レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l, og fin dialog efterfÞlgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... もっず芋る

BestÀllningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att bestÀlla igen för vÃ¥ra juldekorationer nÀsta Ã¥r. 100% tryggt och sÀkert köp med orderbekrÀfelse pÃ¥ mejl bara nÃ¥gra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har vÊret helt i top fra start til slut. De ting, vi har fÃ¥et lavet indtil videre, er... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÊmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i fÞrste omgang bestilt andet steds fra, som ikke var sÊrlig pÊne. Lidt i panik og tidsnÞd kontaktede jeg Woodb... もっず芋る

䌁業情報

1. レヌザヌ加工業

圓該䌁業による蚘述

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sÊtter grÊnser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du sÞgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjÊlper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Tak for fantastisk kundeservice

Tak for fantastisk kundeservice, hurtig levering og et meget flot resultat.
Mine varmeste anbefalinger.

2025幎3月29日

Hej Maria
Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, og den fine anbefaling :-)

Kan kun anbefale Woodbylaa

Kan kun anbefale Woodbylaa, fantastisk service og meget konkurrencedygtige priser. Vi skulle have lavet nogle fodboldtrÞje bordkort og havde hertil nogle lidt specielle Þnsker. Dette lÞste de helt uden meromkostning og endda med hurtig levering. Bordkortene er modtaget og de ser super flotte ud.
Klar anbefaling herfra

2025幎3月20日

Hej SÞren
Tak for den fine anmeldelse, håber i havde en dejlig fest :-)

Fantastisk kundeoplevelse hos WoodByLaa

Rigtig god oplevelse hos WoodByLaa, vi skulle bruge et skilt til vores datters barnedåb, og var ude med kort varsel og skrev derfor en mail til dem. Efter kun 10 minutter fra bestilling på deres webshop havde vi modtaget et svar, et layout og en bekrÊftelse på at skiltet var gået i produktion. Super service og fantastisk kundeoplevelse!

2025幎3月31日

Hej William
Tak for den fine anmeldelse :-)
Dejlig i synes om vores produkter .

Super fine bordkort

Super fine bordkort, egetrÊ. Hurtig og god service. Giver anbefaling videre.

2025幎3月20日

Hej Tina
Dejligt i synes om vores produkter, og tusind tak for den fine anmeldelse :-)

5 stjerner herfra.

Rigtig fint resultat af det jeg bestilt, lever op til mine forventninger.
Hurtig levering. Alt super.

2025幎3月10日

Hej Heide
Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse :-)

Virkelig god service og de smukkeste

Virkelig god service og de smukkeste produkter

Vi har netop modtaget de smukkeste skilte til vores sÞns konfirmation, og vi er ovenud tilfredse med alt fra Woodbylaa⭐

2025幎3月16日

Hej Helen
Tusin tak for den fine anmeldelse, håber konfirmanden havde en dejlig dag :-)

En fantastisk virksomhed

En fantastisk virksomhed, som altid lever 100% op til vores forventninger - vi er yderst tilfredse og bruger jer selvfÞlgelig ogsÃ¥ nÊste gang vi skal bruge en invitation eller nogle bordkort ☺.

2025幎2月26日

Hej Mette
Tak for de 5 stjerner, i skal vÊre mere end velkommen :-)
altid dejligt med tilbage vendende kunder :-)

Fantastiske produkter og udsÞgt service

Fantastiske produkter og udsÞgt service. Vi havde brug for hurtig levering og det klarede de uden problemer. Og kvaliteten af vores bordkort i egetrÊsfinér er prÊcis som den skal vÊre.

2025幎3月5日

Hej Allan
Dejlig i er tilfredse med produkterne og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Klart anbefalelsesvÊrdig...

Godt udvalg, gode priser, og virkelig fin og hurtig kundeservice på mail.
Vi har (meget kort tid) efter modtaget et virkelig flot produkt, som stemmer 100% overens med det viste på hjemmesiden, og som vi glÊder os til at have at stående til vores bryllup.
Tak til Nicolai og Mette (og resten af teamet) for god og hurtig service..

2025幎2月16日

Hej Peter
Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Kan anbefales

Vi valgte at bestilte invitationer, bordkort og velkomstskilt til vores sÞns konfirmation til maj efter at have set Woodbylaa på konfirmationsmesse i Viborg.
Mailudvekslingen omkring layoutet var overraskende hurtig, overskuelig og virkelig behagelig. Og kvaliteten af de bestilte ting har overgået enhver forventning. Hvis man kan kalde noget i acryl for smukt, så er det, det er.

2025幎2月20日

Hej Mianne

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-)
HÃ¥ber konfirmanden havde en dejlig dag .

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service, vi skulle bruge 2 udgaver af invitationen, dette var intet problem, jeg bestilte blot det fulde antal invitationer vi skulle bruge og sendt på mail de 2 forskellige tekster og hvor mange invitationer der der skulle vÊre de 2 tekster på. Fik et udkast tilsendt med hver tekst til godkendelse inden de blev lavet. 3 dage efter vi havde godkendt udkastet, modtog vi de smukkeste invitationer.

Vi har kÞbt invitationer til konfirmation, i klar akryl. De er så vanvittig smukke, vi havde slet ikke forventet de ville vÊre så smukke. Vi har en MEGET lykkelig kommende konfirmand.

Så en kÊmpe anbefalingen herfra

2025幎2月16日

Hej Line
Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, dejlig vi må vÊre med til at sÊtte prikken over iet til jeres fest, og rigtig god fest når i kommer dertil :-)

Er mere end tilfreds 😊 er simpelthen så

Er mere end tilfreds 😊 er simpelthen så flot det velkommen skilt jeg valgte i frostet akryl og rundt..Wow. skal også bestille bordkort i samme design..
Rigtig god kundeservice via e-mail, man får svar hurtigt på de spÞrgsmål man har og nÊrmest på alle tider af dÞgnet firmaet er åbne for ideer hvis ikke det er på deres side selve designet.

Vil klart anbefale jer !!
Ser frem til at modtage mere fra jer.

2025幎2月14日

Hej Christina
Tusind tak for den fine anmeldelse, du siger bare til hvis vi skal hjÊlpe dig en anden gang :-)

Meget fine produkter

Vi bestilte bordkort og kagetop figur til vores bryllup. Vi har simpelthen fået det fineste hjem. Vi er så tilfredse. Vi bestiller gerne her igen!

2025幎2月13日

Hej Jeanette
Tusind tak for den fine anbefaling og i er mere end velkommen en anden gang :-)