レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... もっず芋る

Jeg har lige handlet en Vw amarok igennem Oscar Brandt. Super rar og professionel sÊlger som har hjulpet mig igennem forlÞbet med at få kÞbt min nye bil :) kÊmpe anbefaling herfra.

KÊmpe anbefaling. Casper har vÊret en fornÞjelse at handle med. Fuld gennemsigtighed og virkelig god til at vejlede. Jeg er glad for, at jeg tog turen til Silkeborg for at kÞbe bil!

Venlig, professionel og hjÊlpsom behandling da jeg handlede bil hos Wintherbiler. Casper hjalp endda med at kÞre bilen til Nordjylland på sin fridag ifm. overdragelsen. Varmeste anbefalinger herfra.

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

KÞb og salg af nyere brugte biler

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

183件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Oscar , som var rigtig behagelig og hjÊlpsom.

Winther Biler er et rigtig dejligt sted at handle, man oplever en super dejlig betjening og man oplever en rigtig god service. Jeg kÞbte hos Winther biler en Mercedes E200 og blev betjent af Oscar, som var utrolig lydhÞr og imÞdekommende under hele salgsforlÞbet. Det er bestemt et sted jeg gerne vil handle hos igen.

2024幎4月17日
自発的なレビュヌ

Knivskarp og formidabel service af både

Knivskarp og formidabel service af både Oscar som tog sig af fÞrste del, og Casper som tog sig af den sidste del. KÞbte en Audi A3 E-tron (brugt) - 2021 model. Oscar hjalp ganske fint med at holde mig opdateret omkring bilen, da der var flere kÞbere, og fik så aftalt to dage efter at jeg kunne hente den kl 9 om morgenen og var klar til mig. Casper var så afslappet og snakke med, og indtrykket af staff, samt Winther biler generelt, fÞlte man sig velkommen og de var snakkesalige, og imÞdekommende. Ikke den typiske mersalg sÊlger attitude. Det her var en suverÊn oplevelse for kÞb af min 5 bil for at sige det mildt.

2024幎4月8日

Mit allerfÞrste bilkÞb

Jeg har netop kÞbt min allerfÞrste bil hos Winther Biler, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg var forbi og prÞvekÞre bilen 2 gange, og hver gang fik jeg en god snak med Oscar og nogle af de andre ansatte, som jeg desvÊrre ikke husker navnene på. Jeg fik et indtryk af at alle hos Winther Biler var ret fornuftigt og pragmatisk anlagt, og ikke havde travlt med at f.eks. lave alverdens mersalg. Dejligt. Oscar besvarede tålmodigt alle mine spÞrgsmål og gennemgik bilens udstyr sammen med mig. Jeg har nu kÞrt rundt i min nye (brugte) bil i et par uger, og der er ikke dukket nogle problemer op med bilen, så jeg er godt tilfreds. Alt i alt, en god oplevelse, og Oscar og resten af Winther Biler banden får min anbefaling.

2024幎3月12日

Virkelig dårlig kundebehandling

Virkelig dÃ¥rlig kundebehandling. Torsdag fÃ¥r jeg tilbudt en byttepris over mail og ud fra fremsendte billeder af min bil i forbindelse med kÞb af en Audi. Jeg acceptere prisen og vi aftaler, at jeg skal komme fredag. Jeg har mine sommerdÊk stÃ¥ende opbevaret og skriver straks for at fÃ¥ dem udleveret, men da vÊrkstedet desvÊrre er lukket ned siden jeg afleverede dem i vinters, kan jeg ikke bare komme forbi. Jeg meddeler sÊlger undervejs hvad der sker, sÃ¥ han ved jeg arbejder pÃ¥ sagen og er oprigtig. Jeg vedlÊgger mit tlf. sÃ¥ sÊlger kan ringe til mig, hvis der er nogle spÞrgsmÃ¥l ift. salget. Han ringer og jeg fortÊller, at jeg afventer at en arbejdsmand kan komme ud til lagret ved vÊrkstedet og udlevere mine dÊk. Jeg bekrÊfter i tlf at jeg vil kÞbe bilen, at jeg lÊnge har kigget efter lige prÊcis den og jeg er meget direkte og tydelig i min interesse og i, at jeg Þnsker at handle. Han bekrÊfter at han hÞre min interesse i bilen og meddeler mig, at det et ok jeg kommer lÞrdag. NÃ¥r jeg det ikke lÞrdag krÊver chefen, at jeg overfÞrer et belÞb pÃ¥ 10.000kr for at holde bilen. De penge fÃ¥r jeg ikke tilbage, hvis jeg finder noget pÃ¥ bilen der pÃ¥virker min beslutning. Det forklares at pengene beholdes som kompensation for at jeg sÃ¥ har kunne forhindre et andet salg, hvis jeg springer fra. Havde det vÊret et depositum forstod jeg tilgangen og det havde vÊret meget mere ligevÊrdigt, men at miste 10.000kr pÃ¥ den mÃ¥de, var jeg selvfÞlgelig ikke interesseret i- jeg acceptere det mundtligt, da jeg jo gerne vil kÞbe bilen og det eneste der forhindre mig i at vÊre pÃ¥ vej er, at jeg skal have mine dÊk udleveret, det handler IKKE om tvivl eller tÊnketid og det ved sÊlger godt. Jeg gÞr det tydeligt, at jeg forventer at kunne fÃ¥ mine dÊk og komme lÞrdag som aftalt. Jeg acceptere ogsÃ¥, at min bil kan underbydes den budte byttepris, hvis den ikke skulle leve op til sÊlgers forventning. Jeg har fÞr kÞbt bil pÃ¥ denne mÃ¥de uden problemer og har klart en forventning om, at vi har tillid til hinanden og jeg kan stole pÃ¥ det vi aftaler. Jeg sender efterfÞlgende en mail igen til sÊlger om at jeg virkelig Þnsker, at det lykkes. Hvis ikke det betyder at der er et salg i gang, sÃ¥ ved jeg ikke hvad det er!! Men fredag aften kl. 19.30 fÃ¥r jeg en mail om at bilen er solgt til anden side af en kollega, da “min” sÊlger lige var ude og kÞre. HVORDAN kan det ske!! PÃ¥ annoncen stÃ¥r der, at det er vigtigt man kontakter sÊlger for at indgÃ¥ aftale om at komme forbi, hvis et andet salg er i gang, sÃ¥ man ikke kommer forgÊves. Det spurgte jeg til da jeg henvendte mig og har pÃ¥ skifte, at der var IKKE et salg i gang. Det er der jo sÃ¥ efter vi har indgÃ¥et aftale om byttepris og hvornÃ¥r jeg kommer! Aftalen er tydeligt i bÃ¥de skrift og tale og der hersker ingen tvivl om, at jeg Þnskede at kÞbe bilen og jeg ville komme sÃ¥ hurtigt jeg kunne, da jeg ogsÃ¥ bor pÃ¥ SjÊlland. Jeg fik mine dÊk lÞrdag morgen kl. 8 og ville have stÃ¥et i Silkeborg ved Ã¥bningstid lÞrdag formiddag. Det her er SÅ dÃ¥rlig stil og en modbydelig mÃ¥de at behandle kunder pÃ¥ og ikke mindst at gÞre forretning pÃ¥.

2024幎3月16日
Winther Biler ApS ロゎ

Winther Biler ApS からの回答

Hej Dorthe,

Jeg er meget kede af din oplevelse og opfattelse af vores butik.

Din oprigtighed og din interesse for bilen har jeg aldrig vÊret i tvivl om. Vi bliver enig om en byttepris og du fortÊller mig at du skal finde dine ekstrahjul til din bil som skulle gå i bytte.

Vi aftaler at du skal komme og se og prÞve bilen lÞrdag, og ud for din begejstring var jeg også ret sikker på at du ville kÞbe den.

Jeg informerede dig derfor også omkring muligheden for at du kunne overfÞre 10.000kr aconto så du var sikret en bil og jeg var sikret en handel.
Trods din oprigtighed og din direkthed omkring din interesse ville du stadig vente med at overfÞre det belÞb til lÞrdag i tilfÊlde af at du fÞrst kunne komme sÞndag.

Du blev informeret om at hvis min beskrivelse af bilen ikke var korrekt og du fandt noget på bilen, der gjorde at du ikke ville have den, så ville du modtage dine 10.000kr retur.
Aconto belÞbet er til for at sikre kunders oprigtighed samt en forsikring i at, hvis en kunde lÞber fra en aftale så modtager vi en godtgÞrelse, for evt. at have mistet muligheden for at kunne sÊlge til anden side, alt dette var du informeret om.
Ved betaling af et aconto belÞb var bilen blevet gjort intern i vores system og derved fjernet fra internettet. Uden et aconto belÞb kan og må jeg ikke reservere en bil.

Hvis du havde kÞbt bilen var de 10.000kr blevet trukket fra bytteprisen, det er ikke penge som vi bare ligger i kassen.

Eftersom vi ”kun” havde en aftale om at du skulle komme og se og prÞve bilen lÞrdag og du ikke havde betalt et aconto belÞb, sÃ¥ er bilen stadig ledig for andre kunder at kÞbe. Det var desvÊrre det der skete i dette scenarie.

Jeg skrev dig derfor en mail 17:29 om at jeg var meget beklagelig over at min kollega havde solgt bilen til anden side, og at jeg håbede du fandt en anden tilsvarende du kunne kÞre i, i mange år og Þnskede dig derefter en god weekend trods den dårlige nyhed.

Jeg er oprigtig ked af denne episode og jeg er ked af at du har misforstået de informationer jeg har oplyst dig.

Jeg Þnsker dig god vind fremover og jeg håber fortsat at du finder en rigtig dejlig bil som passer til dig.

Mvh Casper og Team Winther Biler

God oplevelse

God oplevelse, Har fået rigtig god behandling af Oscar, kommer fra Nord SjÊlland og blev hentet på stationen da jeg skulle hente min nye bil, fik en fin gennemgang af bilens system.

2024幎1月29日

Vi har kÞbt en super lÊkker Volvo xc40

Vi har kÞbt en super lÊkker Volvo xc40. Vi var der en lÞrdag, vi blev taget i mod af Oscar som var super venlige og rar person, ikke den trÊlse sÊlger type. Han flyttede selvfÞlgelig alle de biler som stod i vejen så vi kunne få en prÞvetur, i mens han lavede papir arbejdet. Vi snakkede også med Rasmus ejerne af butikken, den mest Êrlige sÊlger jeg nogensinde har mÞdt , heller ikke den trÊlse sÊlger type. Vi fik bilen med hjem med det samme. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Winther biler, Oscar og Rasmus, for den service og behandling vi fik bestemt ikke sidste gang vi kigger forbi, og måske for en ny bil med hjem
Mvh Lone og SÞren Slot-Lauridsen, fra Middelfart

2024幎2月3日

God og Êrlig betjening.

Super betjening af Casper Sejr... ikke så meget pjat, han forstår at handle Êrligt og åbent uden for meget unÞdvendig forhandling. Den bil jeg kÞbte svarede 100% til telefonisk beskrivelse..

2024幎1月16日

Sjov og Êrlig sÊlger

Vi var oppe og kigge på en Peugeot 508 hybrid, det endte dog ik med et kÞb, men det der var nok den sjoveste og Êrligste sÊlger jeg nogensinde er stÞdt på.
Som han sagde: jeg vil selvfÞlgelig gerne tjene penge, men famne ik for at ta måsen på jer.

2024幎1月13日
自発的なレビュヌ

Vi havde en rigtig god oplevelse ved salg af vores gamle bil og kÞb af en nyere bil. Vi blev betjent af Casper som var kompetent og Êrlig. Der var god service hele vejen i gennem. Vi handler der gerne en anden gang.

2023幎10月22日

Kanon anbefaling!

Idag Tirsdag d.31/10/2023 hentede jeg min VW Sharan model 2018!

Total lÊkker oplevelse og perfekt service fra Oscar! Jeg er fan!

Tak for tålmodigheden Oscar!
Tak for handlen! Det var en fornÞjelse!

En varm anbefaling herfra!

2023幎10月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。