WildLights レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Een mooie lamp besteld, echter kapot bezorgd. Zelfde middag gemaild met foto's van het defecte product. Geen reactie. Mail gestuurd via de website: geen reactie. 8x gebeld binnen de tijden dat ze ope... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gemakkelijk bestelproces. Goede follow up. Bestelling snel geleverd. Mooie lamp, kwalitatief goed en identiek aan de foto. Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder. Ik ben super tevred... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending maar door de zeer drukke situatie (corona) met het koerierbedrijf had mijn levering een grote vertraging. WildLights heeft alles gedaan om me op de hoogte te houden en antwoordde al... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De (klanten-)service van WildLights is goed. Jammer alleen dat de bestelde buitenlamp met een defecte lichtsensor is geleverd en dat de led-lichtbron die daar los bij is gekocht door een technische st... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店
  2. インテリア デザイン店

WildLights について

当該企業による記述

Op zoek naar binnen- en buitenverlichting van woonkamer tot tuin & terras? WildLights.nl lampen zijn modern met een stoer en exclusief design! Hoogwaardige buitenlampen, trendy binnenverlichting, LED lichtbronnen en meubels en woonaccessoires. Een veelzijdig assortiment voor ieder huis, kantoor of tuin! Kom eens kijken op WildLights.nl!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Wij hebben voor onze beneden verdieping…

Wij hebben voor onze beneden verdieping plafond lampen gekocht van label 51 op de site. Ze waren snel geleverd en super goede kwaliteit, enigste nadeel bij sommige lampen zaten niet alle schroeven bij om in het plafond te maken.

2020年6月25日

Beste Regina,

Dank voor je nuttige review. Goed dat je dit op deze manier aan ons doorgeeft. Dit zullen wij meenemen richting de fabrikant.

Veel plezier met je verlichting.

4 lampen besteld

4 lampen besteld en snel werden die bezorgd. Ben er tevrenden over en de prijs was goedkoper dan bij anderen. Kortom dubbel tevreden

2020年6月23日

Beste Wim,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs, service en levering.

5つ星のうち3の評価

Lampen goed, levering slecht

Lampen die geleverd zijn zijn super mooi en voldoen prima. Helaas had de verzending van de lampen vertraging bij Wildlights en daarna nog vertraging bij DHL. De lampen waren hierdoor helaas 4 werkdagen later dan beloofd een te laat binnen voor de klus. Alles ligt natuurlijk aan Corona!@!#

2020年6月23日

Beste klant,

Dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de geleverde lampen. Helaas ondervinden we inderdaad op dagelijkse basis hinder van de corona perikelen, spijtig dat hier bovenop bij DHL ook nog eens de nodige dagen vertraging is ontstaan.

Desondanks zien we je graag nog eens terug bij Wildlights.nl

Dik tevreden

Fijne en duidelijke communicatie,zelfs gecompenseerd, toen de bestelde lamp vertraging had.echt dik tevreden!

2020年6月19日

Beste Willy,

Dankjewel voor je mooie review en complimenten. Graag gedaan!

5つ星のうち5の評価

Late bezorging netjes opgelost.

Ik heb de bestelling nog steeds niet binnen.
1 ster is voor de servicemail die ik ontving, met daarin excuus voor het lange wachten.
Wildlights heeft bij nader inzien toch wel een uitmuntende klantenservice. Na mijn klacht is er adequaat gereageerd met duidelijk excuus en uitleg voor de vertraging. Tevens werd mij een compensatie aangeboden voor de late bezorging. De bestelling is overigens binnen.

2020年6月10日

Beste Xavi,

Fijn dat je alsnog een prettige service hebt ervaren. En dank voor het delen en herzien van je review hiervoor.

Graag tot een volgende keer.

=======
Beste Xavi,

Vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. We zien dat je bestelling door de Corona perikelen is vertraagd. Goede nieuws is dat je bestelling gelukkig vandaag wel naar je is verzonden. Daarnaast hopen we dat we met de mail die we je straks nog zullen sturen, je ontevredenheid (gedeeltelijk) weg kunnen nemen.

Firework ledlamp op WildLights

Ging voor een sfeervolle lamp firework-ledlamp die tot nu toe het helemaal goed doet. Lamp werkt zoals ik het had voorzien. De lamp heeft een goed bereik en brengt de sfeer ook mooi naar voren.
Gezien het geleverde goed is er geen reden om te klagen. De reden waarom ik maar 4 sterren geef in plaats van 5 is meer om een persoonlijke reden.

Om 5 sterren te krijgen denk ik altijd of er iets naar voren kwam dat mij verbaasde waar zij mijn verwachtingen mee overtreffen. Dit is niet gebeurt. De verwachting die ik had werden gehaald en ze stonden qua service aan de goede kant, maar wel binnen het spectrum van wat ik kon verwachten van WildLights. Om die reden 4 sterren in plaats van 5.

2020年6月8日

Beste Joël,

Mooi dat je zo'n uitgebreide review hebt gegeven, en dank voor de vier sterren. Uiteraard willen we graag een vijf sterren ervaring geven aan onze klanten. Maar dank voor je eerlijkheid en feedback, we proberen constant de winkelervaring te verbeteren. Wellicht tot een volgende keer, en dan kunnen we hopelijk wel je verwachtingen overtreffen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。