Keuring dienstverlening en communicatie. Zelfs buiten kantooruren werd gereageerd. Bij het afhalen van de velgen stond alles netjes klaar.
äŒæ¥ãåçããŸãã
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... ãã£ãšèŠã
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... ãã£ãšèŠã
Vanmiddag hebben jullie mijn 4 banden van de Volvo Xc60 op de velgen opnieuw gebalanceerd met behulp van de hunter machine. En warempelâŠ. Ik rijd terug naar huisâŠ. Probleem is serieus waar verh... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, ãªã©ã³ã
Goede prijs/kwaliteits verhouding, komen afspraken stipt na.

WheelPoint.nl ããã®åç
De service is onverwachts goed. Vanaf het moment dat ik velgen had besteld kreeg ik meteen een Whatsapp bericht en heb zo goed contact kunnen hebben. Reageren snel en zijn vriendelijk. Een aanrader als je een mooie set nieuwe velgen zoekt voor je auto!
Goede service goed advies
Klantvriendelijk

WheelPoint.nl ããã®åç
Alles netjes volgens afspraak. Banden en velgen werden snel gemonteerd. Goed gepland en ik was binnen half uur weer onderweg.

WheelPoint.nl ããã®åç
Goede service en klantvriendelijk.
Goed contact via de app en je krijgt keurig bericht wanneer de bestelling binnen is.

WheelPoint.nl ããã®åç
Ik ben ontzettend blij met de velgen en een vriendelijke jongen had ze binnen no time erop gezet. Bedankt!
snelle leverling probleem netjes opgelost

WheelPoint.nl ããã®åç
kantoor ok ,maar in het werkhuis is de bediening onverschillig , eens de bestelde wielen gemonteerd,laten ze de jouwe daar ergens liggen en je kan ze zelf opladen !
Super zaak, een echte aanrader voor aanschaf van een nieuwe set velgen en banden. Met ook snelle en fijne service en duidelijke communicatie

WheelPoint.nl ããã®åç
Betrouwbaar bedrijf met breed scala aan velgen en de daarbij te leveren banden. Ook monteren doen ze zeer netjes. Goed bedrijf met goede service.

WheelPoint.nl ããã®åç
Goede service met direct contact via Whatsapp. Levering vond plaats binnen 3 werkdagen. Van bestellen tot levering is kopen bij Wheelpoint ronduit een 5 sterren waardering waard!

WheelPoint.nl ããã®åç
Gewoon gedaan waarvoor ik kwam nieuwe velgen en banden over zetten.
Vlug grbeurd. Vriendelijk attent

Gewoon top service !!
Hebben mij met een beschadigde velg super geholpen

WheelPoint.nl ããã®åç
Vriendelijk, begripvol, behulpzaam en snel reagerend superbedrijf!!!!! Ik zal in de toekomst alleen nog maar bij hen kopen. Heel erg bedankt jongens!!!!

WheelPoint.nl ããã®åç
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van de aankoop en montage van lichtmetalen velgen. De communicatie was snel en correct. De werkplaats zag er keurig en schoon uit en ik werd op het afgesproken tijdstip en vriendelijk geholpen. Het was snel klaar en het rijdt prima. Dat heb ik bij andere garages/werkplaatsen wel anders meegemaakt!

WheelPoint.nl ããã®åç
Van het begin tot de aflevering fantastisch geholpen. Alles via WhatsApp en meestal binnen de 5 minuten een antwoord. De velgen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto op de website. Het is echt een compleet geleverde set, zelfs ook nog de wielmoeren er bij geleverd. Ook de levering was perfect, keurig op tijd en zeer vriendelijk.
Echt een aanrader als je velgen, banden of een complete set zoekt.

WheelPoint.nl ããã®åç
Bestelling keurig op tijd geleverd (netjes verpakt)

WheelPoint.nl ããã®åç
wederom goed geholpen, mooie 20inch set concavers op mijn auto laten monteren. geweldige service. fijne mensen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã