Nemt at bestille. Hurtig levering. GlÊder mig til at se mine to bÞrnebÞrn der autisme/adhd have glÊde af tingene.
Super god service. Jeg manglende en ramme i min ordre. Jeg kontaktede ABCleg og snakkede med en meget sÞd og forstÃ¥ende medarbejder. Jeg blev bedt om at skrive en mail, og skrive, hvem jeg havde s... ãã£ãšèŠã
Efter en vare var gÃ¥et i stykker under transport, sÃ¥ var jeres Kundeservice mega hurtige til at sende en ny ð Fantastisk service og virkelig god behandling! ð
Virkelig god service og produkter! Jeg bestilte to blanke tjekliste. De kom hurtigt frem, men der var en lille fejl pÃ¥ den ene ift bukningen. Jeg kontaktede kundeservice, der beklagede fejlen og se... ãã£ãšèŠã
ABC Leg ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi udvikler produkter til bÞrn i alderen 0-14 år. ABC Leg henvender sig til forÊldre, daginstitutioner og skoler.
ABC Leg udvikler og sÊlger spÊndende og anderledes produkter, som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. motorik, sprog, dansk, matematik og rytmik.
ABC Legs produkter udvikles i samarbejde med dygtige og fremsynede lÊrere, pÊdagoger, talepÊdagoger og pÊdagogiske konsulenter â alle med stor erfaring inden for lÊring
Thorsvej 3, 8722, Hedensted, ãã³ããŒã¯
- 61 71 27 39
- info@abcleg.dk
- www.abcleg.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God handel.
Det var en rigtig god og hurtig handel. Jeg kan kun anbefale ABC Leg.
Super god service
Super god service. Sidste gang jeg modtog materialer fra ABC Leg, kom de med posten få dage efter bestilling.
Hurtige svar på mail ved spÞrgsmål.
Kan anbefale at handle ved ABC Leg.
Skulle bruge nogle gummigreb til minâŠ
Skulle bruge nogle gummigreb til min datter. Fandt dem på ABC-leg.dk .
Kunne ikke betale med mit kort, men efter at have skrevet med dem - og de er hurtige til at svare - fik jeg tilsendt en faktura. Min pakke kom 2 dage efter at jeg havde bestilt. Super god service. Kan kun anbefale ABC-leg.dk .
Super service
Super service, hurtig levering og mange spÊndende produkter på hylden
Usandsynlig hurtig levering
Usandsynlig hurtig levering - 15 timer efter bestilling, så kan det ikke gÞres hurtige.
Hurtig og fejlfri levering af godeâŠ
Hurtig og fejlfri levering af gode produkter. Tak!
Hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering
Fantastisk service.
Fantastisk service Fantastisk service. Hurtig tilbagemelding - også når tingene ikke går lige efter bogen. I yder virkelig god og personlig service.
God service og hurtig levering GodâŠ
God service og hurtig levering God service og hurtig levering. Godt udvalg af legetÞj i god kvalitet.
Super hurtig ekspedition
Bestilte mine julegaver torsdag nat på ABC legs hjemmeside og nu har jeg allerede hentet pakken.
Tak for et spÊndende udvalg og ekspres ekspedition.
De bedste hilsner
Anja
Dårligt, dårligt, dårligt...
Dårligt, dårligt, dårligt...
Modtager rykkere og inkassovarsler på betalte fakturaer.
Varerne rykkede vi efter - de kom med en måneds forsinkelse og var forinden betalt. Vi er en kommunal institution, og handler aldrig mere hos ABcleg.

ikke imponerende
De har ikke styr på lagerbeholdningen og melder ud at bestilt vare er i retsordre samtidig med at de sender den. Der tog nÊsten en måned og en masse bÞvl at få pengene retur (da jeg havde kÞbt andetsteds fordi de jo ikke havde varen på lager alligevel.........troede jeg) Tmen det lykkedes dog til sidst.

Virkelig lang leveringstid
Virkelig lang leveringstid
De varer vi endelig modtog efter nÊsten halvanden måned efter bestilling er rigtig fine, men jeg ville gerne have modtaget en opfÞlgning på ordren når det viste sig at den blev så meget forsinket. Ikke mindst da vores regnskabsafdeling ret hurtigt modtog en elektronisk faktura på varerne. :-(

ABC Leg ããã®åç
Ringere service skal man lede lÊngeâŠ
Ringere service skal man lede lÊnge efter! Vi fik en ordrebekrÊftelse d. 3/5-18 og har ingen varer modtaget endnu (8/6-18). Ej heller har vi modtaget henvendelser om hvordan det går med vores ordre. Dog har vi flere gange selv henvendt os pr mail og tlf til ABCleg, hvor de er kommet med lovninger om at nu kom vores varer snart, og nu ville vi modtage mail om hvordan det gik med vores ordre - men intet er sket!!! Vi har stadig hverken modtaget ordre eller mail om opfÞlgning på ordren! I dag har jeg flere gange forsÞgt at ringe firmaet op, men indtil videre forgÊves....
Jeg kan absolut IKKE anbefale at handle hos ABCleg!

ABC Leg ããã®åç
Skulle have byttet en sansegynge og detâŠ
Skulle have byttet en sansegynge og det skete helt uden problemer. Handler helt sikkert hos dem igen.
Jeg havde akut brug for en time timer
Jeg havde akut brug for en time timer, da min sÞn er autist. Jeg ringede og talte med Abcleg og de sÞrgede for at jeg dagen efter havde uret. Det er sgu service der vil noget.
Har kÞbt fÞdselsdagsgave til mineâŠ
Har kÞbt fÞdselsdagsgave til mine bÞrnebÞrn, og fandt at udvalget af lÊrende legetÞj var spÊndende. Ville gerne give mine bÞrnebÞrn noget ordentlig legetÞj.
Pakken kom dagen efter og det var da vÊldig hurtigt.