Letade efter en bikini som klarar bÃ¥de klor och spf och ser snygg ut och hittade en utmÀrkt âCapriâ. Trosan bestÀllde jag enligt min vanliga storlek. Tror aldrig jag haft en bikinitrosa som suttit sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans. Bra produkter. Har en 5-6 Support, som sitter vÀldigt fint. Skulle dock önska mig en riktigt tÀckande bygelbehÃ¥ i stora storlekar (F, G). GÀrna ocksÃ¥ i form av bikinibehÃ¥. MjukbehÃ¥n G... ãã£ãšèŠã
Visst Àr leveranserna snabba och effektiviteten pÃ¥ topp, men fortfarande anser jag att man köper lite av âgrisen i sÀckenâ dÃ¥ storleksanvisningarna inte Àr riktigt korrekta tycker jag ! Jag mÀtte enli... ãã£ãšèŠã
För första gÃ¥ngen passade en bh jag köpt pÃ¥ nÀtet. Jag avskyr att handla bh sÃ¥ det blev en glÀdjens dagð¥°ððŒ Skönt att kunna returnera gratis annars hade jag inte handlat. Supernöjd.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VACKRA BAD- & UNDERKLÃDER MED FOKUS Pà FUNKTION & PASSFORM! Abecita erbjuder fina bad- och underklÀder i skandinavisk design för alla kvinnor och alla dess former. Vi erbjuder mjuk-BH, bygel-BH, amnings-BH, protes-BH, trosor och bh tillbehör. Att handla underklÀder online av oss Àr tryggt och enkelt. Du fÃ¥r din leverans hem i brevlÃ¥dan eller nÀrmsta postombud inom 1-4 arbetsdagar och vÀljer om du vill betala med direktbetalning, faktura eller konto via Klarna.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀtt o bestÀlla jÀttefin bikini braâŠ
LÀtt o bestÀlla jÀttefin bikini bra passform o snabb leverans
Snabb leverans och bra utbud
Snabb leverans av förvÀntad bh
Bra passform och kvalité

Abecita ããã®åç
BestÀllde en baddrÀkt som såg fin ut
BestÀllde en baddrÀkt som såg fin ut. Den kom snabbt men tyvÀrr passade den inte. Verkar som om returen har fungerat också
Mycket nöjd med handhavandet
Snabbt och bra vara.
Tar for lang tid å få varene
Tar for lang tid å få varene. Savner at det ikke står når dere får inn utsolgte varer. Fint å gi kunder en tilbakemelding når utsolgte varer er forventet levert.

Abecita ããã®åç
Leveranstiden var lite lÀngre Àn vadâŠ
Leveranstiden var lite lÀngre Àn vad som angavs vid köpet men produkterna passade bra.
baddrÀkt
Fick tidigt meddelande att leveransen var försenad men den kom snabbare Àn vad jag trodde.
Det jag har bestÀllt har inte skickats
Det jag har bestÀllt har inte skickats. Har fått ett mail om försening. Ni ser kanske sjÀlva vad det beror på och kan då tycka till sjÀlva.

Mjuk och skön att ha på
Mjuk och skön att ha på! En av de bÀsta sportbehåar jag provat, Àven för oss med större BH storlek (H).
Jag har inte fÃ¥tt nÃ¥gonâŠ
Jag har inte fått någon orderbekrÀftelse på min bestÀllning.
Mvh
Mary

Abecita ããã®åç
TyvÀrr har jag skickat tillbaka sportâŠ
TyvÀrr har jag skickat tillbaka sport BH, för liten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã