Meget lÊkkert bambus sengetÞj. Fine lynlÃ¥se der er skjult af stof, og blÞdere en tÞrrer hurtigere end det jeg har kÞbt tidl. hos et andet firma. Bambus helÃ¥rs dynen er ogsÃ¥ super lÊkker. Hurtig leveri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nÃ¥ jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlÃ¥s i bunden af dyne betrÊkket. Eneste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Dejligt at man kunne fÞlge ordren og hjemmeleveringen var fantastisk. Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriter... ãã£ãšèŠã
Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 lÊngde. Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wonder Living er en dansk ivÊrksÊttervirksomhed som producerer bÊredygtigt bambus sengetÞj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinÊr komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund sÞvn er, da vores sÞvn er en nÞdvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's stÞrste udvalg af bambussengetÞj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljÞforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredslÞb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til nÊste produktion. Vi anvender kun 100% Þkologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det fÊrdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god kvalitet!
Fantastisk kvalitetð
Super lÊkkert bambus lagn, kÞbte 2 kuvert lagner og det er lÊkkert at ligge i ð 𥰠kan varmt anbefales

Wonder Living ããã®åç
Jeg har kÞbt et lagen fra wonderâŠ
Opdatering pÃ¥ anmeldelse, fra 3-5 stjerner: Mads fra Wonderliving var sÃ¥ sÞd at kontakte mig og fortÊlle at der var tale om en reklamation, og dermed ville de gerne sende mig et nyt lagen. Skide god service, det mÃ¥ jeg sige. GlÊder mig til at modtage det nye lagen, som forhÃ¥bentlig ikke er som mit tidligere, der er fnulret og misfarvet ð
Men jeg ved de gÃ¥r meget op i deres produkters kvalitet, sÃ¥ jeg har sikkert bare vÊret uheldig fÞrste gang ð
Jeg har kÞbt et lagen fra wonder living. BlÞdheden er der ikke en finger at sÊtte pÃ¥, det er rigtig lÊkkert at ligge med! Men... Det sÃ¥ helt mÞrkeblÃ¥t, shiny og lÊkkert ud da jeg tog lagnet ud af pakken. Det skulle sÃ¥ vaskes inden brug. Jeg propper den i maskinen, sÊtter den pÃ¥ skÃ¥neprogram og bruger vaskemiddel til bambus. Alt gÞres efter forskrifterne, og alligevel sÃ¥ kom lagnet ud med en nÊrmest mat farve, og det lignede at det var sÃ¥dan stomewash look, meget lys navy nogle steder, og andre lidt mÞrkere navy.. Det havde jeg ikke regnet med ville ske efter kun en vask sÃ¥ det er jeg lidt Êrgerlig over. Kunne forstÃ¥ hvis jeg havde haft det i over et Ã¥r og det var blevet vasket mange gange, men det er ikke tilfÊldet. Til gengÊld er kvaliteten af elastikken rigtig god og stÊrk, og som sagt, dejlig lÊkkert og blÞdt. SÃ¥ det har ikke noget med funktion osv at gÞre kan man sige, men det er lidt trist at kigge pÃ¥ et helt nyvasket lagen pÃ¥ sin seng, nÃ¥r det ligner det er helt stÞvet pga det er blevet sÃ¥ mat og ligner noget der er forvasket, pÃ¥ trods af det er ret nyt stadigð¥º
Det fnulre desuden også, det har jeg ellers ikke oplevet ved andre bambus lagner fra andre mÊrker.

Wonder Living ããã®åç
Så flot sengetÞj og sengetÊppe
Så flot sengetÞj og sengetÊppe.
Hurtig levering. ðð»

Wonder Living ããã®åç
En rigtig god oplevelse og et godtâŠ
En rigtig god oplevelse og et godt produkt,hurtig nemt

Hurtig og effektiv kundeservice
Sendte mig straks en ny pude, kort efter at jeg gjorde opmÊrksom på at puden jeg havde fået leveret (ganske hurtigt) var blevet beskadiget af leveringsfirmaet.

Wonder Living ããã®åç
Dejlig pude i god kvalitet
Dejlig pude i god kvalitet. Hurtig levering og fornuftige priser.

Hurtigt levering
Virkelig lÊkre lagner i bamboo. Tilbud ved kÞb af 2 stk.

Wonder Living ããã®åç
LÊkre varar og hurtig levering
Super lÊkkert bambussengetÞj, der fÞles som silke, og meget hurtig levering.
Og så er I det eneste firma, der kan levere 80 cm brede faconlagner - et meget stort plus. DesvÊrre i begrÊnsede farver, men OK.

Effektiv proces
Effektiv proces, hurtig levering.
Acceptable priser relativt til markedet.

Wonder Living ããã®åç
Dejligt sengetÞj og en fÞlelse af luksus âŠ
Altid hurtig respons fra Wonder Living også ved reklamation. Dejligt sengetÞj i skÞnne farver .

Wonder Living ããã®åç
Hurtig levering og lÊkkert produkt

Wonder Living ããã®åç
Dejligt sengetÞj og god service
Dejligt sengetÞj og god service. Hurtig levering, kan varmt anbefales.

Fin oplevelse
Varer leveret hurtigt, gode priser, og produkterne virker til ar vÊre i rigtig god kvalitet. Handler her gerne igen.

Wonder Living ããã®åç
Hurtig levering og ingen problemer daâŠ
Hurtig levering og ingen problemer da et betrÊk havde et par huller. Fik bare et nyt og skulle ikke returnere det defekte - rigtig god service og i Þvrigt rigtig dejligt sengetÞj.

Godt bambus sengetÞj
Jeg finder lilla afslappende, så alt stof på sovevÊrelset er nuancer af lilla. Den personlige regel gÞr det lidt svÊrt at kÞbe nyt sengetÞj, isÊr når jeg så også begrÊnser materialet til bambus, så jeg var enormt glad for at finde et 2sidet bambus dynebetrÊk i to lilla farver! Har stadig ikke fundet lilla bambus lagner i 140x200, men lever i håb.

Wonder Living ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering. SengetÞjet virker som rigtig god kvalitet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã