Nemt at bestille. Hurtig levering. GlÊder mig til at se mine to bÞrnebÞrn der autisme/adhd have glÊde af tingene.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god service. Jeg manglende en ramme i min ordre. Jeg kontaktede ABCleg og snakkede med en meget sÞd og forstÃ¥ende medarbejder. Jeg blev bedt om at skrive en mail, og skrive, hvem jeg havde s... ãã£ãšèŠã
Efter en vare var gÃ¥et i stykker under transport, sÃ¥ var jeres Kundeservice mega hurtige til at sende en ny ð Fantastisk service og virkelig god behandling! ð
Virkelig god service og produkter! Jeg bestilte to blanke tjekliste. De kom hurtigt frem, men der var en lille fejl pÃ¥ den ene ift bukningen. Jeg kontaktede kundeservice, der beklagede fejlen og se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ABC Leg ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi udvikler produkter til bÞrn i alderen 0-14 år. ABC Leg henvender sig til forÊldre, daginstitutioner og skoler.
ABC Leg udvikler og sÊlger spÊndende og anderledes produkter, som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. motorik, sprog, dansk, matematik og rytmik.
ABC Legs produkter udvikles i samarbejde med dygtige og fremsynede lÊrere, pÊdagoger, talepÊdagoger og pÊdagogiske konsulenter â alle med stor erfaring inden for lÊring
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mit barnebarn blev vildt glad
Mit barnebarn blev vildt glad. Hun starter i 0'de lige om lidt. Super gode bÞger.
DÃ¥rlig kundeservice og hjemmeside uden rigtige oplysninger
Kort sagt: dårlig service, misvisende produkt og kan ikke finde ud af at sige undskyld til deres kunder for deres egen fejl.
Den lange: jeg havde bestilt et produkt som pÃ¥ deres side lignede en legetÞj tablet el. Lign (der stod ingen steder pÃ¥ siden om en CD) som skulle lÊre de fotoniske lyde af ABC, men istedet sender de mig en CD med A-Ã
som f. Eks kun siger "abe starter med A"... 125kr (eks. Udlevering) har jeg betalt for sådan et produkt som jeg selv kan finde ud af sige til bÞrn... Jeg fatter ikke hvorfor jeg skulle betale så meget for en dårlig produkt, misvisende side og dårlig service! Hva det nÊste? Dårligere service hvis jeg havde betalt mere??

ABC Leg ããã®åç
spÊndende webshop
Meget inspirerende website med gode muligheder. Kan godt lide at teamet bag ABCleg beskriver dets mål med websitet.
Jeg vender i hvert fald tilbage
Sendt afsted samme dag som manâŠ
Sendt afsted samme dag som man bestilte. Levering dagen efter det er god service og utrolige gode materialer til bÞrn der har det lidt svÊrt i skolen. Vil absolut anbefale andre at kigge forbi siden.
God service som altid.
God service som altid.
Fine produkter.
Afleveringen perfekt og til tiden.
Hurtig Levering ð
Super hurtig levering og service
Super hurtig levering og rigtig gode lÊrebÞger. Kun positiv oplevelse hele vejen igennem. Der handler jeg gerne igen.
Hurtig levering.
Super god og hurtig levering ððœDerâŠ
Super god og hurtig levering ððœDer handler jeg gerne igen ð
Velfortjente fem stjerner
Fantastisk service, alt fungerer bare som det skal.
Jeg har absolut intet at klage over.
Sublim kundeservice
Sublim kundeservice. Da et produkt ikke kunne leveres fik man fantastisk hjÊlp. Kan kun anbefales
Det har vÊret nemt og hurtigt og superâŠ
Det har vÊret nemt og hurtigt og super kvalitet
Nemt nemt
Nemt nemt ! Bestilte mandag 1150 fik det tirsdag 1030.
Hurtig levering. God lyd, håber mit barnebarn kan lÊre at bruge den!
ð€©ð€©ð€©ð€©ð€©
Hurtig levering, dag til dag ð og god kvalitet af de varer jeg modtog. Alt som forventet ð
Super!
Super hurtig levering og levede fuldt ud op til forventningerne
Bestilte bla
Bestilte bla. 2 stk taleklemmer, som desvÊrre ikke virkede. Fik efter lidt korrespondance med Anja, tilsendt 2 nye ðð¥°. Tusind tak for god service â¥ïžðHurtig ekspedition begge gange .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ