Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt smÃ¥ting ved bilen vi kÞbte, som blev imÞdekommet, trods delte synspunkt... ãã£ãšèŠã
Super fint sted at kÞbe sin bil. Fik hjÊlp fra Casper, som havde rigeligt at lave ved fÞrste visit. Men alligevel rummede at hjÊlpe og rÃ¥dgive med mit nÊste bilkÞb. Kan helt klart anbefale Casper o... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet bil hos sÊlger Oscar, blev mÞdt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgÃ¥et tlf inden fremmÞde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb og salg af nyere brugte biler
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kanon anbefaling!
Idag Tirsdag d.31/10/2023 hentede jeg min VW Sharan model 2018!
Total lÊkker oplevelse og perfekt service fra Oscar! Jeg er fan!
Tak for tålmodigheden Oscar!
Tak for handlen! Det var en fornÞjelse!
En varm anbefaling herfra!
KÞbte bil af Casper
Virkelig god oplevelse hurtigt service og meget hjÊlpsomme kan sagtens anbefales vis står og skal have en ny bil så tjek winterhs billet ud
Meget behagelig oplevelse og superâŠ
Meget behagelig oplevelse og super service.
De havde en bil som jeg gerne ville kÞbe men havde en meget Êldre bil med mange km kÞrt.
Fik en god pris i bytte og hurtig service.
Talte med Oscar tirsdag og hentede min nye bil onsdag
Meget tilfreds med alt!
Fantastisk service
Kan varmt anbefale Winther biler. KÞbte en brugt bil af Oskar, som ydet en virkelig god service. Vil uden tvivl komme tilbage i fremtiden!
Professionel oplevelse.
Vi fik en venlig og professionel behandling af Casper Sejr, som endda kom ind på en fridag for at afslutte vores handel. Jeg kan varmt anbefale at kÞbe bil hos Winther Biler, og spÞrg efter Casper, han får jer bedst muligt i mål med det i Þnsker.
God service og gode priser
Efter lang tids sÞgen efter den rette bil, så faldt valget på en BMW fra Winther Biler, som var prissat fornuftigt, samtidig med, at de var villige til at forhandle om betingelser ved finansiering. Casper Sejr var ikke sÊlger, men rådgiver, og sammen fik vi også fundet frem til hvilke tilkÞb vi kunne få glÊde af, og hvilke garantier der var fornuftige at tage med. Alt i alt en god oplevelse.
KÊmpe roser herfra
Vi mÞdte en yderst behagelig og rar sÊlger, som gav en meget kompetent og god service. Vi vil varmt anbefale Winther biler og kommer helt sikkert tilbage nÊste gang vi skal have anden bil.
ImÞdekommende personale finder man ikke andre steder
Vi kÞbte bil Hos Rasmus sÞndag den. 06.08.2023. Vi kan varmt anbefale Winther Biler til andre der Þnsker god service og rådgivning til UG.
Da vi ringer efterfÞlgende og spÞrger på vinterhjul til vores nye bil, siger den ansatte ( Oskar ) vi finder nogle og dem henter i bare ub.
Vi er fuldtud tilfreds med kÞbet og den gode service.
Mette & JÞrgen Frank Jensen
Kan klart anbefale Winther Biler ogâŠ
Kan klart anbefale Winther Biler og ikke mindst Casper Sejr som har givet en god service til en god handel.
Handler der gerne igen og syntes andre skal gÞre det samme.
Jeg kan kun anbefale Winther biler hvorâŠ
Jeg kan kun anbefale Winther biler hvor jeg fik super god service af sÊlgeren Oscar. Selvom der var travlt i ferien fandt Oscar tid til en hurtig og tilfreds lÞsning for begge parter på en god handel. Han gad sig tid til god service fra start til slut.
Super sÊlger Oscar ;)
I maj mdr fik jeg lavet en byttehandel med Oscar hvor de kÞbt min Q7 og jeg fik kÞbt en EAQ250, super lÊkker bil og der var god kommunikation hele vejen igennem, han har endda vÊret så venlig at dÊkke noget service samt en bagklap så ultra god behandling og kun stort anbefaling her fra.
Meget fin bil til en fair pris
Meget fin bil til en fair pris.
Hurtig og enkel handel.
Rigtig god kundeservice fra Oscar.
Kan kun anbefales.
Hurtig & god service
KÞbte en brugt vw af Oscar! Super venlig og behagelig sÊlger. Kiggede på bilen en mandag, og kunne hente bilen en uge efter, da den fÞrst skulle have trÊk på. Alt i alt en super god oplevelse ved Winther Biler og Oscar!
Super service af kompetent medarbejder
Jeg fik en super og Êrlig betjening hos Winther-Biler. Jeg blev mÞdt af en smilende og faglig dygtig medarbejder, som tog sig tid til mig. Jeg kan varmt anbefale KÞb af brugt bil hos dem. Tak for handlen og hjÊlpen efterfÞlgende. ð
Her er en bilforhandlere der gÃ¥r langtâŠ
Her er en bilforhandlere der går langt for sine kunder og en super service. Klart dk bedste forhandler
Rigtig god service
Rigtig god service, og virkelig god vejledning.
De har vÊret gode til at hjÊlpe med spÞrgsmål.
Kan klart anbefales herfra!
Fantastisk oplevelse ved kÞb af brugt bil!
Fantastisk oplevelse ved kÞb af brugt bil!
Min kÊreste og jeg handlede bil ved en ung mand; Casper og gjorde et skÞnt kÞb!
Efter et uheld med den gamle bil skulle vi ud og finde en ânyâ brugt bil og det jo rent gedemarked, at finde nogen man kan stole pÃ¥ i den branche. Heldigvis faldt vi over Winther Biler hvor vi mÞdte Casper, der lynhurtigt fik afstemt vores behov. Vi troede vi skulle hjem i en bette bil igen og havde slet ikke drÞmt, at vi kunne fÃ¥ sÃ¥ meget for pengene. I stedet for vores gamle Opel Agila kom vi hjem i en Seat Ibiza stationcar og her et par mÃ¥neder efter er vi lykkelige for det nye valg og ser frem til vores kÞr-selv-ferie, nu med plads til hund og bagage.
Positiv oplevelse
Professionel og imÞdekommende personale. Casper var yderst kompetent og serviceminded ved kÞb af bil. :-)
KÊmpe ros til Casper og anbefaling til Winther Biler
Det var en fantastisk oplevelse at kÞbe bil ved Winther Biler. Vi blev mÞdt med positivitet og god service af Casper, som tog os godt og trygt igennem hele processen. Vi fik en tilfredstillende pris for vores bil i bytte for den nye bil og klargÞring og overtagelse af bilen skete samme dag, hvilket var meget fordelagtigt, eftersom vi kom hele vejen for KÞbenhavn. Men man kan sige at det var hele turen vÊrd, eftersom vi fik en fantastisk service af Casper og delvist Rasmus og fik en lÊkker bil med hjem. Winther Biler og Casper skal have stor tak og ros og en kÊmpe anbefaling herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ