Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt smÃ¥ting ved bilen vi kÞbte, som blev imÞdekommet, trods delte synspunkt... ãã£ãšèŠã
Super fint sted at kÞbe sin bil. Fik hjÊlp fra Casper, som havde rigeligt at lave ved fÞrste visit. Men alligevel rummede at hjÊlpe og rÃ¥dgive med mit nÊste bilkÞb. Kan helt klart anbefale Casper o... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet bil hos sÊlger Oscar, blev mÞdt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgÃ¥et tlf inden fremmÞde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb og salg af nyere brugte biler
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God handel med Winther biler
God handel med Winther biler! De er Êrlige og har et stort service niveau.
Jeg giver alle stjerner - og fuld respekt herfra ð
GlÊder mig til at se de nye lokaler når de er fÊrdige.
Har lige kÞbt en BMW X5 hos WintherâŠ
Har lige kÞbt en BMW X5 hos Winther Biler i Silkeborg. Kan kun anbefale andre at bruge denne forhandler. Yderst behagelige og proffesionelle sÊlgere. Stor ros til både Rasmus & Oscar for god behandling, information om den nye bil og ikke mindst svar på alle de spÞrgsmål vi havde både fÞr og efter handlen :-)
Super god og kompetent service
Super god og kompetent service! ImÞdekommende, hjÊlpsom og yderst fleksibel - en klar anbefalingð Tak for en god handel, Oscarð
Jeg kontakter sÊlger 2 gange vedr enâŠ
Jeg kontakter sÊlger 2 gange vedr en bil jeg havde interesse i, jeg gÞr opmÊrksom på jeg skal kÞre fra Odense, så det var for mig vigtigt at vide at bilen var klar når jeg kom.
Jeg kommer som aftalt kl. 11 og bilen holder klar, jeg prÞver en tur og kan hurtigt konstatere at bremserne hÊnger meget. Ved 80 km/t kobler jeg ud og 300 meter senere står bilen stille.. Jeg kÞrer tilbage til forhandleren, afleverer bilen igen og sÊlger mener det er forbremserne det er galt med.. No sh** Sherlock... Tak for jeg spildte 3 timer og 45 minutter i transport til ingen nytte.. I burde have én stjerne for dårlig service...
05.03.22
Hej Winther Biler
Tak for dit svar, men det Êndrer ikke på min anmeldelse. Så du mener at en bil på 9 år pr automatik skal hÊnge i begge forbremser blit fordi den står udendÞrs dÞgnet rundt? En bil til kr. 100.000,-? Det giver ingen mening i min optik. Og ja I sagde det ville blive ordnet ved et eventuelt salg.. Men hvem kÞber en bil til kr 100.000,- som ikke kan kÞre? Jeg forventer ikke et svar på mine spÞrgsmål, jeg håber blot både Winther Biler og fremtidige kunder tÊnker sig godt om fÞr der indgåes handel..

Winther Biler ApS ããã®åç
5 x âïžâïžâïžâïžâïž God behandling og vejledning ved kÞb af bil.
Har lige hentet min BMW hos Winther biler og hele vejen igennem kÞbet har der vÊret god rådgivning.
Specielt tak til Asger for god behandling ð
Kan kun anbefale at handle bil hos Winther biler.
God og tryg kÞbsoplevelse
Jeg fik en super kompetent og venlig behandling af Asger Lai ifm. mit fÞrste bilkÞb, hvor jeg fik en gratis nummerplade med i handlen. Kan helt klart anbefales
Har haft min bedste oplevelse medâŠ
Har haft min bedste oplevelse med handel af bil ved denne virksomhed, specielt ved Asger Lai som sÊlger - service fra start til slut, samt fantastisk opfÞlgning efterfÞlgende - 5 ud af 5 stjerner.
Super god oplevelse at handle bil medâŠ
Super god oplevelse at handle bil med Oscar fra Winther biler
Rolig og afslappet handel igennem hele forlÞbet kan kun varmt anbefales til andre
Havde en super oplevelse med WintherâŠ
Havde en super oplevelse hos Winther Biler, og Oscar Brandt. Der var en afslappet stemning omkring handlen, og jeg fÞlte mig i sikre hÊnder.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
God handel og service jeg havde medâŠ
God handel og service jeg havde med sÊlgeren Oscar
Ny brugt bil. Men en lidt Þv afslutning
Jeg har netop kÞbt en brugt bil af Winther Biler.
Jeg gik god behandling af Oscar og de var hurtige til at svare på elektroniske henvendelser.
DesvÊrre er bilen hverken i stand til at kÞre mere end 20km med det diesel der er tilbage i tanken, der er ikke sprinkler vÊske og bilen er ikke stÞvsuget. Det er beklageligt og en Êrgerlig afslutning på handelen.
LÊg de ekstra 500kr oven i prisen og sÞrg for at de ting er i orden til de nÊste der kÞber bil. Det er så lidt der skal til.
KÞb firmabil af Asger Lai
Jeg har lige fjernhandlet en firmabil gennem Asger Lai.
Beskrivelsen af bilen var som bilen fremstod og hele kommunikationen og handlen forlÞb gnidningsfrit. Jeg vil gerne anbefale Asger Lai og Winther biler til andre kÞbere.
I have buy a new bmw 120d
I have buy a new bmw 120d
Tahnk you verry much to OSCAR from winter biller he is one of the best dealer car in silkeborg ,he give me all the information end recomand to me the best car i need ,verry patient with a lot of experience , i recomad to all of you
Thank you winter biller
Thank you OSCAR ð
Absolut en kanon rar og tryg oplevelseâŠ
Absolut en kanon rar og tryg oplevelse og handle bil ved Winther biler, samt imÞdekommende personale, kan klart anbefales ð
He,s the beast in Denmark
He,s the beast in Denmark, just tray
Super professionelt!
Har netop kÞbt en "ny" brugt bil, hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Asger Lai er super professionelt og imÞdekommende. Bilen var lige som beskrevet, og jeg fik en god pris på min gamle bil. Det var helt sikker ikke sidste gang jeg vil handle bil hos Winther Biler! Tak for handlen! //Alexander.
KÞbte nyere Alfa Romeo
KÞbte nyere Alfa Romeo. Rigtig god oplevelse.
Ingen "smarte" sÊlgere. God/ venlig rådgivning af Asger. Kan klart anbefales :-)
Finn Pedersen
Winther Biler
Lige kÞbt en rigtig fin BMW hos Winther Biler, kan klart anbefales. Tak for en god rådgivning, samt jeres behagelige måde at vÊre på. Tak for en god handel til Asger Lai.
KÞb af bil
Har lige kÞbt bil hos winter og har fået en super god behandling og kan godt anbefale dette sted flink/frisk sÊlger og hjÊlpsom tak for en god handel JÞrgen Dam
SeriÞs, lÞsning og handelsorienteret
Ved besÞg i bilernes by Silkeborg, blev vi henvist til Winther biler. Vi kÞrte derfor til Virklund. Og vi blev ikke skuffede.
Super betjening af Asger Lei. SeriÞs, Êrlig, arbejdsom, venlig og morsom. LÞsnings og handelsorienteret.
Handlede bil i dag. Hurtigt, nemt og trovÊrdigt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ