レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Keuring dienstverlening en communicatie. Zelfs buiten kantooruren werd gereageerd. Bij het afhalen van de velgen stond alles netjes klaar.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanmiddag hebben jullie mijn 4 banden van de Volvo Xc60 op de velgen opnieuw gebalanceerd met behulp van de hunter machine. En warempel
. Ik rijd terug naar huis

2. カヌ アクセサリヌ店
  3. タむダ専門店

WheelPoint.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Wheelpoint.nl is dé bestemming voor alles op het gebied van velgen en banden. Met een focus op goede kwaliteit, uitmuntende service en snelle levering, biedt Wheelpoint een uitgebreid assortiment aan producten en een professionele ervaring. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche hebben ze een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van velgen en banden.

Een van de sterke punten van Wheelpoint is hun brede fysieke voorraad. Dit stelt hen in staat om snel te leveren en klanten te voorzien van de gewenste producten zonder vertraging. Of je nu op zoek bent naar velgen voor je personenauto, bedrijfswagen of camper, bij Wheelpoint vind je gegarandeerd wat je nodig hebt. Ze begrijpen dat elke auto uniek is en streven ernaar om aan de behoeften en voorkeuren van elke klant te voldoen.

Naast hun uitgebreide fysieke voorraad, biedt Wheelpoint ook een online winkelervaring die ongeëvenaard is in Nederland. Met duizenden velgen en banden van meer dan 100 merken, hebben ze een indrukwekkende selectie waaruit klanten kunnen kiezen. Of je nu een sportieve, klassieke, elegante of robuuste uitstraling wilt geven aan je auto, Wheelpoint heeft de juiste opties beschikbaar.

De professionals bij Wheelpoint hebben niet alleen uitgebreide kennis en expertise in de autobranche, maar ze begrijpen ook de wensen van hun klanten. Ze staan klaar om advies en ondersteuning te bieden bij het maken van de juiste keuze voor velgen en banden die perfect passen bij de stijl en specificaties van je voertuig. Klanttevredenheid staat bij Wheelpoint centraal, en ze streven ernaar om elke klant een uitstekende ervaring te bieden.

Of je nu een enthousiaste autoliefhebber bent die op zoek is naar de perfecte upgrade voor je voertuig, of een bedrijfseigenaar die betrouwbare en duurzame banden nodig heeft voor je bedrijfswagenpark, Wheelpoint.nl is de ideale bestemming. Met hun brede assortiment, hoogwaardige producten en geweldige service is Wheelpoint een toonaangevende velgenshop in Nederland die aan de verwachtingen van elke klant voldoet.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

uitstekend!

Netjes bezorgd, je werd ook keurig op de hoogte gehouden betreft levering. De velgen met banden waren professioneel ingepakt en bezorgd. Uiteindelijk waren de geleverde velgen met banden mooier dan op de foto.

2023幎5月6日

WheelPoint.nl からの回答

Enorm bedankt voor de review!

top service, top bedrijf

Als eerste wil ik zeggen, dat ik nog nergens zo een goede service heb ervaren als bij wheelpoint. De Website is mooi overzichtelijk, en de juiste banden en velgen op kenteken zoeken is een mooie toevoeging, bestellen gaat ook simpel en makkelijk, en je word netjes via WhatsApp op de hoogte gehouden van het lever proces, ook het laten monteren in uden gaat heel netjes en vlot. Helaas had ik door een productiefout last van een band die leeg liep ( gaatje in de velg), wheelpoint heeft dit probleem netjes en snel opgelost door een nieuwe velg te bestellen, helaas bleken er vanuit de fabrikant leverproblemen te zijn, en hebben we samen naar een passende oplossing gekeken, het werden 4 nieuwe velgen, die wederom heel snel werden geleverd, en na een apje dat ze binnen waren, kon ik meteen komen om ze te laten monteren. Kortom, niks dan lof voor dit bedrijf, voor hun uitmuntende service, goede en snelle communicatie. Ze denken echt met de klant mee. Ik zal hier dan ook zeker weer terug komen voor nieuwe banden en of velgen in de toekomst.

2023幎7月16日

WheelPoint.nl からの回答

Dank je wel Patrick voor de mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastic service and final product

Fantastic service and final product.
Paul helped me order some custom rims and tires from Vossen for the Plaid and they are amazing!
Vossen got a bit delayed in the production, but to no fault of WheelPoint.

2023幎6月1日

WheelPoint.nl からの回答

Thanks Henrik, all the best with the new set of wheels in Denmark!

Prima advies en service

Prima advies en service. Ook snelle levering. Heb "moeilijke" auto, maar zijn er toch uitgekomen.

2023幎5月16日

Dank je wel Hans!

Zeker een aanrader!!

Motec Ultralight velgen vrijdag besteld en maandag al in huis. Zeer snelle levering en bij vragen via de mail en whatsapp vrijwel direct antwoord. Kortom een fijne manier van communiceren, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Ook de slotbouten die ikzelf vergeten was te bestellen. Donderdag besteld en vrijdag al geleverd.

Zeker een aanrader om hier artikelen te bestellen!!

2023幎5月27日

Bedankt Nick!

Grote klasse

En warempel
. Ik rijd terug naar huis
. Probleem is serieus waar verholpen.

Met complimenten voor niet alleen de snelheid waarmee ik terecht kon maar ook zeker voor het bijzonder vakbekwaam oplossen van dit probleem.
Maar ja, wat wil je he, met deze apparatuur! Goede investering gedaan.

Nogmaals heel hartelijk dank voor deze geweldige service.

2023幎1月11日

WheelPoint.nl からの回答

Nog bedankt voor de positieve review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。