Adventure Heart & Health レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det har varit en jÀttebra resa med vÀldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjÀlpsamma. Det var vÀrt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre mÃ¥nader och det swisha förbi. Helt kl... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hÞrte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, ska... もっず芋る

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg fÞlte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... もっず芋る

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man fÃ¥r ikke, hvad man betaler for. 3. DÃ¥rlig kundeservice 4. DÃ¥rlig kommunikation... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 旅行業者
  5. りェルネス プログラム
  6. ペガ リトリヌト センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og lÊngerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en Êre i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde Þnsket sig og drÞmt om. Vi synes, at det er både spÊndende, givtigt, inspirerende og lÊrerigt at rejse ud i verden for at udforske, lÊre og have det sjovt i fÊllesskab med andre, hvad enten der er egne landsmÊnd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan vÊre med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjÊl.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fedeste oplevelse!

Jeg vil helt klart anbefale adventureheart til andre! Jeg havde de bedste oplevelser på Borneo og Bali turen. Programmet var godt planlagt og isÊr på borneo havde vi nogle virkelig gode guider og der var styr på det hele :) jeg vil klart anbefale adventureheart.

En oplevelse for livet

Jeg har rejst med AdventureHeart to gange: Ecuador & Galapagos og Borneo. Begge ture har levet op til mere end jeg forventede. Hele konceptet er genialt og jeg har fået uvurderlige minder og erfaringer med hjem.
Der har på begge ture vÊret fantastiske guider, gode hostels, suverÊne aktiviteter og smÊk for skillingen. Jeg har oplevet sider af de to lande, som jeg ikke selv ville have kunne finde på en selvarrangeret rejse.
Det er god service, trygge rammer og folk, der brÊnder for at give unge mennesker de allerbedste oplevelser.

En oplevelse for livet!

Jeg er super glad for min fantastiske rejse til Laos og Cambodia med Adventure Heart. Super program, som man ikke finder andre steder! Alt i alt en unik oplevelse med massere Adventure, god guide og et rejsebureau, hvor man fÞlte sig tryg. Anbefales klart :-)

Rigtig dårlig service!

Adventure Heart har ydet en rigtig dårlig service på min rejse til Mellemamerika henover julen 2013. Jeg vil derfor anbefale andre, at undersÞge den rejse de overvejer at kÞbe ekstra grundigt, inden de kÞber noget af Adventure Heart.
Jeg kÞbte en rejse, hvor der skulle vÊre styr på alt det praktiske, alligevel oplevede jeg flere gange, at der ikke var sÞrget for overnatningsmuligheder, en gang var der booket overnatning på et bordel og en enkelt gang var der slet ikke penge til den mad og transport, som ellers skulle vÊre inkluderet.
Der ud over overslogte Adventure Heart deres rejse. De lovede på deres hjemmeside, i deres program og da jeg talte med deres rejsekonsulenter mange flere aktiviteter end hvad tilfÊldet egentligt var.
Alt i alt har jeg sjÊldent oplevet så ringe en service fra et rejsebureau. Jeg har bestemt ikke fået, hvad jeg har betalt for

2014幎4月8日
Adventure Heart & Health ロゎ

Adventure Heart & Health からの回答

Hej Anne-Mette

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse på din rejse til Central Amerika. Vi bestrÊber os altid på at levere god service til vores kunder, og det mener vi også, at vi har gjort i dit tilfÊlde, hvor vi jo faktisk også var behjÊlpelig med at lÞse dine konkrete Þnsker i forbindelse med din Êndring af det oprindeligt bestilte rejsemål mm., ligesom vi reagerede prompte og fulgte op på de henvendelser, vi modtog fra dig og gruppen under rejsen. Vi kigger naturligvis endnu engang din sag igennem efter din fornyede henvendelse og tager kontakt til dig pr. mail.

MVH Adventure Heart