Adventure Heart & Health レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det har varit en jÀttebra resa med vÀldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjÀlpsamma. Det var vÀrt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre mÃ¥nader och det swisha förbi. Helt kl... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hÞrte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, ska... もっず芋る

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg fÞlte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... もっず芋る

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man fÃ¥r ikke, hvad man betaler for. 3. DÃ¥rlig kundeservice 4. DÃ¥rlig kommunikation... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 旅行業者
  5. りェルネス プログラム
  6. ペガ リトリヌト センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og lÊngerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en Êre i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde Þnsket sig og drÞmt om. Vi synes, at det er både spÊndende, givtigt, inspirerende og lÊrerigt at rejse ud i verden for at udforske, lÊre og have det sjovt i fÊllesskab med andre, hvad enten der er egne landsmÊnd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan vÊre med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjÊl.

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

124件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Et godt valg til fÞrste fÊrd på egen hånd.

Jeg rejste med Adventure Heart for mange år siden, men jeg tror stadig, mine oplevelser afspejler firmaet meget godt den dag i dag (30-9-14). Til at starte med, burde jeg sikkert også nÊvne, at jeg arbejdede i Deltager NetvÊrket for Adventure Heart de efterfÞlgende år efter min hjemkomst. Så I må vurdere, om I vil stole på mig med min tilsmudsede baggrund på indersiden af firmaet! Jeg skal prÞve at vÊre sandfÊrdig :)

Jeg tog til Ecuador & Galapagos i fÞrste omgang, og senere til Borneo efter et stop i Danmark. Begge ture var fantastiske, men det er meget svÊrt at sammenligne dem, fordi der er så stor forskel på turene - både på papiret, men selvfÞlgelig også på oplevelserne, jeg fik undervejs. Forskellene er endnu stÞrre, hvis man sammenligner turene til f.eks. Venezuela eller Afrika. Derfor vil jeg prÞve at vurdere firmaet Adventure Heart, i stedet for de enkelte ture, da der er enorm forskel på dem, og de er underlagt alle mulige slags tilfÊlde - fra den specifikke gruppe, til vejret, sågar årstiden, til skader & uheld, eller om man mÞder en sÞd pige undervejs: Ting, der sker med- eller mod Adventure Hearts bedste intentioner.

GrundlÊggende synes jeg, at deres vision er virkelig god, og krumtappen i hele foretagendet - Kirsten Lillelund - vil den danske ungdom det bedste! Jeg synes, det er vÊrd at lÊse hendes historie, hvis man er interesseret i at rejse med Adventure Heart, og kunne tÊnke sig at kende mere til deres hensigt med rejserne (hjemmesiden kan vÊre lidt at et virvar, men her er linket: adventureheart.com/om-os/historie-passion/). Jeg skal ikke kunne udelukke, at der siden er blevet ansat en sekretÊr i salgsafdelingen, der udelukkende er interesseret i at lave dollars, men så lÊnge Kirsten er med, så håber jeg, at hun formår at holde kursen rettet mod de mål og idealer, som hun altid har haft - og som mine ture bar prÊg af. Sprogundervisning, naturoplevelser, kulturmÞder, og ikke mindst fysiske- og mentale udfordringer er drivkraften på langt de fleste ture. Nogle vÊgter kulturen hÞjere, og andre vÊgter adventure-delen hÞjere, osv, men det kan man selv vÊlge blandt de enkelte programmer.

Jeg lÞb ind i et enkelt administrativt problem på den ene af mine to ture, og man skal ikke bladre meget på trustpilot for at se, at det ikke er et enkelt tilfÊlde. Det er en skam, at det lader til at vÊre noget, der sker fra tid til anden.
På min anden tur brÊkkede jeg to tÊer i en strandfodboldkamp, så der var også lidt problemer, men det kan jeg nÊppe klandre Adventure Heart for. Det er en eller anden ihÊrdig Ecuadorianer, der bÊrer skylden for den! Men vi fik styr på det lokalt med hjÊlp fra guiden.
Desuden har jeg altid ment, at de strÊkker aldersgruppen lige rigeligt, når de hÊvder at turene er fra 18-30 år. Langt de fleste deltagere er af sted på sabbatår efter gymnasiet, og aldersgruppen er derfor mere snÊver: nok nÊrmere 18-22 efter min mening.

Gruppen, man rejser med, er til gengÊld fantastisk, og selv om den er forskellig fra tur til tur, så formår den altid at vÊre det bedste ved rejsen! Jeg tror, at grunden til at alle grupperne lader til at svinge så godt sammen, er, at den type mennesker, der vÊlger at rejse sådan her, er nogle sjove, spÊndende nogle. Så i 9/10 tilfÊlde er gruppen det bedste ved turen. Og det betyder meget, når man skal hÊnge ud i 1-2-3-4-5-6 måneder, eller hvor lÊnge man nu skal af sted.

Desuden er det en vÊldig god måde at lÊre at rejse på. Både fordi man som oftest bliver introduceret for en masse forskellige aspekter af landet, man besÞger, og man dermed finder ud af, om man er mere kulturel, vovemodig, social eller naturinteresseret, end man regnede med, da man tog af sted hjemmefra. Men man bliver også prÊsenteret for Den Vide Verden på en let-spiselig manér, hvor man ikke skal tage stilling til at finde hostels eller arrangere transport, og man har altid sikkerheden og fÊllesskabet af hinanden i gruppen, vejledt af en lokal guide. På den måde undgår man at lave de vÊrste, dumme turistfejl på sin fÞrste fÊrd, og så kan man altid skrue stÞttehjulene af senere i livet og tage af sted på helt egen hånd, når man har lÊrt de basale ting. Så sparer man penge ved at skÊre mellemmanden fra, man kan skrÊddersy sin tur bedre, end noget som helst rejseselskab kan, og man får glÊden af at komme helskinnet gennem en tur, som man selv har planlagt. Men det er lÊrerigt at rejse med en gruppe nye venner, og opleve en masse forskellige aspekter af det at rejse, og (i de fleste tilfÊlde) gÞre det på sikker manér. I hvert fald fÞrste gang...
Jeg anbefaler det til alle, der skal af sted for fÞrste gang - måske også anden :)

Alt i alt:
Fedt med gruppen. Gruppen lÊnge leve! Fedt med alsidighed på turene. Det er udfordringer, man ikke selv ville planlÊgge! Fedt med Kirsten og de programmer hun planlÊgger. Gennem hendes ture vil hun gÞre jer til fantasiske, rolige, forstående, kultiverede, gÊstfri mennesker fulde af pep og rige på oplevelser for livet!

Mine rejser ville jeg begge vurdere som 5/5, så min oplevelse gennem Adventure Heart er uovertruffen, men min oplevelse med Adventure Heart som selskab falder til en 4/5 pga den kontorfejl, jeg desvÊrre lÞb ind i.

2014幎9月30日
自発的なレビュヌ

At rejse med en gruppe er noget helt unikt (Borneo/Bali 2014)

Jeg var ude og rejse med Adventure Heart i 3 måneder. Jeg havde den fedeste tur til fÞrst Borneo og senere Bali (hvor jeg også arbejdede frivilligt).
Tempoet på Borneo var generelt lidt hÞjere end på Bali, hvilket jeg foretrak. Men det vigtigste var egentlig at rejse med 25 andre, som jeg ikke kendte. Lynhurtigt fik man nye venner som altid vil kunne dele oplevelserne og minderne med. Kan klart anbefales!

2014幎9月24日

Mit livs rejse

Jeg rejste med Adventure Heart i februar-maj 2013 og det er det bedste jeg i mit liv har gjort for mig selv! Rejsen bÞd på alt hvad jeg fandt spÊndende! Spansk undervisning, adventure, kultur, fest, strandliv og frivilligt arbejde. Nogle ting kunne have vÊret bedre (såsom Adventure Hearts kommunikation med Ecole Idiomas, som i realiteten var dem der styrede vores tur) men det trÊkker ikke ned på min overordnede oplevelse. Jeg lÊrte så meget om mig selv og jeg nÞd hvert Þjeblik - isÊr fordi jeg mÞdte de mest fantastiske mennesker som jeg stadig har kontakt til her 1,5 år efter rejsen og endda er kÊreste med en af dem. Dertil skal også tilfÞjes at vores faste guide var fÊnomenal!
Overvejer du at rejse på grupperejse vil jeg varmt anbefale Adventure Heart :-)

2014幎9月22日
自発的なレビュヌ

Minder og erfaringer du tager med dig hele livet

Min rejse med Adventureheart til Nepal, Tibet & Bhutan var nok de mest magiske, lÊrerige og uforglemmelige 3 måneder i mit liv. Jeg havde så mange oplevelser, som er brÊndt fast på min nethinde, og jeg lÊrte så meget om landene, kulturerne og om mig selv.

Adventureheart var for mig det, som gjorde det muligt for mig at have overskuddet til virkelig at nyde min tur og samtidig lÊre, hvad det vil sige at rejse rundt i lande så anderledes fra Danmark - både på godt og ondt.
For nej, alt forlÞber ikke altid ligeså smertefrit og i et ligeså hÞjt tempo, som herhjemme, når du rejser i et land som f.eks. Nepal. Hverdagen på et bÞrnehjem i Kathmandu er ikke altid hverken forudsigelig eller planlagt til punkt og prikke i praktiske skemaer, og servicestandarderne på overnatningstederne er måske ikke altid, hvad man er vant til. På den anden side er det netop erfaringer som disse og de til tider udfordrende situationer, der fÞlger med dem, der gÞr, at du virkelig kommer tÊt på et folk, et land og dig selv.

Adventureheart satte rammen, der gjorde det muligt at komme tÊt på uden at skulle bekymre sig om alt det praktiske. Programmet var kanon godt sat sammen, de lokale guides var meget hjÊlpsomme og imÞdekommende, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen fra jeg bestilte turen til jeg landede i KÞbenhavn. Under selve rejsen var Adventureheart-teamet i DK altid til at komme i kontakt med, og jeg fÞlte mig aldrig ladt i stikken. Ligesiden jeg kom hjem har Adventureheart altid vÊret nysgerrige for at hÞre min mening om turen og altid omfavnet mine kritikpunkter og idéer til forbedringer på en meget professionel og rummelig måde.

Alt i alt var min rejse med Adventureheart en af de bedste beslutninger i mit liv, og jeg vil til hver en tid anbefale en rejse med Adventureheart til alle rejsesjÊle.

2014幎9月11日

Venezuela, Trinidad og Tobago

Fantastisk oplevelse, som aldrig glemmes. Havde gode guider og det hele var til en fornuftig pris!

Selvom turen for mig er overstået er den bestemt ikke slut - det har givet mig mange gode venner herhjemme og I Venezuela samt en lyst til at gÞre det igen.

Adventureheart kan klart anbefales!

2014幎9月4日

Tur til Indien

Alle guider var utrolige imÞdekommende, og jeg var tryg hele tiden, selvom lokalbefolkning nogle gange godt kunne gå lidt tÊt på. Jeg fik rigtig gode oplevelser, og guiderne var med til at rykke nogle grÊnser.
Adventure Heart var altid nemme at kontakte og OK hurtige til at svare på spÞrgsmål.

2014幎8月31日
自発的なレビュヌ

Uforglemmelig oplevelse jeg gerne ville gentage

Jeg havde lidt begynder vanskeligheder (havde bestilt egen flybillet, da jeg fandt den en del billigere, end hvad Adventure Heart tilbyder), da min gruppes flyselskab strejkede og de dermed blev forsinkede, hvilket resulterede i, at jeg skulle tilbringe et dÞgn alene i Venezuela. Og landet er som bekendt ikke sÊrlig velegnet til enlige, lyshårede piger, så jeg var meget ked af det og bange blot få dage fÞr afrejse. Jeg delte mine frustrationer med Marianne fra AH, og hun forstod virkelig at berolige mig. Hun skrev til kontaktpersonen i Venezuela, og videresendte hans svar til mig. De sÞrgede for, at jeg blev hentet i lufthavnen og indlogeret på et lÊkkert hotel, indtil resten af gruppen ville ankomme. Denne besked var guld vÊrd dagen fÞr afrejse, hvor mine forÊldre, og ikke mindst jeg selv, var ved at gå ud af vores gode skind. Så kan man så selv vurdere, om man vil betale ekstra for billetten, og dermed ikke ende i samme situation som mig.

I det hele taget, havde jeg en uforglemmelig rejse, og der gik ikke en uge fra jeg kom hjem, fÞr jeg var klar til at tage hele turen én gang til. Man skal dog huske på, at intet er, som man er vandt til fra Danmark, og det er altså ikke en charterrejse, man har booket. Så selvom dÊkket punkterer, og chauffÞren ikke har vÊrktÞj med, selvom campen lÞber tÞr for vand, selvom maden ikke er sÊrlig lÊkker og selvom man ikke fÞler, at man får tilstrÊkkelig med information fra guiden, så det de scenarier, der gÞr, at man kommer ind under huden på kulturen og landet, og man virkelig mÊrker, at man ikke lÊngere er hjemme hos mor og far. Hvis man tager de oplevelser med åbent sind, så kan det nÊsten ikke andet end blive en helt fantastisk rejse.

2014幎8月24日

Medmenneskerne leverede oplevelserne - ikke AdventureHeart

Jeg havde mange problemer med AdventureHeart både optil og under min rejse. Min rejse var bestilt et år i forvejen, og selv inden afrejse dagen var mit visum til Namibia ikke klart (jeg havde optil gjort opmÊrksom på, at jeg stadig manglede mit visum, men jeg fik at vide, at det hele skulle nok ''ordne sig'') - dette gjorde bl.a. at jeg havde store problemer med at komme ind i landet. Ydermere stod jeg pludselig uden et sted at overnatte. Jeg var ikke engang klar over problemet fÞr min guide oplyste mig om, at jeg fÞrst ville blive hente dagen efter, og at min rejse hos ham derfor var slut nu (rejsen med ham, var bestilt gnm. AdventureHeart) - dette var ellers en af årsagerne til jeg netop kÞbte en planlagt rejse, hvor jeg ikke skulle tÊnke på andet end at pakke min taske.
Ydermere skulle jeg foretage frivilligt arbejde i Namibia, hvor AdventureHeart havde lagt op til noget helt andet arbejde end det dét i realiteten var. Havde jeg på forhånd vidst hvilken rejse jeg havde kÞbt for pengene, ville jeg ALDRIG have valgt at rejse med AdventureHeart. Det er simpeltenhen dårlig planlagt og der var mange misinformationer ifht. hvad man betaler for en rejse hvor alt er planlagt.
Menneskerne jeg mÞdte undervejs var fantastiske og jeg har fået venner verdenover, men dette skal AdventureHeart ikke have skulder klap for - menneskerne kunne jeg lige såvel have mÞdt uden AdventureHeart, og det er jo ikke dem man kÞber, når man booker en rejse.

2014幎8月23日
自発的なレビュヌ

Uforglemmelig oplevelse trods "fejl".

Jeg har for anden gang vÊret ude og rejse med adventure heart. FÞrste gang til Ecuador og Galapagos og anden gang til Venezuela, hvor det primÊrt er venezuela jeg vil bedÞmme.

Eftersom jeg har vÊret ude og rejse to gange kan man jo også sammenligne de to turer. Jeg synes at det var super fedt at man i venezuela havde en main camp, hvor man hele tiden kom tilbage til og kunne slappe af i nogle dage. Når man så tog videre efterfÞlgende var man helt ladt op til tn ny omgang adventure. Super fedt.

Vi havde i gruppen tilknyttet én spansklÊrer, hvor vi skulle have haft to. Så vidt jeg har forstået sagde vores ene spansklÊrer op umiddlebart fÞr turen, hvilket resulterede i at vi kun havde en lÊrer på advanced niveau. Det gjorde det selvfÞlgelig til en stÞrre udfordring for os alle, da ingen af os havde den store i dsigt i det spanske sprog, men alligevel sidder jeg nu tilbage med en fÞlelse af at jeg virkelig kan snakke lidt spansk og kan fÞre en samtale, dog på et primitivt niveau. Udover dette synes jeg at vores spansklÊrer fungerede som en rigtig god guide for os og var hele tiden klar til at svare på spÞrgsmål eller fortÊlle om tingene til trods for at det ikke var hans job.

Vires rigtige guide virkede utrolig uengageret og generelt var han rigtig svÊr at fÞre en samtale med fordi han virkede som om han hellere ville vÊre et andet sted. FÞrst til sidst på turen begyndte gan at åbne lidt op, men da var det for sent.

Selvom man forventer at alt skal vÊre perfekt planlagt på en sådan tur, vil der altid vÊre mangler, hvilket vi også havde, dog noget man kan se igennem fingrene med.

Generelt var det en super fed tur, og hvis ikke jeg skulle igang med at sturdere kunne jeg sagtens finde på at rejse med adventureheart igen.

2014幎8月22日
自発的なレビュヌ

Bedste beslutning i mit liv!

Jeg var så heldig at rejse med AdventureHeart til Ecuador og Galápagos fra februar-maj 2013, og det var mit livs oplevelse.
Ecuador er et fantastisk land at rejse rundt i, for det har alt at byde på; autentiske jungleoplevelser, bjerglandbyer med lokale markeder, kyst og strand med dykning, snorkling, surfing, fest og farver, en varm og gÊstfri befolkning osv. osv. osv.
AdventureHeart sÞrgede for et program for turen, der var spÊkket med sjove, kulturelle oplevelser (salsa er stÊrkt undervurderet herhjemme i lille DK) og grÊnseoverskridende adventure.
Efter to måneders eventyr rundt i Ecuador, rejste vi videre til de fantastiske Galápagos-Þer, hvor vi boede side om side med sÞlÞverne, dykkede med hajer og havskildpadder og oplevede den smukkeste natur.
Og alt dette havde jeg endda glÊden af at opleve sammen med en gruppe vidunderlige mennesker. Vi ses stadig tit og ofte i dag, og flere er efterfÞlgende blevet nogle af mine allerbedste venner. Det knytter ufattelig stÊrke bånd at have rejst rundt sammen og oplevet hinanden i alverdens uforudsigelige og udfordrende situationer.
I en lille afsluttende bemÊrkning skal det dog lige siges, at vi på Galápagos oplevede problemer med det frivillige arbejde + at vandet i vores hus drillede en hel del, men det er alligevel ikke nok til at trÊkke min oplevelse af turen det mindste ned. Jeg har kun én ting at sige - jeg har fået de bedste oplevelser og venner for livet. GÞr det!

2014幎8月21日

En storartet rejseoplevelse

Adventure Heart gav mig en uforglemmelig rejse, som jeg aldrig vil glemme. Rejser med at Adventure Heart kan helt klart anbefales til de, som gerne vil afsted, men som ikke orker at planlÊgge rejsen fra start til slut. Man kÞber et fÊrdigt produkt, som helt klart opfyldte mine behov. Man mÊrkede tydeligt at der var styr på tingene gennem hele rejsen.

2014幎8月19日

Unik og fantastisk dannelsesrejse

Borneo/Bali 2013
Super god rejse. Det var min fÞrste store rejse efter gymnasiet, og det er den som står tydeligst i min hukommelse. RIGTIG GOD guide, program og kommunikation. Vilde og unikke oplevelser som man ikke tÞr drÞmme om hjemmefra. Der var styr på tingene, og man fÞlte sig 'tryg' med at rejse med Adventure Heart.
God pris i forhold til hvad du får ud af det. F.eks. er rigtig mange måltider er inkluderet og det betyder SÅ meget når man er afsted. Super rejse til en god pris.
Har nu rejst to gange med Adventure Heart, og kan og vil klart anbefale at rejse med dem. Din drÞm - dit sabbatår :)

2014幎8月17日
自発的なレビュヌ

Mange fejl men også godt ;-)

Jeg var ude og rejse med Adventure Heart i to måneder i April-Maj i 2014 til Venezuela. Generelt var det en fin tur, og jeg fik rigtig mange vilde og gode oplevelser med mig - men nok også fordi det hele jo er en oplevelse i sig selv at så langt!

Mit stÞrste og mest irriterende problem var omkring den pakkeliste, som blev tilsendt fÞr rejsen. Den var slet ikke beskrivende nok omkring, hvad tingene egentlig skulle bruges til, og derfor var det svÊrt at vide, hvad man kunne sortere i eller finde et billigere alternativ til. Dette har jeg ligeledes talt med min ansvarlige omkring, da jeg havde brugt virkelig mange på udstyr - hvor noget af det slet ikke blev brugt, og noget havde jeg slet ikke kÞbt, da det stod som "optional". Vi aftale, at jeg rettede listen til og sendte den til ham mod betaling, da vi var flere, som delte denne mening - thumbs up for det! Han tog det virkelig til sig, alt det kritik jeg havde.

Jeg havde kritik til vores spansklÊrer, da han kun var en lÊrer på "advanced" niveau, og derfor ikke kunne undervise begyndere, fortalte han, og de fleste af os kunne intet spansk. Undervisningen var derfor alt for hurtig og svÊr efter min mening, og jeg plejer at vÊre en haj til sprog og sådan, så det ligner ikke mig - og igen var vi flere omkring dette, og vi sagde det også videre, og vi fik så blot svaret, at han åbenbart ikke var kvalificeret til begynder-undervisning, eller at vi ikke fulgte med eller ikke prÞvede nok, selvom vi gjorde. Dette talte jeg ligeledes med Christian om.

Vores primÊre guide var meget uengageret omkring hele turen, som om han havde vÊret på den alt for mange gange og egentlig ikke rigtigt gad. Han var slet ikke motiveret til at fortÊlle omkring de ting vi så og oplevede - og hvis han gjorde var det ganske lidt, han fungerede ikke som en traditionel guide, som fortÊller og forklarer om alting. Det savnede jeg virkelig. At jeg er kommet hjem med en masse oplevelser, hvor jeg egentlig ikke ved sÊrlig meget omkring det, fordi ingen fortalte os det. Rent socialt sagde han ikke så meget og gad os ikke rigtigt, kun når han var fuld, hvilket var Êrgerligt.

Endvidere kunne programmet godt have vÊret skrottet. Der var så mange fejl i det, og selv efter jeg kontaktede Adventure Heart omkring fejlene, var der stadigvÊk fejl i det, de kaldte "det rettede program", og jeg valgte ikke at kontakte dem yderligere omkring det. Der var også ting, vi ikke nåede på programmet uden de nÊvnte det - vi endte med at få penge tilbage for det, da jeg påpegede det. Datoerne og dagene passede overhovedet ikke, hvilket gjorde det ret svÊrt at vide, hvor mange malariapiller, man skulle bruge til turen.

Apropos vacciner osv. Der har jeg VIRKELIG vÊret skuffet over Adventure Heart. Vi får at vide fra start af, at de ikke må yde rådgivning på det punkt, men at man skal kontakte sin lÊge angående dette. Alligevel står der i et powerpoint fra dem, at man skal huske malariapiller til de 5 dage, man er i deltaet, hvor de jo så egentlig rådgiver en alligevel. Endvidere ringer jeg for at få det rettede program, så jeg kan regne ud, hvor mange piller jeg skal have med, hvor jeg ligeledes for at vide, at jeg jo blot kan nÞjes med piller i deltaet - og der havde jeg vÊret i kontakt med min sygeplejerske, som havde sagt det helt modsatte. Der blev jeg faktisk vred. Enten rådgiver de eller også gÞr de ikke. Mit forslag er, at de fik tilknyttet en lÊge til Adventure Heart med en form for speciale i udlandsrejser, som udarbejder en liste til hver rejse, med hvilke vacciner osv, som skal bruges. Derved har alle samme vilkår, og man ved engang for alle, hvad man skal have med. Ligeledes ville I kunne rådgive på lovlig vis og slippe for en masse henvendelser, som I ikke må svare på (selvom I gÞr det alligevel). Man ville kunne stole på den ene lÊge og ikke vÊre i tvivl. Da jeg kom til Venezuela, havde vi alle sammen fået forskellige ting at vide af vores lÊger, hvilket gjorde os alle sammen forvirrede og også lidt urolige, nervÞse og bange. Nogle havde fået at vide, at de skulle have malariapiller til hele turen, og nogen havde fået at vide, at der slet ikke fandtes malaria i Venezuela lÊngere. En klar melding fra en lÊge med styr på det ville vÊre rart, så ingen var i tvivl.

Men trods megen kritik har jeg nu også haft en god tur fyldt med en masse oplevelser, som jeg aldrig glemmer sammen med en masse dejlige mennesker!

2014幎8月16日
自発的なレビュヌ

En del mangler - men en fed rejse!

jeg rejste 3 måneder med Adventure Heart i Tanzania og Zanzibar i 2011 og havde en fantastisk rejse! .. men der var også en del mangler, som kunne have fået stor betydning for os på rejsen.
Der var en del papirarbejde, som skulle klares inden afrejse, hvilket i sig selv ikke var noget problem. Her var det isÊr spÞrgsmål vedrÞrende det frivillige arbejde som fyldte meget - forståeligt nok, da det jo er en stor del af netop denne tur. I forbindelse med det frivillige arbejde, betalte vi også for et visum, men det viste sig pludselig, at prisen herpå var steget i mellemtiden. Vi havde altså betalt for et visum, som vi aldrig havde fået, og vi havde derfor ikke tilladelse til at arbejde i landet. Vi fik, af den lokale samarbejdspartner, at vide, at det ville vÊre bedst, hvis vi stoppede vores arbejde, da det kunne få konsekvenser, hvis vi "blev opdaget". Heldigvis var de lokale guider af en anden opfattelse og lod os fortsÊtte. Vi var meget skuffede over situationen, da det frivillige arbejde var en af hovedårsagerne til, at vi valgte netop denne rejse.
Vi syntes, vi havde krav på at få vores visum-penge retur, da vi jo aldrig havde fået det visum, vi havde betalt for, men den sag fik vi desvÊrre ikke medhold i.
Der var flere episoder på rejsen, som ikke forlÞb som forventet, men alt i alt havde vi en fantastisk rejse - nok mest fordi vores lille gruppe på 12 tÞser fungerede super godt. Dertil skal det dog siges, at programmet er rigtig godt skruet sammen, og personligt synes jeg, at safari, masai-village og Zanzibar var nogle af hÞjdepunkterne.

Det bliver derfor en lidt blandet bedÞmmelse, og i sidste ende ville jeg nok ikke vÊlge at rejse med Adventure Heart igen prisen taget i betragtning.

2014幎8月14日

Hej Anna
SkÞnt at hÞre, at du har haft en fantastisk tur i Tanzania
Tak fordi du har sendt dine kommentarer og ideer, de bidrager til at skabe forbedringer på vores programmer.
Nu er det jo lÊnge siden, du har vÊret af sted og meget har Êndret sig siden 2011.
Der blev netop introduceret nye procedure for visum op til jeres rejse, hvilket medfÞrte en prisforhÞjelse samt at arbejde efterfÞlgende blev registeret hos myndighederne, og dermed uden et fysisk dokument til ansÞgeren. Da denne procedure også var ny for vores partner, opstod der misforståelse blandt de lokale medarbejdere. Det var en indkÞringsfase i 2011, som vi er kede af påvirkede jeres gruppe.
Dejligt at jeres gruppe fungerede så godt og, at du synes programmet var godt sammensat med det vÊld af unikke oplevelser, som det byder på.

Adventure Heart

En oplevelse for livet-dog plads til forbedring(Tanzania/Zanizibar, Afrika 2014)

Min rejse til Tanzania/Zanzibar 2014 var en oplevelse jeg aldrig glemmer, men vil ikke tage med Adventure Heart igen.

Vi ankom til Tanzania tidligt om morgen og kÞrte ud mod Bahari Beach en lille by lidt udenfor Dar Es Salaam, hvor det vandrehjem lå, som skulle skulle vÊre vores hjem de nÊste 7 uger.Der var allerede en anden dansk adventure heart gruppe dernede så de var rigtigt gode til at give os råd om hvilke sygehuse vi skulle tage til, råd omkring Klimanjaro, hvilket hjÊlp os rigtigt meget.Her skulle vi lave frivillige arbejde på forskellige skoler, swahili undervisning og i weekenderne var der planlagt en tur til et museeum, safari og market tur i Dar Es Salaam.Den fÞrste uge fik vi swahili undervisning, afrikansk danseundervisning, set et museeum hvor vi så hvordan masaier de bor og hvordan deres hytter så ud og market tur i weekenden.DesvÊrre var jeg uheldig at var nÞd til at tage på sygehuset, men fik en super behandling og lÊgerne var super gode til at tage sig af mig, da jeg endelig kom ind. Jeg kom ud for at jeg skulle ind på sygehuset tre gange på forskellige dage, fordi jeg skulle havde taget rÞgtenbilede på et andet sygehus og derefter tilbage til det fÞrste som jeg var på. Der gik lang tid inden jeg fandt ud af hvad der endelig var galt med min venstre lillefinger men derefter var behandlingen også god. Jeg kontaktede gouda og fik super behandling og de kontaktede endda mig igen og spurgte til mig hvordan det gik med behandling og at jeg skulle kontante dem, hvis jeg havde brug for yderlige behandling. Jeg kontaktede gouda jeg kom hjem og fik 1.534 kroner tilbage, hvilket også var det belÞb som jeg skulle havde så jeg har vÊret rigtigt glad for den service jeg har fået gennem Gouda.

RÃ¥d til andre :
*Generelt skal du vÊre klar på at ting går i et langsom tempo , man skal ikke til den hverdag vi har i Danmark.
* Jeg synes at andre skal vÊre klar over at vente i lang tid inden at komme ind til lÊgen.Det er faktisk ligemeget om du har bestilt en tid til en anden dag eller bare komme derind.
*Ulla vores rejsearrangÞr havde fortalt os at det ikke regnede i April/maj måned, hvilket vi fÞlte os ret skuffet over, fordi det regnede en stor del af vores ophold i Tanzania. Så hvis du skal afsted i April/maj måned er det en god ide at tage regn slag eller regn tÞj og gummistÞvler med, hvis du gerne vil gå hen til lokale supermarkerer eller det frivillige arbejde, fordi når det regner kan det regne i flere timer og laver store huller på de små veje.
*Et godt råd ville også vÊre at tjekke vejrudsigten for de måneder du regner med at tage afsted.

2014幎8月13日

Hej Sine
Dejligt at hÞre, at du har haft en fantastisk tur i Tanzania. Vi er dog meget kede af at lÊse, at du ikke var helt glad for at rejse med os. De punkter, du beskriver, har vi desvÊrre ikke indflydelse på.

Vi opfordrer altid vores deltagere til at tale om stor og småt med partneren / team lederne eller kontakte os, såfremt der opstår behov. Vi er der for jer 24 timer i dÞgnet og hÞrer gerne fra jer undervejs.

Det var da rigtig synd, at du kom til skade med din hånd og måtte bruge tid hos lÊge og på hospital, og som du skriver, er det jo sådan i Afrika og også herhjemme.
Vi opfordrer alle vores deltagere til at tegne forsikring gennem Gouda, så I dermed er forsvarligt dÊkket. Dejligt at hÞre, at du oplevede at få rigtig god behandling både på hospitalet og gennem Gouda.

Som vi oplyste på afrejsemÞdet, er det regntid i perioden april/maj men normalt uden ret meget nedbÞr i Dar es Salaam området i denne periode. Dog må det påregnes i den nordligere del af Tanzania.

Vi håber, at du vil glÊde dig over alle de mange gode oplevelse, du giver udtryk for du og din gruppe fik på rejsen og, at det samlet set overskygger dit uheld med hånden og regnen.

Fantastiske Indien!

Jeg havde en fantastisk rejse i Indien både med adventure oplevelser og frivilligt arbejde, hvilket var lige det jeg havde drÞmt om. Der var dog lidt misforståelser om hvad der var blevet "lovet" hjemmefra, men alt i alt var det en oplevelse for livet! :)

2014幎8月11日
自発的なレビュヌ

Lovede mange ting der ikke passede

Vi fik en masse at vide som lÞd rigtig godt, men da vi så kom derned var det hele lidt mindre lÊkkert.
Regntiden burde ikke vÊre noget sÊrligt - det regnede nÊsten 3 uger i streg da jeg var afsted i Tanzania i april-juni.
Vores faste bosted i 5 uger var meget kedeligt og dårlig standart i forhold til hvor dyr rejsen havde vÊret. 2 måneder i Tanzania for 30.000
Jeg var ret skuffet over turen.

2014幎8月11日

Hej Eva
Vi er meget kede af at lÊse at du var skuffet over at Tanzania er mindre attraktivt end du havde forventet. Tanzania er jo netop meget forskelligt fra Danmark og deres leveforhold er af en vÊsentlig anden standard, men bostedet som du referer til, er af pÊn standard set ud fra Afrikanske forhold.
Det er Êrgerligt med regnen, det har normalt ikke nogen betydning for opholdet i Dar es Salam.

Vi håber at du ellers har glÊde af alle de mange andre oplevelser du har fået

Adventure Heart

BesvÊrlig inden afrejse, fantastiske lokale guides (Nepal/Tibet 2013)

Jeg synes der har vÊret alt for meget papirarbejde inden afrejse og medarbejderne her hjemme i DK var meget dårligt orienteret om forholdene. Fx fik vi at vide at det var en god idé at kÞbe en masse dyrt trekking udstyr hjemme fra, men da vi kom til Kathmandu var der masser af billige og udmÊrkede udstyr. (kÞb dog vandrestÞvler hjemmefra og gå dem til ;)) KÊmpe credit til de lokale/indfÞdte guides, der var super hjÊlpsomme og gjorde turen helt fantastisk!

2014幎8月10日

Hej Freja
Dejligt at hÞre du har haft en fantastisk rejse i Nepal & Tibet.
Ja der er mange papirer, der skal udfyldes til disse rejser og vi er altid til rådighed med al den hjÊlp, der måtte vÊre brug for.
Vedr. indkÞb af trekking udstyr fremsendes pakkeliste, hvor vi anbefaler, at I medbringer vandrestÞvler, da det er vigtigt, at de er gået når turen går i gang, så I undgår vabler, men vi synes ikke, at have anbefale at I kÞber andet, og slet ikke dyrt udstyr, hjemmefra, så det er er vi kede af, at Du måtte have haft indtryk af.
Vi er rigtig glade for, at du syntes rigtig godt om guiderne.