レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I Elgiganten, hvor vi havde kÞbt en blender for to Ã¥r og to uger siden, nÊgtede man kendskab til fem Ã¥rs garanti og kunne ikke hjÊlpe. Vi tog i Kop & Kande for at se pÃ¥ en ny, og fik over for... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig kvalitet og ugyldig garanti. Jeg har haft en Wilfa elkedel. FÞrst blev den ombyttet pÃ¥ reklamation da lÃ¥get stoppede med at virke. Da ogsÃ¥ den blev utÊt og dermed ubrugelig efter 2 Ã¥r, blev ga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great service from Team Switzerland - we needed a spare part for a coffee grinder and they send this to our address - free of charge. Really great to see there are still companies that provide such a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kort fortalt: har vÊret sÃ¥ dum at kÞbe flere Wilfa produkter, blender, coffeegrinder og 2 dyre kaffemaskiner. De gÃ¥r allesammen i stykker efter et Ã¥r, totalt skod. Anbefaler at vÊlge et andet mÊrke, h... もっず芋る

2.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig og fantastisk service - da salgsstedet ikke kunne hjÊlpe.

I Elgiganten, hvor vi havde kÞbt en blender for to år og to uger siden, nÊgtede man kendskab til fem års garanti og kunne ikke hjÊlpe.
Vi tog i Kop & Kande for at se på en ny, og fik over for den sÊrdeles hjÊlpsomme ekspedient nÊvnt, at vores Wilfa var gået i stykker to uger efter garantiudlÞb, men at vi tidligere har vÊret glade for både Wilfa slowjuicer og kaffekvÊrn.
Ekspedienten siger: "Der er fem års garanti. Gå derned igen".
Tilbage i Elgiganten nÊgtede yderligere to medarbejdere at hjÊlpe under garantien. "I er vel ikke interesserede i at betale kr. 600,- for forsendelse hver vej, uden at få noget ud af det".
De anbefalede os at kontakte Wilfa, og dét gjorde vi.
Heldigvis.
Therese svarede lynhurtigt, at hun var ked af at hÞre om vores oplevelse.
Dagen efter sendte hun en ny blender afsted til os, som vi modtog i går.
Vi er meget imponerede over den gode og hurtige service, og jeg glÊder mig nu til igen at kunne blende min grÞnne grÞd til morgenmad.

2026幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig kvalitet og ugyldig garanti

DÃ¥rlig kvalitet og ugyldig garanti.
Jeg har haft en Wilfa elkedel. FÞrst blev den ombyttet på reklamation da låget stoppede med at virke. Da også den blev utÊt og dermed ubrugelig efter 2 år, blev garantien afvist. Deres begrundelse: at jeg ikke havde levet op til anbefalinger om at afkalke kedlen flere gange månedligt!

2026幎2月12日

Super kundeservice

Jeg har en wilfa pro baker. Efter caœ år begyndte min krog at skalle, hvilket jeg skrev til wilfa om. Kom i kontakt med dansk kundeservice der efter lidt kommunikation, sendte en ny krog i rustfrit stål. Har hÞrt om andre der har oplevet samme gode kundeservice. Hurra for dem.

2026幎1月15日
5぀星のうち1の評䟡

Vi har kÞbt en Wilfa stÞvsuger og den

Vi har kÞbt en Wilfa stÞvsuger og den er godt nok slÞj. Selve suge delen er meget god, men den holder ikke strÞm nok til at kunne stÞvsuger et rÊkkehus på 136 m2. Opladningen fra 0 til 100 procent tager plus 6 timer. Så man har en stÞvsuger som ikke kan stÞvsuge hele huset og den er ekstremt langsom om at lade. Jeg gider ikke have en stÞvsuger som skal bo i en oplader. Desuden er den lavet så kompakt, at man ikke kan tÞmme den ordentligt uden at skulle at skulle skille den helt ad.

2026幎1月11日

Kort fortalt, skod!

Kort fortalt: har vÊret så dum at kÞbe flere Wilfa produkter, blender, coffeegrinder og 2 dyre kaffemaskiner. De går allesammen i stykker efter et år, totalt skod. Anbefaler at vÊlge et andet mÊrke, her får du kun bÞvl.

2025幎12月13日

Don’t buy the Uniform

I have the Uniform, not cheap. It worked fine for a few months, now it stops mid grind, with the on/off light flashing. I have to unplug it, wait a few seconds, and plug it back in again. The grinder will grind for 2-3 seconds and repeat the issue. I’ve taken it apart, as far as I feel comfortable, there are no obstructions, I think the thing just has a power issue. Someone up top decided to save a few pennies per unit and this issue is now extremely common with this brand. I don’t want to return it, I just want to repair it but neither seems to be an option.

2025幎11月1日

Wilfa probaker med timer

Vi har kÞbt en Wilfa Probaker med timer til knap 7000 kr efter mange overvejelser om det skulle vÊre denne eller en anden model. Jeg er så Êrgerlig over valget og vil ikke anbefale den til andre.

Wilfa vurderer gennem video hvor lyden ikke er som i praksis at der ikke er noget galt med maskinen.

Den har en hyletone, jeg tÊnker minder om tinitus, og det er sindsygt frustrerende at de ikke vil vedkende sig dette. Synes det er for dårligt at så dyrt et produkt skal lyde sådan.
På trods af den Êlter fint. Så er jeg mega Êrgerlig over at mit valg faldt på Wilfa.

Der er ingen forståelse fra kundeservice.

2025幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

WILFA-kaffemaskine = kalkmaskine !

Vi kÞbte - via hjemDK - en Wilfa CM9B-T125 kaffemaskine til nÊsten 1900 kroner. Fantastisk design. Perfekt indflytningsgave til vores forÊldre som er rykket i Êldrebolig. MEN kaffemaskine kalker til efter 1 uge / mindre end 10 brygninger. 😳Har testet flere gange, bÃ¥de i Aabenraa og i Aarhus. Sikken noget skod. Besked fra Wilfa: Ikke vores problem - brug demilitariseret vand!

2025幎4月30日

Ægte 5 års garanti

Havde kÞbt en Wilfa elkedel 2 mdr. efter at Wilfa lancerede sin 5 års garanti for knap 5 år siden. Webshoppen var i mellemtiden gået konkurs så jeg kontaktede Wilfa.dk. De tilbÞd straks en ny elkedel efter eget valg, da min var udgået i den sorte farve (men ikke i hvid). 4 dage efter modtog jeg kvit og frit en ny elkedel. Fantastisk service. Ikke sidste gang jeg kÞber Wilfa.

2025幎2月11日
5぀星のうち2の評䟡

Mixed bag, unhelpful customer service

Wilfa's products are a mixed bag, I own their grinder and scale, and the grinder has been working great. The scale on the other hand isn't calibrated, and when I tried to fix it [I'm in the Netherlands] then it took 5 months with their customer service to no end, in the end I gave up and decided to leave a review on their site, then after verifying my email and review, the review isn't up after 6 months of posting it.

Even if my guarantee isn't covering the issue, I expected at least some transparency on posting all reviews (especially that this is mandatory by law in the EU in 2025)

2025幎2月9日

Spiralizer

kÞbte en Spiralizer i en genbrugsbutik for 50 kr. den er helt ny og jeg tÊnket at jeg havde gjort et kup...
Det havde jeg ikke....
Hold da op hvor er den ringe!
Vil ikke engang vÊre bekendt at aflever den til genbrug igen.

Jeg havde indtil nu en opfattelse af at Wilfa var et kvalitetsprodukt, det er det ikke det er ren Kina/Temu

2024幎6月10日
5぀星のうち1の評䟡

Wilfa garanti på 5 år er intet vÊrd!!

Wilfa garanti på 5 år er intet vÊrd!!
KÞbt en blender, som gik i stykker efter at garantien pÃ¥ de 2 Ã¥r var udlÞbet, “heldigvis” giver Wilfa en udvidet garanti pÃ¥ 5 Ã¥r.
Fik svar tilbage at de desvÊrre ikke dÊkkede, da denne type fejl, ville ske indenfor de fÞrste 4 gang den blev brugt. Hvad er det for et svar og har de nogensinde dÊkket noget som helst under denne 5 år garanti, det er rent bluf og salgsgas. Kan ikke anbefale dette mÊrke..

2024幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

God supprt, god garanti og hurtig håndtering

Jeg elsker min blender - pakningen gik dog for hurtigt og trods CC Isenkram hvor den er kÞbt ikke tager nsvar og vil hjÊlpe - så gÞr Wilfa. Jeg fik en ny kande og den kom super hurtigt. Det er vidunderligt med god service, en god garanti der dÊkker og en support der imÞdekommer - tak for det.

2024幎7月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ