Wellvita レビュヌ

2,803
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jag har nÃ¥gra Ã¥sikter ang, leveransen. Fick nÀstan omgÃ¥ende meddelande att Leveransen var pÃ¥ vÀg. HÀnde ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett Meddelande frÃ¥n PostNord att dom varit pÃ¥ min adr, me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra och tydlig information nÀr jag sökte er pÃ¥ telefon angÃ¥ende mitt hÃ¥ravfall och begynnande problem med med förÀndringar i mina blodkÀrl i hjÀrna. HÃ¥ret kÀnns redan bÀttre och fiskleveroljan Àr ju... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alltid vÀl bemött redan i vÀxeln. Trygg och bra leverans. Varit kund i mÃ¥nga Ã¥r utan nÃ¥got som helst problem men senast skedde ett missförstÃ¥nd av nÃ¥got slag, vilket jag dock blev vÀl kompenserad för.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den info jag hittade pÃ¥ "Land" gjorde att jag bestÀllde en provleverans det sÃ¥g pÃ¥litligt ut hoppas att det blir ett bra resultat kan ni skicka mig en bruksanvisning för texten pÃ¥ förpackningen... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・矎容補品店
  3. 薬局

圓該䌁業による蚘述

Wellvita sÀljer naturbaserade hÀlsoprodukter direkt till konsumenten. Vårt mål Àr att förbÀttra våra kunders livskvalitet, genom att erbjuda bÀsta kvalitets produkter, till vettiga priser.

Wellvita - HÀlsa direkt till dig

圓該䌁業による蚘述

14 dagars returrÀtt
Betala efter leverans
Över 35 års erfarenhet

Vi samlar på glada kunder

Trygg och enkel e-handel

14 dagar returrÀtt- Skickas alltid inom 5-10 vardagar- Betala med girokort efter mottagandet- Vi Àr e-handels certifierade för din trygghet- Alla försÀndelser levereras direkt i din brevlåda-

優良

(2,803)

過去12か月のレビュヌ数: 153ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Företaget lÀmnar korrekt information om

Företaget lÀmnar korrekt information om sina produkter till skillnad mot andra företag i branchen .

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med informationen du fått angående din produkt. Vi hoppas du kommer att trivas med Wellvita och med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid och effekten kommer gradvis. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor kontinuerligt och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan. Effekten varierar från person till person och ingen vet i förvÀg vad effekten kommer att bli.

5぀星のうち5の評䟡

Produkten uppfyller vad som nöjd kundvar utlovat

Produkten uppfyller vad som var utlovat 👍🙂

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss du Àr nöjd med din produkt och leveransen.

Man bör komma ihåg att en kosttillskott krÀver tid och tålamod för att få optimal verkan och då rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor kontinuerligt och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

5぀星のうち1の評䟡

För tidigt att sÀga har inte mÀrkt nÃ¥t

För tidigt att sÀga har inte mÀrkt nåt på en vecka.

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din bestÀllning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rÀtt i att det Àr för tidigt att ge ett produktomdöme efter så kort tid anvÀndning.

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter din produkt i minst 12 veckor och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

LÀtt

LÀtt, snabbt och helt enligt reklamen

2026幎5月15日

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service.  Vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid. Effekten uppstår efterhand, några kan börja kÀnna en viss skillnad redan efter första paketet, men de flesta behöver lite lÀngre tid Àn så. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor kontinuerligt och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

5぀星のうち5の評䟡

Upplevde ett vÀl bemötande och fick

Upplevde ett vÀl bemötande och fick upplysning av produkten.

2026幎5月13日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår kundservice och vi uppskattar verkligen nÀr våra trogna kunder också ger sig tid att dela sin upplevelse med oss. Vi hoppas du kommer fortsÀtta att trivas med Wellvita och med dina produkter.

5぀星のうち3の評䟡

SvÃ¥rt att lÀmna ett omdöme nÀr jag nyss

Svårt att lÀmna ett omdöme nÀr jag nyss påbörjat " behandlingen".
Annars ,positivt med snabb leverans

2026幎5月12日

Wellvita からの回答

Hej och tack för din återkoppling.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med din leverans och att den kom fram snabbt, vi hoppas du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan av hårtabletterna rekommenderar vi alltid att man Àter tabletterna i minst 12 veckor men helst 3-6 månader och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt. Du når oss alla vardagar från 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller mail kundservice@wellvita.seMed vÀnliga hÀlsningarWellvita Kundservice www.wellvita.se

5぀星のうち5の評䟡

Köp upplevelsen har varit bra

Köp upplevelsen har varit bra, om det Àr det ni Àr ute efter eller om det Àr produkten så kan jag inte svara nu , utan kanske om fem månader ifall jag mÀrker någon skillnad.

2026幎5月8日

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din bestÀllning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat och det glÀder oss att du Àr nöjd så hÀr långt. Du har helt rÀtt i att det Àr för tidigt att ge ett produktomdöme efter så kort tid anvÀndning.

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, några kan börja kÀnna en viss skillnad redan efter första paketet , men de flesta behöver lite lÀngre tid Àn så.

För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter din produkt i minst 12 veckor kontinuerligt och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

5぀星のうち4の評䟡

Det enda som jag reagerade på var att

Det enda som jag reagerade på var att det tog lång tid innan tabletterna kom.

2026幎5月11日

Wellvita からの回答

Hej och tack för din återkoppling.

Vi beklagar att du upplever att vi inte kunde leva upp till dina förvÀntningar gÀllande leveransen.

Vi berÀtttade vid bestÀllningen att Postnord levererar inom 3-6 vardagar. I ditt fall tog det 5 vardagar för det var Kristi himmelfÀrdsdag mitt i veckan då du gjorde bestÀllningen.

Om du har frågor om Wellvita, din produkt eller önskar hjÀlp med ditt abonnemang eller din leverans Àr du vÀlkommen att höra av dig till oss. Vi finns på telefon och mejl alla vardagar från klockan 8 på Telefon 0223-50 03 50 eller mejl: kundservice@wellvita.se

5぀星のうち4の評䟡

Bra hjÀlp och förklaringar för varan

Bra hjÀlp och förklaringar för varan jag då köpte och avslutade det efter leveransen. Bra förståelse för problem
TÀnker inte börja Ànnu ta dom tabletterna vÀntar på Onkologen

2026幎5月12日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt omdöme.

Det glÀder oss att du var nöjd med informationen du fick från oss vid bestÀllningen av din produkt.

Man måste komma ihåg att Wellvitas produkter inte Àr ett lÀkemedel, det Àr kosttillskott som klassas som livsmedel. NÀr det gÀller naturprodukter och kosttillskott Àr de avsedda att komplettera den vanliga kosten. LÀkemedel går alltid framför ett kosttillskott så du gör alldeles rÀtt att vÀnta på vad lÀkarna sÀger.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Wellvita.se

Telefon: 0223-50 03 50
MÃ¥n.-tors. 8.00-16.00
Fre. 8.00-14.30

5぀星のうち4の評䟡

Jag har handlat hos Wellvita tidigare.

Jag har handlat hos Well

2026幎5月7日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt omdöme.

Det glÀder oss att du kommer tillbaka till oss som kund. Vi uppskattar verkligen nÀr våra trogna kunder också ger sig tid att dela sin upplevelse med oss. Vi hoppas du kommer fortsÀtta att trivas med Wellvita och med dina produkter.

Movisin

Levereransen låg och vÀntade på mig nÀr jag kom hem. JÀttebra.

2026幎5月11日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss att du Àr nöjd med din leverans och att våra trogna kunder tar sig ditt att skriva ett positivt omdöme om upplevelsen hos oss.

Om du behöver hjÀlp eller har frågor våra produkter och Wellvita Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss. Du når oss alla vardagar från klockan 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller på mejl kundservice@wellvita.se

5぀星のうち5の評䟡

För den kom snabbt och hÃ¥ret har börjar

För den kom snabbt och håret har börjar tappar mindre nu

2026幎5月4日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss att du Àr nöjd med din leverans kom snabbt, vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt. Lika med de flesta kosttillskotten behöver man ge ingredienserna tid att komma igång i kroppen och det brukar vara ca. 12 veckor.

Snabbt svar på telefon

Snabbt svar på telefon, lÀtt att bestÀlla!

2026幎4月29日

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service. Vi hoppas din leverans var bra och snabb, vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid. Effekten uppstår efterhand, några kan börja kÀnna en viss skillnad redan efter första paketet, men de flesta behöver lite lÀngre tid Àn så. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 3-6 månader och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Wellvita からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med hur din bestÀllning och den information du fick från vår försÀljare. Vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har anvÀnt tabletter tidigare och

Jag har anvÀnt tabletter tidigare och Àr nöjd med dem

2026幎4月24日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Stort tack för att du återkommer till oss och bestÀller samma produkt igen. Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd och vÀljer att handla hos oss på nytt. Vi ser till att din bestÀllning behandlas snabbt och smidigt.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer.

5぀星のうち4の評䟡

Har svÃ¥rt att ge en korrekt bedömning

Har svårt att ge en korrekt bedömning just nu eftersom jag inte haft så lång erfarenhet av er.BestÀllningen fungerarade bra.

2026幎4月27日

Hej och tack för din återkoppling

Gemensamt för kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, För att få optimal verkan i håret rekommenderar vi alltid att man Àter din produkt i minst 3-6 månader och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag handlar och fick det jag bestÀllde

Jag handlar och fick det jag bestÀllde. Inget mer med det.
Conny

2026幎4月15日

Wellvita からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med hur din bestÀllning och den information vi visar på hemsidan fungerar. Vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott Àr att de Àr milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid Àta en naturprodukt över en lÀngre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man Àter produkten i minst 12 veckor och dÀrefter utvÀrderar tablettens verkan.

Haddii aad rabto mid faahfaahsan:

Haddii aad rabto mid faahfaahsan:

“Jag köpte den hÀr hair grow-produkten och den Àr verkligen fantastisk. Den fungerar 100%, jag rekommenderar den starkt!

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss du Àr nöjd med din produkt. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet hÀr på Trustpilot.

5぀星のうち1の評䟡

Modtog en pakke PROSTABONA PLUS for at

Modtog en pakke PROSTABONA PLUS for at få en bedre sÞvn om natten.
Men det afstedkom FLERE BESØG OM NATTEN, HAVDE OM DAGEN EN MEGET SLAPPERE BLÆRE.
Disse piller skulle iflg. det de fortÊller minske vandladning.
SÃ¥ kontaktede jeg Wellvita om de kendte problemet
svar : det kender vi ikke til og vi mennesker er forskellige det var deres svar sådan er det.
Der er ikke i Deres reklamer noget som helst om det ovenfor nÊvnte skulle kunne lade sig gÞre så jeg konstaterer at
Disse piller virker modsat af hvad de lover i reklamerne samt medsendte brochurer i pilleÊsken.

自発的なレビュヌ

Wellvita からの回答

Hej! Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.
Det verkar som att ditt Àrende gÀller Wellvita Danmark, men du har lÀmnat betyget pÃ¥ Wellvita Sverige. För att du ska fÃ¥ rÀtt hjÀlp och Ã¥terkoppling rekommenderar vi att du kontaktar Wellvita i Danmark direkt – de kan se din bestÀllning och hjÀlpa dig vidare.

Om det Àndå gÀller en svensk bestÀllning eller om du Àr osÀker, hör gÀrna av dig så hjÀlper vi dig rÀtt.

Wellvita AB
kundservice@wellvita.se