Anouk gefeliciteerd, weer een klant minder. JACK gekocht maar paste niet . Dus terug gesteurd. Geld terug mooi niet , we zijn nu al een half jaar bezig zonder resultaat. Men blijft beweren dat het nie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer slechte kwaliteit en service, product lijkt zo van Ali Express af te komen, retourneren onmogelijk, geven aan dat dit 25 euro kost ivm C02 uitstoot (wat natuurlijk klinkklare onzin is) en omdat... もっと見る
OPLICHTERS!! Bestel hier nooit, je krijgt kleding van zeer slechte chinese kwaliteit. Retourneren een ramp, hoge retourkosten en dan ook nog naar meerdere depots in China. Dat wordt een duur "grapje".... もっと見る
GROOTSTE OPLICHTERS. Besteld een goede smartwatch en krijg je chinese rommel opgestuurd. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25 + verzenddoos €4. Terwijl horlige €48 kostte. Aldus veel moe... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Bestelde een shirt XL, maar dit past mijn zoontje niet eens! Chinese troep, niet bestellen.
Oplichting!
Oké, hier ook een misleidende klant. Had graag deze reviews eerst gelezen voordat ik een aankoop had gedaan bij deze oplichters! maar ze kloppen allemaal! 2 blouse besteld 3 weken terug, niks ontvangen. Vervolgens gemaild m.b.t. de status, helaas geen reactie. Waardeloze lui!
29/9 bestelling geplaatst nog steeds…
29/9 bestelling geplaatst nog steeds niets vernomen track en tracé geeft error.
Ben zeer teleurgesteld en zou graag mijn geld 49.95 terug gestort zien
Pure oplichting
Pure oplichting. Dat dit reclame mag maken op Instagram is waanzinnig.
Achterlijke dropshippers. Ga werken voor je geld, zielig volk.
Om een jas wat een waardeloze services…
Om een jas wat een waardeloze services Chinese troep zelf retourneren naar China en dan krijg je 10% van je aankoop terug. 50€ in eigen zak en de betrokkene moet retour China betalen en krijgt 5€ retour van product dus mensen je wordt getild
Oplichters
Na weken wachten voldoet het bestelde product totaal niet aan de verwachting. Super goedkope rommel. Stof is vreselijke, maat klopt voor geen kant. NIET bestellen hier.
Pure oplichting
Pure oplichting.
Overhemd besteld, totaal ander product geleverd.
Als je aangeeft je geld terug te willen vanwege een fout van heb geven ze je een paar belachelijke opties:
1. Product aan een familie lid of vriend geven en 10% korting 😂
2. 100% retour maar retour kosten zijn wel 25 euro.
3. Nieuw product uitzoeken uit hun webshop voor 9,95 verzending, door jou te betalen.
Ze hebben een levertijd van 10-15 dagen om iets uit China te laten komen van een goedkope webwinkel daar. Ondanks dat ik een ander product heb ontvang zie je dat de kwaliteit slecht is.
Heel ander product dan op de foto
Heel ander product dan op de foto. Je betaalt best wat geld. Erg zonde..
Lange levertijd
Lange levertijd, slechte kwaliteit en retour sturen kost je sowieso al veel geld. Dan moet het ook nog maar eens goed gaan..
Bestel hier NOOIT!! Oplichters!
Artikels betaald, 3 weken later volgens hun verzonden en aangekomen. Niets ontvangen! Bestel hier nooit!
Blijkt ook allemaal uit China te komen.
Klantendienst is niks waard. Veel mails gestuurd, maar ze kunnen niets doen zeggen ze!
Bestel. Hier. Niks.
Bestel. Hier. Niks. Waardevolle les geleerd door in een naive opwelling hier iets te bestellen en daarna pas de reviews te lezen. Beetje dom. Inmiddels wacht ik nog maar anderhalve week op mijn ongetwijfeld teleurstellende bestelling. Doe jezelf een lol en loop hier met een grote boog omheen.
Oplichterij
Ik kreeg geen factuur, geen tracenummer en voorlopig ook geen antwoord op meerdere berichtjes aan hen gericht via de contactpagina. Dit is pure oplichterij vrees is
Fraudulente trustpilot score in reclame
De reclame op Instagram zegt dat ze 4 1/2 ster hebben op trustpilot. Wijs geworden door een recente aankoop bij een andere aanbieder toch maar even gechecked.
slechte ervaringen
De eerste keer dat ik wat bestelde kreeg ik het een maand later binnen en ik kon het niet terugsturen. Vervolgens kreeg ik een kortingscode waarbij ik een telefoon hoesje had besteld. Deze kwam weer een maand later binnen. De producten komen allemaal uit China en zijn van slechte kwaliteit. Ze vragen er dan ook te veel geld voor.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! Het lederen jasje dat ik bestelde was helemaal niet zoals op de foto. Zag er zeer goedkoop uit. Wilde dit terugsturen maar is blijkbaar niet mogelijk zonder kosten. Het kost nl 25 euro om terug te sturen! Of je kan het artikel houden en mss cadeau doen aan iemand… dit wat ze voorstelden! Niet bestellen op deze site!!! Is gewoon dropshipping!
Ik blijf ontevreden achter..
Ik blijf ontevreden achter... De maat klopte niet en ik kon niet retourneren. Geld kwijt dus. Niet geloven wat ze beloven op hun website en social media.
Chinese rotzooi in niet Europese maten
Chinese rotzooi in niet Europese maten. Ook geen retour mogelijk. Geen zaken mee doen!
Opgelicht
Opgelicht, bestel hier niet. Hopelijk besteden ze de centen goed, veel plezier ermee.
Niet hier bestellen
Niet bestellen! Je kunt helemaal niet retourneren. Je krijgt telkens wedervragen op mail waar je niks aan hebt. Aldus oplichting. Alles wat mensen hier schrijven is aan te nemen. Doe het gewoon niet.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。