WeGot AB レビュヌ

1,798
TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

If i could give a score of zero i would! Please, please, PLEASE STAY CLEAR OF THESE..... if youre ordering on B&Q DONT! Or order off a next day delivery option. WE GOT LIMITED, have got nothing, lit... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning. Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra. Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop mö... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fin stol. Jag trodde dock att hela stolen skulle vara i konstlÀder, men det Àr bara i sitsen. Ryggen & runt om sits Àr i svart plast. Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta pÃ¥. Ryggen Àr hög sÃ¥ man f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr man köpt nÃ¥got som gÃ¥r sönder efter kort tid och Àr ostabilt sÃ¥ fÃ¥r man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort sÃ¥ man Àr lÃ¥st att köpa dÀr igen... detta var ett bord och Àven om jag inte hitt... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Pågående hÀndelse:

Pågående hÀndelse:
Min tvbÀnk kommer i två kollin. BÀnkens ben och skruvar kom med ett bud, 25/3 vid kl 17. Inga aviseringar om att paket var på vÀg den dagen eller vid den tiden. Det var bara tur att jag var hemma och att kuriren ringde vid leveransen!

Jag ringde idag, 28/3, kundtjÀnst och fick prata med en trött skånsk kille som sa att den andra delen troligtvis kommer kommande vecka. "Du kommer få avisering tisdag-måndag om nÀr du ska få paketet" sa han; vilket lÀt vÀldigt mÀrkligt.
Jag fick efter många om och men honom rÀttad till att han menade måndag-tisdag, och han tyckte att det inte var någon större skillnad...
Förlåt, men hur dum får man vara som inte kan förstå skillnaden tis-mån / mån-tis?!

Han utlovade iallafall avisering för den kommande leveransen, men både förtroende och förhoppningarna Àr otroligt låga. Nu ångrar jag att jag köpte bÀnken från WeGot och jag kommer inte rekommendera företaget bland nÀra och kÀra.

2021幎3月28日

tack för ditt omdöme.

Tråkigt att höra detta. Beklagar verkligen.
Jag kommer framföra din feedback till berörd avdelning gÀllande kontakten med kundservice. GÀllande varan så kan jag se att du har hÀmtat upp denna leveransen idag.
Du Àr varmt vÀlkommen att återkomma till oss om det skulle vara något, på nummer: 040-630 22 34.

Snabb leverens

2021幎3月20日

Hej Jill,
Tack för ditt fina omdöme.

Vad skönt att allt gått bra med leveransen.
Hoppas du Àven Àr nöjd med din vara.

5぀星のうち5の評䟡

RÀtta soffan, pris o leveranstider!

Jag kollade runt efter en soffa o hittade den på WeGot o slog till med inköpet pga kampanjen. Smidigt.

2021幎3月7日

Hej Christina,
Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att du hittade en bra soffa hos oss samt att det var kampanj på den samtidigt.
Helt perfekt ju.
Jag hoppas du kommer bli lika nöjd med din soffa.

Återkommer gÀrna ;-)

Snabb leverans, fin vara. Jag Àr så nöjd och jag återkommer gÀrna :-)

2021幎3月1日

Hej Marie
Tack för ditt omdöme

Åh vad roligt att höra att du har fått en snabb leverans av en fin produkt! 😊
Du Àr varmt vÀlkommen åter,

5぀星のうち1の評䟡

Inga uppdateringar nÀr det gÀller sin

Inga uppdateringar nÀr det gÀller sin bestÀllning!

2021幎2月28日

Hej Pernilla,
tack för ditt omdöme.

Tråkigt att höra att du kÀnner att du inte har fått någon uppdatering.
NÀr jag kikar på din order och på den varan som du har bestÀllt så står det på vår hemsida att denna Àr åter på lager igen den 6 mars. Så snart denna Àr tillbaka på lager igen så kommer denna skickas ut till er och ni kommer då få en avisering dÀr ni kan boka in en leverans.

5぀星のうち4の評䟡

Bra leverans

Bra leverans, går att lita på!

2021幎2月24日

Hej Jonathan
Tack för ditt omdöme

HÀrligt att höra att det har fungerat sÃ¥ bra! 😃

Hemsk i fÀrgen

Hemsk i fÀrgen. Motsvarar inte beskrivningen eller fÀrgen.

2021幎2月24日

Hej Rebecka,

TrÃ¥kigt att höra att du Àr missnöjd med varan. 😔
Jag kan dessvÀrre inte se att du har kontaktat vår kundservice angående detta, önskar du ångra köpet och skicka tillbaka varan så Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundservice så kan vi kika på detta.

5぀星のうち4の評䟡

Hej bestÀllde en sÀng men fraktbolaget

Hej bestÀllde en sÀng men fraktbolaget har inte fått alla delar varför Àr det så

2021幎2月23日
自発的なレビュヌ

Hej Anneli,
tack för ditt omdöme.

TrÃ¥kigt att lÀsa att du inte har mottagit din leverans. 😔 DÃ¥ du har valt att inte uppge ditt ordernummer sÃ¥ kan jag dessvÀrre inte undersöka varför den inte har kommit fram till dig.
Du Àr varmt vÀlkommen att ringa in till kundservice på nummer: 040-630 22 34 så kommer dem hjÀlpa dig vidare.

Expeditionsavgift på 295 kr

Expeditionsavgift på 295 kr, Àr ni på riktigt ?

(Edit)
Så "Sanna" du menar på allvar att priset ni anger inte alls Àr priset ? Det dÀr Àr rent lurendrejeri , ni kommer bli anmÀlda till ARN.

Att "tÀcka" kostnader Àr nåt ni sjÀlva får göra, det får i så fall återspeglas i priset ni begÀr!! BedrÀgligt beteende.

2021幎2月20日

Hej Ole
Tack för ditt omdöme

För att tÀcka lagerkostnader tillkommer en expeditionsavgift vars belopp baseras på din bestÀllning. Den kan ligga på 39 kr men Àven 395 kr, vi beklagar över att du kÀnner dig besviken men vi hoppas att ordern kÀnns bra vid ankomst.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Soffan stÀmde överens med bilderna, vÀldigt fin och skön att sitta i.

2021幎2月18日

Hej Rasmus,
tack för ditt omdöme.

HÀrligt att höra att allt har gÃ¥tt smidigt och att soffan var som du hade tÀnkt dig. 🙂

Trasig produkt

Omedelbar reklamation

2021幎2月17日

Hej Peter,
Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du behövde göra en reklamation på din vara. Reklamationsavdelningen kommer att hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt.

Allt fungerade jÀttebra

Allt fungerade jÀttebra. Kundservice och leverans!

2021幎2月16日

Hej Anna Maria,
tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att allt har fungerat bra. 🙂

Mycket bra

Mycket bra, det gick snabbt med bestÀllningen!!

2021幎2月5日

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme och de fina orden.

Önskar dig en fin fredag

5぀星のうち5の評䟡

SjÀlva bestÀllningen var enkel och bra

SjÀlva bestÀllningen var enkel och bra. Fast den hÀr bedömningen skall ju egentligen göras nÀr man fÃ¥tt varan. 👍

2021幎2月1日

Hej Bengt-Olof,

Tack för ditt omdöme.

Vi hoppas att varan uppfyller dina förvÀntningar nÀr den levereras.

Önskar dig en fin helg

5぀星のうち3の評䟡

Fin stol

Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta på. Ryggen Àr hög så man får avlasta hela ryggen. Men plast kan bli kallt & Àr hårt mot ryggen. Landar dÀrför på ett medelbetyg för denna stol.

2021幎1月31日

Hej Lilja,
Tack för ditt omdöme.

Beklagar om stolen inte var helt som du hade tÀnkt dig. Kul att höra att du tycker att stolen kÀnns skön Àndå.

Emelie på Wegot

5぀星のうち2の評䟡

Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar

Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning.

Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra.

Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop möbeln. Och då mÀrkte jag att det finns en lackskada på toppskivan.

Enda som va bra med Wegot Àr deras reklamationsavdelningen.

Den funkar bra och smidigt

2021幎1月26日

Hej Ammar
Tack för ditt omdöme

Vi vill verkligen be om ursÀkt för att du inte har mottagit nÃ¥gon monteringsanvisning i din leverans, vi förstÃ¥r din besvikelse och att monteringen har tagit en lÀngre tid. 😔

Det glÀder oss att du har fått en snabb och smidig service på din reklamationen, vi hoppas att du nu finner glÀdje med din order!

Cornelia på Wegot

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス