Wellvita レビュー

2,808
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jag har några åsikter ang, leveransen. Fick nästan omgående meddelande att Leveransen var på väg. Hände ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bra och tydlig information när jag sökte er på telefon angående mitt håravfall och begynnande problem med med förändringar i mina blodkärl i hjärna. Håret känns redan bättre och fiskleveroljan är ju... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alltid väl bemött redan i växeln. Trygg och bra leverans. Varit kund i många år utan något som helst problem men senast skedde ett missförstånd av något slag, vilket jag dock blev väl kompenserad för.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vänligt bemötande, snabb leverans hem i brevlåda, fakturan med i beställningen, jag slipper betala med kort eller swish.

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・美容製品店
  3. 薬局

当該企業による記述

Wellvita säljer naturbaserade hälsoprodukter direkt till konsumenten. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet, genom att erbjuda bästa kvalitets produkter, till vettiga priser.

Wellvita - Hälsa direkt till dig

当該企業による記述

14 dagars returrätt
Betala efter leverans
Över 35 års erfarenhet

Vi samlar på glada kunder

Trygg och enkel e-handel

14 dagar returrätt- Skickas alltid inom 5-10 vardagar- Betala med girokort efter mottagandet- Vi är e-handels certifierade för din trygghet- Alla försändelser levereras direkt i din brevlåda-

優良

(2,808)

過去12か月のレビュー数: 158

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Enkelt och smidigt med portions påsar

Enkelt och smidigt med portions påsar, smaklöst och kan upplösas i mycket.

2025年12月29日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina betyg.

Det gläder oss du är nöjd med din produkt. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet här på Trustpilot.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand, För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar produktens verkan.

5つ星のうち1の評価

Missnöjd har sagt ville inte ha mer…

Missnöjd har sagt ville inte ha mer hair growth vitaminer men ändå skickar räkning utan vitaminer nu kräver jag tillbaka mina pengar och avsluta permenationen.

2025年9月16日

Hej och tack för din återkoppling.
Vi beklagar att du inte är nöjd, normalt är det inga som helst problem att avsluta en prenumeration. Det kan man göra är som helst innan nästa leverans, det gör du genom att ringa eller skriva till oss, men vi har tyvärr inte varit i kontakt med dig och inte heller fått någon uppsägning on line.

Vi skickar alltid en bekräftelse till alla våra kunder, i så fall ska du ha fått det. Tacksam om du vill vidarebefordra bekräftelsen till kundservice@wellvita.se så vi kan undersöka vad som har hänt i så fall om det har skett ett missförstånd.⁠

Du valde att betala med Klarna i stället för faktura när du gjorde din beställning online, det innebär att när ditt paket skickas reserveras beloppet på ditt Klarna konto och du får meddelande om detta.

Din senaste leverans är på väg och kommer att levereras i början av denna vecka. Men som du säkert vet har PostNord haft lite längre leveranstider nu på grund av vädret.

Har du frågor eller om du önskar att skicka din senaste leverans retur kan du självklart göra det. Du är välkommen att kontakta oss  för att få information om hur du går tillväga och när vi har mottagit din retur kommer vi att återbetala beloppet direkt till Klarna.

Vänligen kontakta oss direkt oss så vi kan hjälpa till att lösa problemet på bästa sätt.
Telefon 0223-50 03 50
mail: kundservic@wellvita.se

Med vänlig hälsning
Wellvita kundservice

5つ星のうち2の評価

Det var inget som hjälpte mig med mina…

Det var inget som hjälpte mig med mina sömnproblem

2025年12月22日

Wellvita からの回答

Hej och tack för din återkoppling,

På Trustpilot efterfrågar vi i första hand hur din beställning och din leverans i samband med köpet har fungerat.

Man kan tyvärr inte ge ett produkt omdöme efter så kort tid. Det är ingenting vi förväntar oss heller.

Man bör komma ihåg att produkterna INTE är läkemedel. Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver därför alltid äta en produkt över en längre tid och effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten du har köpt i minst 8-12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

www.wellvita.se (http://www.wellvita.se)

5つ星のうち5の評価

Tar bort min ledvärk och gör att jag…

Tar bort min ledvärk och gör att jag kan röra mig smidigare.

2025年12月22日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med din produkt. Vi uppskattar verkligen när våra trogna kunder också ger sig tid att dela sin upplevelse med oss. Vi hoppas du kommer fortsätta att trivas med Wellvita och med dina produkter.

5つ星のうち2の評価

Hej och tack för din återkoppling.

Vi beklagar att du upplever, vi inte kunde leva upp till dina förväntningar gällande leveransen. Din beställning gjordes precis innan julhelgen. I vanliga fall tar det ca- 5-6 vardagar från då man gjort beställningen tills den kommer i brevlådan. Det står i villkoren när man gör sin beställningen på hemsidan.

Om du har frågor om Wellvita, din produkt eller önskar hjälp med ditt abonnemang eller din leverans är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns på telefon och mejl alla vardagar från klockan 8 på Telefon 0223-50 03 50 eller mejl: kundservice@wellvita.se

5つ星のうち5の評価

Jag brukar ringa och beställa och…

Jag brukar ringa och beställa och leveransen kommer snabbt. Inget tjat om att jag ska beställa mer utan enkelt vänligt bemötande i telefon. Det gillar jag.

2025年12月15日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att leveranserna kommer snabbt fram.

Fort leverans

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med din leverans kom snabbt, vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

Om du behöver hjälp eller har frågor våra produkter och Wellvita är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss alla vardagar från klockan 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller på mejl kundservice@wellvita.se

5つ星のうち1の評価

Har inte fått några ännu börja inte…

Har inte fått några ännu börja inte krångla igen nu så tråkigt

2025年12月16日

Hej och tack för din återkoppling.

Vi förstår tyvärr inte vad problemet är. Postnord meddelar att ditt paket kom fram till dig i din brevlåda den 22.12.25 fyra dagar efter att vi skickat paketet iväg från Danmark. Vi har försökt kontakta dig per telefon och e-post för att få lite mera klarhet.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig direkt till oss. Telefon 0223-50 03 50 eller mejl kundservice@wellvita.se

5つ星のうち5の評価

Det verkar som att tabl.har börjat…

Det verkar som att tabl.har börjat fungera efter bara några dagar.🤔Hoppas jag fortsätter att gå ner några kilo till.

2025年12月15日

Hej och tack för din återkoppling

Det gläder oss att du är nöjd med våra produkter. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet här på Trustpilot.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand, några kan börja känna en viss skillnad redan efter första paketet, men de flesta behöver lite längre tid än så. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

Funktion

Har inte fungerat som jag hade tänkt mig

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din beställning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Det är alldeles för tidigt att vänta sig någon förbättring på 2 veckor. Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter din produkt i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan. Kom ihåg ingredienserna kommer från naturen och är INTE ett läkemedel.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt. Du når oss alla vardagar från 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller mail kundservice@wellvita.seMed vänliga hälsningarWellvita Kundservice www.wellvita.se

5つ星のうち5の評価

har ej ont längrebra för mina leder

bra för mina leder

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss du är nöjd våra produkter. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet här på Trustpilot.

5つ星のうち5の評価

Bra och tydlig information när jag…

Håret känns redan bättre och fiskleveroljan är ju ett tillskott till dem som jag får ordinerat från min läkare på VC

2025年12月3日

Wellvita からの回答

Hej och stort tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med hur din beställning och den information du fick hos oss i kundservice. Vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan i håret rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 3-6 månader och därefter utvärderar tablettens verkan.

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans men jag avvaktar med…

Snabb leverans men jag avvaktar med produktens kvalitet

2025年12月1日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med din leverans och att den kom fram snabbt, vi hoppas du kommer att trivas med din produkt.

Det är för tidigt att utvärdera produktens effekt. Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt och det kan ta tid innan effekten uppstår. Dessutom är det väldigt individuellt om man får hjälp av ingredienserna i en kosttillskott.

Snabba bra till låda

2025年2月10日

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med din leverans kom snabbt.

5つ星のうち1の評価

Ni ber om ett omdömme efter ca 1 vecka…

Ni ber om ett omdömme efter ca 1 vecka av en produkt som ni själva säger kan ta flera månader att få effekt. Det verkar inte helt seriöst.

Det kan inte bli annat en en röd varning.

2025年11月27日

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din beställning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rätt i att det är för tidigt att ge ett produktomdöme efter så kort tid användning.

Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, några kan börja känna en viss skillnad redan efter första paketet , men de flesta behöver lite längre tid än så.

Allting

Allting, ni har bra varor

2025年11月21日

Wellvita からの回答

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med allting! Vi uppskattar verkligen när våra trogna kunder också ger sig tid att dela sin upplevelse med oss. Vi hoppas du kommer fortsätta att trivas med Wellvita och med dina produkter.

5つ星のうち4の評価

Bra information vid beställningen

Bra information vid beställningen. Snabb leverans vid postlådan

2025年11月20日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

5つ星のうち3の評価

Snabb leverans, för tidigt lämna funktionellt omdöme.

Snabb leverans. Avseende resultatet, för tidigt lämna omdöme.

2025年11月17日

Hej och tack för din återkoppling

Det gläder oss att du är nöjd att du fick din beställning snabbt.

Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter din produkt i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

Snabb leverans.

Min beställning kom snabbt i brevlådan.

2025年11月20日

Uppföljning av köp

Det kom en uppföljning som frågade om varan kommit fram, utan något mer prat om fortsatt köp.

2025年11月12日

Wellvita からの回答

Hej och tack för ditt  omdöme.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en kosttillskott en längre tid.  För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan och därför är beställningen ett abonnemang. Vi har ingen bindningstid så man kan avbryta ett abonnemang när som helst hos oss.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。