finns en lackskada på toppskivan.
Enda som va bra med Wegot Àr deras reklamationsavdelningen.
Den funkar bra och smidigt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ