レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... もっず芋る

Jeg har lige handlet en Vw amarok igennem Oscar Brandt. Super rar og professionel sÊlger som har hjulpet mig igennem forlÞbet med at få kÞbt min nye bil :) kÊmpe anbefaling herfra.

KÊmpe anbefaling. Casper har vÊret en fornÞjelse at handle med. Fuld gennemsigtighed og virkelig god til at vejlede. Jeg er glad for, at jeg tog turen til Silkeborg for at kÞbe bil!

Venlig, professionel og hjÊlpsom behandling da jeg handlede bil hos Wintherbiler. Casper hjalp endda med at kÞre bilen til Nordjylland på sin fridag ifm. overdragelsen. Varmeste anbefalinger herfra.

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

KÞb og salg af nyere brugte biler

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

183件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

no complaints

I had a great experience buying my car with them. The atmosphere there is very friendly, Casper, the salesperson was professional and the sale itself went very smooth. So far I'm very pleased with the car I bought.

2026幎2月26日

Vi kiggede en Ford Capri 2025

Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris på byttebil, så vi kunne få slutsedlen skrevet.
Bilen blev klar til afhentning 5 dage senere, og alt var klar på aftalte tidspunkt.
Vi har nu en skÞn bil, kÞbt til god pris.

2026幎3月21日

VÊr opmÊrksom

Jeg kÞbte en Ford Raptor hos forhandleren den 26/11-2025.
Allerede under prÞvekÞrslen mÊrkede jeg tydelige vibrationer i sÊdet. SÊlgeren Casper forklarede det med grove dÊk, men det viste sig senere at vÊre en defekt kardanaksel, som skulle repareres og afbalanceres. Mekanikeren oplyste, at det er en kendt problemstilling på modellen, ved det antal kilometer. Forhandleren afviste fÞrst ansvar med henvisning til, at bilen var solgt uden garanti, men efter dialog valgte de at betale reparationen.
To måneder efter kÞbet, efter små 800km., havarerede motoren. Motoren og turbo skulle skiftes. IfÞlge mekaniker skyldtes det formentlig manglende overholdelse af serviceintervaller. Jeg kontakter igen forhandleren som oplyser, at de ikke kendte bilens servicehistorik, da bilen var kÞbt på auktion. Servicehistorik registreres elektronisk, og jeg mener som minimum, at en forhandler bÞr undersÞge dette inden salg og oplyse det til kunden.
Derudover blev bilen solgt med eksisterende pant, som efterfÞlgende måtte slettes, og leasingpapirerne blev udfyldt forkert, så jeg stod registreret som ejer i stedet for bruger. Det krÊvede en omregistrering.
Jeg er klar over, at der var tale om en erhvervshandel uden garanti, men jeg forventer stadig, at bilen er i teknisk forsvarlig stand på leveringstidspunktet, og at vÊsentlige forhold som servicehistorik og kendte fejl oplyses.
Samlet set oplever jeg forlÞbet som uprofessionelt og mangelfuldt håndteret.

Det er anden gang dette skriv kommer op, efter fÞrste oplÊg kontaktede forhandleren mig, for at åbne en dialog om sagen.
De tilbÞd et tilskud på 20.000 kr., hvilket svarer til ca. 1/5 af mine samlede omkostninger.
Tilbuddet var dog betinget af, at jeg underskrev en erklÊring om ikke at måtte udtale mig offentligt om forlÞbet.

Det har jeg valgt at afvise, da jeg mener, at det ikke er rimeligt at skulle begrÊnse sin mulighed for at dele sin oplevelse.

Svar:
Vibrationerne blev konstateret under prÞvekÞrslen. Jeg var dog naiv og troede på forklaringen om, at det skyldtes dÊkkene.
Jeg fik derfor foretaget en afbalancering af dÊkkene, da det var min fÞrste indskydelse. Denne udgift blev ikke dÊkket.

Det er korrekt, at jeg undersÞgte muligheden for at komme af med bilen, da mit kÞrselsbehov muligvis skulle Êndres. Tilbuddet var fair, men jeg valgte ikke at gå videre med det. Beklager, at jeg ikke fik givet svar.

Det er direkte forkert, at servicehistorikken skulle vÊre i orden. Seneste olieskift er registreret ved 40.665 km, og på handelstidspunktet havde bilen kÞrt 86.000 km.
Det svarer til 45.335 km uden olieskift, selvom Ford foreskriver service for hver 20.000 km.

Det er desuden Fords vurdering, at den manglende service er årsagen til motorhavariet, og de må antages at have den nÞdvendige ekspertise på området.

Uanset handelsformen mener jeg, at en så vÊsentlig mangel burde vÊre oplyst.

2026幎3月23日
Winther Biler ApS ロゎ

Winther Biler ApS からの回答

Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med dit kÞb hos os, og vi vil gerne knytte nogle kommentarer til forlÞbet.
VedrÞrende vibrationerne, som blev konstateret efter kÞbet, bad vi i fÞrste omgang om at få undersÞgt bilen nÊrmere for at fastslå årsagen. Da det viste sig at vÊre kardanakslen, og vi havde fået en konkret pris på udbedringen, valgte vi straks at betale for reparationen.
Inden motorhavariet kontaktede du os også med henblik på, om vi ville kÞbe bilen tilbage, da du havde fået en ny jobmulighed og Þnskede at komme ud af den finansielle leasing fÞr tid. I den forbindelse gav vi dig et, efter vores vurdering, meget fair tilbud for at hjÊlpe dig videre uden stÞrre omkostninger. Dette tilbud modtog vi desvÊrre aldrig et svar på.
Da du efterfÞlgende kontaktede os omkring motorhavariet, bad vi dig få bilen undersÞgt på et vÊrksted, så vi kunne få klarhed over årsagen og omfanget, med henblik på at finde en lÞsning. I den forbindelse blev servicehistorikken fremskaffet, og den viste sig at vÊre fuldt udfyldt. Der er derfor ikke grundlag for at konkludere, at manglende servicehistorik har vÊret årsagen til skaden.
Det er vigtigt at understrege, at bilen er solgt som en engroshandel til CVR-nummer uden reklamationsret, hvilket også blev tydeligt oplyst ved handlen. Bilen er således kÞbt som beset og prÞvet, og der er derfor som udgangspunkt ikke et efterfÞlgende ansvar for os som forhandler.
Når det er sagt, har vi alligevel valgt at imÞdekomme dig ved både at betale for reparationen af kardanakslen samt tilbyde et tilskud på 20.000 kr. til udbedring af motoren, som en goodwill-lÞsning.
Vi er naturligvis Êrgerlige over, at vi ikke kunne nå til enighed, men vi mener, at vi har strakt os langt i sagen i forhold til vores forpligtelser.

Mvh Winther Biler

Fremragende service og professionel håndtering

Jeg kÞbte en bil hos Winther Biler og oplevede en mindre uoverensstemmelse omkring garantien. Oscar håndterede sagen hurtigt og professionelt og fandt en lÞsning, der endda overgik mine forventninger. Jeg stod tilbage både tryg og tilfreds som kunde.
Kan varmt anbefale både Oscar og Winther Biler for deres service og ordentlighed.

2026幎1月27日
自発的なレビュヌ

VÊr nu Êrlig fra start af

Vi ringede på en Mercedes c300 som vi gerne ville se på. Forhandler fortÊller at bilen er i orden og prisen ikke er til forhandling. Den sÊlges kun til cvr uden garanti.

Vi kÞrer hele vejen fra SjÊlland til Silkeborg (3 timer hver vej) og da vi ankommer for vi virkelig et chock.

Bilen har en bule i taget. FÊlgene er fuldstÊndig smadret. BagsÊde hele vejen sidder lÞst. HÞjre bagdÞr kunne ikke åbne indenfra ordentligt og man kunne tydelig mÊrke ved åbning udefra at den fejler noget.

Andre ting i bilen sad lÞst!

Bilen bar tydelig prÊg af en firma bil der ikke var behandlet med respekt. Det kan forhandleren ikke gÞre for - men det var tarveligt ikke at fortÊlle om dette inden vi kom derover. Havde vi fået disse ting afvide da vi spurgte om den var i orden - var vi slet ikke kommet.

VÊr nu Êrlig fra start af - vi kÞber vores nÊste Mercedes et andet sted!

2026幎1月17日

Super fin service

Super service gode medarbejdere isÊr ekstra god behandling af Kasper hjÊlper en selv med de svÊre situationer også selvom det er ekstra besvÊr for ham selv kan kun anbefale dem som helhed

2025幎11月15日

Tilfreds

Kompetent og personlig vejledning af sÊlger Casper i forbindelse med prÞvekÞrsel af bil.

2025幎10月11日

Fantastisk betjening af Oscar

Fantastisk betjening af Oscar fra start til slut. Helt fra fÞrste samtale i telefonen, på mail - til selve dagen hvor vi hentede bilen og fik en grundig gennemgang fra fabriksindstillinger til kÞreklar vogn

Tak for handlen det gÞr vi gerne igen 🥳

2025幎9月13日
自発的なレビュヌ

Mega god service fra Winther biler

Mega god service fra Winther biler. Der blev spurgt ind til en bil fredag morgen og allerede samme dag ved middagstid var den klar til afhentning. Ikke nok med Winther biler holder fyraften kl 17 kunne jeg hente bilen fredag aften kl 19 da jeg kÞrte helt fra SjÊlland. Mega god service fra Casper Sejr, som tog opgaven i hÊnderne.

2025幎9月5日

God og Êrlig service!

God og Êrlig service!
Det var en fed oplevelse – det er jo ikke hver dag, man kÞber en nÊsten ny bil. Jeg synes, det var rigtig godt, at I var helt Êrlige over telefonen. Nu har jeg kÞrt rundt en halv dag i min nye bil, og det fÞles som den helt rigtige beslutning at kÞre 300 km for at lave handlen.
Familien Laursen siger tak!”

2025幎9月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。