Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l, og fin dialog efterfÞlgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... ãã£ãšèŠã
BestÀllningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att bestÀlla igen för vÃ¥ra juldekorationer nÀsta Ã¥r. 100% tryggt och sÀkert köp med orderbekrÀfelse pÃ¥ mejl bara nÃ¥gra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har vÊret helt i top fra start til slut. De ting, vi har fÃ¥et lavet indtil videre, er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i fÞrste omgang bestilt andet steds fra, som ikke var sÊrlig pÊne. Lidt i panik og tidsnÞd kontaktede jeg Woodb... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sÊtter grÊnser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du sÞgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjÊlper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)
8930, Randers N/Ã, ãã³ããŒã¯
- kontakt@woodbylaa.dk
- woodbylaa.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Varm anbefaling
Kan varmt anbefale at bestille skilte fra WoodByLaa til sin fest. De sender en mail efter man har bestilt, så man selv kan få lov til at se skiltene efter og sige til hvis der skal justeres på noget. Derudover svarer de hurtigt på mail, hvis man har et spÞrgsmål til sin bestilling. Det er virkelig god service, og derudover er der super hurtig ekspedition og levering på sin bestilling. Hvis jeg til en anden fest skal bruge skilte, skal jeg helt klart bestille skilte fra WoodByLaa igen.

De bedste anbefalinger herfra
Virkelig god kundeservice og hurtig levering af de smukkeste bordkort til vores bryllup.

Woodbylaa ããã®åç
Hurtig levering og super produkt!
Jeg bestilte en personliggjort kagetopper og allerede få dage efter landede den hos mig - og den er super fin!

Fantastisk service
Fantastisk service! Havde et Þnske til et specielt velkomstskilt, vi skal bruge til ophÊng.
Mette guidede mig til et eksisterende produkt, som jeg kunne få specialdesignet uden merpris.
Smukt design, flot udkast og tiljustering efter Þnske.
Hurtig produktion og afsendelse

Hurtigt og flot!
Brugte Woodbylaa til bordkort og velkomstskilt til mit kommende bryllup og det er blevet sÃ¥ fint - prÊcis som vi ville have det ð€©

Woodbylaa ããã®åç
Fantastisk produkt og kanon service.
Fantastisk produkt og kanon service.
Kan kun give min bedste anbefaling .

Woodbylaa ããã®åç
Flotte produkter og hurtig levering
Hurtig og god assistance på telefonen, flotte produkter, absolut rimelige priser, hurtig leverance. Vi er så glade for, at I ville hjÊlpe med at udsmykke vores bryllupsfest med de flotteste bordkort. Tak.

Jeg lavede en hasteordre
Jeg lavede en hasteordre, de var så hurtige og resultatet blev virkelig flot

Varmeste anbefaling
Meget venlig kommunikation. Hurtig levering og super fine produkter. StÞrste anbefaling herfraâïžâïžâïžâïžâïž

Woodbylaa ããã®åç
Vi kÞbte et skilt og bordkort til voresâŠ
Vi kÞbte et skilt og bordkort til vores bryllup! Det hele var super flot, og rigtig hurtig levering og ekspedition. Alt i alt, er vi meget tilfredse.

Flot flot flot
Hurtig levering og fantastisk flot akryl skilt

Fantastisk
Havde bestilt et akrylskilt fra Kina som nåede at komme til tiden. DesvÊrre havde sÊlger glemt at lave et hul i det, da det skulle bruges til at hÊnge på en gave. Det kunne derfor ikke bruges. Jeg kunne ikke nå at få en ny fra Kina indenfor en uge, så måtte google lidt frem herhjemmefra. Jeg fandt så Woodbylaa og skrev til dem og de kunne helt bestemt hjÊlpe. Det kostede ikke vildt meget mere end den fra Kina. Til gengÊld var kvaliteten noget helt anden og meget mere holdbar. Jeg havde en god kommunikation på mail inden jeg bestilte og skiltet blev prÊcis som jeg Þnskede det. Gaven den sidder på, som skal afleveres i morgen, ser helt fantastisk ud

Woodbylaa ããã®åç
Super service og virkelig virkelig fineâŠ
Super service og virkelig virkelig fine produkter!

Woodbylaa ããã®åç
KÞbt et bamsespejl super fint lavet ogâŠ
KÞbt et bamsespejl super fint lavet og hurtig levering.
Kan kun anbefales

SÃ¥ smukke produkter
Så smukke produkter! Og virkelig god service. De har mine varmeste anbefalinger, og jeg kommer utvivlsomt til at bruge dem igen. Det eneste, der Êrgrede mig ved kÞbsoplevelsen var, at jeg skulle betale fragt, selvom jeg kÞbte for over 1.000kr., men det har intet med produkterne at gÞre, de var fejlfri!

Fantastisk god service!
Jeg henvender mig med en hasteordre, da jeg er blevet brÊndt af af et andet firma. Dette skriver Nicolai at de godt kan nå.
Da jeg modtager pakken, er der desvÊrre 4 bordkort som er knÊkket.
Jeg skriver en mail til Woodbylaa, som forklarer at det kan skyldes forkert pakning eller behandling under transporten. Nicolai tilbyder at lave de 4 bordkort igen, og sende dem. Dette takker jeg ja til. De 4 bordkort bliver sendt dagens fÞr Kristi Himmelfartsdag, og når heldigvis frem til om lÞrdagen!
SÃ¥ 1000 tak for servicen, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer ð