Anouk gefeliciteerd, weer een klant minder. JACK gekocht maar paste niet . Dus terug gesteurd. Geld terug mooi niet , we zijn nu al een half jaar bezig zonder resultaat. Men blijft beweren dat het nie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer slechte kwaliteit en service, product lijkt zo van Ali Express af te komen, retourneren onmogelijk, geven aan dat dit 25 euro kost ivm C02 uitstoot (wat natuurlijk klinkklare onzin is) en omdat... もっと見る
OPLICHTERS!! Bestel hier nooit, je krijgt kleding van zeer slechte chinese kwaliteit. Retourneren een ramp, hoge retourkosten en dan ook nog naar meerdere depots in China. Dat wordt een duur "grapje".... もっと見る
GROOTSTE OPLICHTERS. Besteld een goede smartwatch en krijg je chinese rommel opgestuurd. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25 + verzenddoos €4. Terwijl horlige €48 kostte. Aldus veel moe... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dit bedrijf maakt gebruik van valse…
Dit bedrijf maakt gebruik van valse reviews. Het is gewoon een onbetrouwbaar Chinees bedrijf. Voorkom teleurstellingen en koop hier niets
Honden jasjes besteld bij winkeltje van…
Honden jasjes besteld bij winkeltje van Anouk en zijn zoals afgesproken geleverd! en service over levering tijd was heel vriendelijk
Ga zo door!
Waardeloos
Trackingpagina is waardeloos...geen enkele concrete info .. men houdt de mensen aan het lijntje
Webshop staat op zwarte lijst van malafide webshops!
Deze webshop staat op de lijst van malafide handelspartijen van de politie:
Ik kan helaas geen link in deze review plaatsen. Google daarom even op: bekende-malafide-handelspartijen
Oplichters. Niet kopen!
Scam
Scam. Jas van 50 eur is een lapje stof van 10 euro. Deze personen mogen achter de tralies.
Deze winkel ligt de boel op
Deze winkel ligt de boel op. Jas besteld deze komt 2 weken te laat binnen. En wat ik binnen krijg is een zeer slechte replica van de jas die ik besteld heb en waar ze mee adverteren… niets kopen hier!!! Winkel is niet meer bereikbaar!!
Carthartt gevoerde spijkerjas besteld
Carthartt gevoerde spijkerjas besteld. Daarna pas alle slechte reviews gezien, dus had al weinig hoop. Na enkele weken arriveert er een flutjasje. Niet draagbaar geen carthartt en heel goedkope stof. Ik was er bang voor, maar ik wil toch iedereen waarschuwen. Oplichting.
Oplichters
Ook ik ben opgelicht en heb een ander artikel ontvangen dan besteld. Verkoper biedt geen reëele oplossingen waardoor ik de ACM om raad heb gevraagd.
Misleiding
Verkeerd product gekregen. Volgens het Nederlandse consumentenrecht dient dit bedrijf het probleem gratis op te lossen door gratis alsnog juiste product te leveren of het geld terug te geven maar weigert dit. Ik zou zelf €25 moeten betalen om product terug te sturen.
Niets kopen! Heb jij hier wel iets gekocht en dezelfde ervaring? Ik raad je aan om ook een klacht in te dienen bij ACM ConsuWijzer.
Verkeerd artikel gekregen
Verkeerd artikel gekregen.
Vriendelijk antwoord ontvangen, maar geen oplossing.
Op de site staat “niet tevreden? Geld terug” en “Eenvoudig retourneren”. Maar verstopt staat dat retourneren naar Azie moet, op eigen kosten.
Dit is misleiding.
Oplichting!
Zie overige reviews. Ontvangen artikel wijkt totaal af en de klant draait vervolgens op voor zeer hoge retourkosten. Klantenservice negeert vervolgens de klacht en biedt geen goede oplossing.
Koop hier niets
Koop hier niets! Blouse die ik na 3 weken binnen kreeg leek niet eens op hetgeen ik had besteld.
Oplichters, niks kopen hier
Wijze les: altijd eerst de reviews lezen. Ook ik heb een totaal ander artikel ontvangen en moet het nu op eigen kosten terugsturen of kiezen uit een aantal andere waardeloze alternatieven. Ik ben het geld waarschijnlijk kwijt.
Nepbedrijf - bestel hier niet
Nepbedrijf. Bestellen kan gratis. Maar retour sturen kan alleen naar China, op eigen kosten (minimaal 25 euro). Product is niet conform foto. Pasmaat is Chinees. Hou je geld in je zak. Of pin het en gooi het straat, dan heb je hetzelfde effect als een bestelling bij Het Winkeltje van Anouk.
Aan de Nederlandse beheerders van de "webshop" raad ik aan: besteed je creativiteit en energie op een manier die op een positieve wijze bijdraagt aan levens van mensen. Dit geeft wel voldoening. e-Commere is geen carierre.
AliExpress troep ontvangen i.p.v
AliExpress troep ontvangen i.p.v. het bestelde artikel.
Niet bij deze winkel bestellen!
2 weken geleden een shirt besteld. Vandaag ontvangen. Shirt is totaal anders dan wat ik besteld heb. Je kunt alleen via china retour sturen en kosten zijn voor de klant zelf. Echt waardeloos bedrijf, niet hier bestellen!!
SCAM!
Het geleverde product lijkt in de verste verte niet op het bestelde product. Het overhemd had een andere kleur en de kwaliteit was erg slecht.
Het retourbeleid is ook fantastisch: Het pakket moet teruggestuurd worden naar China en de kosten betaal je zelf...
Niet intrappen. Anouk is een regelrechte oplichtster!
Oplichting
2 oktober besteld, 21 oktober het verkeerde binnengekregen. Meerdere reviews gezien als dit. Bestel hier niet!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。