Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prøvet bilen og efterfølgende fandt vi en rimelig pris på byttebi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har lige handlet en Vw amarok igennem Oscar Brandt. Super rar og professionel sælger som har hjulpet mig igennem forløbet med at få købt min nye bil :) kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling. Casper har været en fornøjelse at handle med. Fuld gennemsigtighed og virkelig god til at vejlede. Jeg er glad for, at jeg tog turen til Silkeborg for at købe bil!
Venlig, professionel og hjælpsom behandling da jeg handlede bil hos Wintherbiler. Casper hjalp endda med at køre bilen til Nordjylland på sin fridag ifm. overdragelsen. Varmeste anbefalinger herfra.
企業情報
当該企業による記述
Køb og salg af nyere brugte biler
Tindbjergvej 2, 8600, Silkeborg, デンマーク
- winther-biler.dk
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fin betjening...selvom handlen foregik en weekend var info altid muligt...osse uden for åbningstid...
Fin betjening...selvom det var weekend var Kasper altid klar med info 👍 ...mvh Benny Christensen
From beginning to end an excellent experience
From beginning to end an excellent experience dealing with Winther Biler.
Helpful and professional , our needs and questions all covered.
Do yourself a favour and put Winther Biler on your list of car dealers when searching for your car in particular Casper Sejr
Jeg fik vurderet og solgt min bil hos…Winther Biler ApS
Jeg fik vurderet og solgt min bil hos Winther Biler ApS til en rigtig god pris.
Jeg har fået en rigtig god service specielt fra Casper som har været den person jeg har haft en god korrespondance med igennem salget af min bil.
Kan helt sikkert anbefales. 😊👍
Fantastisk service og høj kvalitet hos…
Fantastisk service og høj kvalitet hos Winther Biler!
Jeg har netop købt min nye Audi A3 hos Winther Biler, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hele processen fra første kontakt til aflevering af nøglerne var professionel, tryg og imødekommende.
Personalet er venligt, kompetent og tager sig virkelig tid til at lytte til ens behov. Jeg følte mig godt vejledt hele vejen og fik ærlige og brugbare svar på mine spørgsmål. Bilen stod skarpt ved afhentning: nyserviceret, rengjort og klar til brug.
Det er tydeligt, at Winther Biler går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er på udkig efter en ny eller brugt bil. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, jeg skal handle bil!
Tusind tak for en fremragende oplevelse 🚗👏
Super god service
Super god service. hurtig aftale, men husker alligevel at være serviceminded og utrolig hjælpsom.
Købte min bil af Casper Sejr
Superb kundeservice
Superb kundeservice, vi blev betjent af Casper. Han blev efter lukketid for at levere en bil til os.
Fin rådgivning i købsforløbet af Casper…
Fin rådgivning i købsforløbet af Casper :-)
Jeg solgte min båd til Winther Biler.
Jeg solgte min båd til Winther Biler.
De var meget professionelle og gav en meget fair pris.
Det hele blev håndteret meget serviceminded og jeg vil til enhver anbefale dem.
Mvh Steen Eilertsen
Super god service
Super god service, Casper fandt en løsning med video fremvisning, da jeg bor i den anden ende af landet🙏
Så det blev muligt at købe og få leveret min bil.
Jeg ville klart anbefale Winther biler
Jeg ville klart anbefale Winther biler. Casper fuldte mig igennem hele købs processen, og man følte sig i trygge og komfortabele hænder hele vejen!
Når jeg skal kigge på bil igen, er det her det første sted jeg tager hen.
Super Go oplevelse alt klappede som det…
Super Go oplevelse alt klappede som det skulle
Super fint sted med mange gode biler og…
Super fint sted med mange gode biler og et godt team
Købte en bil af sælgeren Casper, super flink fyr og god til og hjælpe hvis man har brug for det
God oplevelse og service
Kørte hjem i min 'nye' Mini Cooper SE i går.
Oscar tilbød en fin og fair pris for min byttebil, og handlen har været fuldstændig problemfri.
Super god og seriøs sælger jeg har købt…
Super god og seriøs sælger jeg har købt bil 5 gange ved 5 forskellige forhandlere
Men ingen af de andre kan måle sig med Winther Biler på god kundeservice jeg handlede med Casper aldrig har jeg fået så god behandling han gav den bedste byttepris og jeg kunne købe ladekablet til indkøbspris og så var der også helt nye bundmåtter med så der sparer jeg lidt penge og han var ærlig da jeg snakkede med ham i telefonen om hvordan bilen så ud den var som han havde sagt da jeg kom ned og så den næste gang jeg skal købe ny bil vil jeg helt bestemt se hvad de har og hvis de har den bil jeg vil have vil jeg helt sikkert handle med Winther Biler igen og jeg vil også anbefale dem til dem jeg kender
Vi handlede bil med Oscar
Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkter.
Vi lavede en finansiering samt en udvidet dækning, hos dem, til konkurrencedygtige summer.
Alt i alt en rigtig godt oplevelse og et spændende bilhus, med unikke biler, at komme i. En klar anbefaling fra Aalborg!
Jeg kontaktede Winther biler for at…
Jeg kontaktede Winther biler for at indhente et bud på min bil som har tjent mig godt i en årrække, de vendte meget hurtigt tilbage med en pris som var ganske acceptabel. Vi lagde senere turen forbi, hvor vi fik en venlig modtagelse, og havde en fin dialog, fik et par prøveture i mulige emner, med fin info omkring disse biler. Vi var på tidspunktet ikke afklaret med hvad vi kunne tænke os, og grundet pludselig opståede omstændigheder blev en handel ikke aktuel pt., og er stillet i bero indtil videre.
Vi kan kun sige positive ting om det at…
Vi kan kun sige positive ting om det at købe bil hos Winther biler. Da vi kom til Winther biler blev vi mødt af Kalle som var super imødekommende, rar og helt nede på jorden. Han tog godt imod os og tog sig tid til at snakke med os. Det endte med et bilkøb og vi handlede med Casper som også er en super behagelig sælger som tog sig tid til at svare på vores spørgsmål. En mega god service og vi kan kun give både Kalle og Casper rigtig gode anmeldelser. Tak for jeres måde at være på.
Køb af Tesla model 3
I forbindelse med, at de havde en Tesla model 3 til salg, ringede jeg fredag for at bestille en prøvetur om søndagen. De reserverede bilen til mig. Vi blev taget godt imod, da vi ankom til forhandleren. Efter prøveturen blev bilen handlet på plads og købspapir blev underskrevet, og de tog min Skoda Citigo i bytte. Jeg hentede bilen allerede bilen to dage senere, hvor den stod klar. Selvom der var rigtig travlt om søndagen følte man, at de tog sig tid til en. Det er klart et sted jeg kan anbefale at købe bil.
Ringer til min chef pga. en dårlig Trustpilot???
Jeg købte en bil hos Winther Biler for et godt stykke tid siden. Efterfølgende gav jeg en dårlig anmeldelse.
Under handlen blev vi enige om, at jeg ikke skulle betale fuld pris for nummerpladerne, fedt nok.
Da bilen senere skulle registreres, fik jeg pludselig at vide, at jeg ikke selv måtte bestemme, om jeg ville have EU- eller ikke-EU-plader på min nye bil. Oven i købet fik jeg et sæt brugte plader, som bestemt ikke var i god stand. Det var/er jeg rigtig træt af: Fuld pris eller ej, gider jeg da ikke betale for nummerplader som jeg ikke ønsker – og som ovenikøbet er brugte.
Kort efter blev min daværende chef ringet op af Winther Biler, hvor jeg blev bedt om at fjerne min anmeldelse – til gengæld kunne jeg få de ikke-EU-plader, jeg ønskede.
Helt vildt underlig opførsel, at de valgte at ringe til min daværende chef, som intet havde med situationen at gøre, frem for at kontakte mig...
Jeg slettede min anmeldelse, fik aldrig pladerne og hørte aldrig fra dem igen. Derfor lægger jeg den op igen nu. :-)
P.S. Lad være med at hive fat i min tidligere chef, fordi jeg lægger dette op, tak. Det er spild af personens tid.
God oplevelse - endte i bilkøb
Vi havde en yderst behagelig oplevelse med Casper fra Winther Biler.
Vi fik tid og ro til at afprøve bilen og tjekke detaljer. Der var ikke pres på og vi havde en god oplevelse ift. at handle fair betingelser på plads. Vi endte med at købe bilen og kunne afhente en klargjort bil få dage efter.
Klar anbefaling af Winther Biler og Casper herfra.
Vi kigger forbi næste gang der skal handles vogn :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。