Wonder Living レビュヌ

1,290
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget lÊkkert bambus sengetÞj. Fine lynlÃ¥se der er skjult af stof, og blÞdere en tÞrrer hurtigere end det jeg har kÞbt tidl. hos et andet firma. Bambus helÃ¥rs dynen er ogsÃ¥ super lÊkker. Hurtig leveri... もっず芋る

Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nÃ¥ jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlÃ¥s i bunden af dyne betrÊkket. Eneste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Dejligt at man kunne fÞlge ordren og hjemmeleveringen var fantastisk. Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriter... もっず芋る

Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 lÊngde. Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 寝具店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Wonder Living er en dansk ivÊrksÊttervirksomhed som producerer bÊredygtigt bambus sengetÞj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinÊr komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund sÞvn er, da vores sÞvn er en nÞdvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's stÞrste udvalg af bambussengetÞj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljÞforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredslÞb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til nÊste produktion. Vi anvender kun 100% Þkologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det fÊrdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

優良

すべおのレビュヌ

(1,290)

過去12か月のレビュヌ数: 104ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god webshop med fantastisk

Virkelig god webshop med fantastisk service! Anbefaler på det varmeste. Super lÊkre bambusprodukter.

2025幎4月27日

Hej Marie-Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores webshop og service, og at du er tilfreds med de lÊkre bambusprodukter.

Din anbefaling betyder meget for os og vi er glade for at du havde lyst til at dele din oplevelse med os og andre!🥰

Cecilie - Wonder Living

Hurtig levering og fint med en lille

Hurtig levering og fint med en lille gave også

2025幎4月23日

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse! 🌟
Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige levering. Dejligt, at du også kan lide den lille gave.

Vi hÃ¥ber at "se" dig en anden gang pÃ¥ webshoppen 🀗

Det blÞdeste bambus sengetÞj

Det blÞdeste bambus sengetÞj - og perfekt til allergiker.
Det holder sig flot og fÞles virkelig rart at sove med, skÞnt at det er temperatur regulerende så man altid er tilpas.

2025幎4月4日

Hej Marina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 💫
Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du synes, sengetÞjet er sÃ¥ blÞdt og perfekt til allergikere. OgsÃ¥ dejligt at hÞre, at det bÃ¥de holder sig flot og giver dig en behagelig nattesÞvn med de temperaturregulerende egenskaber. 🥰

Hurtig levering, fine produkter

2025幎4月8日

Hej Mette,

Tak for at dele din oplevelse. 🀗
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den hurtige levering og produkterne! ✹

LÊkkert dyne

LÊkkert dyne. Hurtige og venlige levering. Tak

2025幎4月3日

Hej Ekaterina,

Hvor dejligt at hÞre, at du er glad for dynen! 😊
Jeg er ogsÃ¥ glad for, at du havde en hurtig og venlig oplevelse med leveringen. Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse! ✹

Cecilie - Wonder Living

Hurtig levering og god kvalitet

Der var hurtig levering og det er noget virkelig godt sengetÞj. Jeg har aldrig haft noget der er sÃ¥ godt. Det ikke sidste gang jeg bestiller ved jer 🀩

2025幎4月7日

Hej Maria,

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for sengetÞjet! 🀩
Vi er virkelig glade for, at både kvaliteten og den hurtige levering har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen nÊste gang!

Tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse. 🥰

Cecilie - Wonder Living

Lynhurtig levering og lÊkre pudevÃ¥r og

Lynhurtig levering og lÊkre pudevår og lagen

2025幎4月2日

Hej Sacha,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den lynhurtige levering og de lÊkre pudevÃ¥r og lagner. 💫

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 😊
Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de varerne og betjeningen. Vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ webshoppen en anden gang. 🀗

Cecilie - Wonder Living

Virkelig noget af det lÊkreste sengetÞj

Virkelig noget af det lÊkreste sengetÞj jeg lÊnge har haft og den bedste service! StÞrste anbefaling at kÞbe fra Wonder Living 🙌

2025幎3月28日

Hej Sodja,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du synes, sengetÞjet er noget af det lÊkreste, du lÊnge har haft, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, sÃ¥ tusind tak for det! 🥰

God kundeservice

God kundeservice

2025幎3月28日

Wonder Living からの回答

Mange tak for din anmeldelse ✹
Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os!

Fin service

2024幎11月12日

Hej Jytte,

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 🀗

Cecilie - Wonder Living

Virkelig et lÊkkert lagen til vores

Virkelig et lÊkkert lagen til vores boxmadras. Er fuldt ud tilfreds

2025幎3月21日

Hej Mads,

Mange tak for at dele din oplevelse med os! 🌟
Jeg er glad for at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds med dit nye bambuslagen. Vi håber at "se" dig igen en anden gang på webshoppen, og at vi kan give dig en 5-stjernet oplevelse nÊste gang.

Cecilie - Wonder Living

Vi har kÞbt to sÊt sengetÞj hos Wonder

Vi har kÞbt to sÊt sengetÞj hos Wonder Living og er superglade for dem.
De er af bambus og dejligt blÞde.
Vores oplevelse med Wonder Living har vÊret helt fantastisk hele vejen igennem.

2025幎3月20日

Hej Mogens,

Mange tak for jeres meget flotte anmeldelse! 🀗
Det glÊder os meget at hÞre, at I er superglade for jeres bambussengetÞj og har haft en fantastisk oplevelse hos os. Vi sÊtter meget stor pris pÃ¥, at I deler jeres oplevelse med os og andre. 💫

Tak for hurtig levering

Hurtig levering, og lagnerne virker rigtig lÊkre.

2025幎3月12日

Hej Tanja,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering og de lÊkre lagner. Jeg hÃ¥ber at du bliver rigtig glad for dem! 🫶

Bestilte 2 sÊt sengetÞj og desvÊrre var

Bestilte 2 sÊt sengetÞj og desvÊrre var lynlåsene i stykker på det ene hovedpudebetrÊk og dynebetrÊk. Kontaktede firmaet og fik fluks sendt et nyt sÊt, uden at skulle returnere de 2 stykker der var i stykker.
Virkelig hurtig og fin service.

2025幎2月27日

Wonder Living からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord om vores service! 🌟
Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at der var problemer med lynlÃ¥sen, men jeg er glad for, at vi kunne rette op pÃ¥ det uden besvÊr. 🀗

Cecilie - Wonder Living

Så behageligt at ligge på

Så behageligt at ligge på, og nemt. At holde rent (jeg har hund)
Mvh Susanne Christiansen

2025幎2月27日

Hej Susanne,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🀗
Jeg er glad for at hÞre, at du synes, sengetÞjet er behageligt at ligge pÃ¥, og at det er nemt at holde rent, isÊr nÃ¥r du har hund. Det er nemlig en af de store fordele ved bambus (satinvÊvningen) – det er bÃ¥de blÞdt, glat og praktisk!

Cecilie - Wonder Living

Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel

Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrÊkket.

Eneste Þnske ville vÊre om man kunne kÞbe lÞse pudebetrÊk i ikke-kvadratiske mål, så de passer til f.eks. puder fra IKEA.

2025幎3月11日

Hej Anders,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🀩
Jeg er glad for at hÞre, at du er så tilfreds med sengetÞjet, og at lynlåsen på dynebetrÊkket lever op til dine forventninger.

I forhold til stÞrrelserne, så er det ikke på tegnebrÊttet at vi får IKEA's stÞrrelse (50x90), da det ikke er en traditionel dansk stÞrrelse. Vi har dog puder og pudebetrÊk i 50x70, som du kan finde her: https://wonderliving.dk/collections/bambus-hovedpudebetraek-50x70/products/bambus-pudebetraek-white?variant=49411805184335.

Tak for din feedback - vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🀗

Super lÊkker kvalitet og hurtig levering

Super lÊkker kvalitet og hurtig levering

2025幎3月5日

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Nydelig indpakning
Alt i alt en god oplevelse

2025幎3月4日

Hej Helge,

Mange tak for at dele din oplevelse! 🀗
Jeg er glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse med både levering og indpakning og alt i alt havde en god oplevelse. Vi håber at "se" dig en anden gang på webshoppen.

Cecilie - Wonder Living

Hurtig levering og billigste pris

Hurtig levering og billigste pris, jeg kunne finde.

Vil helt sikkert handle her igen.

2025幎3月3日

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med leveringen og er tilfreds med prisen. Du er mere end velkommen nÊste gang. 🀗

Tak for at dele din oplevelse med os!