Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har lige handlet en Vw amarok igennem Oscar Brandt. Super rar og professionel sÊlger som har hjulpet mig igennem forlÞbet med at få kÞbt min nye bil :) kÊmpe anbefaling herfra.
KÊmpe anbefaling. Casper har vÊret en fornÞjelse at handle med. Fuld gennemsigtighed og virkelig god til at vejlede. Jeg er glad for, at jeg tog turen til Silkeborg for at kÞbe bil!
Venlig, professionel og hjÊlpsom behandling da jeg handlede bil hos Wintherbiler. Casper hjalp endda med at kÞre bilen til Nordjylland på sin fridag ifm. overdragelsen. Varmeste anbefalinger herfra.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb og salg af nyere brugte biler
é£çµ¡å
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling
Professionel og hjÊlpsom service
no complaints
I had a great experience buying my car with them. The atmosphere there is very friendly, Casper, the salesperson was professional and the sale itself went very smooth. So far I'm very pleased with the car I bought.
Vi kiggede en Ford Capri 2025
Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris på byttebil, så vi kunne få slutsedlen skrevet.
Bilen blev klar til afhentning 5 dage senere, og alt var klar på aftalte tidspunkt.
Vi har nu en skÞn bil, kÞbt til god pris.
VÊr opmÊrksom
Jeg kÞbte en Ford Raptor hos forhandleren den 26/11-2025.
Allerede under prÞvekÞrslen mÊrkede jeg tydelige vibrationer i sÊdet. SÊlgeren Casper forklarede det med grove dÊk, men det viste sig senere at vÊre en defekt kardanaksel, som skulle repareres og afbalanceres. Mekanikeren oplyste, at det er en kendt problemstilling på modellen, ved det antal kilometer. Forhandleren afviste fÞrst ansvar med henvisning til, at bilen var solgt uden garanti, men efter dialog valgte de at betale reparationen.
To måneder efter kÞbet, efter små 800km., havarerede motoren. Motoren og turbo skulle skiftes. IfÞlge mekaniker skyldtes det formentlig manglende overholdelse af serviceintervaller. Jeg kontakter igen forhandleren som oplyser, at de ikke kendte bilens servicehistorik, da bilen var kÞbt på auktion. Servicehistorik registreres elektronisk, og jeg mener som minimum, at en forhandler bÞr undersÞge dette inden salg og oplyse det til kunden.
Derudover blev bilen solgt med eksisterende pant, som efterfÞlgende måtte slettes, og leasingpapirerne blev udfyldt forkert, så jeg stod registreret som ejer i stedet for bruger. Det krÊvede en omregistrering.
Jeg er klar over, at der var tale om en erhvervshandel uden garanti, men jeg forventer stadig, at bilen er i teknisk forsvarlig stand på leveringstidspunktet, og at vÊsentlige forhold som servicehistorik og kendte fejl oplyses.
Samlet set oplever jeg forlÞbet som uprofessionelt og mangelfuldt håndteret.
Det er anden gang dette skriv kommer op, efter fÞrste oplÊg kontaktede forhandleren mig, for at åbne en dialog om sagen.
De tilbÞd et tilskud på 20.000 kr., hvilket svarer til ca. 1/5 af mine samlede omkostninger.
Tilbuddet var dog betinget af, at jeg underskrev en erklÊring om ikke at måtte udtale mig offentligt om forlÞbet.
Det har jeg valgt at afvise, da jeg mener, at det ikke er rimeligt at skulle begrÊnse sin mulighed for at dele sin oplevelse.
Svar:
Vibrationerne blev konstateret under prÞvekÞrslen. Jeg var dog naiv og troede på forklaringen om, at det skyldtes dÊkkene.
Jeg fik derfor foretaget en afbalancering af dÊkkene, da det var min fÞrste indskydelse. Denne udgift blev ikke dÊkket.
Det er korrekt, at jeg undersÞgte muligheden for at komme af med bilen, da mit kÞrselsbehov muligvis skulle Êndres. Tilbuddet var fair, men jeg valgte ikke at gå videre med det. Beklager, at jeg ikke fik givet svar.
Det er direkte forkert, at servicehistorikken skulle vÊre i orden. Seneste olieskift er registreret ved 40.665 km, og på handelstidspunktet havde bilen kÞrt 86.000 km.
Det svarer til 45.335 km uden olieskift, selvom Ford foreskriver service for hver 20.000 km.
Det er desuden Fords vurdering, at den manglende service er årsagen til motorhavariet, og de må antages at have den nÞdvendige ekspertise på området.
Uanset handelsformen mener jeg, at en så vÊsentlig mangel burde vÊre oplyst.

Winther Biler ApS ããã®åç
Super fint sted at kÞbe sin nÊste bil
Super fint sted at kÞbe sin bil.
Fik hjÊlp fra Casper, som havde rigeligt at lave ved fÞrste visit. Men alligevel rummede at hjÊlpe og rådgive med mit nÊste bilkÞb. Kan helt klart anbefale Casper og forretningen.
Tak for go handel.
Fremragende service og professionel håndtering
Jeg kÞbte en bil hos Winther Biler og oplevede en mindre uoverensstemmelse omkring garantien. Oscar håndterede sagen hurtigt og professionelt og fandt en lÞsning, der endda overgik mine forventninger. Jeg stod tilbage både tryg og tilfreds som kunde.
Kan varmt anbefale både Oscar og Winther Biler for deres service og ordentlighed.
Super fint sted med stort udvalg afâŠ
Super fint sted med stort udvalg af biler! fik en rigtig god service og behandling igennem hele forlÞbet i mit bilkÞb! Vi fandt en masse gode lÞsninger undervejs! Kan klart anbefales!
VÊr nu Êrlig fra start afâŠ.
Vi ringede på en Mercedes c300 som vi gerne ville se på. Forhandler fortÊller at bilen er i orden og prisen ikke er til forhandling. Den sÊlges kun til cvr uden garanti.
Vi kÞrer hele vejen fra SjÊlland til Silkeborg (3 timer hver vej) og da vi ankommer for vi virkelig et chock.
Bilen har en bule i taget. FÊlgene er fuldstÊndig smadret. BagsÊde hele vejen sidder lÞst. HÞjre bagdÞr kunne ikke åbne indenfra ordentligt og man kunne tydelig mÊrke ved åbning udefra at den fejler noget.
Andre ting i bilen sad lÞst!
Bilen bar tydelig prÊg af en firma bil der ikke var behandlet med respekt. Det kan forhandleren ikke gÞre for - men det var tarveligt ikke at fortÊlle om dette inden vi kom derover. Havde vi fået disse ting afvide da vi spurgte om den var i orden - var vi slet ikke kommet.
VÊr nu Êrlig fra start af - vi kÞber vores nÊste Mercedes et andet sted!
Vh Murerfirma NSB
Jeg vil helt klart gerne handle med Winther biler igen. Super proffe og super imÞdekommende ðð»ðð»ðð»ð·ð»ââïž
Super fin service
Super service gode medarbejdere isÊr ekstra god behandling af Kasper hjÊlper en selv med de svÊre situationer også selvom det er ekstra besvÊr for ham selv kan kun anbefale dem som helhed
Oscar er en flink og god sÊlger
Oscar er en flink og god sÊlger som kan fÃ¥ folk til at gÃ¥ fra den bil skal vi ikke have til hvor skal jeg skrive underð
Tilfreds
Kompetent og personlig vejledning af sÊlger Casper i forbindelse med prÞvekÞrsel af bil.
Fantastisk betjening af Oscar
Fantastisk betjening af Oscar fra start til slut. Helt fra fÞrste samtale i telefonen, på mail - til selve dagen hvor vi hentede bilen og fik en grundig gennemgang fra fabriksindstillinger til kÞreklar vogn
Tak for handlen det gÞr vi gerne igen ð¥³
Styr på det
God service, flink sÊlger. Bilen blev klar til tiden.
Alt i alt en god oplevelse.
Kun ros
Venlig og imÞdekommende, god service, styr på det hele og på ingen måde påtrÊngende. Vi er glade for vores bilkÞb ved Winther Biler.
Mega god service fra Winther biler
Mega god service fra Winther biler. Der blev spurgt ind til en bil fredag morgen og allerede samme dag ved middagstid var den klar til afhentning. Ikke nok med Winther biler holder fyraften kl 17 kunne jeg hente bilen fredag aften kl 19 da jeg kÞrte helt fra SjÊlland. Mega god service fra Casper Sejr, som tog opgaven i hÊnderne.
God og Êrlig service!
God og Êrlig service!
Det var en fed oplevelse â det er jo ikke hver dag, man kÞber en nÊsten ny bil. Jeg synes, det var rigtig godt, at I var helt Êrlige over telefonen. Nu har jeg kÞrt rundt en halv dag i min nye bil, og det fÞles som den helt rigtige beslutning at kÞre 300 km for at lave handlen.
Familien Laursen siger tak!â
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹