We had the car for 7 days, at the beginning we booked a car that was not available on our arrival but the agent made the best and gave as an upgrade that worked well with our needs. Communication was... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Am închiriat o mașină de la WLC Rent a Car,unde am avut plăcerea să găsesc oameni amabili și profesioniști. Tot procesul a decurs foarte rapid și ușor. Domnul care sa ocupat de predarea și preluare... もっと見る
A fost o experiență plăcută si am fost foarte mulțumit de mașina primita care o fost o Dacia Duster hibridă. (foarte economica) Personalul WLC foarte de treaba si baiatul care mia predat si prelua... もっと見る
Experienta mea cu WLC Rent a Car a fost in general buna. Procesul de inchiriere a fost simplu si rapid, iar masina primita a fost in stare buna si curata. Comunicarea cu echipa a fost clara si profe... もっと見る
WLC Rent a Car is one of the most renowned car rental companies in Romania, with over 20 locations in 10 cities across the country. Our fleet includes over 700 vehicles, each no older than 2 years, covering all car categories—from low-cost models to premium vehicles and 8+1 passenger vans. Transparency and customer care are among our core values, proven by the more than 4,000 five-star reviews received on evaluation platforms. Choose safety, comfort and reliability instead of tempting offers that might conceal unpleasant surprises! Choose us to make your journeys authentic and joyful!
Str. Drumul Garii Balotesti nr. 22 (incinta Park4Fly), 075150, Otopeni, ルーマニア
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mulțumită de servicii și de mașină, p să revin cu încredere!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Servicii excelente! Mașina a fost curată și bine întreținută, iar personalul foarte amabil și profesionist. Totul a decurs rapid și fără probleme. Recomand cu încredere!
Experienta extrem de dezamagitoare cu aceasta companie de inchiriere auto.Masina rezervata și confirmata nu a fost livrata,fara o solutie clara sau reala din partea lor.În loc sa își asume greșeală ,mi s-a spus ca singura opțiune este sa închiriez o alta masina asemanatoare le un preț dublu.
Am închiriat de la WLC o mașină Renault Clio (an fabricație 2025, benzină + gaz), preluată de la aeroport Iași. Mașina a fost aproape nouă, foarte curată și a funcționat impecabil pe tot parcursul perioadei de închiriere. Predarea și preluarea la aeroport au fost rapide și fără probleme, iar personalul a fost serios și corect, fără costuri ascunse. Recomand cu încredere și voi apela din nou la WLC când voi avea nevoie de mașină în România.
Am făcut o rezervare acul 2 luni , iar cu o zi înainte de predarea mașinii mi s-au cerut alți 35 de euro în plus . Cică pentru roți și parbriz !! Atenție fiind client frecvent iar de fiecare dată când închiriam mașina stăteam liniștit ca am full casco . Dar acum chiar dacă ai full casco trebuie să mai scoată ei ceva bani în plus cu chestii inventate . Adică roți și geamuri !! Și poi atâtea a doua nu se mai plătește Cash ! Se plătește cu carta de credit . Adică tot în mâna lor ești dacă doamne ferește se întâmplă ceva . Multă lume semnează fără să citească clauzele lor scrise nici acolo . Păi dacă croiam să iau mașina cu cartea de credit o luam cu 8 euro pe zi . Nu cu 180 de euro pe 3 ( trei ) zile . Succes WLC . Eu am luat o altă mașină cu altă companie seroasa . In Italia nu cresc banii in copaci !!!
Am aterizat și am fost preluați cu o dubă de la aeroport, duși într-o curte unde urma să ridicăm mașina închiriată: un BMW Seria 3 Diesel, rezervat din timp. În schimb, ni s-a dat un Chery Tiggo 8, un SUV pe benzină – complet diferit ca stil, consum și clasă.
Deși înțelegem că uneori pot apărea modificări, e de bun simț ca înlocuirea să fie făcută cu un model echivalent, nu cu unul total opus. Ne-au spus chiar că Chery-ul e „mai scump”, încercând să o prezinte ca un upgrade – o încercare clară de a profita de clienți care poate nu cunosc diferențele între mașini.
Consumul a fost mult mai mare decât la o mașină diesel, iar experiența generală a fost sub așteptări.
La final, când am returnat mașina, șoferul care ne-a dus înapoi la aeroport a condus agresiv, cu telefonul la ureche pe tot drumul – un comportament total lipsit de profesionalism și siguranță. Nu a fost deloc o experiență plăcută din păcate!
Am inchiriat un Renaul Clio 2025, iar la sosirea in Brasov mi-a fost adusa o Dacia Logan, agentul WLC foarte neprofesional si putin superior in vorbe si atitudine mi-a spus ca Dacia este upgrade gratis fata de Clio datorita faptului ca nu au disponibil Clio(el considera ca Loganul este superior sustinand ca este model 2024, in acte 2022 🤬 fiind clasa medie fata de clasa mica), cand am dorit sa contactez biroul mi-a spus ca nu poate sta ca o sa trebuiasca sa plateasca parcarea si ca daca nu ma decid el pleaca si a plecat lasandu-ma in aeroport eu fiind in drum spre spital pentru o urgenta.
Dupa discutia cu agentul de la birou care a generat doar pierdere de timp, fiind in criza de timp am acceptat schimbarea dar alta surpriza, am devenit soferul agentului din Brasov pierzand alt timp pretios fiind nevoit sa merg cu el unde avea parcat un Ford Kuga pentru alt client.
Despre masina ... Loganul foarte curat dar cu nimic functional(lumini care sau aprins in bord la 10 minute, priza de 12 V nefunctionala, USB de decor(nefunctional), centura pasager care cupla sau nu(defectuoasa), iar acelasi agent foarte impertinent cand i-am adus la cunostinta deficientele ma intrebat daca deranjeaza.
A doua zi am contactat din nou biroul WLC dorind sa discut problema mea nu am reusit dar mi-a fost spus ca un sef o sa ma sune in cursul zilei ... nici un semn de la ei!
Concluzie ... o firma care in Brasov ofera servicii neprofesionale si care te pot pune in situatii neplacute.
Mai incerc astazi, dar nu ii recomand datorita felului neprofesional de a trata un client.
As dori så anunt că această firma ar trebui să nun fie aceptatå în afaceri de ren car. Sorry...
Am comandat o mașină Ford Siesta ptr. 5 zile.
Pret 135 € + 42 € asigurare 100%.
Ind am ajuns la București ora 00.30 la birou 1:00 am fost Putin obosit.
În primul rind Claudiu (båiatul care a fost la muncă),
må informează că mașină care am reservat-o nu este la firmă.
În schimb el zice că am o altă mașină Dacia Duster.
Cind så primes contractul a zis că geamurile , rotile și oglinzile nu sint acoperite de asigurarea care am plătit-o în plus. Am plătit în plus par. elle 78€.
După asta mă întreabă dacă spăl mașină cine vin cu ea. Am rămas surprins. Vă rog să mă ctredeti la virata de 62 de ani, am închiriat mașini multe în viață mea în România și străinătate.Niciodat nu am fost întrebat dacă o să spăl mașină la predare.
am zis nu si a zis că trebuie să plătesc 14 €.
Eu credeam că patul total va fi 177 €, dar după aceste adăugări în contract prețul este de 266,50 € pe care i-am plătit cu drag.
In conversatia mea on line mi s-a promis cå nu o så fie extra de platit. Am zis asta la birou și au răspuns cå am corespondat cu un robot. Dar nu am fost informat de la început că colaborez cu robotul.
Dacå doriți să folosiți această firmă eu vă recomand să folosiți altă firmă care este Putin mai scumpă dar la sfirsit Putin mai ieftină.
In cer scuze ptr. scrisul în limba română.
Ovidiu(tennis coach)
De obicei nu las review uri ,doar dacă sunt foarte încântată sau foarte dezamăgită. În acest caz sunt foarte mulțumita ,comunicarea foarte ok ,fără probleme,angajații amabili ,serviciile foarte bune. O să revin cu drag ! Recomand!
Excellent service, fast picking and dropping off at the airport also they've upgraded our car from a Renaul Clio to a Skoda wich we where glad to have it. The car was spotless and drive perfectly. We will use again in the future.
Todo fue tal y como se había acordado. Llegamos tarde a Iasi y llamamos al móvil que nos habían facilitado. En minutos, una persona de la empresa nos recogió con el coche de alquiler. Gestionamos todo el tema del seguro y el contrato en poco tiempo.
Para la devolución del coche hicimos lo mismo: llamada de teléfono y ubicación para dejarlo. Allí nos encontramos de nuevo con el empleado. Revisó el vehículo y nos llevó al aeropuerto. Recomendable 100%
The car rental process was very simple and fast, and the staff are always available to help you with any issue
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。